![]() |
Re: Golf 4 Variant Sport
Quote:
|
Cu mare drag si placere.. ce intentionezi sa-i mai faci?:D
|
Quote:
|
idei sunt , dar ai ajuns la pragul unde trebuie sa investesti multi bani sa arate mai bine :lol:
roti mai scumpe , gen BBS RS sau CH , OZ futura , Schmidt TH air? scoate stergatorul spate , si pune embleme cromate sau fa-i shaved fata spate. |
:shock: Foarte frumoasa masina.Ma bucur ca unii au iesit din criza eu de cind mi-a taiat din salariu nu am mai cumparat nimic :lol: Felicitari foarte frumoasa si fonduri cheltuite pe masura.
|
1 Attachment(s)
Salut ff tare masina mai rar asa ceva;)o sa iti dau ceva idei pt.partea fata.cred ca ai de unde alege:))
|
3 Attachment(s)
wwwwww
|
2 Attachment(s)
zzzzzzz
|
cu exceptia ultimei , mi s-a facut rau cand am vazut acele poze
|
Nu fi rau:) Si prima arata ok....restu sunt din alt univers:)
|
am si eu o intrebare
vad ca ai maxidot la comp bord functia ca iti arata usiile deschise este "facut" de tine(in sensul ca ii activata functia prin vag com sau eu stiu...)sau asa a fost si nu stii care ii treaba? mersi |
Quote:
Daca nu iti apare, trebuie setat din vagcom, ai immo2 sau 3? |
La maxidot iti arata masinuta aia si usa,capota sau hayonul deschise. Nu trebuie facuta nicio setare, asa e din fabrica. Poate daca ai modul confort mai vechi sa trebuiasca facute ceva adaptari.
|
daca deschid portbagajul imi arata...dar la usi nu
cred ca am imo3.. ii comp bord mare...din fabrica |
Ai range?
|
nu am
|
posibil sa ai immo2:)
|
Poate ai switch-urile din usi stricate si trebuiesc schimbate. Verifica daca ti se aprinde lampa din usa cand deschizi usa sau daca se aude buzzerul cand lasi pozitiile aprinse, usa de la sofer deschisa si cheia scoasa din contact.
Oricum ar trebui sa nu mai poluam topicul lui sakos care are un variant superb! 8) |
da corect....nu poluam,am intrebat si eu ceva insa nu a apucat sa raspunda
imi merg bine swith-uriile ca oricare dintre usi deschid se aprine plafoniera merge si buzerul in caz de am faruriile aprinse si motorul nu merge(insa rar fac treaba asta ca am xenon si am invatat sa sting prima oara luminiile si apoi opresc motorul) |
1 Attachment(s)
jantele sunt prea simple:P ai nevoie de asa ceva:D
|
muaaaama, unde gasesti florin aceste poze?
|
In ultima poza e golful meu:D are jante pe 19'' 235/30zr19 :D
|
1 Attachment(s)
Daca tot se apropie iarna e bine sa ne limitam la ceva mai mic8) dar tot sa arate bine:D 235/45/zr17
|
Putin prea sus:) Merge putin mai jos:)
|
15 Attachment(s)
Quote:
|
Asteptam sa vedem cu ce bunatati ne mai incanti, poate vine mosu' cu ceva. Bft si km cat incape.
|
ar merge foarte bine stopurile putin inegrite :D
|
Am urmarit tot topicul si nu pot spune decat ca ai o bijuterie de golf.Interiorul arata foarte bine si ma bucura ca l-ai pastrat simplu,original>perfect.volanul navigatia ornamentele precum si celelalte elemente il fac superb.
La exterior aceiasi poveste.Bine ca ai scapat de finala aceea si apoi ai investit cu cap si calitatea se vede>simpla si frumoasa.Acum depinde numa ide tine cum o intretii si ce modificari ii vei mai aduce insa toti stim ca masina e pe maini bune:-P Singurele care nu prea imi plac sunt capacele negre dar e o chestie de gust si nimic altceva.Felicitari si drumuri sigure! ps:niste bbs-uri modulare ar fi de vis:D |
Quote:
|
sall ce fel de becuri ai folosit in locul de unde deschizi portiera din interior??
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
arata bine...imi place toba,ceva de genul urmaresc si eu acum,am dat tipsul si vreau sa iau o toba sau sa sudez ceva capeti rotunde si drepte
ai luat toba completa?ce dimensiune este(sa stiu aprox ce sa caut) mersi si sport |
5 Attachment(s)
Urmeaza presurile de interior dupa o skoda VRS...........la primavara.
|
suspensie si flansele il fac sa arate bine si cu rotile de iarna
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
frumoase, dar doar atat, ca lumina nu prea-si fac treaba... lupa e mai mica decat cea de proiector... am avut si eu pt bora si am renuntat
|
super tari farurile astea:peace::peace: ...si bineinteles si masina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning