Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   SLR vs. Carerra GT (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2712-slr-vs-carerra-gt.html)

andrei.badea 16-06-07 14:48

Re: SLR vs. Carerra GT

SLR mi se pare cea mai mare gluma a celor de la mercedes cand spun supermasina. Au pus un V8 in loc sa puna un v12. Tot nu inteleg dc? SV12 Biturbo un animal. Apoi au pus o automata. Cum ar fi un ferrari sau lamborghini cu automata? In interior au folosit plastice. Si binenteles au dat-o in bara si cu franele. Isi fac treaba. Insa pot fi aplicate complet sau deloc. Nu merg undeva la mijloc.

Bogdan_mb 16-06-07 16:19

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 951157)
SLR mi se pare cea mai mare gluma a celor de la mercedes cand spun supermasina. Au pus un V8 in loc sa puna un v12. Tot nu inteleg dc? SV12 Biturbo un animal. Apoi au pus o automata. Cum ar fi un ferrari sau lamborghini cu automata? In interior au folosit plastice. Si binenteles au dat-o in bara si cu franele. Isi fac treaba. Insa pot fi aplicate complet sau deloc. Nu merg undeva la mijloc.

1. SV12 Biturbo e V12-le de pe seria x600 modificat de catre Brabus, nu vad ce legatura are cu SLR-ul.

2. Pai si ce daca e automata ? E un GT Car (daca nu stii ce inseamna cauta pe google) care se poate conduce destul de usor in comparatie cu carrera Gt unde iti trebuie ceva experienta m-ai ales sa stii sa schimbi vitezele incat sa nu ii faci cutia varza.

3. "Cum ar fi un ferrari sau lamborghini cu automata?" Ce zici de F430 , 599, 612 etc ?

4. "In interior au folosit plastice"

Doamne cat am putut rade cand am vazut chestia asta.. (esti ceva fan bmw frustrat?) Chiar dimpotriva, are un interior foarte bine realizat in care regasesti aproape toate optiunile prezente de ex la SL, CL etc dar spre deosebire de cele mentionate o masina foarte rapida.

Bemelo 16-06-07 16:53

automata de pe slr e una din cele mai bune cutii de pe piata ca si rapiditate si confort in utilizare...Motorul ala da clasa unui V12 biturbo tot de la merc asa ca stiu ei dc au pus v8-ul in loc de v12.Franele prezinta intr-adevar o problema la drum lung si in oras insa pt circuit sunt extraordinare...acum ambele masini sunt extraordinare insa depinde de preferintele fiecaruia .. supraalimentat sau aspirat, automat sau manual , sunet gros si dur sau metalic si ascutit.. etc. Porsche-le e mai mult un driver's car pe cand Slr-ul il poate conduce cu putin antrenament oricine...
ca o nota personala cred ca porsche-ul odata stapanit..ofera mai multe satisfactii decat slr-ul.

bluedevil 16-06-07 19:05

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 951140)
hai sa raminem la subiect:

Lambo: hockenheim 1:11,1 nürburgring 7,47
SLR: hockenheim 1:13,5 nürburgring 7,52

2 secunde in hockenheim sint 3 clase diferentza :rolleyes2

pina si un gallardo si nu vb. nici macar de leggera il bate pe SLR pe ambele circuite,...

:rolleyes2

http://www.lambopower.com/forum/inde...howtopic=22475

reproduc si eu aici ce scrie acolo pentru ca trebuie sa iti faci cont ca sa poti intra....daca voi ziceti ca cel care a scris asta si a facut filmuletul minte...asta e

But we finally did THE race! SLR 722, which arrived last night, versus the Murcielago LP640. First the setup....

The 722 has a full tank of 91 octane gas, and my wife is driving (130 pounds). She's in Sport mode, fully automatic. All she has to do is stomp on the gas and hold on.

I'm in the LP640, with 1/6 tank of gas, which is 101 octane racing fuel. I weigh 215 pounds. I'm in Sport mode too, but of course I have to paddle shift. PLUS, I'm holding the camera with my left hand, so I'm at a bit of a disadvantage.

We're racing to 130 Mph, then backing off, using the 722 speedometer as our guide (The LP is waaaay off, like always).

My wife starts us with a finger count up (1, 2, 3, GO!).

I'm NOT using any launch control, just stomping on it and upshifting at around 7500 RPM or so.

Both cars are stock.

My start sucks, so please be nice! But, I think she got an early jump.

See for yourself.

http://media.putfile.com/SLR-722-vs-Murcielago-LP640

We raced again without me holding the camera, with similar results (I actually had a slight rolling start). Don't be fooled at the end of the video where I seem to be staying even (like if we raced to 200 I might catch up). She had backed off the gas already and was coasting, wondering what that little yellow speck in her rearview mirror was!

As a side note, we spent all morning racing our standard SLR versus the 722 the same way. At 130 Mph, there was a one car separation.

HOWEVER, it's a warm day here, and I got cool air vents! Her 722 just looks the same..... icon_thumleft.gif

Si eu as prefera Carrera GT in locul SLRului dar sa spui ca SLRul nu e o masina sport veritabila mi se pare o blasfemie

THX-1 18-06-07 10:53

Bai baieti,cum sa comparati voi Carrera GT unul din cele mai reusite supercaruri din lume cu un V10 central + cutie manuala si un sound unic care se apropie de sunetul masinilor de formula 1,un supercar in adevaratul sens al cuvantului cu un motor de turatie cu elasticitate mare,stabilitate si directie precisa..etc.. cu un moft al celor de la mercedes,o masina exotica pt.imagine si mai mult pt. plimbari ale bogatasilor,o masina cu motorul situat in fata si cutie automata,o masina pt. linie dreapta deloc pt. circuit.Poti compara Enzo cu Carrera GT dar nu si SLR-ul!!

dan_m3 18-06-07 14:37

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 953660)
Bai baieti,cum sa comparati voi Carrera GT unul din cele mai reusite supercaruri din lume cu un V10 central + cutie manuala si un sound unic care se apropie de sunetul masinilor de formula 1,un supercar in adevaratul sens al cuvantului cu un motor de turatie cu elasticitate mare,stabilitate si directie precisa..etc.. cu un moft al celor de la mercedes,o masina exotica pt.imagine si mai mult pt. plimbari ale bogatasilor,o masina cu motorul situat in fata si cutie automata,o masina pt. linie dreapta deloc pt. circuit.Poti compara Enzo cu Carrera GT dar nu si SLR-ul!!

un GT il poti compara numai cu un Koenigsegg CCR sau cu un Pagani Zonda F, dovada fiind timpul identic scos pe "Nordschleife" :7:33 !!!

THX-1 18-06-07 14:48

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 953973)
un GT il poti compara numai cu un Koenigsegg CCR sau cu un Pagani Zonda F, dovada fiind timpul identic scos pe "Nordschleife" :7:33 !!!

Daca tu iti imaginezi ca la un supercar conteaza doar timpii scosi pe un circuit atunci ar exista numai carturi,aici e vorba de cu totul altceva,asa cum vorbesti de un F40 ,de un Mc'Laren f1 de un Dauer porsche 962,etc.....de traditia si senzatia pe care ti-o ofera masina nu 0-100 si timpul pe circuit si gata e supercar!!

dan_m3 18-06-07 16:37

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 953998)
Daca tu iti imaginezi ca la un supercar conteaza doar timpii scosi pe un circuit atunci ar exista numai carturi,aici e vorba de cu totul altceva,asa cum vorbesti de un F40 ,de un Mc'Laren f1 de un Dauer porsche 962,etc.....de traditia si senzatia pe care ti-o ofera masina nu 0-100 si timpul pe circuit si gata e supercar!!

tocmai,. ..la un supercar conteaza timpul scos pe un circuit clasic,...care este un punct de reper pt. orice masina din lumea asta, cum este Nürburgring!
SLR a fost facut pentru vedetele din hollywood si cei cu bani din dubai,...
ATITA TOT.
si fiindca vinzarile sint cu mult sub asteptari, au scos si versiunea decapotabila, ca de, vedeta trebuie vazuta si admirata la volan,...

MIRCAT 18-06-07 17:30

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 951140)
hai sa raminem la subiect:

Lambo: hockenheim 1:11,1 nürburgring 7,47
SLR: hockenheim 1:13,5 nürburgring 7,52

2 secunde in hockenheim sint 3 clase diferentza :rolleyes2

pina si un gallardo si nu vb. nici macar de leggera il bate pe SLR pe ambele circuite,...

ai vazut vreodata un murcielago facu muci de un patrol?eu da si vorba aia patrol-ul este un "tanc"!

MIRCAT 18-06-07 17:42

cred ca masinile sunt destinate unor categorii diferite de clienti!oricum,nu mi-ar fi rusine cu niciuna dintre cele doua!

Dripci 18-06-07 21:27

@MIRCAT: ne povestesti si noua faza cu patrolul ? :D suna super tare.

@THX-1: apropos de sunet, imi place mai mult cum suna SLR-ul...precum un avion spitfire.

_anaconda_ 20-06-07 11:24

am votat SLR pt ca este ceva mai comfy si luxox decat Carrera...si poate fi folosita si ca masina de zi cu zi...daca asta vrei!Insa din punct de vedere al performantelor Carrera este clar superioare SLR-ului

THX-1 21-06-07 23:46

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 954316)
ai vazut vreodata un murcielago facu muci de un patrol?eu da si vorba aia patrol-ul este un "tanc"!

Da!,uite si un SLR facut muci de un patrol...:lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=IV6Ev7-Rt9E&NR=1

zambrotta 22-06-07 01:42

am votat Carrera GT in primul rand pentru design
la performante ,nu ma intereseaza in mod special pentru ca amandoua sunt super masini si nu mi-ar fii rusine cu niciuna din ele.

IamCross 09-07-07 22:01

Luv the sound of the porsche V10 twin turbo. Din cate am vazut SLR-u' e greoi shi agresiv iar porsch-u' cam prea oversteer.

Bemelo 09-07-07 22:24

carrera gt e aspirat. no twin turbo

EaGle 10-07-07 17:36

Carrera GT ....zgomotul motorului e unic...!!!

JunKer_hP 17-07-07 22:45

cine isi perminte in Romania? cam 0.1 % poate si mai putin asa ca luati-va gandul:)

SmokeMePls 21-07-07 21:00

Este o masina super-sport, e doar deghizata intr-una aparent civilizata.

Pt persoana de mai inainte care zicea ceva de turatii inalte : te-ai intrebat de ce SLR-ul are valori sensibil mai ridicate cand vorbim de putere (Carerra GT - 612, SLR - 626), desi GT-ul e un V10 si SLR-ul un V8 ? Iti spun eu : SLR-ul e supraalimentat de o turbina de dimensiunile unui turbo-reactor :lol: Pentru cei care nu cunosc principiul de functionare al unei turbine... lucreaza la capacitate maxima tocmai la turatii inalte. Tot ea e cea care da diferenta de cuplu dintre cele 2 masini.

Pt cel care zicea ceva de motor central si sasiu super-usor, Mercedes au gasit o solutie si pt tine. Se numeste SLR 722 Edition. Au pus motorul mult mai in spate si mai jos, astfel masina se comporta exact ca una cu motor central.

Cat despre cel ce zicea ceva de interior spartan... parerea mea e ca SLR McLaren e super-carul care pune cel mai mult pret pe stil si lux.

Dar astea sunt doar vorbe. Mai bine va convingeti singuri.

http://www.racingvideoz.com/top-gear...top-gear-test/

GT gets pwnd !

Nautilus 21-07-07 22:16

Quote:

Originally Posted by SmokeMePls (Post 1008365)
SLR-ul e supraalimentat de o turbina de dimensiunile unui turbo-reactor :lol:

SLR-ul e supraalimentat de un compresor de dimensiunile unui turboreactor :lol:

~Nautilus

boy_wonder 21-07-07 22:24

Quote:

Pt cel care zicea ceva de motor central si sasiu super-usor, Mercedes au gasit o solutie si pt tine. Se numeste SLR 722 Edition. Au pus motorul mult mai in spate si mai jos, astfel masina se comporta exact ca una cu motor central.

si ce daca?
Daca un Carrera GT nu-l face, un Enzo il face cu siguranta.. sa nu zic il spulbera.
Oricum s-ar putea sa-l faca si un Carrera GT, deoarece, ca si Enzo, are avantajul unei greutati reduse..

THX-1 22-07-07 00:42

Quote:

Este o masina super-sport, e doar deghizata intr-una aparent civilizata.

Pt persoana de mai inainte care zicea ceva de turatii inalte : te-ai intrebat de ce SLR-ul are valori sensibil mai ridicate cand vorbim de putere (Carerra GT - 612, SLR - 626), desi GT-ul e un V10 si SLR-ul un V8 ? Iti spun eu : SLR-ul e supraalimentat de o turbina de dimensiunile unui turbo-reactor :lol: Pentru cei care nu cunosc principiul de functionare al unei turbine... lucreaza la capacitate maxima tocmai la turatii inalte. Tot ea e cea care da diferenta de cuplu dintre cele 2 masini.

Cat despre cel ce zicea ceva de interior spartan... parerea mea e ca SLR McLaren e super-carul care pune cel mai mult pret pe stil si lux.

Dar astea sunt doar vorbe. Mai bine va convingeti singuri.

http://www.racingvideoz.com/top-gear...top-gear-test/

GT gets pwnd !

Baiete,aici comparam mere cu pere,pai tu compari un moft de-al lui mercedes(o masina cu un motor puternic de linie dreapta facuta pt.bogatasii care vor sa-si etaleze averea) cu una din cele mai tari masini sport din lume,o masina pur sange care dispune de o tehnologie de care mercedes inca nu se bucura si gandeste-te ca GT-Carrera a iesit din productie(deci se considera un model vechi)fata de SLR care inca se fabrica si chiar intr-o noua versiune sau ma rog,editie"722".In mai toate testele,toti pilotii au reprosat comportamentul directiei care lasa de dorit la o masina de talia ei,ca sa numai vorbim de plasticele din interior....si apropo de turatie ridicata a unui motor aspirat vs. motor supralimentat,care din ele inspira mai multa sportivitate si elasticitate?!?!:rolleyes2 .....deci nu compara o masina sport 100% cu cutie manuala cu un "coupe cu motor puternic hidramat"..

alexSHO 22-07-07 21:27

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1008607)
Baiete,aici comparam mere cu pere,pai tu compari un moft de-al lui mercedes(o masina cu un motor puternic de linie dreapta facuta pt.bogatasii care vor sa-si etaleze averea) cu una din cele mai tari masini sport din lume,o masina pur sange care dispune de o tehnologie de care mercedes inca nu se bucura si gandeste-te ca GT-Carrera a iesit din productie(deci se considera un model vechi)fata de SLR care inca se fabrica si chiar intr-o noua versiune sau ma rog,editie"722".In mai toate testele,toti pilotii au reprosat comportamentul directiei care lasa de dorit la o masina de talia ei,ca sa numai vorbim de plasticele din interior....si apropo de turatie ridicata a unui motor aspirat vs. motor supralimentat,care din ele inspira mai multa sportivitate si elasticitate?!?!:rolleyes2 .....deci nu compara o masina sport 100% cu cutie manuala cu un "coupe cu motor puternic hidramat"..

chiar esti rau intentionat sa zici ca porsche ar avea tehnologii la care merc nici nu viseaza.. L O L si ca SLR are plastice in interior.. asta de ce ai zis-o? ai vazut vreun carrera gt in interior?

legat de preferinte cred ca as alege gt-ul in fata slr, probabil ca sunt tanar si e pura adrenalina sa conduci o masina din asta dar si asa topul meu cred ca ar fi
1. slr 722
2. carrera gt
3. slr

ameer 22-07-07 21:30

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1008607)

Cutia de pe SLR e automata intr-adevar dar nu se compara cu nici o alta cutie de pana acum. E foarte performanta. SLR e cam departe de plastice la interior. Parerile sunt impartite intre SLR si CGT. Depinde de gust. SLR e usor mai rapid totusi din cate am inteles. Iar 722 e net superior.

boy_wonder 22-07-07 22:22

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 1009562)
Cutia de pe SLR e automata intr-adevar dar nu se compara cu nici o alta cutie de pana acum. E foarte performanta. SLR e cam departe de plastice la interior. Parerile sunt impartite intre SLR si CGT. Depinde de gust. SLR e usor mai rapid totusi din cate am inteles. Iar 722 e net superior.

e mai rapid pe hartie la acceleratie si viteza maxima doar SLR722.. SLR normal are cam aceleasi performante..
dar pe circuit un Carrera GT este net superior unui SLR si poate chiar si unui SLR722.. totusi Carrera GT este cu 400 kg mai usor decat un SLR oricare ar fi el: normal sau 722

ameer 22-07-07 22:39

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1009621)
e mai rapid pe hartie la acceleratie si viteza maxima doar SLR722.. SLR normal are cam aceleasi performante..
dar pe circuit un Carrera GT este net superior unui SLR si poate chiar si unui SLR722.. totusi Carrera GT este cu 400 kg mai usor decat un SLR oricare ar fi el: normal sau 722

SLR nu e o masina pt circuit... SLR e un GT. Si nu am vazut pana acum nici o instanta in care CGT sa fie mai rapid k SLR (in linie dreapta cel putin) De 722 nu mai vorbesc. 722 e mai usor ca un SLR normal dar nu prea stiu cu cat. Si mai puternic.

alexSHO 22-07-07 23:02

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1009621)

cat de net superior? net net sau mai putin net? nu de alta dar incuiatii aia de la top gear au scos acelasi timp cu amandoua, nu e foarte relevant dar nici nu poti sa zici ca scoate cu 5 secunde mai bine carrera gt... presupun ca 722 ar fi putin peste... si sa nu uitam esentialul un gran turismo luxury cu multe bling blinguri vs o masina sport pur sange care n-are decat fibra de carbon si schimbatorul de viteze

THX-1 23-07-07 12:51

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1009556)
chiar esti rau intentionat sa zici ca porsche ar avea tehnologii la care merc nici nu viseaza.. L O L si ca SLR are plastice in interior.. asta de ce ai zis-o? ai vazut vreun carrera gt in interior?

legat de preferinte cred ca as alege gt-ul in fata slr, probabil ca sunt tanar si e pura adrenalina sa conduci o masina din asta dar si asa topul meu cred ca ar fi
1. slr 722
2. carrera gt
3. slr

Da am vazut interiorul de carrera GT live (recunosc ca nu am urcat in ea).Si nu sunt rau intentionat cand am vorbit de tehnologia lui mercedes,pai SLR-ul este facut de Mc'Laren(mercedes+mc'laren)in concluzie 2 firme contra uneia(porsche)..Dc. mercedes avea experienta si tehnologie necesara pt. constructia unui supercar..,de ce a mai cerut ajutorul lui Mc'laren!??!!(Nu-mi dati exemplu AMG-ul pt. ca e diferenta de la cer la pamant intre a construi un motor puternic pe o limuzina si pana la constructia unui supercar) Acum nu ma intelegeti gresit ca m-am apucat sa critic firma Mercedes(dupa parerea mea face cele mai bune masini din lume) sau sa critic SLR-ul,dar sunt masini putin cam diferite pt. a le compara,plus ca,C-GT e o masina mult mai exotica fata de SLR unde numai in Romania deja sunt vreo 4-5-6,C-GT este o masina pt. colectionari deja si pt.cunoscatori,un supercar ce se bazeaza pe alta filozofie,Porsche asta a facut dintotdeauna-masini supersport,mercedes..mai putin....(nu-mi dati exemplu formula1 ca e irelevant..si renault e in formula1:lol: )...In concluzie..consider superior porsche Carrera GT in fata SLR-ului.Bafta!;)

boy_wonder 23-07-07 14:36

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1009679)
cat de net superior? net net sau mai putin net? nu de alta dar incuiatii aia de la top gear au scos acelasi timp cu amandoua, nu e foarte relevant dar nici nu poti sa zici ca scoate cu 5 secunde mai bine carrera gt... presupun ca 722 ar fi putin peste... si sa nu uitam esentialul un gran turismo luxury cu multe bling blinguri vs o masina sport pur sange care n-are decat fibra de carbon si schimbatorul de viteze

uite aici timpii de la top gear:
- Porsche Carrera GT: 1.19.8
- Mercedes-Benz SLR McLaren: 1.20.9

uite si timpii de pe nurburgring:
- Porsche Carrera GT: 7:28
- Mercedes Benz SLR McLaren: 7:40

deci din timpii astia scosi de ambele modele, eu zic ca un Carrera GT poate sa faca pe circuit si un SLR722 Edition chiar daca are cu 50 de cai mai mult.

b_gt 03-10-07 18:34

am mers cu ambele masini....carrera gt arata mai bine decat slr...sunet mai frumos...dar si slr l turatii mari s aude f smeker si pare un pik mai vanos...aleg carrera gt...l interior nici nu s compara...cand vezi motorul in spatele tau...si mult carbon...dar slr poate s fie all-day car f usor..carrea gt este f rigida +cutia manuala..

snookye 05-10-07 21:45

pt performante Carerra GT..fara indoiala cei de la porsche stiu ce fac avand in vedere o intreaga istorie..iar pt design SLR:D

993turbo 17-10-07 07:44

Carrera GT ("best modern supercar", "the unplugged supercar") pt ca vorbim de supercaruri, nu? SLR e super dar e un GT cu performante imense si atat. Si calitatea chiar e sub nivelul celei din Carrera GT chiar daca GT ul are elemente care le gasesti si pe 996. Aproape toata lumea se contreaza care e mai rapida pana la 100 dar putini se uita la frane care conteaza cam o treime in ecuatie pe circuit mai ales. Porsche = cele mai bune frane, de amar de ani. Am uitat sa spun ca asta e criteriul meu de baza, timpii scosi pe circuit. Si nu mi aduceti aminte de "meseriasii" de la Top Gear, testele lor au consistenta inghetatei pe timp de vara. Eu zic sa privim emisiunea ca un divertisment ...distractiv, nu ca o referinta pt teste, exista altii mult mai putin po****ri dar mult mai profesionisti. Greutatea? Chiar nu conteaza 400 kg in plus? eu zic ca da... Motoarele? Orice constructor/tuner serios scoate 600+ dintr un motor supralimentat de cilindree mare. Cel de pe Carrera GT e insa un motor real de Le Mans domolit un pic (initial avea 5.5 l si scotea in jur de 700 cp daca imi aduc aminte bine, i au marit cilindreea un pic pt tractabilitate in viata de zi cu zi si longevitate). Aratati mi un motor de cilindree mare aspirat omologat pt strada care are putere litrica mai mare decat V10 le asta si l cumpar ;) , Ferrari, Zonda si Lambo incluse. De fapt ajunge sa l auzi live odata in viata si te lamuresti :) Am auzit multe motoare in viata, inclusiv de curse, inclusiv Enzo, Murcielago, dar inafara de un motor de bike sau un motor de formula 1 toate celalate par Dieseluri pe langa asta, parca nu are inertie deloc si turatia maxima e stratosferica. Nu mi spuneti de S2000, ala e de mica cilindree, cine stie de ce vb ..stie. Inca ma minunez ca e street legal.. Comparam aici o katana autentica cu palosul lui Stefan cel Mare :)).
Asa ca un secret, Gordon Murray nu e prea fericit cu rezultatul final al proiectului Mercedes (Mc Laren). De ce? pai explica el (discutand despre alt supercar) "Weight saving should be by design and not a post process. Weight is the car designer's biggest enemy. It works against you in every single aspect of vehicle dynamics. Power-to-weight ratio is one of the most misunderstood figures in the auto-motive world. Achieving a good power-to-weight figure by applying huge ********** to a heavy car is in no way the same thing as achieving the same ratio with a very light car" Nici nu se pputea explica mai bine.
Si inafara de toate astea, cel mai important pana la urma este feelingul pe care ti l da un supercar cand il conduci, si aici majoritatea voteaza GTul daca sunt in stare sa l tina in frau. Armasarul sau bizonul? voi alegeti...
Bafta!

budy 17-10-07 20:49

Porsche Carrera GT 4ever

Ratzza 18-10-07 10:41

Merg pe SLR...Love that car :x

Pieton 24-10-07 20:32

Carerra GT :D Pe langa celelalte calitati, imi place super mult sunetul :-) La SLR parca e mai cuminte... parerea mea :???:

tiuq 08-11-07 20:24

SLR,pacat k are cutie automata

SoRiNeLclau 11-11-07 18:19

SLR-ul tata.....clar mai fain, cel putin la design ii ia fata porsche-ului.....

robertinho 18-11-07 18:06

...SLR ,desi nu prea ma multumeste cutia automata,preferam manuala,dar cuplu mult mai mare ca la porsche,deci...

Ic3BoY 09-12-07 17:03

in nfsmw era mai buna carrera gt...:P
dar cred k shi in realitate e tot la fel...

Alex_55 14-12-07 00:02

CGT !!!!!!!!!!!!!!!! cu mult peste slr, V10 ;;)

All times are GMT +2. The time now is 16:36.

- Copyright 2026 4Tuning