![]() |
Re: E46 - 318i
Numarul l-am prins cu banda dublu adeziva si pe fata si pe spate ! Banda de la BISON Car Type e de exterior si tine foarte bine dar important este sa degresezi bine ambele suprafete cand o aplici ! Eu am tras de el sa vad daca iese si nici macar nu se misca :-)
PS. O banda iti ajunge pentru o placuta ( se pune pe latimea numarului sus jos si mijloc ) . |
Arata bine masina, esti norocos sa conduci o astfel de masina la 18 ani.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Astazi a facut baie ca era cam inghetata ! Cateva poze : :D
|
Foarte frumoasa!
Felicitari si sa ai grija de ea! :-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
foarte misto masina ! m-a facut sa imi fie dor de 318i al meu :rolleyes:
am cautat mult timp o bara de fata ca a ta in final alegand bara de M3 cu splitere CSL. ce i-as face eu i-as lua volanu de M si farurile cu xenon si angel cu smd :rolleyes2 |
Quote:
|
Frumoasa rau de tot masinuta,iar interiorul(scaunele ) fac totul..
Sa o stapanesti sanatos si sa "invarti" volanul cati mai multi km.Daca o sa ne vedem in trafic..sa-mi amintesti sa dau un suc:)) pentru ajutor:) |
ma bucur ca ai pus in practica ideea cu lipitul placutei de inmatriculare.:clap: presupun ca acuma esti multumit de cum bat ledurile. in seara aceea erai cam nedumerit :) .
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masina a primit xenon 6000k , reglat sa bata foarte jos nu deranjeaza absolut deloc ! [ pentru cei carcotasi care vor veni cu replici gen : ii orbesti pe ceilalti , ii astept sa se convinga ca nu deranjeaza deloc ] + schimb ulei si filtru + presuri cauciuc bmw [ aveam cele de velur ] !
|
3 Attachment(s)
Am incercat sa fac ceva ca tot a fost frumos afara :
-folie galbena proiectoare -folie rosie pe stopurile de pe portbagaj Astept pareri sfaturi critici . Credeti ca ar da bine sa fac si semnalul rosu ? |
3 Attachment(s)
Am revenit cu ceva poze mai profi + folie light dark pe semnale !
|
Foarte frumoasa, de fiecare data cand vad m tech I ma uit ca imi aduce aminte de fosta mea masina, si ce imi place cel mai mult este ca m tech I este destul de rar.
Iti trebuiesc alte roti dupa opinia mea, Si te rog daca vrei sa imi dai si mie pe pm de unde ai tipsu sau toba completa? Multumesc, |
multumesc frumos ! deocamdata urmatorul update vor fi niste arcuri sport . In vara dupa ce ma voi angaja poate osa schimb si rotile , deocamdata nu am bugetul necesar !
|
Quote:
Wekendul asta..poate iesim sa legam alea:D.. Ai grija de ea... |
Nu imi placea deloc inainte cand vedeam alea galbene:lol: Acum parca incepe sa imi placa :-)
|
Foarte fain arata masina!
Si proiectoarele si stopurile arata super asa cum le-ai facut! Semnalele eu as pune portocalii, numa bine s-ar asorta cu proiectoarele. Apropo, vroiam sa intrebcum faci sa stea trapa asa in sus:oops:eu nu stiu la a mea... |
Quote:
|
Aha:D!
Ciudat, ca apasam din greseala invers si nu se intampla nimic:???:.Trebe sa incerc sa ma lamuresc:lol:. Edit:Acum m-am prins la ce ai zis:oops:...acu vad ca e si buton, buton.... |
4 Attachment(s)
Quote:
Stopurile au mai suferit o mica modificare , le-am facut de curiozitate dar am ales sa le las asa fiindca imi plac . |
Un E46 de nota 10!Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!Pachetul de il ai pe el sa nu il dai, din ce am observat eu personal, se gasesc cam rar pe E46.Spor la tuning de bun gust!
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am ajuns la concluzia ca nu dadeau foarte bine proiectoarele galbene deocamdata , masina mea nefiind una sport . . pentru moment am renuntat la ele . Orice sfat / idee / critica este binevenita ! I-am facut o sedinta foto :
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am mai facut un mic update respectiv volan sport + comenzi ! S-a schimbat total interiorul .
PS. Cine ma poate ajuta si pe mine sa leg comenzile in bucuresti ? Multumesc |
Astazi cu putina indemanare si putina informare dupa internet am reusit sa leg comenzile . O chestie de jumatate de ora :D
|
Quote:
|
Da nu este , trebuie cumparat tot ansablul . . am sa il montez in vara si pilotul !
|
4 Attachment(s)
Am facut rost de aparat am pozat volanul dupa ce am instalat comenzile :D
|
de ce nu iti rezolvi problema martorului de airbag la pasager? :d
|
Trebuie sa imi inchid circuitul din scaunul din dreapta insa nu am avut timp . . am sa o rezolv cat de curand si pe ea !
|
4 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult ... cateva lucruri ce am mai facut pe la masina:
1.I-am schimbat bucsele de bascula am ales Meyle HD (dupa care am asteptat aproximativ 3 saptamani ca nu se mai importau) cu ocazia asta a fost ferificata toata directia si numai trebuie inlocuit nimic momentan.Sunt foarte multumit de ea are 1 an si nu am schimbat decat bucsele . 2.I-am cumparat un set de jante de iarna 3.Am dat folia rosie jos dupa stopuri, imi place mai mult cum arata fara dar ma gandeam totusi sa ii pun o tenta de negru cum am pus si pe semnalele din fata inca sunt nehotarat. Si nu in ultimul rand am facut un drum la mare cu 90-100km/h ca nu puteam merge din cauza bucselor si a rezultat un consum de 4.8 :lol: |
E frumoasa,imi place interiorul alcantara
De unde ti-ai luat presurile ? eu il am cam dus cel de la sofer si vreau sa sa-l schimb |
Multumesc frumos si a ta este foarte frumoasa si foarte ingrijita !
In legatura cu presurile daca este vorba despre cele de cauciuc le-am comandat dupa un site numai stiu exact dar daca esti interesat pot sa caut . Cele de velur care apar in poze asa am cumparat masina cu ele ! |
Mda,la cele care au venit cu masina ma refeream
Cele de cauciuc am luat si eu pt iarna :-) Bfta cu ea |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning