Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Sa vb despre tot ...aici (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/26230-vb.html)

Yonut21 02-02-07 21:34

Re: Sa vb despre tot ...aici

Am vorbit cu domnul Damian din AGC. Care se ocupa printre altele si de poligon. Mi-a spus ca pe la 1-2 se termina targul, iar dupa aia putem intra. A zis ca daca vrem, sa ne intalnim pe la 12 cu el si sa vorbim.

HOT 03-02-07 11:10

Duminik ora 13,in poligonul botosani,prognoza spune 50%sanse sa ninga,la dorohoi ninge acum cum nu a nins in iarna asta,adik foarte tare,va astept pe toti,se va vorbi despre lansarea revistei virtual tuning,masini,tuning,tot ce tine de masini.Sunteti toti invitati si va asteptam.Informatii ma multe si detalii la tel 0751130101

siminelsimi 03-02-07 11:32

nu e nevoie de inchiriat , e 15 mii intrarea . ne vedem maine ;)

HOT 03-02-07 14:07

La dorohoi ninge cum nu a mai nins iarna asta,si oricum nu se topeste pana maine,deci va fi rost de invarteala(drift)maine nu gluma,

siminelsimi 03-02-07 23:08

aici s-a cam topit zapada , speram sa fie maine. m-am invartit oleaka in seara asta, cat de curand pun filmuletzele. pe maine ;)

Bobby boss 03-02-07 23:12

B1 TV va difuza, incepand din aceasta duminica, de la ora 12.30, un program dedicat pasionatilor de automobile, “Tuning show”. Aceasta e singura emisiune de tuning autohtona, dedicata in special barbatilor, dar nu exclusivista, fiind prezentata de Rada Dulf. Prima editie va prezenta, printre altele, cel mai premiat BMW tunat din Romania, dar si o Skoda Octavia II transformata complet, atat interior, cat si exterior.

HOT 04-02-07 15:58

4 Attachment(s)
Filme de pe camera sa nu cereti k sunt prea mari formatul 60 mb,1 minut,diviniti poate imi rezolvi si mie treaba k programele astea de comprimta k degeaba am cumparat placa aia pt.camera.O sa pun niste poze cu pisica si astra portocalie.:D

HOT 04-02-07 16:07

1 Attachment(s)
Le am arhivat pozele si crek nu se pot vedea

ZBENG 04-02-07 22:53

Ti-am pus un encoder simplu de folosit aici si daca mai postezi poze pune si tu jpg ca nu strica. Stau sa downloadez 2 MB ca sa vad o poza 640*480.

Ali_ump 05-02-07 05:01

Salutare lume... Stie cineva de intalnirea lunara a comunitarilor 4 tuning din zona Moldovei de pe 18 februarie de la Piatra Neamt?
Intrebare pt moderator ...se poate un thread prin care sa mediatizam putin intalnirea de la noi?...poate ne onorati si voi cu prezenta atunci pe 18...;)

ESPinoza 05-02-07 12:26

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 731832)
Salutare lume... Stie cineva de intalnirea lunara a comunitarilor 4 tuning din zona Moldovei de pe 18 februarie de la Piatra Neamt?
Intrebare pt moderator ...se poate un thread prin care sa mediatizam putin intalnirea de la noi?...poate ne onorati si voi cu prezenta atunci pe 18...;)

normal ca putetzi sa facetzi eu am sa vin la piatra si cred ca din bt incet incet o sa inceapa sa mai vina baietzi ca pana acuma in afara de lucyfer , cezar si eu nu prea am mai vazut pe nimeni la intalnirile din iasi sau bacau .. dar am o presimtire ca acuma vom merge mai multzi in coloana nu? :)

divinity_ro 05-02-07 15:48

Quote:

Originally Posted by cojocariu cezar (Post 730648)
Filme de pe camera sa nu cereti k sunt prea mari formatul 60 mb,1 minut,diviniti poate imi rezolvi si mie treaba k programele astea de comprimta k degeaba am cumparat placa aia pt.camera.O sa pun niste poze cu pisica si astra portocalie.:D

pai cand mai vii prin bt si nu te grabesti sa ma anunti si am sa iti arat.

Lucyfer 06-02-07 18:38

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 732296)
normal ca putetzi sa facetzi eu am sa vin la piatra si cred ca din bt incet incet o sa inceapa sa mai vina baietzi ca pana acuma in afara de lucyfer , cezar si eu nu prea am mai vazut pe nimeni la intalnirile din iasi sau bacau .. dar am o presimtire ca acuma vom merge mai multzi in coloana nu? :)

eu nu promit ca vin .... piatra neamtzu e un orash fain o sa imi para rau sigur da ..

Ali_ump 06-02-07 19:31

Quote:

Originally Posted by Lucyfer (Post 734873)
eu nu promit ca vin .... piatra neamtzu e un orash fain o sa imi para rau sigur da ..

Cum crezi de cuviintza ...io am lansat invitatzia in ideea de a ne cunoaste ..si de a face ceva frumos ....chiar daca e inca frig afara ,,,,ne mai incalzim sufletele putin:D

HOT 06-02-07 19:32

Cine vrea imagini cu ce a fost in poligon sa se duca la...bagam niste drifturi in poligon acolo gasiti,

slip 06-02-07 19:36

m-am uitat la "drifturi " acolo...si.. no offense..dar nu se pot numi drifturi :D
drift inseamna deja.. cu totul altceva ;)
slide-uri.. donuts.. astea mai merg... dar drift..nu...in felul asta se deformeaza cuvantul..
va salut..si la mai multe..
bafta

HOT 06-02-07 19:44

Quote:

Originally Posted by divinity_ro (Post 732710)
pai cand mai vii prin bt si nu te grabesti sa ma anunti si am sa iti arat.

Gata am rezolvat-o in sfarsit cu programul unu baiat mare de pe aici:D

HOT 08-02-07 19:36

Quote:

Originally Posted by slip (Post 734991)
m-am uitat la "drifturi " acolo...si.. no offense..dar nu se pot numi drifturi :D
drift inseamna deja.. cu totul altceva ;)
slide-uri.. donuts.. astea mai merg... dar drift..nu...in felul asta se deformeaza cuvantul..
va salut..si la mai multe..
bafta

Ma slip a folosit si coco un cuvant acolo si tu gata ai sarit,nu reusim noi sa facem drifturi,astea sunt pentru japonezi(k ei au si un campionat national in acest sens)australieni care stii sigur ce fac ei cu sylvia pe acolo si ceva pe la americani dupa cunostintele mele,dar pt.mine de departe cei mai buni sunt japonezii.A spus si el asa sa para cuvantul mai atrgator:D ,dar de invartit sa stii k ne-am invartit pe zapada.:D

slip 08-02-07 21:40

sunt sigur :D si noi ne invartim cand avem ocazia... k orice omuletz cu masina :D si stiu k suna altfel cand spui "drift" :> :lol: dar asa sunt eu.. ma mai apuca de kOy cate un gand critic :D si ma strange :))) :lol: nu vreau sa supar pe nimeni :D deocamdata:twisted:
numai bine.. :D

maD_angel 22-02-07 21:31

hmmm.....m'am gandit ca daca maine seara mai ete la fel de multa zapada ca acu, sa ne adunam cativa si sa profitam de ea:-) ...(astept pareri):oops: :oops:

vgedc 22-02-07 22:17

da total de acord :P

HOT 01-03-07 18:08

Pentru cei care nu stiu de hot sunt tot eu Cojocariu cezar,k tot nu s-a mai scris nimik pe aici.

HOT 01-03-07 19:21

Schumi sa nu indraznesti sa ma dai in judecata pentru poza de la avatar k nu ai nici o sansa.De plagiat poti sa ma acuzi k doar cu aia ramai.

Yonut21 02-03-07 08:29

Stai linistit :D Bucuria e de partea mea ca o lucrare de pe site este placuta :)
PS: Mai am putin la revista :)

gratzy7 02-03-07 09:03

Unde pot gasi un stick er d ala mic pe care scrie 4tuning?

HOT 02-03-07 21:24

Daca vei merge pe la intrunirir 4 tuning te faci cu un sticker 4 tuning pe gratis.Daca nu reusesti sa mergi roaga si tu pe cineva care merge si iti va aduce un sticker...

HOT 11-03-07 15:03

Cum zicea un forumist de pe aici.CAM MULTA LINISTE PE FORUMUL NOSTRU.NU MAI ARE NIMIK DE ZIS DIN BOTOSANI SI NU NUMAI.

maD_angel 12-03-07 19:09

mai treb facute intalniri....ca parca s'a mai incalzit pe'afara.Acusica se apropie vara si poate trajem si noi o intalnire 4tuning Botosani;)

BT 81 SIM 20-03-07 12:44

pe 2 dau de permis ...asa k dativa din calea mea :))

siminelsimi 22-03-07 14:54

lucyfer, da si tu geamu jos calumea data viitoare sa te aud bine :)))

ZBENG 24-03-07 12:56

m4ny10r care aveti un sticker sa pun si eu pe geam ? Dau o bere far' de-alcool.

maD_angel 24-03-07 14:28

Quote:

Originally Posted by ZBENG (Post 815449)
m4ny10r care aveti un sticker sa pun si eu pe geam ? Dau o bere far' de-alcool.

daca e vorba de bere iti dau eu :D :D :D (glumeam, mai crede lumea ca's alcolist)

ZBENG 24-03-07 20:58

Deci imi dai si pe gratis ? sau nu ai deloc ? :)

Lucyfer 27-03-07 16:10

Quote:

Originally Posted by siminelsimi (Post 811935)
lucyfer, da si tu geamu jos calumea data viitoare sa te aud bine :)))

scuze nu am realizat ... ma gandeam cha alta e problema .. de nu ma auzi :)) :-P :-P

maD_angel 31-03-07 13:31

noi astea mai mici care ramanem in bt, punem de'o intalnire si duminica asta???? :-) ZBENG daca gasesc stickeru' ti'l aduc maine:lol:

Lucyfer 31-03-07 19:06

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 826409)
noi astea mai mici care ramanem in bt, punem de'o intalnire si duminica asta???? :-) ZBENG daca gasesc stickeru' ti'l aduc maine:lol:

ehe faci comertz chu stikerul primit de la mineh .. daca nu l`am dat chu autograf ....

Husky 31-03-07 20:30

Imi place comunitatea voastra , dar unde-s masinile modificate?
Tocmai cei care chiar au facut ceva lka masini nu is in comunitatea voastra.
Deci nu am vazut nici o masina modificata de prin comunitate,mai uitativa prin oras ca mai sunt si masini lucrate.

Lucyfer 31-03-07 21:05

Quote:

Originally Posted by Husky (Post 826893)
Imi place comunitatea voastra , dar unde-s masinile modificate?
Tocmai cei care chiar au facut ceva lka masini nu is in comunitatea voastra.
Deci nu am vazut nici o masina modificata de prin comunitate,mai uitativa prin oras ca mai sunt si masini lucrate.

poi cei care chiar au facut ceva daca nu ne numaram shi noi printre ei sunt invitazti oricand aici sa discutam sa vb sa ne cunoasetem... in comun cred ca avem pasiunea ptr. mashina shi modificari .. suntem foarte constientzi ca nu la totzi le plac mashinile chum nu totzi cunosc pc`ul sau le place sa cunoasca sau sa se faca cunoscutzi chu ajutorul acestui forum ..

maD_angel 31-03-07 21:23

Drum bun baietilor care pleaca la Bucuresti!!! Si....distractie placuta, sa ne aduceti si noi niste poze, niste filmulete, eventual si un tricou;)

ESPinoza 31-03-07 22:51

lucyfer deja doarme il doare in partzi:)

All times are GMT +2. The time now is 17:56.

- Copyright 2026 4Tuning