Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Painting - Airbrush - Viniyls (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls.html)
-   -   Lucrarile mele : cicioc (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/26527-lucrarile-mele-cicioc.html)

cicioc 10-11-06 17:00

Re: inca un portret terminat

1 Attachment(s)
uite ca am facut o poza ceva mai buna acuma

mattr|x`u 10-11-06 17:04

ii vanat ochiul stang ? :) scuze...ii mai reushita...dar ...pare arsa de soare...fa`o mai nemtoaica....mai putin roshu ...daca se poate....si pierce`u mai la stanga (ei) ... ce o mai cascat ochiul ei stang ..:)) scuze inca o data....jtiu ca iti dai silintza,...

cicioc 10-11-06 17:08

Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 617649)
ii vanat ochiul stang ? :) scuze...ii mai reushita...dar ...pare arsa de soare...fa`o mai nemtoaica....mai putin roshu ...daca se poate....si pierce`u mai la stanga (ei) ... ce o mai cascat ochiul ei stang ..:)) scuze inca o data....jtiu ca iti dai silintza,...

lol . f ushor sa critici . lol
de ce pirceul mai la stanga? lol hahahhahah
stiu ca te distytrezi bine pe seama ei si pe seamam mea dar asta e....
fa tu mai bine :)))))))))))))

mattr|x`u 10-11-06 17:10

scuze daca te`am suparat...vroiam doar sa`mi dau o parere...ca sa iasa mai realistic... dar na...no offence..` nu am vrut sa critic si nici nu ma pricep mai bine...
noah...spor la munca...

cicioc 10-11-06 17:23

Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 617656)
scuze daca te`am suparat...vroiam doar sa`mi dau o parere...ca sa iasa mai realistic... dar na...no offence..` nu am vrut sa critic si nici nu ma pricep mai bine...
noah...spor la munca...

nu m+ai suparat man. ti+am mai spus ca nu ma supar asa de ushor doar am fost un pic amuzat de ce ai spus si de locul unor chesti de acolo:))))))).

bafta mare ;)

cicioc 11-11-06 18:50

fetele astea....

1 Attachment(s)
ii fac portretul la una si acum vor toate....
uite inca unu

B.v.L 12-11-06 01:50

Re: fetele astea....

:) ghinion sau noroc ? :) da pe ce le`ai facut ?

cicioc 12-11-06 01:53

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 619416)
:) ghinion sau noroc ? :) da pe ce le`ai facut ?

cred ca pana la urma e noroc ;)
sunt facute pe placaj

B.v.L 12-11-06 15:05

am vazut c`am totate lucrarile tale pe care le`ai postat .. imi plac mult :) poate imi zici si mie un pret pt. un portret :P

DolusD 12-11-06 15:06

super misto , poate ai nororc si de un nud :D :D

cicioc 12-11-06 15:08

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 619594)
super misto , poate ai nororc si de un nud :D :D

daca tre uityi la alte lucrari de ale mele ai sa vezi si nuduri;) :oops: :lol:

cicioc 12-11-06 17:05

cum am mai spus...

1 Attachment(s)
cum am mai spus.... mai aveam de facut un portret
e aici sper sa va placa

cicioc 15-11-06 15:22

Re: cum am mai spus...

1 Attachment(s)
sa nu mai umplem acest topic cu alte posturi am sa pun acum aici lucrarile mele cum am vazut si la altzi. scuze ca nu am facut-o pan aacuma
aici e ultimul desen xcare l-am facut

ZoliaT 15-11-06 15:39

Re: poze cu lucrarile mele

am adunat eu topicurile similare aici la un loc

cicioc 15-11-06 15:45

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 623700)
am adunat eu topicurile similare aici la un loc

mersi mult si scuze ca nu am facut asta mai devreme

ZoliaT 15-11-06 15:55

no problem

cicioc 01-12-06 15:47

3 Attachment(s)
am mai facut o motociclate dar din pacate pozele nu sunt f bune asa ca voi pune mai multe din diferite unghiuri.
sper sa va placa

MKE 02-12-06 22:43

asta chiar imi place mult....felicitari.
cat mai costa ceva asemanator pe o capota... un pretz estimativ (intre si intre)

maryusA 04-12-06 11:53

dap...asta e foarte ok...daca nu te superi imi spui si mie un timp in care a fost facuta? (incluzind si stencilurile ptr bike si scris),,,oricum,sincer e iuna din cele mai reusite pe care le-am vazut pana acum in Romania.Bravo!

ct-13-SHP 08-12-06 00:16

1 Attachment(s)
poti sa imi zici si mie un pret estimativ la lucrarea asta???desenu l-as vrea pe capota...mar interesa foarte mult ...merci..si apropo...ai niste lucrari bestiale...bv tie

w_viking 12-12-06 00:47

remarcabil
talent+ bun gust
cu siguranta vei avea de munca si ne vei incanta cu ea

Andre3y 13-12-06 15:22

:D albastru baby-blue stie cineva de vopseaua aceasta....:D

MS 87 PIJ 13-12-06 17:09

Asta da talent fain fain !

cicioc 17-12-06 07:59

Quote:

Originally Posted by maryusA (Post 647209)
dap...asta e foarte ok...daca nu te superi imi spui si mie un timp in care a fost facuta? (incluzind si stencilurile ptr bike si scris),,,oricum,sincer e iuna din cele mai reusite pe care le-am vazut pana acum in Romania.Bravo!

merrsi mult tuturor
scuze de raspunsul intarziat dar am am fost plecat din tzara si abia acu m-am intors
aceassta lucrare a durat aprox o zi de lucru (daca ar fi sa ma iau dupa ore, dupa ce am inceput-o am terminat-o a 2-a zi de dimineatza)tinand cont ca am lucrart doar cu un singur airbrush ( ceea ce a a facut sa dureze din cauza shimbarilor de culoare, dar acum am mai multe :lol: ) , nu pot sa iti zic in ore pt ca nu am cronomentrat , dar ceva de genul poate dura f mult depiunde de complexitate si marime binentzeles , in acesta sunt mai ultre detalii dee cat se vede dar din cauza pozei nu se prea vad bine din pacate.

cicioc 24-12-06 15:46

6 Attachment(s)
ceva ce am facut saptamana asta
2 dintre ele sunt cu sprayuri
toate sunt pt interioare

maryusA 25-12-06 14:55

nice...nu ma mai vazut de astea cu sprayuri,,,,pe aici,,,
mie imi place ala in aerograf...e bun,foarte bun.

cicioc 28-12-06 21:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by maryusA (Post 674370)
nice...nu ma mai vazut de astea cu sprayuri,,,,pe aici,,,
mie imi place ala in aerograf...e bun,foarte bun.

mersi omu f mult
uite aici ultima lucrare in airbrush si ultima care care imi incheie anul , dar pana la anul cand au sa urmeze si altele ;)

picasso 30-12-06 10:28

Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 617649)

IMI PLAC HABARNISTI ASTIA CARE DA CU PAREREA .NICI NU CUNOSTI PERSOANA RESPECTIVA POATE CA IN REALITATE ARATA MAI RAU .HABAR NU AVETI CATA MUNCA ESTE CU O ASEMENEA PORTRET ,DAR VOI SPUNETI PAREREA VOASTRA *MARE PLICTISEALA *

19tdi 30-12-06 14:00

banuiesc ca cele cu spray sunt cele cu cosmosul...deci am vzt si pe youtube...si e uimitor ce puteti sa faceti cu spray-ul...si cu niste hartie(daca nu ma insel)....felicitari...ft tari lucrarile...

cicioc 13-01-07 13:34

1 Attachment(s)
mersi mult,
da cele cu cosmosul sunt cu spay
uite aici prima lucrare pe anul asta.
e un model de GIGER .
sper sa va placa

19tdi 14-01-07 17:10

e ft reusita...am si eu o intrebare...giger?!?!?...stiam ceva de genu ***uristic sau chestii d'astea cand auzeam giger...ma insel?

cicioc 14-01-07 17:14

Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 698031)
e ft reusita...am si eu o intrebare...giger?!?!?...stiam ceva de genu ***uristic sau chestii d'astea cand auzeam giger...ma insel?

da e GIGER si nu te insheli lucrarile lui nu consta numai in asa ceva doar ***urist. potzi sa vezi mai mulkte pe siteul lui care il gaseshti f ushor pe net. si ai sa vezi ca sunt pe categorii

Duruselu 14-01-07 18:01

Lucrezi foarte frumos... imi plac lucrarile tale... tineo tot asa.... bafta!

cosmin92 15-01-07 20:32

Cicioc chiar ai talent man!!! super !!!

cicioc 15-01-07 20:46

7 Attachment(s)
se multzumeshte mult
aici sunt cateva poze cu mai multe detalii de la rezervor si un snowdoard care speram sa primesc poze mai bune de al el dar inca nu am primit asa ca am sa le pun pe astea
tema la el a fost " Samurai Jack" :lol:

cicioc 21-01-07 23:45

3 Attachment(s)
e gata si asta pregatita pt lacuire unde culorile vor fi mult mai frumoase si mai perlate
e un virago

Ali_ump 24-01-07 10:45

Bravo frate ..dar ai omis o lucrare care mie imi place cel mai mult....aia tematica cu Kamikaze ....;) :twisted: de pe un motor ....stii tu ...Kakikaze racing :D
Multa bafta in continuare...numai bine!!!

cicioc 24-01-07 11:15

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 712722)
Bravo frate ..dar ai omis o lucrare care mie imi place cel mai mult....aia tematica cu Kamikaze ....;) :twisted: de pe un motor ....stii tu ...Kakikaze racing :D
Multa bafta in continuare...numai bine!!!

mersi mult
hahhaa aia cu kamikaze nu am mai pus-o pt ca e pe site si e o lucrare mai veche dar din cate am intzeles o sa am de facut aceeasi motocicleta inca o data pt ca proprietarul si-a luat carene noi si trebuie lucrate pe aceesi tema :D
asa ca ... pe viitor cu una mai buna;)

Ali_ump 24-01-07 13:59

Quote:

Originally Posted by cicioc (Post 712753)
mersi mult
hahhaa aia cu kamikaze nu am mai pus-o pt ca e pe site si e o lucrare mai veche dar din cate am intzeles o sa am de facut aceeasi motocicleta inca o data pt ca proprietarul si-a luat carene noi si trebuie lucrate pe aceesi tema :D
asa ca ... pe viitor cu una mai buna;)

Da stiu ca e pe site ...dar e de admirat ...mie mi-o placut la nebunie....sper sa pui poze si cu cea veche....
Bafta ! Spor la treaba in continuare!

cicioc 24-01-07 14:06

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 712984)
Da stiu ca e pe site ...dar e de admirat ...mie mi-o placut la nebunie....sper sa pui poze si cu cea veche....
Bafta ! Spor la treaba in continuare!

uite pt tine aici pozele cu cea veche ;)
la cea noua tema se pastreza dar vor fi cateva schimbari drastice si in bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:17.

- Copyright 2026 4Tuning