![]() |
1 Attachment(s)
B|shOp am reusit sa termin o imagine de-a ta! Sa stiti ca eu am luat toatte pozele si in f. de timp si materiale le fac pe toate
|
Quote:
Code:
ftp://200.88.126.5/%20%20.%20%20taggeD/%20%20%20%20%20BY/%20%20%20%20%20%20%20%20%20.%20%20NastY-D/.%20%20%20H2k.NL/here/Adobe.Photoshop.CS.Edit.By.Hard2Kill.rar |
Multam :D astept si niste idei de praguri si spoiler spate :P... e chiar cool
|
1 Attachment(s)
Honda lu Hondaru!
|
A iesit super marpha !!Felicitari dadi !
|
betoooooooooooooon!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: felicitari mane ! :shock: :shock: :shock: :shock: |
1 Attachment(s)
OK te provoc la un Ford Capri ! Hai ca poti !!!
uite aici pozele: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...4b35316a02f183 nu mai postez iar pozele ca nu isi au rostul. mentionez ca masina va avea evacuare laterala genul asta: |
Man si eu de unde vrei sa-ti scot evacuarea aea??
Din Istorie :lol: Eu incerc sa nu promit nimic!!! Ass usual! |
Si Fiatu meu? :P
|
Multumesc Dadixx, respect omule, le ai, nu gluma... Bravo !!!
|
1 Attachment(s)
Pai parca tzi-am zis sa faci alte poze/ Adica la care dureaza inseamna ca nu gasesc materiale sa lucrez Pana una alta iute-te la asta de la mine din oras!!!!!! Poate te inspiri cumva!
|
Mah....uffffff...m`ai dat gata.....bravo gagiului care a facut`o......se vede ca tine mult la ea....si tie iti multumesc foarte mult pt toate pozele tremese!!! Cu prima ocazie cand vin in HD vin si pe la tine sa iti arat ce am facut din ea !Multumesc inca odataaa!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
Ok! noi te asteptam! Am facut si un Oltcit!
|
1 Attachment(s)
Dadi iti dau si eu o masina poti sa o faci ?
|
Hmm! E neagra! Si la astea e mai greu sa potrivesc culorile. dar eu incerc. Trebuia sa o trimiti prin mail! Am mai zis! Iar la Capri ala am de lucru macar vopseaua daca era calumea pe ea sau daca masina era spalata.
|
1 Attachment(s)
WV!
|
STIU TIPULE, DAR CAPRI ESTE IN LUCRU SI DE-AIA ESTE ASA JEGOASA...
P.S.: mai are putin si face 1 an de cand este asa murdara :oops: :oops: :oops: Vino cu niste idei bune si poate reusesc sa le pun si in aplicare !!! |
1 Attachment(s)
MDA! Pai am gasit un spoiler la ea dar ma incurca mult vopseaua aia! Dar e in lucru :D ! Si nu va mai certati pe masina aia ca daca vedeatzi cum arata!!!!
|
1 Attachment(s)
mane cand ai tu timp pls sa incerci sa faci ceva si la carutza mea :wink:
oricum eu ma gandeam ca nu merita sa-i fac un tuning ...poate doar sound! sa vedem daca reusesti sa ma convingi :lol: :lol: scuze dar asta-i cea mai rasarita poza pe care o am :lol: vezi si tu ce poti sa-i faci ;) |
1 Attachment(s)
Singurelu: am auzit ca te plangi de Fiat. Asa ca mi-am rapit putin din timp sa-ti fac ceva. Inca as mai avea ce sa fac dar din pacate nu mai am timp.... Poate mai revenim cu o culoare, stickere sau alte cele.... pana atunci pentru \"baiatu' cu Fiatu'\" :
|
:oops: :dance: :peace: My Goooood...... Super Extra Mega Bestial...Multuuuuuuumesc mult...a iesit super...imi place!!!Le multumesc tuturor.....mai tare imi place acu..si mai multi bani am sa bag in el sa`l fac asa ...si asa o sa fie PROMISE!! THXXXXXXXXXXXXX Rudolf...THXXXXXXX Dadi!!:oops: :dance: :peace:
|
Pai hai baga actiune acolo si restul sunt vizati!!
|
1 Attachment(s)
Frate Dadi... Daca imi faci si fatza la masina, ai o Corona de la mine, sau un Gambrinus, ce vrei... Esti meseriash omule, fara gluma... :wink:
|
nu vreau sa va stric distractia , da is 2 feluri de tuning pe calc... unu imaginar si unu in caz ca vrei sa iti faci ceva la masina si sa vezi cum iasa... da sa luam imaginea de mai sus... tu iti dai seama cat ar costa sa faci vectra aia sa arate asa ? deci de acuma cred ca ar fii fain sa specificati daca vreti o imagine cam cum ar arata masina voastra tunata in romania si envetual specificati ce vreti sa puneti pe masina .... sau ziceti pur si simplu ca vreti sa aveti masina tunata calumea mai exact VIRTUAL ... nu stiu daca mam exprimat cum trebe... :P
|
Mda! Aici Piry are dreptate! Adica orice kit de fibra se poate face de un meseriash dar restul in special jante, suspensi, stopuri, faruri, folie interior costa!!!!
|
1 Attachment(s)
Am gatat Capri-ul. Trebuie sa spun ca la asta am muncit cel mai mult. Nu a iesit cine stie ce dar munca a fost destula!
|
Superb !!!! VIVI FIBRA scrie pe tine :D
|
SupeRNova
1 Attachment(s)
Incearca sa o tunezi shi pe asta. Te rog yo... :oops: . MERCI
|
2 Attachment(s)
Mda ma ocup si de asta. Dar trebuia sa o faci JPG si sa mi-o trimiti prin mail!
Am gatat si astra! |
frumos facut acel capri merita incercata fibra pe el... doar daka are shi motor calumea,tinichigeria facuta... shi altele...
EvLSant0s : Are motor ;) 1.3 x 2 si ink un pic daca nu ma inshel ;) |
2 Attachment(s)
for faby_16: Uite poza
|
Marfa :shock: :shock: :shock: ! mersi mult de tot pentru astra ! :shock: :shock:
|
mersic, cand ai timp.... te rog sa faci si spatele!
|
Re:
1 Attachment(s)
Hmm...de unde sa incep?Eu cand o sa imi iau masina as vrea sa fie un golf IV...si as vrea sa stiu daca ai putea sa faci un tuning virtual si unul realizabil....ma intereseaza mai mult cel realizabil..asha ca axeaza-te mai mult pe acela daca poti.Multumesc!
|
Mda! Sa speram ca ai bani de un R32! Sau R32 itzi iei??? Sa stiu! Oricum itzi fac ceva pe asta! Realizabil zic eu.
|
3 Attachment(s)
xxdadixx poti sa-i faci ceva si la clio al meu :oops: puneti si voi un link cu programul sa-i downloadez si eu.. nu prea am vazut clio symbol modif. nici pe cardomanin nu sunt, chiar sunt f curios cum ar arata.
Multumesc anticipat si raman dator |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nova!
|
SuperNova
1 Attachment(s)
sal incearca sa o tunezi si pe asta dar as vrea sa o faci sa para cat mai real...merci mult de tot :lol:
|
Explica-te! Cum mai reala ca nu intzeleg! Mai realizabila in Romania sau cum mai reala?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning