![]() |
Re: Bn 71 wrc
o sa vin cu batrana la brasov si o sa te las sa iti culegi insecte dar treaba asta se intampla numai la 160 +km.....
|
Masina ta a fost promovata si pe Dacia Club:-P http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...=5603&st=19230
|
ma bucur pt ca mai sunt unii care si apreciaza munca dep:shock::shock::shock:usa bani si orele pierdute lucrand la batrana .
|
Daca facem o intrunire la Mioveni, te bagi sa vi? Pe DC se vorbea sa se faca in August o intrunire la uzina Dacia, in parcarea mare de la uzina:D ceva in genu intrunirea nationala 1300, care a fost si Brasov si acum ultima data la Sibiu
Poate racolam mai multe persoane si facem o intrunire frumoasa:D |
7 Attachment(s)
niste poze din timpul lucrarilor poze care nu au mai fost puse si pe care abea acum le-am gasit :lol:
|
ai avut ceva curaj sa te bagi iarna :lol: cu toate ca atunci e mai bine ca nu prea se inghesuie lumea vopsit si o poti tine mai mult la ''copt'' :lol:
|
Quote:
|
Frumos lucrat, ai avut ceva de sudat, dar a iesit ok.
Parca nu as fi ales jantele, volanul si scaunele alea, dar asta tine de gusturile fiecaruia. Spor la treaba in continuare ! |
Sincere FELICITARI pt. ce ai realizat cu aceasta masina! Bafta pe viitor.
|
o sa mai schimb multe la ea pe viitor astept niste piese noi volanul va fi schimbat nu este definitiv jantele momentan nu stiu iar scaunele au fost doar 50 de lei iar pe parcurs daca voi gasi altceva vor fi schinbate . CUMPAR CONSOLA CENTRALA DE RENAULT 12 :shock::???:
|
5 Attachment(s)
tot mai gasesc poze vechi in lipsa de ocupatie mai postez si eu cate una din timpul lucrarilor :shock: Sper sa nu plictisesc lumea cu atatea poze :oops:
|
Ce bine arata si fara bara...:D
|
ce frumoasa e !
|
6 Attachment(s)
se lucreaza in continuare la batrana am sa pun si un filmulet in sarcina numai ca e cam greu sa si filmezi sa si conduci ..... up grade:evil::twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
|
Ce pompa de benzina folosesti? Ai o poza? Sau apare in vreo poza postata de tine pana acum:)
|
Ti-am vazut cealalta dacie albastra intr-o parcare langa o casa in Bistrita acum 2 saptamani, asta alba nu am vazut-o deloc 3 zile cat am stat acolo.Locuiesti pe langa cea albastra?
|
Frumoasa masina,spor la lucru in continuare si iti urez multi km fara accidente.
|
4 Attachment(s)
da acolo stau unde ai vazut dacia albastra masina de zi cu zi este fordul iar batrana asa mai rarut numai in wekend de tinut o tin la service unde lucrez pt k este curte cu sisstem de supraveghere si este mai bine
asa ... TS STYLE |
bine maaaaa acum esti o adevarata vedeta :lol:8):twisted:
|
pe langa faptul ca arata a scump si chiar e, observati ca nu e deformat in nici un fel de la caldura sau varsta. Intr-un cuvant: calitate; lucru pe care nu-l gasesti pe toate drumurile, de ex. bord de dacia.
|
ca si calitate este net superior fata de cel de dacie si vine mult mai bine ca CEL ORIGINAL DE PE MASINA se vede calitatea .....:D
|
Si chiar n`o scoti decat in weekend`uri? Am vazut-o doar o data in oras si o data in fata portii tale. Cum se simte pe drum? Avand in vedere modificarile, nu cred ca o mai poti numi Dacia:)
|
Munca depusa la aceasta masina da dovada ca nu conteaza cat de veche e masina,conteaza sa iti doresti cu adevarat sa ai ceva frumos,arata bine si multa bafta in continuare ;)
|
nu am prea mult timp de facut plimbari ajung acasa seara tot dupa ora 10 si masina de zi cu zi este fordul dupa cum am mai spus si la cati bani am investit nu imi prea place sa o pparchez oriunde ca gasesc tot felul de surprize urme de usi deschise si lasate in voie pana la dunga DE SARE VOPSEAUA ETC.... si mai am si ceva de lucru pe la ea ..:twisted:
|
Pai daca mai ai de lucru, atunci incanta-ne si noua ochii. Numai bine.
|
La chestia cu usile te inteleg. In fiecare zi am cate o urma...cred ca a aparut o tehnica secreta de a deschide usile de lasa urmele alea...
|
Ti se "umfla" discurile la 259 sau am auzit eu prost?:D
|
Quote:
|
tot ce este posibil sa se umfle acest proiect este secret... glumeam momentan caut o consola centrala de r 12 si in rest mai vedem ce o sa mai fie ..:twisted:
|
6 Attachment(s)
sa mai facut una alta am schimbat instalatia de xenon si am pus becuri galbene si am si scoso umpic la o plimbarica asa de weekend
8) |
daca are cineva niste tampoane mari de spate de vanzare sa lase un mesaj ca sunt interesat ..
|
Quote:
|
MAINE E ZIUA CEA MARE VEDET-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!:lol::lol:
|
chelule tu tre sa mi le dai moca si taci acolo nu mai zi nimik :evil:
|
Quote:
|
binee azi fac o exceptie pt tine dar astept tampoanele alea pt bara de spate :???:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
intr-un final am reusit de am daramat poarta....si rezultatul :
|
1 Attachment(s)
si am uitat piesa de baza :d
|