![]() |
eu una nu-s de acord cu tine alcatel..dar fiecare are dreptu la opinie!si n-om sta acum sa ne paruim pt astea!dar...printre mr,au fost si insomnia,si 4ss,si altele..so..nu mai zice k ei au fost si organizatori..si public!eu zic k totusi trebuie apreciati pt ca a iesit bine ieri..cel putin organizarea..si totul! :)
|
Re:
:oops: Merci ... merci ... multzumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, fiind prima cursa la care am participat.
Multzumesc celor care m-au incurajat shi care au avut incredere in mine. Multzumesc Midnight Racers, ca datorita lor am putut participa. Merci pentru poza ... sincer nici nu shtiu cand a fost facuta ... shi m-a surprins placut. :oops: :) Quote:
|
Re:
Quote:
Dau quote de cate ori doresc si in final : nu stiu ce iti permiti tu imi permit eu destule.... apropo de organizare....ce ai organizat tu pana acum? |
Organzare buna , vreme nasoala , traseu super , de indemanare si nu de viteza . Aici se vede diferenta intre liniutari si soferi . Orice papagal pui intr-o masina tare stie sa tina volanul drept si acceleratia la podea , dar oricum si acolo sunt destule specimene care nu nimeresc vitezele sau , majoritatea , nu stiu unde sa schimbe . Normal ca sunt mai multi concurenti la liniute decat la indemanare . Cativa sunt soferi , dar multi sunt liniutari , iar 86 de concurenti pe cancerul ala nu mi se par putini . Ma doare-n cur de Nastase , chiar daca el a facut posibila organizarea acestei curse de catre MR . Important este ca s-au descurcat si am avut unde sa aratam cat de talentati , sau mai putin talentati in ale soferiei suntem . Eu nu m-am rasturnat din cauza organizatorilor si nici din cauza starii tehnice a masinii . Masina e ok din punct de vedere tehnic , dar este foarte usoara , rigida si inalta , deci foarte instabila . Eu am tras de ea cat s-a putut , ma asteptam sa se intample asta si stiam ca nu am ce sa patesc , datorita scaunului Recaro , centurii in H si rollbarului . Parerea mea este ca totul a fost ok , s-au respectat grupele , nu ca la liniute unde KWX castiga mereu fiindca totdeauna se dadea la o clasa mai mica decat ar fi trebuit si mi se pare mult mai corecta impartire grupelor in functie de cilindree . Cam atat am avut de zis si sper ca n-am suparat pe nimeni . Felicitari organizatorilor si bafta in continuare .
|
JMP-ule, sper ca esti ok, ca nu esti suparat prea rau pentru masina si ca ai primit premiul onorific pe care ti-l promisesem inca din parcare. Si din pacate nu iti pot spune vorba \"fieru' se indreapta\" ca la tine e carton. Oricum din cate-am vazut nu ai prea multe de reparat. Referitor la soferie: esti bun, imi place cum ai mers, daca n-ai fi dat-o peste cap cred ca ajungeai pe podium.
Va multumim tuturor pentru participare. Noi, organizatorii ne-am rugat sa nu ploua si sa nu ninga...de vant am uitat. ;) Sper ca ati fost multumiti si de traseu si de organizare. Nu o sa ne cerem scuze ca e prima oara sau ca altceva. Asa suntem noi in stare sa organizam. Bine, rau, voi considerati. Ce va putem spune, este ca o sa ne imbunatatim de la cursa la cursa. Oricum ideea noastra nu este NUMAI de curse. Avem si alte kestii in plan. Acum s-a nimerit asa din cauza perioadei a anului. Stiam ca nu o sa avem prea multi spectatori. Participanti, spunem noi, au fost suficienti. Referitor la traseu, am avut in prima faza banda delimitatoare intre jaloane, pe care a luat-o vantul. Traseul initial trebuia sa fie delimitat cu altceva decat jaloane. Am recurs la jaloane din cauza ca nivelul de dificultate era destul de ridicat si nu vroiam sa avem spoilere sparte si alte nenorociri. Vreau sa felicit si sa multumesc in mod oficial si public pentru ajutorul acordat CLUBULUI \"AUTO CRONO\". Acei 8 oameni au condus de la 3:30 sambata dimineata, au stat 10 ore in frig, nemancati si au plecat inapoi acasa pentru inca 4 ore de drum. Oameni adevarati!!! Profesionisi adevarati!!! Si vreau sa multumesc personal membrilor nostri MR care au participat si care au facut parte din organizatori. Vreau sa ii multumesc lu' Droopy de la MR Ploiesti, lu' Amadeus, lu' Viteza care a facut sport sambata cat n-a facut tot liceul, lu' SXC care a plecat vanat de frig, lu' Viteza IN MOD SPECIAL (stie el de ce), lu' Luci, lu' FUG, lu' RUS, lu' Hasky, lu' Bubu, lu' GSI, lu' Tano si nu in ultimul rand lu' Micutzu (fara numar, fara numar....)si tuturor celor care au fost acolo....Fratilor am trecut si peste asta. ;) Va multumim tuturor pentru parerile pro si contra, o sa tinem cont de ele....... P.S.: \"S-altadata, s-altadata, o s-o facem si mai si mai lata.....\" ;) |
mah, cursa a iesit fain, spectacol, calitate, zambete, masini si oameni. frigu`... ne-a terminat pe toti, da` pentru o dambla ce nu face omu`.
io unu` ma declar multumit de cursa, incantat chiar... si nu plang oboseala pe care am tras-o sau bani pe care i-am cheltuit pe acolo. a meritat. un singur lucru imi lasa gust amar, mancatorii ashtia care nu shtiu al`ceva decat sa critice din simplu` motiv ca habar n-au ce inseamna un asemenea eveniment, ce implica el si cat trebuie muncit pentru a-l face sa devina realitate. fratilor n-aveti nimik in cap, decat gura... mai bine ati renunta si la aia ca se vede clar ca va-ncurca. |
Ah, imi cer scuze ca am uitat sa MULTUMESC FOARTE MULT LUI ZOLIAT, CARE A FOST LANGA NOI TOT DE LA ORA 7:00 SI CARE A INDURAT FRIGUL SI VANTUL GROAZNIC, SA STRANGA POZE CA VOI SA VA PUTETI FACE O PARERE DESPRE EVENIMENTUL NOSTRU! INC-ODATA MULTUMIM ZOLIAT!!!
|
sadule adica x-ray din cea ce ai zis u nu stuu ce vrea sa reiasa .daca vream ma dadeam ptr ca stii ce am vb noi in parcare dar sincer nu mi-a placut cea ce am vazut si daca e asa stii doar ca am ris impreuna in parcare de cele vazute
sa stii ca frica nu imi era sa ma dau ca ,cu sigurantza nu ma faceam de ris nici eu si nici zma si nu ne-a interzis nimenii sa nu ne dam dar noi de buna voie si ne silitzi de nimenii nu am concurat . |
Cand se vor afisa si pe net rezultatele?
|
Lasand la o parte criticile unora, lasand la o parte frigul, vantul a iesit fratilor se vede si in poze ce a fost akolo, este logic ca nu poti compara etapa de indemanare cu una de viteza dar speram ca ne-am ridicat la asteptarile participantilor si a spectatorilor
P.S \"Cand vrei Poti , nu conteaza imprejurimile\" Si JKV-ule ma simt flatat :wink: Multumesc |
superba cursa!!! mi-a placut foarte mult organizarea! foarte multe masini!
RESPECT pt. TRABANTURI si VECTRA C neagra!!! MAAARE MINUS PT. EVO, plictisitor... |
EVO a fost demo. Nu a participat pe bune. In primul rand nu prea avea contracandidat. A fost o adevarata cursa de indemanare. Dovada - primii trei timpi la cele 5 grupe. Sesizati cumva o diferenta majora ? A contat foarte mult dispozitivul pe care il avea fiecare intre volan si scaunul din stanga . ;)
|
Re:
Quote:
Am spus momentan ptr ca am sa astept momentul oportun ca sa zic despre ce e vorba .. si poate nu am s il spun eu , o sa il spuna altcineva ... dar deocamdata stam pe linie ... 8) Si inca o chestie ... una e sa razi de altii , alta e sa te dai si sa nu rada altii de tine ... Eu am avut curajul si m-am bagat ... si se pare ca nu au avut cum sa rada altii de mine ptr ca nu am maturat pe sub masina nici un jalon , am facut traseul perfect , si am luat si locul 2 la grupa N4 din 5 grupe de participare . Dar ce sa ii faci ... asha e cand scopul scuza mijloacele ... ai sa vezi espre ce scop este vorba , si despre ce mijloace . pana atunci .... :peace: |
stiu ca a fost demonstrativ, dar ce demonstratie a facut? :) putea sa faca un pic show daca tot n-a participat nu SA SE PLIMBE pe traseu. speram sa vad macar un demaraj mai spectaculos de la asa o masina... trebuia sa ia exemplu de la vectra BUB
|
Lucian, nr 039 ce masina a fost?
Timpii de la grupa n2? multumesc fain |
1 Attachment(s)
Vreau si eu cei doi timpi pt aceasta masina daca se poate!!!
|
hehehe sadule eu la indeminare nu am darimat nimica si nici nu am luat nici un jalon sub masina asa ca.................nu ai ce zice.
apropo si la liniutze eu am luat locu 2 la grupa mea asa ca nu prea ai ce zice :wave: |
PERVERS
SPUNEAI CEVA CA TU AI STAT SI AI RAS ????SI CA NU TEAI DAT DIN PROPIA INTIATIVA ?????? HMMMMMMM............NU VREI SA MAI REFLECTEZI UN PIC LA LUCRUL ASTA SAU ITI ESTE FRICA SA SPUI CA VI SA SPUS CA DACA VENITI LA BUC SAMBATA SI NU PARTICIPATI VI SE DAU JUMATE DIN BANII DE BENZINA.APROPOS EU NU FAC PARTE DIN NICI UN CLUB DAR SUNT PRIETEN CU TOTII CEI CARE FAC PARTE, ASA CA IMI FAC PARERILE!
PS.VEZI CA STIU MAI MULTE X-28-TRA, NU AM NIMIC CU TINE DAR NU TE BAGA PREA MULT IN NISTE CHESTII CARE NU TE PRIVESC IN REST PACE :peace: |
:lol: :lol: :lol:
Cum puteti debita asemenea prostii ? TRAule - ce ma, voi sunteti mai smecheri? Voua v-a zis Florica, ca va da juma' de rezervor ? Asta e discriminare, zau asa. Pentru Craiova n-a oferit nimic :lol: DUMAS: daca scrii ceva, scrie cu cap. Daca scrii ceva, nu scrie ceva ce-ai auzit de la X si Y. Din NSL Craiova a fost doar o masina (un Matiz) care avea oricand liber sa se dea, numai ca in momentul in care-am ajuns la Prisma, inscrierile se inchisesera. |
In primul rand nu vb la plural ,,Cum puteti debita asemenea prostii?,,pt ca eu sunt un simplu concurent care ai stiu pe totii asa ca daca am spus vb asta am auzito asa ca GABI verifica intai sa vb plsssssss.
|
Tu sustii c-ai auzit. Asa pot spune si eu ca l-am auzit pe Micutzu spunandu-i lu' Bogdan de la NSL (Hyundai Coupe galben) ca, daca se da, ii face cinste cu o friptura apetisanta :lol:
Nu contest, poate-ai auzit intr-adevar replica respectiva, dar esti sigur ca din gura lu' Florica? Gurile rele spun multe... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cum pot compara o gogoasa umflata cu ceva care a cresut natural? |
Nu are rost sa ma cobor la nivelul tau. Esti prea jos ....
|
ion intra de pe dialup...
rog moderatorii sectiunii mr sa stearga anunturile lui, nu sa ii raspunda, ca sa il descurajeze... nu poate fi banat. degeaba sterg userul, l-am sters de 2 ori deja... asa ca stergeti posturile, ca se descurajeaza.... va rog sa nu mai incurajati atacul la persoana |
Re:
Quote:
Cum poti frate sa pui rasturnare trabantului in carca organizatorilor ?!? Esti PENIBIL, nu te supara pe mine. Incearca tu sa faci cu trabantul ce a facut \"casacadorul\" (ca altfel nu pot sa-l numesc pe soferul care a condus acea masina) si spune-mi daca tu nu treci prin aceeasi situatie. Spune-mi si mie, te rog ce treaba are organizatorul cu faptul ca masina aceea nu este compatibila cu asemena regim de condus la care a fost supus acel trabant ??? Si vis-a-vis de acele \"tamponari\" de care vorbesti tu, eu am fost la acest manifestare, am si participat si nu am vazut nici un eveniment rutier (repet in afara de acea \"cascadorie\" cu trabantul) Si tot legat de dusmania dintre voi (Nsl/MR) ce treaba are organizarea cu experienta unora dintre participanti ??? Voi cant organizati un eveniment de acest tip aveti restricti la inscriere vis-avis de : experienta concurentilor in curse legale, anul obtinerii permisului auto, etc... Eu cand am participat la o manifestare sportiva organizata de Nsl si LR nu am fost intrbat de nimeni de sanatate; daca ma rasturnam cu masina ? Era cumva vina voastra ca eu nu stiam sa conduc o masina in regim de intrecere sportiva ??? Inca o data sunteti PENIBILI. Si tot legat de \"observatiile\" tale Florica cum ca jandarmi au plecat inainte de terminarea evenimentului sau lipsa echipajelor de descarcerare.... FRATE !!! Aminteste-ti de cursele legale de la mare (2 mai) care au fost organizate de voi, cum au plecat fortele de ordine exact in momentul cel mai important al zilei ( Subaru vs. Subaru ). Voi de ce nu ati mai put organiza multimea de spectatori ??? Sau a vazut careva vreo echipa de descarcerare ??? Eu nu ma vazut, iar vis-a-vis de salvare unde era \"pitita dupa un copac\" ??? De ce Florica atat dusmanie ??? Frate fiecare organizaza ce vrea si in primul rand ce poate el !!! Eu iti dau un sfat mai bine fiecare sa-si pvada paiul din ochiul lui si apoi sa arate cu degetul. Bai nene voi sunteti mai fanatici de cat \"cainii rosii\", \"armata ultra\" si \"legione granata\" luate impreuna ! In concluzie iti spun inca o data : esti PENIBIL !!! |
Bravo BEH-ule pentru modul cum te-ai dat la Prisma. Ai fost printre putinele masini care nu au maturat jaloanele. Ai mers bine !!!!!!!!!!!
|
Re:
Quote:
Ba, prietene, pentru cultura ta generala, unde ai sa vezi tu politist in civil care sa nu stie toate amanuntele misiunii in care se afla sa deschisi un topic pe forum la Academia A.I. Cuza ! Auzi ce intrebari zici tu ca ai pus unor politisti in civil (pe care tu evident ca ii recunosti dupa freza intr-o parte sau dupa abilitatile tale gen Bond 007): \"Domnii care le organizeaza au acte\" \"Sunt legali\" Zici ca esti de la revista \"Atac la persoana\" ! Oamenii in generali sunt legali, poate doar faptele unor pot sa nu fie \"legale\" ! Bai nene politisti in civil nu ai sa vezi tu oriunde si chiar daca ai sa vezi nu o sa stea nici un cu tine \"la o barfa\" ! Asa ca lasa vrajala asta ca nu tine si devi si tu penibil la fel ca si modelul tau: Florica (Nsl) |
Merci Hondare, dar eu nu sunt ca altii .... Trebuie sa recunosc faptul ca in a doua cursa am \"luat\" cu mine vreo doua jaloane, dar nu am avut ce sa fac ! Nu am servo si dupa prima cursa de \"stanga-dreapta\" si tras de frana de mana nu mai imi simteam membrele superioare ! :lol: :lol: :lol:
Asa ca in a doua imediat dupa plecare m-a cam atras Prisma 1 (cica aveau reducerii) si am luat-o usor spre ea, maturand vreo doua jaloane ( cam prin zona in care s-a rasturnat trabantul sau ca sa parafrazez pe \"cine\" unde \"s-a rasturnat o masina cu 30km/h, datorita, \"evident\", organizatorilor\" ) Revenind la ce ziceai am inteles ca m-am descurcat binisor ! Abia astept sa vad si eu fimarile. Sper sa fiu si eu pe acolo ! |
da vad ca esti suparat rau frate! e lasa ca la urmatoarea o sa luam masuri de siguranta suplimentare , la masinile instabile o sa le punem niste rotite laterale ca la biciclete! :twisted: :twisted: :evil:
|
Eu eram ironic la adresa lui Florica si a celor din Nsl si LR care nu au ce sa mai zica si se agata de orice lucru in speranta ca poate reusesc si ei sa gaseasca ceva serios de obiectat vis-a-vis de cursa de sambata !
Mai bine citeste postul meu de mai sus si te lamuresti ! |
am inteles exact ce ai vrut sa zici :lol:
|
vreau sa ii multumesc foarte mult unui spectator care dupa parerea mea a indurat foarte mult... int-un moment era prin pom,poate prinde ceva senzational...dupa 5 minute era cu ochii holbati,sa vada cine vine cine se da ...in alte 5 minute era in MC\"Donald's .... mai fugea putin si pe la jandarmi ... eu unul ITI MULTUMESC :!: :!: :!: :!: [/b]
|
...Si al negru de respira greu... era tasu' ba !
Fa ma sa inteleg la ce te referi ?! |
:D :lol: :lol: am inteles ce vrei tu sa spui iar faza cu rotile era pentru baieti ca sa poate dormi linistiti pe viitor cand von mai face noi curse
|
ogadan ultimul reply era pentru TOBA^. Nu am inteles la cine sau la ce se reverea.
Apropos, tu ai participat ? Si inca ceva ai idee de clasamentul GENERAL pentru grupa N1 ? Exista pot sa aflu si eu pe ce loc am terminat ? Sau macar timpii pe care i-am obtinut ? |
Hai ca m-am grabit si ti-am pocit numele, scuzele me Bogdane !
|
BEHule...timpii sunt la pagina 2 in cadrul acestui topic.
Uite un link...poate e mai de ajutor ;) ! https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=15 |
Ala este clasamentul final dar apar doar primele locuri, pe care evident ca nu ma aflu (am o dacie !!!). Eram curios sa aflu pe ce loc am terminat, sau macar timpul de parcurs pe care l-am obtinut.
|
se poate dar sunt vreo 7 pagini care trebuiesc sortate si aranjate
o sa afisam toti timpii in curand :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning