![]() |
Re: B39UKT Slnz -MARIA-
a iesit minunat masina,e simpla ,curata si de multi invidiata.....dar totusi,parca pragurile alea nu au nici o treaba cu linia caroseriei...:lol:
|
arata bestial :shock: daca nu ar avea pragurile alea ar fi exact pe gustul meu
jantele dau perfect :X |
A iesit foarte bine Maria:)))...parca sub bara aia merge o buza mica:)...si inafara de praguri...imi place maxim!..Bravo!
|
salutare felicitari pt masina. mi-ar fi de folos daca mi,ai lasa un mesaj ( de preferat pm) in care sa imi zici cum se numeste chitul de l,ai aplicat , am dsn si as vrea sa ma apuc de modificari asemanatoare , m,am mai jucat cu chit de fibra dar se aplica cu spaclul .
|
Te referi la FIBRA DE STICLA ? Nu e chit , e rasina + fibra de sticla , dupa aia dai cu chit ... Nu umplii santurile alea cu chit ca iti crapa imediat .
|
Bravo omule imi place la nebunie masina ta parca pragurile daca le-ai mai modifica un pic cu fibra ar fi ceva ( no offense ) :D in rest masinutza e super ....la fel vreau sa o fac si eu ....bafta si respect pentru munca depusa ....poate ne intalnim undeva prin bucuresti sa mai schimbam o vorba ceva sa ne cunoasteam;);)
Bafta in continuare!!! |
Nu stiam ca ti-ai luat solenza...sa o stapanesti sanatos,la cati mai multi Km fara incidente,si sa ai grija de ea.....eeee ok asa cum e pana acum.....si apropo,a mea e GTi :))!
|
salutare.urmaresc de f mt tmp topicul taw.un proiect f reusit nota 10 q felicitari.si o parere un bad boy ar fi fost bine venitmulti km in continuare.bafta
|
Salut!
Multumesc pt apreciere! Masina nu va avea bad-boy deoarece front end`ul va fi schimbat dramatic. Momentan nu avem timp si vine si frigul. |
km ce idee ai?o schema cv?poza?ai?sunt curios si eu vr sami schimb bara fata si nush ce model sami fac
|
te'am vazut zilele trecute pe stefan cel mare,iti atarnau tobele pe sub ea sau mi s'a parut mie?
|
Atarna, atarna.
Nu gasesc bare inox ieftin.Ma ajuta cineva? |
12 Attachment(s)
Transfagarasan
|
Frumoase poze,la niste lupe pentru faruri nu te-ai gandit ? iar sta de minune bine 8)
|
Per total e ok, mai putin pragurile, nu se potrivesc cu linia masinii.
|
3 Attachment(s)
Momentan.
|
mancaoar tata de frumoasa:D
|
10.3.2013 - 56k km
1.Distributie + pompa apa + role + accesorii + antigel 2.Bujii 4 electrozi 3.Clapeta curatata Programat: 1.Ulei motor + filtru 2.Ulei cutie 3.Filtru aer 4.Evacuare stock 5.Adaptat banchete + mini cage spate Detonatii la 3500 + ture pe admisie si evacuare. De cumparat: 1.Bloc e7j + baie ulei 2.Instalatie discuri spate 3.Amortizoare + arcuri spate cielo |
Pret / masina 2500euro
A/C Servo 56. 000 km Inmatriculata RO 2010 |
5 Attachment(s)
Update!
|
Bine ca ai scapat de praguri...nu-i pui jante de aliaj?
|
Am spart una.Stiti unde pot suda pe un pret minim?
|
Quote:
0723821598 Sirius, are atelieru in spate la Petromul de la Diham, ca fapt divers el dubleaza si jante de tabla :) |
8 Attachment(s)
Multumesc b08ygs, o sa dau un telefon dupa sarbatoare.
Schimbat: -ulei motor -termostat + lichid -filtru aer -desfacut banchete, spalat huse + usurat. Masina ramane la vanzare doar pe threadul acesta momentan. Dublatul jantelor de tabla este in plan, dar mi le voi face singur.Putem suda pe tabla, dar nu si pe aliaj. Ma gandesc la ceva de genul: |
Ca fapt divers este un set de 4 jante dublate pe 15 de vanzare :) nu stiu exact cat cere dar stiu ca sunt de 7 si 8 inci :D
|
Am vazut topicul, cere 1200lei.
Mie unul mi se pare exagerat: -jante: aprox. 250 ron -electrozi + disc flex: aprox 50 ron -platband (nu ai nevoie de 2 seturi jante, dublezi cu platband): aprox 50 ron -hai mai punem si curentul: aprox 50 ron. Total costuri 400 ron Deci ramane manopera 800 ron??? WTF! |
Sand dar cam scumpe.Parca 1200 lei.La banii aia iti iei jante de jante.
|
Quote:
|
Quote:
Eu sunt baiatu cu jantele de 7,8 si 9,5 care le are la vanzare..eu am avut 8 jante noi noute originale! Scrie pe interior DACIA - RENAULT. +manopera + vopsit...Faceti-mi un pret bun la ele si le dau. Adica 480Lei manopera + 200Lei vopsit = 680 , asta fara jante care nu stiu cat sa zic ca sunt..tinand cont ca nu sunt d-alea din targ. Pot merge cu voi la Sirius sa va confirme ca jantele au fost NOI NOUTE. |
Quote:
|
Quote:
|
Masina se vinde la pretul de 2000euro.
Este perfecta pt competitii avand caroseria sanatoasa fara rugina. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning