![]() |
Re: Piatra-Neamt
Quote:
|
e de rau k nu mi-l elibereaza odat....de bn e ca l`am luat recent :)
|
Quote:
|
poi sigur ca va stiu..am si eu un prieten care`i in club la voi...alex.cu 206 coupe ..:P apropo..Craciun Fericit tuturor si un An Nou Fericit ! :D
|
2 Attachment(s)
Un A4 1.8 turbo(din cate stiu) de prin Roznov
Apropo: Sarbatori Fericite :-) |
Quote:
Sarbatori fericite la toata lumea!!! |
20 Attachment(s)
cateva masini ....de pe la noi...unu membrii altii nu...
|
10 Attachment(s)
..........
|
8 Attachment(s)
salut baieti,se vede ca na-m trecut de mult prin P.NEAMT,mati cam uitat ue sant zozo din oradea am fost eu mai demult pe acolo si am cam stat cate un pic eram cu una micutica si ful de muzica,ia ganditiva:)
niste poze de firma(garaj) ptr orce tip de lucrari in domeniu tuning&sound ,si paint apelati linistit Nr.1 in romania. |
Quote:
|
Ali_ump ...pozele cu calibra aia B 25 RLK cand sunt facute????masina ii apartine lui NIck de la N&D ..:)
|
da....nu-i cine stie ce...da imi plac jantele la masina aia ....drift style cu bordura mare...:D
|
na....masina e modificata de ceva timp.....dar oricum....decat stok..:P
|
care imi face si mie rost de o magazie de cd-uri pt un a6? caut de vreo 2 luni si ceva si nu gasesc:D:D ba nu se potriveste mufa ba etc etc..
|
Incercam sa vedem ce putem face...mai vb eu cu restu baietilor...
|
Ali_ump incerc sa ajung si eu vineri la 8 .. numa ca is cam racit da o sa vad..
|
ok....uite am gasit ceva pt tine....lasa-mi un nr de tel intr-un mess privat...
|
Vineri ora 20:00 in parcarea din centru... adunarea comunitatii de tuning din oras....va asteptam in numar cat mai mare...anuntati aici daca veniti sau nu...:D
|
daca nu uit vin:D eu cam pierd numaru zilelor si nu prea stiu ce zi e niciodata:D
|
pai fa cumva si nu uita ...io stiu pune si tu telefonu sa sune....ceva....nush...dar oricum te mai stresez io pana atunci...:D
|
cu putin noroc o sa avem parte si de o surpriza Vineri la intalnire asa ca ...be there!!!
|
S`ar putea sa se prezinte si Iasul la voi....Vineri 12.01.2007 orele 20.00 la Hotel Ceahlau...nu sunt sigur..dar daca reusesc sa conving baietzii VENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM FRATZILOR!!!
|
Quote:
|
Parcarea din centru de langa Hotel Ceahlau....si va anunt ca nu e nimic organizat cu autoritatile locale...e doar o intalnire de-a noastra...si vb cu Alex de la Bacau care v-a anuntat si pe voi cei din Iasi ...insa daca va face placere sa veniti...fine with mee...
|
Pe mine ma bucura faptul ca si voi incepeti sa va adunatzi....!Iasul se ridica...Bacaul la fel....Suceava la fel.....asteptam Vasluiul.....!
Avetzi un oras superb de frumos...iar masinile sunt... FARA NUMAR...FARA NUMAR...ultima oara am fost pe 2-3 Dec 2006....si .....am ramas placut impresionat! |
Quote:
|
Luatzi legatura cu Gratzian sau Zoliat sa va faca si voua forum,celor din Piatra Neamtz si sa alegetzi un moderator.Poate asa va prinde mai bine!Avetzi sustzinerea mea....si a celor din Iasi si v`om incerca din rasputeri sa ajungem macar o masina Vineri seara din Iasi......!
|
Quote:
Inca o data multumiri pt sustinere ... |
Deci ....as vrea sa stiu pana maine ...cine se anunta cu prezenta la intalnire...pls!!!
|
vin si eu sigur :D
|
Quote:
|
aduk eu camera sa filmam numa sa nu uit:D
|
Quote:
|
Din pacate vremea nu vrea sa tina cu noi....ploua cu fulgi de zapada :sad: dar o sa ne cautam o cafena sa mai punem tzara la cale pt anu asta...sa vedem ce facem...
|
Quote:
|
se mai tine ceva fratilor?
|
ca as trage o fuga eu si ZZ
|
Quote:
|
nu mai ploua ;)
|
ar fi prea tare sa ne iasa toata combinatia asta ..in felu asta ne cunoastem...ne unim fortele...si iese sigur ceva frumos..sa le mai dam peste nas bucurestenilor k sunt cativa din ei kiar aroganti...si nu e frumos fata de noi...
ce dak suntem moldoveni? nu suntem oameni si noi? noi nu putem organiza evenimente?? eheeee..... las k mai vedem noi provincia vine tare din urma hai sa facem o treaba ca la carte si in felul asta aratam ca si la noi se poate... nu stiu dak ai vazut vreo poza de zilele astea..de la intalnirile trecute...dar...avem masini tari..masini frumoase.. avem show off ...avem de toate.. numai sa fim uniti sa putem face impreuna toate astea... sa fim mai uniti...mai prietenosi... mai altfel.. pt k din cate am observat si in iasi...sunt masini super.. dar oamenii care le conduc.. ori sunt catastrofe.. ori sunt "prea tari" pentru noi muritorii de rand ... adevarat.. nu toti..dar majoritatea.. pentru oamenii care organizeaza intalniri si care le onoreaza.. numai respect.. de la ZZARAAZZAAA vorbim salut INCA UN POST A LUI slip pe Intalniri Iasi.... total de acord.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning