![]() |
Re: inca un portret terminat
1 Attachment(s)
uite ca am facut o poza ceva mai buna acuma
|
ii vanat ochiul stang ? :) scuze...ii mai reushita...dar ...pare arsa de soare...fa`o mai nemtoaica....mai putin roshu ...daca se poate....si pierce`u mai la stanga (ei) ... ce o mai cascat ochiul ei stang ..:)) scuze inca o data....jtiu ca iti dai silintza,...
|
Quote:
de ce pirceul mai la stanga? lol hahahhahah stiu ca te distytrezi bine pe seama ei si pe seamam mea dar asta e.... fa tu mai bine :))))))))))))) |
scuze daca te`am suparat...vroiam doar sa`mi dau o parere...ca sa iasa mai realistic... dar na...no offence..` nu am vrut sa critic si nici nu ma pricep mai bine...
noah...spor la munca... |
Quote:
bafta mare ;) |
fetele astea....
1 Attachment(s)
ii fac portretul la una si acum vor toate....
uite inca unu |
Re: fetele astea....
:) ghinion sau noroc ? :) da pe ce le`ai facut ?
|
Quote:
sunt facute pe placaj |
am vazut c`am totate lucrarile tale pe care le`ai postat .. imi plac mult :) poate imi zici si mie un pret pt. un portret :P
|
super misto , poate ai nororc si de un nud :D :D
|
Quote:
|
cum am mai spus...
1 Attachment(s)
cum am mai spus.... mai aveam de facut un portret
e aici sper sa va placa |
Re: cum am mai spus...
1 Attachment(s)
sa nu mai umplem acest topic cu alte posturi am sa pun acum aici lucrarile mele cum am vazut si la altzi. scuze ca nu am facut-o pan aacuma
aici e ultimul desen xcare l-am facut |
Re: poze cu lucrarile mele
am adunat eu topicurile similare aici la un loc
|
Quote:
|
no problem
|
3 Attachment(s)
am mai facut o motociclate dar din pacate pozele nu sunt f bune asa ca voi pune mai multe din diferite unghiuri.
sper sa va placa |
asta chiar imi place mult....felicitari.
cat mai costa ceva asemanator pe o capota... un pretz estimativ (intre si intre) |
dap...asta e foarte ok...daca nu te superi imi spui si mie un timp in care a fost facuta? (incluzind si stencilurile ptr bike si scris),,,oricum,sincer e iuna din cele mai reusite pe care le-am vazut pana acum in Romania.Bravo!
|
1 Attachment(s)
poti sa imi zici si mie un pret estimativ la lucrarea asta???desenu l-as vrea pe capota...mar interesa foarte mult ...merci..si apropo...ai niste lucrari bestiale...bv tie
|
remarcabil
talent+ bun gust cu siguranta vei avea de munca si ne vei incanta cu ea |
:D albastru baby-blue stie cineva de vopseaua aceasta....:D
|
Asta da talent fain fain !
|
Quote:
scuze de raspunsul intarziat dar am am fost plecat din tzara si abia acu m-am intors aceassta lucrare a durat aprox o zi de lucru (daca ar fi sa ma iau dupa ore, dupa ce am inceput-o am terminat-o a 2-a zi de dimineatza)tinand cont ca am lucrart doar cu un singur airbrush ( ceea ce a a facut sa dureze din cauza shimbarilor de culoare, dar acum am mai multe :lol: ) , nu pot sa iti zic in ore pt ca nu am cronomentrat , dar ceva de genul poate dura f mult depiunde de complexitate si marime binentzeles , in acesta sunt mai ultre detalii dee cat se vede dar din cauza pozei nu se prea vad bine din pacate. |
6 Attachment(s)
ceva ce am facut saptamana asta
2 dintre ele sunt cu sprayuri toate sunt pt interioare |
nice...nu ma mai vazut de astea cu sprayuri,,,,pe aici,,,
mie imi place ala in aerograf...e bun,foarte bun. |
1 Attachment(s)
Quote:
uite aici ultima lucrare in airbrush si ultima care care imi incheie anul , dar pana la anul cand au sa urmeze si altele ;) |
Quote:
|
banuiesc ca cele cu spray sunt cele cu cosmosul...deci am vzt si pe youtube...si e uimitor ce puteti sa faceti cu spray-ul...si cu niste hartie(daca nu ma insel)....felicitari...ft tari lucrarile...
|
1 Attachment(s)
mersi mult,
da cele cu cosmosul sunt cu spay uite aici prima lucrare pe anul asta. e un model de GIGER . sper sa va placa |
e ft reusita...am si eu o intrebare...giger?!?!?...stiam ceva de genu ***uristic sau chestii d'astea cand auzeam giger...ma insel?
|
Quote:
|
Lucrezi foarte frumos... imi plac lucrarile tale... tineo tot asa.... bafta!
|
Cicioc chiar ai talent man!!! super !!!
|
7 Attachment(s)
se multzumeshte mult
aici sunt cateva poze cu mai multe detalii de la rezervor si un snowdoard care speram sa primesc poze mai bune de al el dar inca nu am primit asa ca am sa le pun pe astea tema la el a fost " Samurai Jack" :lol: |
3 Attachment(s)
e gata si asta pregatita pt lacuire unde culorile vor fi mult mai frumoase si mai perlate
e un virago |
Bravo frate ..dar ai omis o lucrare care mie imi place cel mai mult....aia tematica cu Kamikaze ....;) :twisted: de pe un motor ....stii tu ...Kakikaze racing :D
Multa bafta in continuare...numai bine!!! |
Quote:
hahhaa aia cu kamikaze nu am mai pus-o pt ca e pe site si e o lucrare mai veche dar din cate am intzeles o sa am de facut aceeasi motocicleta inca o data pt ca proprietarul si-a luat carene noi si trebuie lucrate pe aceesi tema :D asa ca ... pe viitor cu una mai buna;) |
Quote:
Bafta ! Spor la treaba in continuare! |
4 Attachment(s)
Quote:
la cea noua tema se pastreza dar vor fi cateva schimbari drastice si in bine ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning