![]() |
Re: Street Wars
moderatori nu stergeti pls...sa vada toti ce smecheri is ei si ce masini provoaca !! !!!!
|
Quote:
a fost o provacre venita din partea mea pt tine! cu un logan vs. puntoul tau! nu ii amesteca pe oli si boti!(ca ei vb de lucruri serioase)! acum sper ca s-a lamurit! numa bine! |
Bine, imi retrag cuvintele ,numa cu laju, driveru,aurik,cicione nu vrea numa sa ma frece dupa cum am citit pe PM,si mie imi plac femeile,da asta e ,fiecare cu gusturile lui.
|
Quote:
|
Team csr,mai exact cicione,laju,ufo, aurik,daca puteti sa treceti pe la kaufland la ora 21:00 va asteptam cu drag ca sa lamurim unele chestii,sincer mam cam saturat sa ne spalam rufele in public,hai sa vb civilizati,si daca nu se poate ......rezolvam cumva.
|
tinere domn din acest moment pun punct............................adik mai multe..................nu ma dau cu mineni nu vin nicaieri nu cautatzi scandal............daca nu se intelege asta e.........sa nu crezi ca mie frica sa vin....tocmai aia e ca mie frica sa vin ca poate ajungem la gesturi necugetate si nu ar fii frumos asa ca hai sa o lasam balta !.....da nu fac nici o linie ca nu am cu ce....punct ...daca altii au sa se rupa...nici nu stiu cum de v-a trecut prin cap sa ma provocati cand stiti cu totii ce motor am..in fine.....fitzi rai...considerati ca am dat linie cu voi si m-ati facut....ok.....sa va simtziti bine
|
Team inteles !Eu nu vreau sa ne intlanim sa sarim la bataie sau sa vb urat,de linie numa daca sunt provocat,eu vreau doar sa vb civilizat,si sa ne intelegem ca oamenii,nu sa ne injuram si sa avem ura intre noi,ca daca te gandesti bine suntem din CLUJ toti,si altii rad de noi cum ne facem orasu de cacat.Oricum mias dori sa port o discutie cu voi,multumesc pt rabdarea acordata.Cu respect: OUtLAWZ
|
SPD felicitari pt noua achizitie :)
|
Ms,sper sa vii diseara si o vezi si mai de aproape :P
|
OUTLAWZ... va asteapta deseara!
nu o sa fie scandal nu o sa fie nimik! nimeni nu a spus nimik de bataie sau injurii! o sa vb civilizat!!! Cu respect Elevu' by OUTLAWZ! |
cu respect va refuz nu am de gand sa imi stric seara de sambata cu poevsti aiurea...
Cu respect CicioNE by TEAM CSR |
Am auzit ca pe Gangsta l-a umilit o Laguna......diesel:))
|
Quote:
Hai pune sheru pe strada ca a mea e gata de lupta!:lol: P.S.: Se poate si in seara asta daca ai curaj.....:evil: |
paul cj 12 - dupa cum vezi este deja un topic lafel cu cel creat de tine, deci l-am sters pe ala, si il poti folosi pe asta pt ce vroiai u sa vezi.
toate cele bune. |
mai draga paul, ce masina ai? daca bine vad in avatar ii ceva....peugeot? poate ne dai niste detalii.
|
ii V12 :lol: :lol: :lol:
|
mah se pregateste ceva;) fiti pe faza astia care trebuie pregatiti-va "raciurile"
|
Quote:
|
Quote:
|
da daaaaaaa pune sheru pe strada
|
l-am pus:P:P=))) sa vedem sapt vit ca eu maine iarasi plec;)
|
hai ca poate scot si io fieru pe drum
|
noah ma....nimik?""
|
ne vedem la baia mare sau cum????
|
mah io vin ca si spectator...=))
|
da ma dacia wrc provoaca cu cielo lui tot ce e tractiune fatza si are pana in 150 cai !:D:D:D:D:D:D
|
|
rabdare rabdare ca ma dau si cu tine.
sper sa nu faci ca altii de pe forum |
Quote:
|
mare dreaptate ai :P
|
dai la monta cielo tau?''
|
il dau
cu cielo`ul tau? |
Quote:
nu cred ca face dacia wrc cu cielo-ul lui un 2.0 4*4... |
Quote:
|
Quote:
cred ca se refera la 2.0 tdi....sau nu?:-s |
Quote:
|
cum am mai spus, daca imi reuseste treaba cu actele o sa fie o surpriza frumoasa si in acelasi timp un cadou pentru mine de la mine de ziua mea :D
|
Quote:
|
Quote:
Cei care cunosc Cielo in cauza stiu ca e ''tunat'' :))si este si mult mai usor decat unul de serie:)) |
de ce i mai usor, oare pt ca Alex merge la buda in fiecare dimineatza? :P :P:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning