![]() |
Re: Reconditionare faruri matuite/zgariate
sal
un far de matiz, cat face? |
8 Attachment(s)
un singur far sau ambele ? unul singur 30 ron , ambele 50 ron, uite ca venit randul si la un Alfa 147... scuze de neclaritatea primelor fotografii. 50 ron perechea 0767 112 037. P.S.-ne gandim ca in viitorul apropiat sa acordam clientilor o GARANTIE DE 1 AN,inca ne gandim la o modalitate deoarece aici intervin mai multe variabile( apa de la spalatorii, cat de des isi spala clientii nostri masinile la spalatorii, etc. ) Pana acum am primit foarte multe feed-backuri pozitive de la clientii nostri.Pe aceasta cale rog pe cei care au beneficiat de serviciile noastre sa posteze parerile, multumirile sau nemultumirile avute in colaborarea cu noi. :peace:
|
Salut,
Unde anume le reconditionezi in Bucuresti ? Ma intereseaza 2 faruri de celica 2001. Mersi. Dan. |
Quote:
|
18 Attachment(s)
din nou rezultate: opel omega B (diferenta uriasa) si opel astra g mai mult un retus ambele fiind in acelasi loc au fost fiecare 50 ron perechea-0767 112 037 P.S.-Opel omega B Beneficiaza de 1 an garantie !
|
56 Attachment(s)
rezultate: renault clio 2 buc.-60 ron buc. o skoda fabia-50 ron,2 geamuri de far Alfa romeo GT-50 ron, audi A6-60 ron, nissan primera 1 far-40 ron, renault scenic-60 ron. Valabil in continuare 0767 112 037
|
4 Attachment(s)
in continuare valabil, vectra B-50 ron iar timpul destinat reconditionari FARA A AFECTA CALITATEA LUCRARII s-a redus de la 60 de min. la 45 de min. ! 0767 112 037.
|
20 Attachment(s)
Sus cu el ! rezultate proaspete, un far de clio care a fost un pic mai mult julit intr.o atingere in trafic insa nu s-a putut scoate decat matuiala nu si zgarieturile dat fiind adancimea lor, vw passat( din nou... si va mai urma ) BMW 520, 0767 112 037 valabil in continuare-50 ron perechea si deplasare la client !
|
Salut,pentru un fiesta mk6 din 2005 se poate?
Iti bag nr in telefon si ne vedem zilele acestea? |
se poate ! vb in prealabil la tel. 0767 112 037-50 ron
|
16 Attachment(s)
Sus cu el cand inca e frumos ! rezultate fresh: 2 Audi A6 - 80 ron perechea si 2 vw passat cu 50 ron perechea si 1 AN GARANTIE PT AMBELE PASSAT-uri !VALABIL 0767 112 037 :!:
|
13 Attachment(s)
Rezultate fresh: Hyundai Tucson-50 ron, Opel Astra G-50 ron si GATANTIE 1 an, Opel AStra h-70 ron. VALABIL IN CONTINUARE- 0767 112 037
|
9 Attachment(s)
Sus cu el ! MII de scuze clientilor care m-au sunat , am avut o problema de sanatate in familie si m-au inteles ! mii de scuze inca o data si Multumiri pt intelegere. In continuare VALABIL 0767 112 037 ! rezulatate mai vechi un pic... :oops: P.S. - pt vizualizare poze click pe ele!
|
4 Attachment(s)
Sus cu el cand inca e frumos... la fel si farurile dvs ! 50 ron perechea cu exceptie Renault Clio symbol-60 ron , Opel Astra H 70 ron,Audi A6-80 ron 0767 112 037
|
13 Attachment(s)
Din nou rezultate... Seat-50 ron( urme de substanta ciudata... a atacat geamul de far numai unde a fost improscata) Opel astra G-50 ron, 2 bucati. VALABIL IN CONTINUARE - 0767 112 037
|
8 Attachment(s)
Din nou rezultate:Toyota Avensis si ...bineinteles VW Passat 50 ron perechea, VALABIL IN CONTINUARE 0767 112 037... SI IN VIITORUL APROPIAT DATORITA CERERII CLIENTILOR VOM INTRODUCE UN NOU SERVICIU: POLISH PROFESIONAL ! DAR ACESTA VA FI UN ALT SUBIECT DESCHIS SEPARAT. VA VOM ANUNTA ! 0767 112 037
|
10 Attachment(s)
sus cu el! inca frumos afara si ies treburile bine ! retus mercedes,,E" si reconditionare vw Bora. 50 ron perechea faruri. 0767 112 037 - IN CURAND POLISH PROFESIONAL !
|
12 Attachment(s)
Sus cu el !Acum cand vremea va fi nefavorabila va putem chema la Atelier in Colentina-Andronache ! rezultate: Alfa 159-50ron, BMW seria 5-80 ron, Renault Laguna-60 ron. VALABIL IN CONTINUARE 0767 112 037 ! IN CURAND POLISARE AUTO PROFESIONALA !
|
Revin.. Imi cer scuze clientilor care m-au contactat referitor la programarile dansilor am sa reiau lucrarile cat de curand, asta e situatia( la anul voi deveni tatic) sunt prins la mijloc.Multumesc pt intelegere ! si ca tot veni vorba Sambata , daca am timp, voi veni cu primele rezultate la lucrarile de Polish auto Profesional, asta intr.un alt topic. 0767 112 037.
|
3 Attachment(s)
Din nou rezultate.Vw passat si fiat punto, 50 ron fiecare 0767 112 037 SI[COLOR="Cyan"] SI ANUNT DESCHIDEREA UNUI ALT TOPIC-POLISH AUTO PROFESIONAL Bucuresti-Andronache(Colentina)
|
16 Attachment(s)
Rezultate din nou, acum cat mai e frumos... 50 ron perechea, mercedes C180-70 ron perechea.VALABIL 0767 112 037 POLISH PROFESIONAL URMARITI CELALALT TOPIC AL MEU !
|
2 Attachment(s)
Sus cu el cand inca e frumos afara si chiar daca nu e,va chem la atelierul meu din colentina-andronache. 50 ron perechea. inca un Astra G. VALABIL 0767112037 p.s.- pentru a vede fotografiile dati click pe ele!
|
8 Attachment(s)
Sus cu el ! VALABIL IN CONTINUARE ! 0767 112 037 exemple: VW Passat si BMW 320.
|
3 Attachment(s)
Sus cu el. fiat punto-50 ron VALABIL IN CONTINUARE 0767 112 037 p.s. din greseala am sters foto cu farul drept punto inainte de polisare dar va asigur ca era identic cu cel afisat, stangul.
|
4 Attachment(s)
SUS cu el ! inca VALABIL 0767 112 037 BMW 525d. SI REZULTATE NOI PE CELALALT TOPIC CU POLISARE CAROSERII.
|
Sus cu el ! In curand rezultate noi si... MULT Asteptata GARANTIE ! LEGALA ! valabil in continuare 0767112037
|
Quote:
|
Re: RECONDITIONARE FARURI MATUITE/ZGARIATE !!!
8 Attachment(s)
SUS CU EL ! VALABIL- 0767112037 FOTO RENAULT CLIO, INAINTE SI DUPA!
|
8 Attachment(s)
Sus cu el ! cand inca ne permite vremea- VALABIL 0767 112 037, Rezultate-opel omega B, Daewoo espero. 50 RON PERECHEA CU MICI DIFERENTE (10-20-30 ron) DATORITA DIMENSIUNII FARULUI.
|
4 Attachment(s)
SUS CU EL ! VALABIL IN CONTINUARE CAT TIMP E FRUMOS AFARA DREPT DOVADA - VW PASSAT - 50 RON PERECHEA CU DEPLASARE GRATUITA LA DVS. ! 0767 112 037
|
5 Attachment(s)
SUS CU EL ! VALABIL IN CONTINUARE CAT TIMP E FRUMOS AFARA DREPT DOVADA Hyundai Getz - 50 ron si vor mai urma !!! VALABIL IN CONTINUARE 0767 112 037
|
8 Attachment(s)
LA MULTI ANI TUTUROR CLIENTILOR,TUTUROR ROMANILOR ! SUS CU EL ! VALABIL IN CONTINUARE CAT TIMP E FRUMOS AFARA DREPT DOVADA OPEL ASTRA G-50 RON, RENAULT CLIO- 60 RON, VALABIL IN CONTINUARE 0767 112 037
|
RECONDITIONARE FARURI MATUITE SAU ZGARIATE
10 Attachment(s)
SUS CU EL ! VALABIL IN CONTINUARE CAT TIMP E FRUMOS AFARA DREPT DOVADAOPEL CORSA 1 FAR. HYUNDAI ELANTRA-60 RON, RENAULT CLIO-60 RON SI UN MERCEDES E220 CDI DAR DIN GRABA AM UITAT DE FOTO DE DUPA OPERATIUNE-80 RON VALABIL IN CONTINUARE 0767 112 037
|
LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR TUTUROR CLIENTILOR SI NU NUMAI ! LA MULTI ANI ! ASTEPTAM CU NERABDARE PRIMAVARA... :-P
|
SUS CU EL !VALABIL SI NU PREA... vremea e de vina, temperaturile mai precis si lipsa unui spatiu adecvat, poate iarna viitoare voi avea un garaj incalzit ! in curand rezultate noi- 2013 ! 0767 112 037 , 50 ron perechea !
|
6 Attachment(s)
Asa cum am promis rezultate noi 2013 ! vw passat- 50ron perechea si 1 far audi Allroad- 40 ron, DIN CAUZA VREMII AM AMANAT UNELE COMENZI SI PE ACEASTA CALE IMI CER SCUZE DE LA CLIENTI CARE M-AU CONTACTAT ! II VOI SUNA EU IMEDIAT CE IMI VA PERMITE VREMEA SI NU NUMAI... 0767 112 037
|
8 Attachment(s)
Rezultate 2013- Opel Astra G-50 ron perechea, Valabil -0767 112 037 P.S.- imi cer scuze de calitatea pozelor insa era intr.o parcare subterana!
|
8 Attachment(s)
Rezultate noi cat timp e frumos afara ! SaaB - 70 ron perechea ( faruri mari ! ) VALABIL IN CONTINUARE - 0767 112 037 , 50 RON PERECHEA CU DEPLASARE LA CLIENT !
|
9 Attachment(s)
SUS CU EL ! REZULTATE 2013: 1 FAR RENAULT CLIO - 30 RON SI OPEL VECTRA C-50 RON ( IN AMBELE CAZURI CU DEPLASARE GRATUITA LA CLIENT ! ) VALABIL -50 RON PERECHEA CU DEPLASARE GRATUITA- 0767 112 037
|
SUS CU EL ! VALABIL 0767 112 037, 50 RON PERECHEA CU DEPLASARE LA CLIENT. P.S.- am vazut la meteo ca pe miercurea viitoare va fi frumos afara si multe grade, timp tocmai bun pt lucrari de calitate !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning