![]() |
Re: Userii 4TuningRO Sibiu
Numa: Alex
Varsta: 20 ID: alxx.alex 0744185680 Momentan snt in cautarea unui BMW e46 320d sper ca in 1 saptamana sa il iau si sa ne vdm la intalniri :) |
hai sa ma scriu si eu pe aici chiar daca numai azi am gasit..locul:-) sper sa nu fie pre tarziu :D
Nume Dragomir Tibi id.mess dragomir_tibi tel. 0767369886 |
nume: rares
id: silviu.rares tel : 0752202007 |
nume: Brezaie Octavian
id: ie_tavy tel: 0747082893 |
marcu daniel
id:l.dany00 tel:0752122161 |
salut eu sunt din jud cs dar stau de o luna si cv in sibiu
name:andrei age:22 id-mess:andrey_x1989 |
Seara buna.
Sunt Adi, 38 de ani aproape, Logan mcv 1.5 si hyundai accent 1.5 ambele diesel. Daca tot sunt ultimul, va urez la multi ani si sarbatori fericite, multi km fara probleme. Doamne ajuta... |
Hai sa ma inscriu si eu .. daca dati un semn cand va intalniti.. vin si eu in caz ca sunt acasa :-)
Nume: Lorand ID: lorand_92_oldschool Tel: 0742 308593 Sarbatori fericite tuturor ! |
Intalnirile in general sunt vinerea la ora 19:30 in parcare la Real, la benzinaria "Automat".
Daca se schimba locatia, se anunta din timp. |
Salutare tuturor!
Sunt Mihaela Ionescu Y.M - art_exclusiv e-mail: [email protected] www.mihaelaionescu.com tel: 0743635309 Sibiu |
Ce masina?
|
M-am inscris pe acest forum, deoarece doresc sa achizitionez un scoot-er si ma informez inca ... sunt cam dezorientata, caci nu stiu ce sa aleg...
|
salutare. eu sunt mario nou user in bazar si as vrea sa stiu dak sa fac intruniri cu motoare maxi in sibiu. am si eu un grand dink 250 8)
|
Salut sunt Cătălin și sunt la facultate īn Sibiu, deci o să particip și la īntrunirile din acest oraș dacă dă cineva un semn. Am 20 de ani și conduc o Toyota Hilux.
Telefon: 0754629075 |
frumos Hilux, pe la Valcea cand vi ?
|
Salut cmosteanu! Intalnirile se tin in fiecare vineri la 19:30 in parcare la real la fosta benzinarie. Poti veni vineri si acolo o sa afli mai mult!!!
|
Salut!
@trafy-vr6 - sunt in Valcea acuma :D am iesit saptamana trecuta dar nu a fost cine stie ce.. au fost 5-6 masini. @deyu010 - Poate vinerea viitoare :D Sa vedem cum stau cu timpul. Promit ca o sa ma fac vazut pe acolo cat mai repede :p. |
Quote:
|
Am fost plecat cu niște treabă, duminică s-ar putea să mai fiu liber dacă poți.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning