![]() |
Re: E36 - \Inca un cabrio....
Quote:
|
4 Attachment(s)
na....tot rau spre bine...cu ocazia asta am dat fata de usa jos...rezultat: 2 clipsuri rupte, buzunarele se miscau....banda aia de sus de la geam care se prinde de clemele de pe usa dezlipita total.
Masuri de urgenta: lipit plasticuri si buzunarele, maine cumparat clipsuri si cautat piele rosie, inlocuit stofa cu piele rosie...tot aveam de gand s-o fac (sper sa gasesc piele si sa imi ajunga banii ca i-am dat pe oglinzi ampulea:lol::lol::lol:), apoi acelasi lucru la fiecare usa...:lol: ...si uite asa am alta ocupatie.... |
Quote:
|
Quote:
|
a sosit si reperul 37 de pe schema ce ziceam si bineinteles ca nu este ce trebuie...deocamdata raman in asteptare cu capacele alea de la hardtop
acum ma duc sa caut piele rosie:-) si, in functie de ce gasesc si preturi urmeaza imbracat fete de usi cu piele....difusor spate de M NOU e 120lei langa mine la lugoj si colturile de la bara fata M TOT noi...la fel 120 lei dar nu le avea pe stoc zilele trecute m-am hotarat nu mai caut second chestii din astea ca nu merita este un difusor second la vanzare...vrea 100lei....colturile zicea cineva ca imi trimite poze sa le vad si sa fac eu o oferta....a uitat.... si am ajuns la concluzia ca le iau noi si infig primul suruburile in ele:D:D:D....am fugit sa caut;) piele |
1 Attachment(s)
nu am gasit piele rosie :sad: am decupat din plexic capacele ptr hard...maine le imbrac in folie carbon si sa vad niste cleme din alea gen braduti ca la fetele de usi ca sa nu folosesc holsuruburi....;)....maine e inchis la magazinul unde sunt tot felul de clipsuri dar luni imi prezint inventia...:D
|
vreau sa dau hardtopul....am gasit unu negru.....:lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
gata capacele....super multumit.... si se potrivesc cu celelalte elemente cu carbon din masina. pozele din masina maine ca nu face telefonul poze pe intuneric :lol::lol::lol: si daca le luam originale probabil erau griul acela din pozele ce le-am vazut si tot nu erau ca si interiorul...deci e perfect asa si costurile totale 12 lei clipsurile + folia ce am avut-o acasa
inca ceva...dau o bere cui imi spune si mie cum se da bara spate jos sa scot difusorul de pe ea..ne pregatim de ala M...m-a tinut pe loc asigurarea :lol::lol::lol: si vine si schimbul de ulei imediat:evil: |
nu trebuie sa dai toata bara sa dai difuzorul jos.
te sub masina si are niste clipsuri,este foarte usor |
Quote:
de asta as da bara jos sa vad ce fac acolo |
are piulitele in portbagaj nu mai stiu exact unde ...uitate in portbagaj si le vezi gasi undeva mai in jos ...sau lasami pe pm nr de tel/id si ne intalnim sa te ajut in caz ca nu reusesti :)
|
Quote:
|
ok ndc sper sa reusesti sa o dai jos :p daca nu imi spui :)
|
2 Attachment(s)
poze cu capacele facute de mine.... nu e asa diferenta de culoare. in realitate si interiorul e mai inchis (aproape negru), probabil de la aparatul foto....oricum e ok;)
|
Frumoasa masina.Mai pune poze cu ea.. :)
|
ms. frumos...vezi la profilul meu mai multe poze....;)
|
ai dat difuzorul jos?
|
nu am avut timp azi....:D....si inca nu-i graba ca sunt in asteptare acum cu banii si nu imi iau inca ala de M
|
te-a sunat cineva cu hardtopul?
ca ma intrebat cineva |
azi astept un raspuns....:-)
|
1 Attachment(s)
nu se mai vinde hardtopul....nu mi-a iesit combinatia. vroiam sa-l schimb si sa-mi iau unu negru ca masina.
am dat bara jos...acum mai astept pana in weekend sa vad alta combinatie daca schimb bara cu M ...daca nu imi iau difusor M la asta si sus cu ea inapoi |
immmm.....:evil:...nu prea imi ies jucariile. de sambata iar am pus-o pe butuci...afaceri bulgaresti...am luat o reglabila pe fata (weitc) si de luni ma tot chinui sa desfac piulita ptr reglaj (fara rezultat) m-am tot gandit la fel si fel de variante ptr a intari suspensia sa evit balansul (momentan am doar arcuri sport si amortizoare normale) dupa cateva zile de zapacit netu si calcule financiare am ajuns la concluzia REGLABILA NOUA NOUA NOUA....deci ceva pareri de TA TECHNICS?...astea-s cele mai multe pe piata la aceasta gama de pret bineinteles...astept pareri de la cei care au ca asa de auzit am auzit si eu multe...:D
|
da ta tehnics sau ss super sport
ptr ta tehnics cae660 id cel mai bun pret si recomand ca am cumparat si montat pe e36 suspensie reglabila sau ss supersport este 350 euro si este pe 4 tuning pe forum topic descis |
Quote:
maine mai primesc o oferta de la cineva.... ...immm e ceva dif intre 220 euro si 350...ms oricum;) |
Quote:
Zici ca ai amortizoare stock si arcuri sport.Ce drop ai la ele fata/spate?Iti bate ceva in mers?Am un set 60/60 si vreau sa-l urc de asta intreb...tot pe amortizoare stock!!! ON:Keep up the good work si nu te grabi cu bara!mai degraba una M decat difuzor:paper: |
Quote:
daca vrei dupa ce le dau jos le masor sau fac ceva poze cu ele si alea stock eventual (va trebui ca le voi pune la vanzare):D PS: daca imi iau acum reglabila, slabe sanse prea repede de bara M ;)....uitasem sa zic pe spate ET 15 si 9J...cu un ET rezonabil probabil nu mai freaca |
nu are nimeni pe masina TA TECHNICS sa-mi zica si mie daca e multumit....:sad:?
|
Quote:
ON:Atunci axeaza-te pe o reglabila buna!:paper: |
Quote:
|
Quote:
|
are un tov de al meu eu iam montato este super multumit are jante late pe spate pe 16
|
salut, am inteles ca vrei sa vinzi hardtop'ul, ma intereseaza in ce stare este si cat vrei pe el...:D
|
Vecine , lasa`mi si mie un id de mess pe privat sau indiferent :) sa stam de vorba ca oamenii
|
Quote:
|
maine vine reglabila.....:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce frumos arata...:oops:
|
....in sfarsit...montat si "reglat"... suspensia reglabila...:D...
am dat jos si pus la loc de m-am saturat pana am ajuns la o forma....acum am ajuns acasa.... dupa ce merg cateva zile probabil trebuie inca odata ajustata dupa ce se asaza un pic.....prima impresie e OK maine o sa fac ceva poze... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning