![]() |
a fost super tare ... ma asteptam la 350Z-uri la mult mai mult ... gg si asteptam urmatoarea cursa pe zapada ? :lol:
|
Florica vesti bune de la Craiova nu o sa auzi. pentru ca sunt suparatzi.
au luato de la Dinamo. :twisted: |
Felicitari inca o data organizatorilor si sa o tina tot asa . sper ca pe viitor sa mai fie , cat mai multe curse ca cea de la bucuresti de azi si sa fie cat mai multe masini si cati mai multi spectatoti disciplinati. frigul de azi nu a fost, probabil pt. majoritatea nici o problema, chair sa meritat de indurat asa zisu`l frig de afara fatza de cel de sambata de la prisma ... care nici nu sa comparat ... in fine .. sa trecem peste. inca o data felicitari .
|
Fratzilor aia doi cu Maserati au facut firma de ras zau.Nush ce sa zic poate au alimentat motorina dar va spun sigur ca un Maserati fuge de papa asfalt.....astea doua parca erau diesel pe cuvant.
Numai ca Maserati nu produce motoare diesel..in caz ca vrea sa ma corecteze cineva. Intr-un cuvant....slaba prestanta.(Maserati) :cry: |
frate maserati alea au motoare mici de 2.0 bi-turbo cat vrei sa fuga gandestete ca nu sunt model 2004.
|
Craiova a ajuns ok acasa.
Felicitari pentru cursa de azi. Florica: stii bine ca la urmatoarele poti conta pe prezenta noastra (pe viitor mai multe masini NSL Craiova) si pe ajutorul nostru. GhostHound: te-ai trezit tastand cuvinte inteligente, nu? E o vorba care suna cam asa: \"Caine esti, caine ramai...\". Acum... tu intelegi ce te duce capu'... Nota 10 Florica! Nota 10 Sebi! Nota 10 Emil (VEC)! Nota 10 TOD! Nota 10 Cipi! NOTA 10 NSL & LR! Imi pare rau pentru SGM (descalificat - altii meritau asta mai mult), Bishop (pentru ca si-a luat-o pe coaja :lol: de la DGH - daca nu ma insel) si nu in ultimul rand, pentru Cieloul lui Sebi. PS: ne vedem la cursa viitoare :wink: |
Fratzilor aia doi cu Maserati au facut firma de ras zau.Nush ce sa zic poate au alimentat motorina dar va spun sigur ca un Maserati fuge de papa asfalt.....astea doua parca erau diesel pe cuvant.
Numai ca Maserati nu produce motoare diesel..in caz ca vrea sa ma corecteze cineva. Intr-un cuvant....slaba prestanta.(Maserati) :cry: |
Gabitza in primul rand nu am vrut sa va atac :twisted: si in al doile rand sunt Stelist pana la moarte :twisted:
|
Nu te supara Gh05tD0g dar am si eu unul mai vechi decat cele doua..din pacate e in service pt. moment,dar...te asigur ca fuge mult mai tare decat astea doua de s-au dat azi.Si are tot motorul ala minuscul de 2l biturbo v6/90grade doua axe.
Nu vreau sa contrazic pe nimeni dar un Maserati fuge mult mai mult decat ce am vazut azi. |
atunci frate sunt doua explicatzii ori masinile erau rupte in gura ori oamenii nu prea stiau cu volanu' si cu pedalele.
|
Hmmm.... sa zicem ca erau rupte-n gura.
|
k man sunt de acord :wink: sa nu jignim lumea :twisted:
|
De cacat organizarea.Si plin de tarani.
|
Salut flacai. Trebuie sa`i dau dreptate lui secera76 ... masinile alea trebuiau sa fuga mai calumea ...Pacat de ele ... si vai de oamenii care la conduc. Soon VL-42-PAC... :lol: . Bafta!
|
Apropo ... TXA`ul a facut sau nu ?
|
frate organizarea nu a fost chiar de *** nu amesteca taranii cu organizarea pt ca nu e drept, oameni care au aranjat treaba asta nu aveau ce sa le faca, pt ca cu parere de rau it spun nu totzi tzaranii au fetze de tzarani pt ca daca aveau ii recunostea toata lumea si nu ii mai lasau sa intre
|
scuzatzi cacofonia dar sunt obosit, ma duc la culcare pt ca maine e luni si unii mai si muncesc :twisted: bafta fratzilor si tzinetzi-o tot asa!
|
Taranii erau prezenti in public si se dadeau mari cunoscatori in masini.Daca erau asa de tari de ce n`au venit ei sa arate de ce sunt in stare?!
|
Re:
Quote:
frate .. ce sa iti mai zic ... ca langa mine era un mos ... beat .. cand a vazut o masina ca a lui ( b-xx-UGA ) ... a zis \" mama mama ... masina ca asta am si eu acasa ... si a inceput sa dea explicatii de motorul de 1300 de pe opel kadet .... deci ... poti sa iti dai seama ce fel de \"tzarani erai ... :) ce puteau sa arate ei .. daca se inscriau acolo .. :) :) :) :) |
Io nu stiu la ce au lasat lume peste 40 de ani acolo?! Daca tot vor sa faca ceva frumos sa faca cu masini sport puternice si sa se faca pe baza de capacitatile soferilor. Si cine vrea sa vada la curse de masini 1000 de Dacii si decat un Porsche?! Un veritabil Fast&Furious romanesc. :2gun:
|
Re:
Quote:
frate ... daca vrea cineva sa vada curse de masini , 1000 dacii vs porsche 911 turbo , asta pot sa o vada in fiecare zii pe strada ... si nu mai e nevoie sa vina la curse .. :) :) :) mai bine se urca in masinile lor de 100 de ani .. ies pe strada ... si vad asta ... decat sa mai consume benzina pana la aeroport ... sa mai dea bani si la intrare ... si sa mai si consume bauturi alcolice .. in fine ... dar mai bine sa stea acasa astfel de persoane .. ;) :) :) |
Pana la urma se da omu' cu ce are.Daca are Dacie se da cu Dacie daca are Porsche sa da cu Porsche.Nu?
Adevarat ce zici tu ca e mai frumos un Porsche,nu te cotrazic ca ma bate lumea,da' indiferent de mashina cine are boala asta poate se dea shi cu.....mashina lu' MR.Bean. Acum...parerea mea...fiecare dupa posibilitatzi....ca nu cred ca s-a nascut careva dintre noi in vreun Bugati. |
A venit omu' cu Porscheu' si i-a dat-o Tenteanu' :lol: cu Impreza. Unde-i smecheria? Daca-r veni doar cei cu Porsche & Co. la curse... n-ar mai fi curse. Intr-adevar, atractia ei sunt, dar greul nu-l poarta ei pe umeri. Greul este purtat de cei cu Daciile alea de kko pe care le acuzati atata, ai caror soferi, in noaptea dinaintea cursei stau cu botu' in vaselina si incearca sa mai traga putin de masina, ca sa bata o \"belea\" de masina, mai smecherita decat mai sus numita.
Si... au venit si fustele la cursa si... au facut si impresie buna si... au dat si interviu la TV si... deja v-ati bagat gheruta-n... nu ?! :lol: |
Re:
Quote:
Respect pt. oameni de care zici tu, am si prieteni care fac asta si au rezultate foarte bune ... si nu am nimic impotriva lor ... dar ... de`al de nea ionica si nea mitica ... care nu au mers cu masina in viatza lor asa cum o facem noi , nu a mers niciodata cu o viteza mai superioara de 90 Km/h ... cu unele exceptii ... nu cred ca au ce cauta la curse de masini , viteza , in calitate de pilot cu masina pe care o are in dotare. in fine .. sa trecem peste ... Respect la toti pilotii. |
N-am facut nici un fel de aluzie la ce-ai spus tu. Stiu si eu ce pot masinile din C-ta (felicitari TRA - n-am apucat sa-i spun personal)!
PS: Matizul cu care-am venit de la Craiova si-a luat 165 km/h pe autostrada... si daca-l mai chinuiam putin, lua si 170 :lol: Azi n-a fost nici o masina de \"talie mica\" (Tico/Matiz) pentru Craiova. Abia dupa ce s-a intrat in incinta aeroportului au aparut 2 Tico + 1 Matiz. |
Re:
Quote:
|
Trebuie taxa mult mai mare pe viitor pentru a delimita pasionatii de ageamii.
|
Sunt de acord cu Hondarul!
Nu vreau sa par mirlan dar acest sport e unul din cele mai costisitoare... Daca noi cheltuim o gramada de bani in mashini , ei de ce nu ar plati mai mult sa le vada??? Si sincer cred ca vor fi mai \"selectzi\"! |
Si noi ne gandim la aceasta varianta dar ne va spune lumea ca suntem jepcari. Dar este o obtiune serioasa.
|
daca jandarmii puneau tzarcurile alea pe amandoua partile nu se mai crea haosul ala cu intreruperea de cursa si erau si oamenii multumiti ca puteau sa vada si ei calumea nu sa se imbulzeasca ca vitele pe o singura parte. Zicea unu sa faca biletu 200.000 e cea mai mare tampenie cursele astea nu sunt facute pentru public ?? Cum te simti cand treci pe langa lume dupa ce ai castigat si te aplauda ?? Cum era sa vina doar vre-o 20 30 pers ???
|
\"\"Nu vreau sa par mirlan dar acest sport e unul din cele mai costisitoare...
Daca noi cheltuim o gramada de bani in mashini , ei de ce nu ar plati mai mult sa le vada?\"\" Si daca e mai scump biletu' tie ce iti iese la combinatia asta?? sau vrei sa ia aia de la aeroport mai multi bani??? cu ce te incalzeste pe tine ca e mai scump biletu?? lamureste-ma si pe mine. Nu iti inteleg logica sunt mai prost |
Observ....(glumesc) :wink:
Organizatorii pot folosi bani cishtigatzi pentru a inhiria tribune(in acel caz oamenii vor vedea mai bine), mai multe garduri, o planificare indelungata pentru a optimiza spatziul disponibil etc. Shti ca astea costa sau crezi ca toata lumea va face asta din voluntariat? |
nu chiar sunt curios cat a costat ???sa insire tarcu' ala pe 300m si pm ala nu e tzarcu jandarmilor nu vin ei cu gardurile alea ??
|
Pai oare aia nu costa cu tot cu tzarcurile lor?
Nu vreau sa fac speculatzii aiurea! Ideea e ca sa iasa ceva bun trebuie investit! . |
Una bucata tarc costa cat un jandarm. Se platesc separat si nu uitati ca plata se face si pentru inchirierea lor cat si transport valabil si pentru Jandarmi.
|
Florica wrote:
Quote:
El e cel mai in masura sa zica de costuri shi imbunatatziri! |
Din cate stiu io mai toti banii i-a luat aeroportu' poate sunt prost informat. Cei de la aeroport s-au ocupat de mai tot si apropo de cand pretul reflecta calitatea oamenilor (pret mai mare rezulta oameni civilizati ??) sau nu mai au cocalarii bani ?? :twisted:
|
Florica nimeni nu contesta treaba super pe care atzi facut-o voi azi poate a fost cea mai buna organizare de pana acuma si la 1 bucata jandarm = 1 bucata gard ka pretz io zic sa pariem pe gard E MAI DESTEPT :))
|
Noi am incercat sa multumim toata lumea. Niciodata nu vom putea face asta , suntem constienti . Dar important este sa fie lumea multumita si cand ma refer la lume vorbesc despre participanti. Asa sunt eu mai Egoist. Publicul cheltuieste bani pentru asta de 2-3 ori pe an ,pe cand oamenii aproape in fiecare zii asa ca ......pentru mine publicul este pe ultimul plan.
|
Publicul, indiferent ca este format din \"tarani\" sau oameni \"cultivati\" va fi mereu prezent.
PS: chiar si cei cultivati gresesc; e de ajuns ca in fata ta sa se bage 10 oameni, ca si tu sa faci un pas in fata. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning