![]() |
Re: Machete in lucru - mac_rineanu
5 Attachment(s)
Azi a venit o noua jucarie.
Chevrolet Camaro `82. Macheta asta n-am gasit-o diecast, asa ca am luat-o kit. Kit care m-a dezamagit, datorita faptului ca macheta la gata poate fi admiratadoar la exterior si interior, fara un motor bine definit, asa cum eram obisnuit sa gasesc la kituri. Macar are directia functionala. Voi poza si posta pe masura ce avansez cu lucrarea, mai ales ca sunt hotarat sa dau o deosebita atentie in realizarea ei. |
Frumos acest Camaro...
Astept etapele urmatoare! |
Mie-mi place foarte mult modelul asta de Camaro.Abia astept sa bagi niste poze de pe parcursul lucrarilor ! Mi se face si mie pofta sa lucrez ceva...:lol:
|
Quote:
Nu zici rau...:lol: |
Te rog sa dai tot ce poti din tine pentru ca sunt fan camaro mk 3 , eu am un 1/18 de la sun star si e destul de ok dar e inca mult loc de mai bine .
Spor la munca , te voi urmari cu atentie. |
14 Attachment(s)
N-am stat pe loc si incepe sa prinda forma.
Am montat rotile, bineinteles cu mici detalii ce lipseau pe jante, am lucrat un pic la detalierea sasiului, caroseria a fost slefuita, primer, strat 1-vopsea neagra pentru evidentierea culorii vopselei finale si primul strat de culoare. Mai urmeaza 2 straturi de vopsea bej, pentru finsare si luciu. Pana acu sunt multumit, insa nu ma pot decide dca eleronul sa-l fac negru sau sa-l vopsesc in culoarea caroseriei... pe net an vazut poze cu eleronul in ambele variante, si, mi se pare ca negru e mai 80`s. |
Merge treaba tare bine aici...
Eu zic sa faci eleronul negru8) |
2 Attachment(s)
Mie-mi plac lucrurile in culoarea caroseriei si in plus eu cred ca e mai frumos chiar fara eleron.
Ar merita si roti mai mari. Eleronul cel mai potrivit cred ca e acesta din poze. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
E super insa, ne fiind in kit, e greu sa-l fac. Quote:
Quote:
Il fac negru, insa nu-l lipesc de masina. Sta foarte bine si nelipit. Asa pot avea ambele variante. Pana la eleron, o poza cu lucruri ce se intampla pentru detalierea interioara, pana se usuca vopseaua pe caroserie. Cel mai greu au fost stopurile care erau alb transparent.... |
Cum ai vopsit volanul?
|
Quote:
Frumoase combinatii la interior! |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Detalierea continua, incet dar sigur. Vreau sa iasa "brici". Pana acu`sunt multumit.
|
Sa faci si plasa cu negru..:twisted: in rest Like
|
Quote:
Merci |
Imi place pana acum.Spor!
|
6 Attachment(s)
Iata si rezultatul final....
|
Ai ratat semnalizatoarele de pe aripile fata la vopsit :-P
|
Quote:
Bravo Marcele, imi place ce a iesit!!! |
Frumos.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Ma gandeam ca nu va observa multalume, si totusi, mai erau si semnalizatoarele din fata, de sub faruri, care, nu erau uscate inca. |
Frumos, frumos, dar daca era mai low un pic era si mai aratos.
Felicitari. |
Quote:
Mai jos ar fi insemnat modificari drastice. Kitul e destul de slab, asa ca l-am facut exact cum zice "hartia" (instructiunile). Si mie-mi place. Merci pt aprecieri. Mai am pe drum inca 2 bucati, un Mustang 1970 si un Dodge Ramcharger. Abia le astept, mai ales ca incepand cu 14.07.2012 sunt in concediu (prima din cele doua sapt. la care am dreptul) si voi avea timp de lucru. Ramchargerul l-am mai avut odata, l-am dat, si acu`i-mi pare rau. E superb. Veti vedea. |
superb z 28 ul,imi amintesc de copilarie,aveam si eu unul dar micut,era preferatul meu :D, sa il stapanesti sanatos!
|
5 Attachment(s)
Au ajuns 2 din cele 5 kituri pe care le astept.
Deja m-am apucat de lucru la Ford Mustang `71, n-am pozat chiar toate etapele de lucru, insa cam aici sunt acum. Mentionez ca si capota si grila au venit albe, insa am muncit mult si cu multa atentie pt a obtine un finisaj similar cu ce se vede pe cutie. Culoarea machetei va fi rosu cu capota neagra, datorita faptului ca am prea multe kituri facute portocalii sau galbene. |
Quote:
Ce dimensiuni are un motor de asta?? |
3 Attachment(s)
Quote:
Cam asa decurg lucrurile... Rezultatul final va fi pe masura pozelor de pe cutie, cu siguranta. |
8 Attachment(s)
Rotile sunt in pozele de mai jos si sunt exact ca la modelul 1/1.
Pentru grila cadru am folsit vopsea neagra si argintie. Cea argintie o aplic cu un varf de scobitoare, mana sigura, si foarte foarte multa atentie. Componentele motorului au fost facute, asa cum se poate vedea si in poze, cu vopsea argintie conform moturului 1/1 vazut pe net. UpDate cu stadiul lucrarii. Cred ca maine va fi gata. |
Merge bine treaba la ea...
Nic de culoare la motor?? |
Quote:
|
E foarte bine asa. In realitate cromul curat la motor da fooarte bine!
|
9 Attachment(s)
Iata si rezultatul final. Eu zic ca e bine...
Am si o poza cu masina 1/1 vopsita in aceiasi culoare, si care m-a inspirat. Modelul e aproximativ, nu exact cu masina din poza. Urmeaza in lucru Dodge 330 Ramcharges 1964 :lol: |
Place, place, place!!!
Rotile nu intra mai mult in interior?? |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Dodge 330 Ramcharges 1964
In "ordinea numerelor de pe tricou"...mai exact, asa decurg treburile. Culorile si modul de lucru`, au fost alese conform instructiunilor, pentru ca rezultatul final sa fie cat mai aproape de masina 1/1. |
Motorul arata bine, bine de tot!!!
|
3 Attachment(s)
Lucrez, lucrez.....
|
Si o faci foarte bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning