Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Low budget Clio (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/262403-low-budget-clio.html)

DemonS 11-12-11 22:31

Re: Low budget Clio

E frumoasa domnisoara , multi km fara incidente neplacute iti doresc.
Abia astept sa o vad , sper sa vi cu ea la Valcea.

bib_andrey 11-12-11 22:38

Mc la fel..da cred ca vin peste 2 sapt prin VL..ne auzim :]
Si app..nu mai e domnisoara :))

DemonS 11-12-11 22:47

Ne auzim la un telefon, pana atunci sper ca rezolv si eu problema la a mea.. :D :peace:

bib_andrey 18-12-11 21:30

Yep :]

andreibadea 19-12-11 03:17

Hai sa ti dau niste jante frumoase pentru ea. Pret de iarna :>

bib_andrey 20-12-11 11:44

Am cam dat banii pe gume de iarna..dar vedem..poate facem rost :] ..da`mi un p.m cu detalii !

B-99-SAA 20-12-11 14:06

Nu ti-ai luat ma si anu trecut gume de iarna? :-|

bib_andrey 20-12-11 15:27

Ba da..dar mi`am luat 2 pe spate..mai aveam decat pe fata :D

DemonS 20-12-11 20:56

Stie sa se invarta cu frana de mana? O invat eu !! :)))

bib_andrey 20-12-11 22:48

Stie,stie :P

DemonS 20-12-11 23:29

:>:> Fain fain :)

bib_andrey 14-01-12 23:32

1 Attachment(s)
Un mic ''UP'' daca ii pot spune asa ,dar nu in legatura cu masina ..ci cu mine :D
Am terminat si orele de conducere..acum ma pregatesc sa bag dosarul si sa dau sala/traseul .
Traseul il voi da la Moghioros am inteles..a mai dat cineva de curand in zona aia ? Daca da..dati'mi si mie niste detalii gen pe unde v'a dus ..ce v'a pus sa faceti..etc..etc :D
Multumesc frumos ! :D

P.S: din ce am citit pe net..am inteles ca sunt cam ''nesimtiti'' domnii examinatori..gen iti pune piciorul sub ambreiaj ca sa iti moara motorul..te incurca..si multe altele..chiar e adevarat..sau sunt doar spusele unor ''tipi/tipe'' suparati/suparate ca nu au luat ?!

casp3r75 15-01-12 07:26

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4827318)
Un mic ''UP'' daca ii pot spune asa ,dar nu in legatura cu masina ..ci cu mine :D
Am terminat si orele de conducere..acum ma pregatesc sa bag dosarul si sa dau sala/traseul .
Traseul il voi da la Moghioros am inteles..a mai dat cineva de curand in zona aia ? Daca da..dati'mi si mie niste detalii gen pe unde v'a dus ..ce v'a pus sa faceti..etc..etc :D

P.S: din ce am citit pe net..am inteles ca sunt cam ''nesimtiti'' domnii examinatori..gen iti pune piciorul sub ambreiaj ca sa iti moara motorul..te incurca..si multe altele..chiar e adevarat..sau sunt doar spusele unor ''tipi/tipe'' suparati/suparate ca nu au luat ?!

bata la sala! si vezi la trase parerea mea e sa dai cash`u.... daca vor sa te pice te pica....

andreibadea 15-01-12 16:01

Quote:

Eu am dat traseul fara nici un ban. Daca esti sofer nu te pica. Acum mai depinde si cum iti e norocul :???: ... Bafta in toate cele. Respect.

expres 15-01-12 16:34

am avut un prieten , a dat si bani si a si picat =)))))) si bag mana in foc pentru el ca sofer !! :)))

uite eu de ex l`am luat din prima pe bune , dar politistu a fost super om ... vorbeam cu el , aveam si muzica in surdina , mai degraba o plimbare decat un examen

chyryCRY 15-01-12 19:30

Bafta bro ai sa vezi singur cum e ... te astept s ama dai o tura cu clio !

bib_andrey 15-01-12 22:05

@casp3r75 - nu dau spaga..
@andreibadea - mersi frumos Andrei,salut !
@expres - si un var de-al meu a dat spaga si tot l-a picat..:))
@chyryCRY - mersi Chyry..o sa te dau si o tura cu clio..2-3 :))

B-99-SAA 17-01-12 13:09

Ma dai si pe mine? :lol:

bib_andrey 17-01-12 21:56

Te dau ,te dau :lol:
P.S: ai primit sms-ul cu nr. ala de la mine ?

Devu 17-01-12 22:50

Quote:

Hai succes ;), sa fie cu noroc.

bib_andrey 17-01-12 23:06

Mersi Alex, sa fie :D

bib_andrey 26-01-12 11:06

3 Attachment(s)
Winter Mode gen'

chyryCRY 26-01-12 11:11

Ce ai mai facut cu permisul !?

bib_andrey 26-01-12 11:17

Nimic..oricum deocamdata nu se mai da nici un examen pana nu trece vremea asta :]

chyryCRY 26-01-12 13:54

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4848004)
Nimic..oricum deocamdata nu se mai da nici un examen pana nu trece vremea asta :]

trist ... sa dai traseul cu frana de mana haha :>

DemonS 04-02-12 20:16

Succes .. ps.. ma dai si pe mine o tura ??

bib_andrey 09-02-12 20:30

Mersi..da ma..te dau cand mai vin in Valcea ;)

bib_andrey 15-02-12 23:42

1 Attachment(s)
Asa e cand circula toti idiotii pe strazi...

Devu 15-02-12 23:51

Aripa, bara si far, nu? Bine ca nu a fost mai rau...

bib_andrey 15-02-12 23:51

si usa cred...

bib_andrey 16-02-12 09:52

Deci intra asa..bara fata,far dreapta,aripa dreapta,usa dreapta fata,usa dreapta spate,aripa dreapta spate..

chyryCRY 16-02-12 13:38

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4883398)
Deci intra asa..bara fata,far dreapta,aripa dreapta,usa dreapta fata,usa dreapta spate,aripa dreapta spate..

da ce pnm a facut frate sa frecat la propriu !? cap coada ...

bib_andrey 16-02-12 14:23

6 Attachment(s)
Nu este foarte grav..dar trebuie vopsite mai multe..
Sper sa iasa ok..mai ales ca vreau sa o fac la reprezentanta RENAULT..

dj_ionutz 16-02-12 14:45

poate iti vopsesti si bandourile de pe usi cu ocazia asta in culoarea masinii...spor la reparatie ! la ce reprezentanta renault vrei sa o faci?

Ovi_King 16-02-12 15:21

Nasol moment! eu iti recomand pe cei de la cobalcescu de pe splaiul unirii. lucreaza foarte bine baietii.Nu am vopsit nimic ca nu a fost nevoie dar din ce am vazut au o vopsitorie mare si foarte dotata.

bib_andrey 16-02-12 16:02

Quote:

Originally Posted by Ovi_King (Post 4883771)
Nasol moment! eu iti recomand pe cei de la cobalcescu de pe splaiul unirii. lucreaza foarte bine baietii.Nu am vopsit nimic ca nu a fost nevoie dar din ce am vazut au o vopsitorie mare si foarte dotata.

Maine dimineata ma duc sa vad ce imi schimba si ce vopseste..si dupaia o sa vad..
Quote:

Originally Posted by dj_ionutz (Post 4883732)
poate iti vopsesti si bandourile de pe usi cu ocazia asta in culoarea masinii...spor la reparatie ! la ce reprezentanta renault vrei sa o faci?

La Meridian .

chyryCRY 16-02-12 19:19

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4883819)
Maine dimineata ma duc sa vad ce imi schimba si ce vopseste..si dupaia o sa vad..

La Meridian .

Dc nu o vopsesti tu pe toata !? avind in vedere ca spatele e vopsit mov !? si dansa e albastra/bleomarin !?

bib_andrey 16-02-12 20:21

la ce spate te referi tu ca e mov ? :shock:

chyryCRY 16-02-12 22:56

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4884238)
la ce spate te referi tu ca e mov ? :shock:

aripa spate stanga jos la imbinarea barii cu aripa este vopsita cu sprayul si difera culoarea foarte vizibil ... sti ce zic

bib_andrey 16-02-12 23:08

"!? avind in vedere ca spatele e vopsit mov !?"

Pai una e imbinarea barii cu aripa..una e spatele..o sa fie polishata dupa ce va iesi din service :]

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning