![]() |
aicad nu numai romanul ii curios ....nu iaia vazut pe nemti cum se baga astia in seama.. :lol: :lol: ca musca la kkat :lol: :lol:
|
Re: continuare
Quote:
|
auuuuuuuuuuch
cred ca a durut al dracului de rau... a scapat cineva? |
1 Attachment(s)
ceva mai usor....
e bine??? :arrow: |
3 Attachment(s)
saracu eclipse...
|
1 Attachment(s)
masini ........ 8)
|
fuuuuuuuuuuuck
atzi vazut aia ce a ars aproape ni intregmie.. de se vedea shasiu motoru & shit.... :cry: ar trebui sa o lasam mai moale cu pozele astea ami oameni.. |
uf-----nu mai dorm la noapte :( :oops:
saracu eclipse |
lol...
pune shi tu pe cineva sa itzi cante langa patutz :D |
Asta deja e comica. I-a adus puntea spate pana in fata.
http://www.funnypics.cc/uploads/1077472664.jpg |
asta da...
da pt poze cu accidente haioase e deja un topic... :lol: shi e incarcat bine |
\"marfa\" poze...EU NU MAI CONDUC IN VIATA MEA!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
Imi pare rau daca-s prea dure pozele, dar sa nu uitam ca viteza e periculoasa!
|
2 Attachment(s)
90 la ora blocat pe tabloul de bord.. dupa cum arata, as fi zis ca s-a lovit la 150...
|
gata mai mac...
am intzeles ideea... :zombie: :tears: |
:( :( :( man cea facut ala ??a rupt masina in bucuati...dai seama ce viteza a avut..
|
la cum arata masina nu cred ca a avut numai 90km/h
|
man..eu ic ca a avut mai mult..de 150..uite in ce hal arata masina..volanul la indoit...sigur ca mainile...oricum cand vezi pozele..astea tie frica parca sa mai mergi tare cu masina.. :twisted: dar sti cum ii cand esti la volan..nuti mai dai seama..
|
...da...mai ales si cand simti ca masina poate...dar din pacate mai sunt si urmari neplacute
|
dacia arata asa la 90 la ora la un impact
asta nu e ca o dacie lool deci eu zic ca a mers cu peste 170 |
Pozele cu Tico ala facut pachet, de pe pagina 2... acolo a fost vorba de o liniuta: un Passat cu inca o masina. Passat-ul sa inffipt in Tico (care era parcat si n-avea pasageri)si Tico s-a infipt intr-o Cobra, parcata si aia regulamentar. Passat-ul a avut pagube minime (faruri, masca, capota foarte putin indoita), Cobra a fost suita cu spatele pe trotuar dar nu avea pagube enorme (o sa caut poza pe la birou sa va arat), iar Tico a ajuns asa cum se vede. Repet, nu s-a lasat cu raniti, daramite cu morti!Poaza cu A3-ul (Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace!) e de-a dreptul terifianta. Demn de mentionat este faptul ca masina inregistra viteza aia dupa ce se intorsese cu 180 de grade fata de directia de mers, va dati seama ce viteza avea in momentul in care a inceput sa se invirta.........
|
Pacat de jentile alea pe 17 de la audi !
:peace: |
Vaelu... cum sa faci frate o masina in halul ala? Nu cred ca un audi se poate face in halul ala la 90km/h... poate pe la 190 km/h
Curios ca nu au sarit airbagurile :?: |
ai dreptate .chiar ca nu am observat asta .daca se intorcea cu susu un jos fara un impact atunci era altceva .asta s-a izbit violent de copac sau ceva
|
Ieri - niste copii se jucau pe trotuarul unei strazi-unul pe role, celalalt pe bicicleta. Din strada aia se faceau mici...stradute sa zic, cu piatra de rau de-aia de nu poti merge mai repede de 5km/h. Chiar cand copii traversau o \"straduta\" din aceea, se aude un scartait puternic. Unu' cu o nova a suit un copil pe capota...si ce credeti...se asigura si-i da tare cu scart si dispare...
Copilul n-avea nimic (doar sperietura si o zgarietura) si cica stia unde sta si nu l-am lasat pana nu a promis k se duce la parinti sa le povesteasca...Ii luasem numarul si daca-l reclamam cred/sper k primea ce merita... :evil: |
b99sha eram si mai sus :wink:
|
de ce nu l-ai reclamat?de ce i-ai mai luat nr?
|
Pai deja formasem cand mi-a zis k il stie pe tip si-o sa le spuna parintilor. Numarul il mai am pentru orice eventualitate dar copilul nu a patit nimic (in afara de sperietura) si crede-ma k si mie mi-ar fi facut placere sa-l reclam dar copilul mai avea un pic si ma ruga _in genunchi_ sa nu sun la politie.
|
2 Attachment(s)
Azi la ora 19,45 pe sos.Oltenitei la o trecere de pietoni :evil:
|
WTF?ce s-a intamplat acolo?
|
4 masini implicate...4-5 echipaje de politie&descarcerare&salvare. Daca aflu mai multe va spun... :evil:
|
urat...ce pot sa spun
|
Da, au scapat toti \"implicatii\" cu cel mult o zgarietura :wink: Si ce sa vezi, noaptea au facut soseaua luna (erau mormane de cioburi) :D Exista un Dumnezeu :wink:
|
Nu mai stiu unde e topic-ul cu situatii din care-am scapat dar:
Luni noaptea in drum spre mare se vad la un momendat multe lumini venind din contrasens. Dupa o curba larga, stupoare: erau vreo 8 tiruri dintre care doar 6 erau pe sensul lor de mers; cu celelalte 2 m-am trezit pe banda mea si n-aveam decat vreo 11o. Sa vedeti cum se balanseaza un tir cand pune frana violent... :shock: Am vazut pe-aici o discutie despre soferitze si mi-a si venit in gand o faza: Eram pe motor si mergand eu relaxat vad o masina de pe contrasens care vrea sa vireze stanga. Da semnal si se opreste sa-mi cedeze trecerea. Eu din instinct incetinesc obisnuit cu intamplari mai \"urate\". Nu exagerez: exact in clipa cand ajung in dreptul masinii, accelereaza si cu vreun metru inainte sa ma \"impinga\" se opreste violent. Aceeasi clipa in care deja imi calculasem saltul de pe motor; aceeasi clipa in care deja ma gandeam cum o sa aterizez pe asfalt; aceeasi clipa in care observ la volan o soferitza; aceeasi clipa in care il vad agitat pe pasagerul din dreapta-probabil speriat de manevra cutezatoarei :? Acum mi-am mai amintit: mai stiti cum spalau copiii strazii parbrizele la semafoare? Daca nu, va spun eu: pe post de sampon era o \"flegma\". E, asa am \"spalat\" si eu parbrizul unei domnisoare, singura diferenta fiind k amandoi eram in mers :peace: . Tocmai \"incercase\" sa se \"suie\" pe motocicleta mea aplicand vorba \"over my dead body\" :? |
un pic offtopic: Eu incerc de fiecare data sa ma asigur si la motociclisti, dar in traffic, e putin mai greu pentru ca ei au obiceiul sa se strecoare printre masini, si sa ajunga langa tine fara sa iti dai seama, si daca sunt in unghiul mort atunci cand te asiguri, Nu vreu sa ma gandesc ce se poate intampla.... Acum in cazul asta ar trebui a fie si ei mai atenti, si noi sa fim cu ochi dupa ei.. mai ales ca au obiciul sa stea axact in unghiul mort ca sa vada ce are de gand sa faca masina. :(
|
Da, e o greseala foarte des intalnita. Dar la manual scrie clar: \"NU sta in punctul mort al unei masini\" & mai important, adik de baza: \"Fa-te observat!!!\"
Ai dreptate - tocmai de-aia un motociclist are febra musculara la ochi dupa o cursa prin oras si nu numai :D |
acum am vazut la stiri ca so produs in Cart Militari di buc. un accident care so soldat cu moartea unui motociclist...din cate am inteles ii vorba de un politist de la rutiere care o vrut sa intoarca cu masina(proprie)si nu so asigurat si o lovit motociclistul(din imagini era vb de o yamham sport ..model nou)motoclistul o murit pe loc.
|
3 Attachment(s)
I believe i can Fly!!!
|
accidentu cu serban si ... ark .. de pe net .. sa vedem daca pot sa`i dau upload
au murit toti din mashina nu pot sa pun mpg`uri :(( |
hahaha marfa pozele puse de x-ray..
psycho poti.. tre sa le faci .rar e simplu |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning