![]() |
Re: Masina mea...
sa ma prezint si eu cu masina mea
am un ford focus 2002 1,8l 66kw 1450kg 930000 am cumparato personal din germ la 72000si un pic nu am avut nici o probl cu ea nu am schimbat decat placutele spate am facut 20000 pe dr astea si nu am nici o bataie va vine sa credeti? de aceea prefer un focus decat un astra sau un golf4 si nu am menajat masina in nici un fel |
7 Attachment(s)
alex (mondeo) + bassu (vectra) intro noapte furtunoasa, cetoasa in care nu mergea bliztu la camera, de aia va rog sa scuzati calitatea pozelor. o sa mai urmeze cand mai e timp.......
|
doar cand faci cu blitz se vede ceata (din proprie experienta).Alta data folositi-va de lumina farurilor :)
|
3 Attachment(s)
dupa cautari indelungate am gasit masina mult visata. este un bmw e 34 525 iA din 1989. masina a fost adusa in tara in 1995 si a avut un singur proprietar. motorul este un m20b25 cu 170 cp. este automatica dar asta nu inseamna ca este lenesa. este full electric si are imitatie piele rosie la interior.
|
Arata bine si daca daca zici ca ii mashina mult visata inseamna ca ai multa grija de ea. Speram sa fie benzinar si in 6 cilindri dar totushi pacat ca ii Automata. Catzi kilometri are? Si ai schimbat ceva piese sau modificat decand ai cumparat-o?
|
este benzinar in 6 cilindri dar nu te lasa pacalit pt ca e automatica.o sa o vezi.la bord are 240000 iar cu motorul actual(a fost schimbat) in jur de 100000. inca nu am schimbat nimic la ea.
|
super masina. te asteptam sa vedem cum trage, dar vad ca vremea nu tine cu noi in privinta asta, totusi daca vine zapada nu ne pare rau :D
|
nice....:D....vb lui Alex....zapada acolo ii show-ul...k asa ii aiurea
|
Salut si bine ai venit cosmyn13!
Ma bucur ca a mai aparut cineva cu BMW! Cred ca-l cunosc pe fostul propietar si era de gashca baiatul asa ca masina cred ca e ok! Dupa cum zici si tu! In schimb cred ca consumul te va afecta un pic! :( Cel putzin din cate vad eu la 320i meu tot in 6 cil! Cu toate ca e automata te cred ca trage bine... Eu am condus un 740i automat si e super tare... Asa ca s-o stapanesti sanatos si la punga gros :) |
cosmyn13 ii super bmw sa il stapanesti sanatos
|
ce faci paul?am asteptat sa ma suni.
cum o ramas cu prietenu tau,are timp sa-mi schimbe cureaua? astept un raspuns |
2 Attachment(s)
asta ii masina mea buna rea ii maina mea :D
|
1 Attachment(s)
............................
|
speedy wrc vrem poze :) cu masina
|
Pe pagina precedenta sunt pozele cu masina lui speedy wrc, cele cu trabantu.
|
6 Attachment(s)
va mai dau si eu neste poze
|
Mishto Trabi-ul!!!. ...ar arata bine intr-o poza trucata in mijlocul lacului :P
|
1 Attachment(s)
Am formatat calc si nu mai am alte poze ... urmeaza cand vine aparatul de la reparat ;)
|
2000cubici , 120 cai cica, benzina si cam atat :D
|
poti sa te tragi cu bassu.... shi el are undeva aproape de 120 bhp... go for it..!! :)
|
nu merge o linie cu basu pt ca mercedesu` are si tractiune spate care cred ca il avantajaza.oricum bassu trebuie sa isi rezolve problema cu injectia intai.:???:
|
basu.....ai probleme la injectie?
ce o patit? |
1 Attachment(s)
masina mea
|
Quote:
|
Lasa dane, daca vrea andrei, i-as incerca io mertu la prima intalnire.......
|
numai sunt asa hotarat acum sa o vand
chestia cu FUCK am dat o jos si am pus un dragon in partea dreapta a farului dar lumea dusmanoasa azi noapte mi a facut praf capota aripa dreapta si dragonul cu un cui cred... jenti mai mari nu prea vreau o vreau cat mai joasa masina :D... blizt uri cand nee int prin sb sa ne cunoastem si liv |
Salut lorenzobtb!
Undeva langa masina ta in poza aia era si Passu' lui TIR,nu?:D |
da era masina lu TIR :)
|
4 Attachment(s)
Masina mea... cea veche :o) Si cea noua care are deja un spoiler ABT :)
|
ce fabah bobby si pe aici esti mah.... ;)
|
Salut si bine ai venit TIR.
Foarte bine arata spoilerul ala ABT subtil dar misto! Bora e si ea frumoasa doar manerele alea de la portiera cromate nu vin foarte bine (ptr ochiul meu :) ) in rest n-am ce zice, sa le conduci sanatos! |
Pai rezolv si eu problema cu injectia si ne putem tot trage sa vedem ce iese. Acuma ca vine vremea faina dam un "raliu" sau ceva :D
|
Acolo vedem mai multe ;) nu doar forja pe loc drept
|
salut TIR
superbe masinutzele. sa le folosesti sanatos. |
Mersi de aprecieri... o sa ma ocup mult de passat o sa se evidentieze prin sb ;)) cel putin la vara:)) o sa apara multe elemente noi
|
1 Attachment(s)
Salut, asta este masina mea ...
Mitsubishi Eclipse - 1990 - 2.0 L - aprox 190 hp, Nu o vedeti prin oras deocamdata pentru ca este in service la meshtereala (lucram la motor) |
Quote:
|
da, de la Paul am luat-o
are peste 150cp, varianta fara turbina are 150 si asta are si turbina,micutza dar este :) acuma lucrez la motor, i-am inlocuit majoritatea pieselor care erau cu probleme cu piese noi aduse pe comanda din SUA. Sapt viitoare o pun pe tester sa o mai reglam putin la injectie Sper sa o vedeti cat mai curand din nou pe strazile din sb |
masina o stiu de mult timp
si iti spun din surse sigure ca nu e turbo este dohc normal aspirat masina asta sta de vreo 1 an pe luceafarului |
masina e de 4 luni pe luceafarului
am comandat piesele in SUA in noiembrie si mi le-au trimis aiurea de 2 ori, doar a treia oara au ajuns in Romania in februarie... credeam ca numai la noi e posibil asa ceva dar se pare ca nici ei nu sunt mai buni am ales sa comand mai bine piese noi decat sa iau second de prin EU dar a durat f mult pana au ajuns ... acuma sa vedem cand e gata, cat de mult a meritat investitia |
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning