![]() |
Re: My mk3 classic !
II voi pune flanse de 25mm spate !
@ Rulez - Da m-am intors la bbs erau prea grele alea ! |
Ingrijita masina! O nelamurire am... 1.8 55kw respectiv 75 cp, iar 1.6 55kw respectiv 75 cp:???: mie imi da ceva cu virgula...
|
Quote:
Cica are '' o leaca'' de cuplu mai mult ...:paper: |
Quote:
Bafta in continuare! |
Aceeasi chestie e si la BMW E46 316i si 318i. Au acelasi bloc, amandoua au ~1.900 cmc, 8 valve, decat ca unul are 105 cai si unul vreo 115, din ce imi amintesc eu. Is dati dreacu nemtii!
|
Stai linistit.. asa e motorul...
Si eu am lafel... 1.8 55kw =75cai Si da, intradevar... are cuplu mai mare decat 1.6 75cai |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Niste sfaturi...!?!?!?!
Cum sa il fac? |
O sa cam ai nevoie de stergator, pe vreme nasoala...arata bine fara, dar ramane alegerea ta.
|
Si mie mi-ar place fara stergator, dar din pacate are dreptate devu pe vremea asta e foarte folositor
|
Cred ca il anulez...fac ca in poza 2 ! 8)
:paper: |
cred ca tot prima daca spui ca e si classic, dar in acelasi timp e si folositor
... semnalele pe fata presupun ca le ai si pe pozitie, daca nu ma insel... mi-am luat si eu semnale portocalii tot pt ideea asta, dar nu stiu cum, deci... need help :oops: |
Poza 2 .. 9j pe spate .. haion USA .. alta toba .. fara folie..si cam atat :D:D
|
Quote:
eu sunt pentru renuntarea la stergator |
Sunt de acceiasi parere cu @RideTheRiddle .. deci renunta la el :D .
|
2 Attachment(s)
RZV-ule uite aici o masina cum vroiai tu sa o faci , paint / weels :lol:
|
Folia este in plan sa o dau jos! Ma bate gandul de mult timp sa o dau jos!
Haionul USA nu il fac,daca este sa il gasesc il iau original de State...nu ma apuc sa fac eu tiganii... Si cu jantele nu am in plan decat bbs urile ce le am sa pun niste gume modeste si niste distantiere pe spate de 20mm si camber negative...o sa arate ok parerea mea.. @ Geniala culoarea pdw ule sa-mi baaaag .....colantu pe masina :D:lol: |
razvane poti sa imi faci si mie rost de o bila de biliard imi palce foarte tare schimbatoru felicitari pentru masina
|
Azi am facut schimbul de ulei si de filtru de ulei!
Ce parere aveti de ELF syntetic 10w40 ?:rolleyes2 Toata lumea spune de castrol ca ar fi cel mai indicat:( dar...no money... Asa ca am luat ELF! |
Am mai facut cate ceva la golf !
Poze unpic mai tarziu... :paper: |
7 Attachment(s)
StickerBomb !:lol:
|
De la ce pufuleti sunt? Vreau sa imi pun si eu pe frigider, serios.
|
Quote:
Intradevar,sunt stikere si mai simpatice |
Masina nici nu e de culoare mai deschisa,nici nu e culoare matt,si stickerele alea nu dau niciun aer "funky".Acum,ramai cu niste urme de adeziv,daca dai jos ce ai facut acolo :D.Daca nu,omuleti de turta dulce,foarte furios,si foarte low.Ar trebui sa tac,nam carnet,dar cred ca am si eu voie sa dau cu parerea,mai ales la una estetica.Nici nu stiu unde vine plasticul ala,dar poate dadea mai bine daca il inveleai cu ceva material in carouri,decat cu asa ceva.
|
4 Attachment(s)
Sincer mie imi place cum da !
Sunt de la OU KINDER de acolo le-am castigat :lol::lol: ceva impotriva? |
Daca omului ii place asta e tot ce conteaza..nu conteaza de unde sunt "stikerele" ..mie unu mi se pare interesant ;)
|
Cel mai idiot curent, asta cu sticker-bomb...
|
Quote:
|
Poate ca de aceea nu am pus stickere de care isi pune toata lumea...
Mie unul imi plac personajele sunt foarte funny... Si am dat cu lac peste si sper sa tina ! |
Mai bine-ti scoteai de la un centru dinasta de copiat-printat niste stickere mai de Doamne ajuta.Mergeai cu ele pe un stick si ti le faceau.
|
daca nu l-ai pus pe tweety tot degeaba :lol:
|
Arata funky , imi plac . Si legat de ce spune Rolly sa nu le mai dai jos never frate ca ramai cu urme de adeziv pe toata masina si trebuie revopsita integral dupa ! :hahano: hahaha
|
Arata foarte bine masina, o nelamrire am.. cum ai reusit sa faci semnalizarile cu rol dublu ?
|
Quote:
dubios cum pare el sticker plombul asta in realitate nu da rau deloc :-) |
Bec cu dublu filament si impuls pus pe bec de la firele din far de pozitie.
|
Quote:
Logic...daca dadeam 1 mil pe cartea aceea cu stiker bomb tot ciudatenii de stikere sunt...si asa pui unu peste altu si nu se observa...nu inteleg de ce atata rautate pe unii dar nu mai raspund la flame uri nimanui de acum incolo ! Multumesc Andrei !Ai un e39 foarte frumos !;) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
@ Ontopic...haion in lucru !Maine se va repara si coltul unde este lovit si voi da si chit ! Nilss Custom ! ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning