![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Am vorbit cu domnul Damian din AGC. Care se ocupa printre altele si de poligon. Mi-a spus ca pe la 1-2 se termina targul, iar dupa aia putem intra. A zis ca daca vrem, sa ne intalnim pe la 12 cu el si sa vorbim.
|
Duminik ora 13,in poligonul botosani,prognoza spune 50%sanse sa ninga,la dorohoi ninge acum cum nu a nins in iarna asta,adik foarte tare,va astept pe toti,se va vorbi despre lansarea revistei virtual tuning,masini,tuning,tot ce tine de masini.Sunteti toti invitati si va asteptam.Informatii ma multe si detalii la tel 0751130101
|
nu e nevoie de inchiriat , e 15 mii intrarea . ne vedem maine ;)
|
La dorohoi ninge cum nu a mai nins iarna asta,si oricum nu se topeste pana maine,deci va fi rost de invarteala(drift)maine nu gluma,
|
aici s-a cam topit zapada , speram sa fie maine. m-am invartit oleaka in seara asta, cat de curand pun filmuletzele. pe maine ;)
|
B1 TV va difuza, incepand din aceasta duminica, de la ora 12.30, un program dedicat pasionatilor de automobile, “Tuning show”. Aceasta e singura emisiune de tuning autohtona, dedicata in special barbatilor, dar nu exclusivista, fiind prezentata de Rada Dulf. Prima editie va prezenta, printre altele, cel mai premiat BMW tunat din Romania, dar si o Skoda Octavia II transformata complet, atat interior, cat si exterior.
|
4 Attachment(s)
Filme de pe camera sa nu cereti k sunt prea mari formatul 60 mb,1 minut,diviniti poate imi rezolvi si mie treaba k programele astea de comprimta k degeaba am cumparat placa aia pt.camera.O sa pun niste poze cu pisica si astra portocalie.:D
|
1 Attachment(s)
Le am arhivat pozele si crek nu se pot vedea
|
Ti-am pus un encoder simplu de folosit aici si daca mai postezi poze pune si tu jpg ca nu strica. Stau sa downloadez 2 MB ca sa vad o poza 640*480.
|
Salutare lume... Stie cineva de intalnirea lunara a comunitarilor 4 tuning din zona Moldovei de pe 18 februarie de la Piatra Neamt?
Intrebare pt moderator ...se poate un thread prin care sa mediatizam putin intalnirea de la noi?...poate ne onorati si voi cu prezenta atunci pe 18...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine vrea imagini cu ce a fost in poligon sa se duca la...bagam niste drifturi in poligon acolo gasiti,
|
m-am uitat la "drifturi " acolo...si.. no offense..dar nu se pot numi drifturi :D
drift inseamna deja.. cu totul altceva ;) slide-uri.. donuts.. astea mai merg... dar drift..nu...in felul asta se deformeaza cuvantul.. va salut..si la mai multe.. bafta |
Quote:
|
Quote:
|
sunt sigur :D si noi ne invartim cand avem ocazia... k orice omuletz cu masina :D si stiu k suna altfel cand spui "drift" :> :lol: dar asa sunt eu.. ma mai apuca de kOy cate un gand critic :D si ma strange :))) :lol: nu vreau sa supar pe nimeni :D deocamdata:twisted:
numai bine.. :D |
hmmm.....m'am gandit ca daca maine seara mai ete la fel de multa zapada ca acu, sa ne adunam cativa si sa profitam de ea:-) ...(astept pareri):oops: :oops:
|
da total de acord :P
|
Pentru cei care nu stiu de hot sunt tot eu Cojocariu cezar,k tot nu s-a mai scris nimik pe aici.
|
Schumi sa nu indraznesti sa ma dai in judecata pentru poza de la avatar k nu ai nici o sansa.De plagiat poti sa ma acuzi k doar cu aia ramai.
|
Stai linistit :D Bucuria e de partea mea ca o lucrare de pe site este placuta :)
PS: Mai am putin la revista :) |
Unde pot gasi un stick er d ala mic pe care scrie 4tuning?
|
Daca vei merge pe la intrunirir 4 tuning te faci cu un sticker 4 tuning pe gratis.Daca nu reusesti sa mergi roaga si tu pe cineva care merge si iti va aduce un sticker...
|
Cum zicea un forumist de pe aici.CAM MULTA LINISTE PE FORUMUL NOSTRU.NU MAI ARE NIMIK DE ZIS DIN BOTOSANI SI NU NUMAI.
|
mai treb facute intalniri....ca parca s'a mai incalzit pe'afara.Acusica se apropie vara si poate trajem si noi o intalnire 4tuning Botosani;)
|
pe 2 dau de permis ...asa k dativa din calea mea :))
|
lucyfer, da si tu geamu jos calumea data viitoare sa te aud bine :)))
|
m4ny10r care aveti un sticker sa pun si eu pe geam ? Dau o bere far' de-alcool.
|
Quote:
|
Deci imi dai si pe gratis ? sau nu ai deloc ? :)
|
Quote:
|
noi astea mai mici care ramanem in bt, punem de'o intalnire si duminica asta???? :-) ZBENG daca gasesc stickeru' ti'l aduc maine:lol:
|
Quote:
|
Imi place comunitatea voastra , dar unde-s masinile modificate?
Tocmai cei care chiar au facut ceva lka masini nu is in comunitatea voastra. Deci nu am vazut nici o masina modificata de prin comunitate,mai uitativa prin oras ca mai sunt si masini lucrate. |
Quote:
|
Drum bun baietilor care pleaca la Bucuresti!!! Si....distractie placuta, sa ne aduceti si noi niste poze, niste filmulete, eventual si un tricou;)
|
lucyfer deja doarme il doare in partzi:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning