![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
2 Attachment(s)
Da Teo ne auzim:D.Am vopsit capacul de la filtrul de aer si un tub care duce la el.Usor dar sigur masina se schimba fata de cum am cumparat-o.
|
Imi place ce vad! Frumos!
|
4 Attachment(s)
Pai sa vedem ... s-a mai lucrat putin la aspectul motorului,schimbat husa de la schimbator si un nou odorizant pentru masina.
Si inca ceva bun dar maine vin cu mai multe poze si detalii: |
4 Attachment(s)
Astazi am continuat antifonarea si am decupat cu katerul incins grila de jos pentru viitoarele proiectoare.Am mai lucrat la motor dupa cum voi prezenta in pozele de maine dar pana atunci:
|
Se simte vro diferenta cu aceasta antifonare?a mai redus zgomotul provenit din exterior ?ai facut o treaba ft buna stima si succes incontinuare :D
|
am avut si eu proiectoare din astea. nu sunt bune de nimic....e degeaba "lupa" aia
|
Da e o diferenta.Diferenta m-a facut sa pastrez toba .Aveam de ales ori faceam ceva in privinta sunetului ori dadeam toba jos.La drum lung ma rupea de urechi,era obositoare.
Traficane sa vedem cum or sa se comporte ale mele.Oricum decat deloc...merg si astea. |
2 Attachment(s)
Poze cu un motor aproape "cleen":
|
A iesit bine...L-ai spalat?
|
L-am smirgheluit :d
|
Astazi urmeaza sa dau jos fetele de la usi si sa izolez zona atat pe fata dar si pe spate,sa vopsesc sertarele usilor din fata,dat jos stergator pe spate si eventual un joey mode.Deci va fi o zi lunga.Voi veni mai tarziu cu poze:D
|
Asteptam cu nerabdare poze din ceea ce ai realizat azi:D
|
5 Attachment(s)
Imi cer scuze ca nam facut pozele cand am desfacut usa ,in schimb am facut poza cu o janta pe 15 care imi atingea in suspensie.Am mai dat o mana de vopsea pe buzunarele usilor si pe la cateva plasticuri din portbagaj :-?Din pacate nici azi nu am gasit jante de vanzare prin oras.
S-ar putea maine sa cumpar grila fara semn si cozoroc.Incerc maine sa vad cum fac cu joey mod ala. Stie cineva daca se potriveste suspensia sport de pe un golf3 pe polo 6n???Multumesc. |
salut ,tot bijuterie a ramas :D ,janta atingea cand luai stanga-dreapta de volan ?stima
|
1 Attachment(s)
Atingea si asa fara sa iau directie:D.
Noile achizitii pentru ziua de azi :Folie omologata geamurile fumurii spate,grila fata fara semn si colant carbon pentru stalpi.Azi pun folie inchisa pe stopuri si eventual joey mod.Diseara vin cu poze. Urmeaza pentru saptamana viitoare cozoroc si pus proiectoarele. |
Asteptam :D. Cat ai dat pe masca ??stima si sport la lucru ! :d
|
3 Attachment(s)
90 lei ma costat grila fara semn.Cozorocul la fel dar vine peste o saptamana.Azi am refacut stalpii si am dat jos stergatorul pe spate.Maine fac poze cu stergatorul dat jos.Dar pana maine vin cu poze cu noua grila.Joey mode nam putut face pentru ca nam putut sa dau faru jos...prea dificil ptr mine:D.Cand pun geamurile fumurii omologate ,incerc sa dau si sticla de la far.
|
Felicitarii se vede foarte frumos,ti-ai recomanda niste semnale albe pe fata , ii da un look mai nou .Asteptam poze si cu folia :D
|
1 Attachment(s)
Semnalizari albe:-?Sa vedem nu este exculs:D.Am astupat gaura lasata de stergatorul de pe spate si am pus colant peste.Un 10++
|
Alta viata acum. Arata mai bine. Spor in continuare.
|
Nu se potrivesc arcurile fata de la golf 3 , in rest e identica suspensia .
|
1 Attachment(s)
Mersi mult MK3GTI.
O poza de azi.In realitate nu se vede ata de evident rotundul din centru. |
3 Attachment(s)
Pozele cu geamurile fumurii.Masina na avut parte pana acum deloc de o sedinta foto...trebuie facuta una pe viitor.
|
Quote:
Cu sedinta foto te ajut eu,spui doar o ora si rezolvam:) |
Mersi Teoo ne auzim la un telefon.Saptamana viitoare sosesc si cozorocul si bad boy-ul.
|
foarte tare masinuta...multa bafta
|
frumos ce ii faci :). cam cat te-au costat geamurile negre si unde le-ai facut?
|
SUPERBBBBB !!!! bv frate vezi ca ai un pm cu o intrebare ! stima si felicitari !
|
iselast -geamurile negre sunt cumparate din autogara 1 Mai cu 100 lei cu omologare.Sa ai grija ca preturile difera de la un magazin la altul.Cel de vizavi erau 140 lei aceleasi .
Mi le-a pus Andrei wmd .Uite id-ul meu.Daca vrei tinem legatura pe mess unik_ntz si vorbim. |
4 Attachment(s)
Cateva poze de ieri :
|
Ce inseamna folia. Deja se schimba masina. Niste jante ti-ar trebuie. Ceva pe negru pe 15 nu te-ar interesa?
|
3 Attachment(s)
Poze cu ieseala de azi de pe Cozia:
|
1 Attachment(s)
Stopuri inegrite azi.Maine urmeaza semnalizarile fata si farurile.Am pus folie .Multumiri lui Lunganu pentru ajutor.Pana maine vin cu o poza:->:
|
6 Attachment(s)
Multumiri lui Laur pentru folia pusa pe stopuri si semnalizari.Urmeaza imediat ce voi gasi un garaj disponibil sa pun folie si pe faruri.Schimba foarte mult aspectul.
Intre timp au ajuns bad boy-ul si cozorocul si pe viitor urmeaza sa fie vopsite si puse pe masina. |
2 Attachment(s)
Am dat jos bandourile...3 min mi-a luat .Sa vedem cat timp imi va lua sa dau jos banda duba adeziva de a ramas...
|
cu placere nutule...facem si farurile cand avem timp
|
5 Attachment(s)
O bulgareala,o frana de mana poate doua :->Am dat jos grila pentru a pune proiectoarele.Momentan e prea frig sa le pun,inapoi pe masina,sa se mai incalzeasca.Nu cred ca are ceva daca au lumina galbena;)).
|
Imi sustin parerea, un polonez foarte frumos , sa ai grija frate de ea ca are potential masinuta asta :D,explicane si noua procedeu pentru inegrirea stopurilor ,se vede demential :D.stima si numai bine !
|
Folie pentru stopuri:D Se aplica cu feonul industrial sau cel de uz casnic.Urmeaza sa pun folie si pe faruri dar e greu cu timpul asta.Mersi mult gny6n pentru apreciere.
|
2 Attachment(s)
Intrebare:Are ceva daca leg lupele de pozitii?Sau eventual am cumparat un buton sa le pun pe buton dar nu stiu cum sa ajung cu firele in bord.
O poza cu ele: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning