![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
Incarcare cu freon?
|
Reprezentanta Renault, Euro-Motor
Pana in 100lei, anu trecut a fost 80, acum poate au actualizat preturile |
Am rezolvat la Manu la service. Mersi.
|
1 Attachment(s)
1-2 bucati.
5x100 17 inch Subaru Nu conteaza culoarea. |
caut pompa de benzina pentru urs, cea din rezervor!
|
[QUOTE=slazenger;4546430]ai rezolvat cu materia prima sau ti-au facut ei bucsa? costuri?[
mi-au prelucrat piesa cu materialul lor (masina CNC)si a durat 10 min,cost+20 Ron.. |
Un tinichigiu care sa fie ok si sa nu imi ia o gramada? Am o gaura in prag si vreau sa o rezolv...
|
caut...coleg taxi
|
stie cineva de unde pot cumpara o teava metalica de 1,5-2 si lunga de 1,5 m....mersi:D
|
La materiale de constructii ai incercat?
|
Strungar bun in Brasov?
|
Hidraulica. Sacele langa Bobes.
|
Quote:
|
Imi poti spune pe ce strada este MaxiPaint?
|
Str. Poinelor nr. 2A, langa benzinaria LUKOIL (daca nu esti din Brasov, zona Kaufland-Roman)
|
Am si eu nevoie de un vopsitor pt 2 ornamente plastic (cele de la proiectoare) Ms
|
face cineva asigurari pe aici??;)
|
DA MA EU DE CE NU ZICI, LA ASTRA SAU LA OMNIASIG
|
Am nevoie de../ Caut..
Caut strungar pentru realizarea a 4 inele de centrare pentru jante de
aluminiu exterior 67,1mm-interior 57,1mm. |
Eu mi-am facut la Hidraulica Sacele langa Bobes. Am mai zis de vreo 10 ori pe aici. Si nu am actiuni acolo :)
|
Eu zic ca sunt destul de scumpe la hidraulica
4 inele =80 de lei.La o firma din pitesti sunt 6 lei bucata dar nu trimit prin posta doar prin curier si ma costa mai mult transportul decat inelele. |
Da. Sunt scumpe. Dar avantajul este ca le face pe comanda. Masoara si pe roata si pe masina. Si intra roata fix, putin forat. Si asa se centreaza perfect. Ca sa nu ai surprize ca iti tremura masina , "bate" volanu etc.
Inainte de astea am avut unele cumparate care aparent... erau ok dar nu intrau putin forat si era diferenta marela rulaj... Fiacare face ce vrea. Pe mine oricum m-au costat mai putin pentru ca am avut nevoie de unele mai subtirele. |
1 Attachment(s)
salut.....caut si eu un tinichigiu sau eventual un coleg de pe forum care se ocupa de tinichigerie pentru nivelat putin capota la un megane 2.2 .....am o problema aproape de margine fata pe intaritura si anume o infundare concava nu e grav[dar ma scoate din minti] si poate are careva aparate magnetice sau ventuze pneumatice sa o aduca la nivel nu vreau chituire,revopsire,sau remediere prin ciocan cu sudura etc atasez o poza va multumesc
|
caut de ceva vreme huse tip maieu pentru un peugeut 307,are tapiterie alba si se murdareste foarte usor...daca stie cineva..
|
Buna ziua,
Caut un scaun sport, scoica; de preferabil sa fie second hand. Nu am nevoie de el pentru o masina. Multumesc, |
Gasesc pe undeva folie pt faruri si stopuri, eventual si montaj?
|
Fumurie sau colorata?
|
Galbena pt faruri si proiectoare si rosie pt stopuri.
|
Galbena vreau si eu daca gasesti!
|
Ne bagam mai multi la un group buy? Iesim mai ieftin ca un suc...
https://forum.4tuning.ro/531-firme-fo...aruri-etc.html |
Roluieste cineva aripi cu chestie pe butuc, nu cu bata?
|
Caut capace de Audi pe 14.
SE GASESC pe Audi 80 B3 etc. Daca stie cineva unde gasesc il rog sa imi spuna si mie ! Multumesc ! |
Vinde cineva toc pentru casetofon auto (cum este tocul pentru ochelari) ?
|
Quote:
|
daca intereseaza pe cineva am de vanzare sprayuri fumuri special pt faruri stopuri.Un spray costa 20 de lei are 150ml am VERDE ROSU NEGRU ALBASTRU o sa ma interesez daca are si GALBEN din cate stiu eu da dar nu sunt sigur.
M am uitat acuma pe oferta lor si apare si galben o sa comand luni si pe miercuri vin daca intrereseaza pe cineva astept pm.Comanda minima 2 bucati in afara brasovului, in brasov merge si o bucata |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos de oferta dar am facut rost de unul. Multumesc pe aceasta cale user-ului danbv.
Caut acum capace de Audi pe 14" acest model (se gaseste pe audi 80 b3 sau butoias cum i se mai spune). |
Unde gasesc o vulcanizare mai ieftina pentru schimb de anvelope (vara-iarna) pe 17" de preferat fara sa imi fac griji de zgariat jantele?
|
in noua dupa benzinarie pe stanga 10 lei de roata cu tot cu echilibrat
p.s nu ai treaba cu zgarieturile sunt atenti baietii |
Mersi frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning