![]() |
Re: Oltcit Trs
bogdan. cat imi iei.. sa vin sa schimb rulmentu dupa spate dreapa. placutzele de frana dupa spate la ambele roti. si sa montez cutia de special.
|
Eu cred ca vrea sa vada cu cine concureaza :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
maine da vopseaua neagra. capota plafon haion
mi-am cumparat azi si neoane interior albastre. si volan sport. o sa fac interiorul albastru cu negru. la fel ca masina :P asa e si volanu. |
asteptam asteptam...:)
|
auzi cum faci negru ala simplu negru mat si dai lac peste sau bagi ceva pigment in el metal mai exact si dai lac
|
cred ca asa se face...se da negru mat dupa care se dau cateva straturi de lac asta depinzand cat de lucioasa vrei sa iasa vopseaua!cel putin asa arata la pimp my ride:))...negru de la a mea imi place cum e...super tare culoare dar in acelasi timp si super pretentioasa!dar nush cum au vopsit-o nemtii insa a iesit ceva frumos!daca iti iese asa te felicit cataline si iti dau si o bere:)
|
trebuie vopsitor bun pt negru :)
fasso bine te`ai intors |
Ja Rule...bine te-am regasit!inca un fan impatimit al oltcitului mai bantui si eu pe aici si dau sfatiru la oameni!cat inca mai sunt in masura:)de cand imi promiti in schimb tu Ja Rule ca vii pe la tgv si nimic pana acuma!off...eu astept in continuare sa mergem la o bere...oups pardon...la un suc!
|
am gasit :) il iau pe doar4u si venim .. cu ocazia asta ii dai si tu berea aia :D
|
ehe.. negrul.. este un negru special.. preparat in laborator.. intaritor. lac tot deja amestecate. o sa iasa super lucios. lac italian Slem .. sa vedeti si metalizatu cum o sa iasa.. perlat. a 3-a mana se da numai blend. adica numai sclipici. ce e cu berea aia ? nu am auzit eu bine ?:D pe 3 dec acum e ziua mea. vreau s-o intind pe la munte.
|
fasso tu ai tot oltcit sau masina din poza e a ta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
da.. dau de baut. maine o vopseste !!
|
slem nam auzit de el
|
o fi bun nd eceva ma refer sa reziste sis sasi pastreze luciu in timp
|
parca trebuia sa fie vopsita.... pictures ????:D
|
e rabdare pune el poze
|
nu dar sunt nerabdator sa vad 2 tone paintjob pe oltcit cu negru si albastru...:D ma intelegeti voi :D
|
am vopsit azi negrul. luni se da albastrul. poate fac poze maine. nu promit.
|
imi place cum vrei sa il faci, o sa arate super. Bafta in continuare si deabia astept sa vad produsul final. ;)
|
super adevarat!8) de unde ai luat spoileru fata, spate si pragurile ca sunt bestiale:oops: si cat costa?:D
|
pragurile sunt 1.5mil noi. comandate din craiova. de la fiber plast. sau fibercom.. nush exact ce firma era.ca le-a comandat un prieten. spoileru de fatza.. l-am luat d la un prieten din buc.. 1mil fara plasa. dar nu nou. si spoileru spate.. d la cineva.. 2mil. o sa pun poze cu ele montate. vopsite.. maine vopseste partea de albastru. si caut disperat !
2 gume 175 50 r13 :( |
cine vrea sa comande praguri dealea sa imi dea PM si ii dau eu un link ..
|
2 Attachment(s)
mi-am tras toba de inox.. la fel ca pe dacia !
|
7 Attachment(s)
maine se da blendul. adika sclipiciul.. perla.. si lacul !
|
taci din gura ca a iesit pana acuma uimitor de frumos!e super si toba!ceva de genu am si eu pe fiat insa ti-am zis...o fi ea borla dar e varza...zici ca e gaurita cu bormasina!acuma nush ce dreaq inox o fi ala ca tare jalnic arata!de aia zic...daca cineva stie o toba finala de fiat punto 1.9 jtd din 2001-facelift 2002...dar cu o singura conditie...sa fie REMUS...o iau direct!nici nu mai stau la discutii!deja masina mea nu mai suna a masina sport...suna a tractor!:(...apropos...nu va lasati pacaliti de poza pt ca finalele de la toba din dreapta le am puse la oha...sunt de forma...sa para simetrica doar:)poate daca se gaseste o evacuare dubla nu o sa mai fie la oha:)cine stie!
|
Quote:
|
fasso, daca esti baiat cuminte, te primim si fara :)) ;)
alex, a iesit super!!! geez!!! :) oare asa o sa iasa si a mea, la fel de bine?? ;;) sunt super curioasa cum o sa arate in ansamblu!!! |
vezi iti face magos invitatie sa mergi la o reuniune de oltcitisti cu ea si oltcitul ei :D. misto vopseaua abea astept sa vad intreg ansamblul. o sa iasa frumos. inceput f promitator
|
daaaaa vali, vezi ca stii?? :)
|
mai asteapta putin fasso sa isi faca si magos un interior mai placut la vedere:D si cu ea inauntru o sa fie totul placut :D. hai ca is rau...:twisted:. on topic asteptam si restul masinii si lacurile ( sa nu zica lumea ca is off topic :))
|
oltcit power! imi plac finisarile de la praguri. Bafta in continuare! ;)
|
Quote:
|
era prea rece.. si a dat decat 1 mana de vopsea.. maine da al 2-lea strat pe urma imediat face el din pistol.. sa iasa doar slipiciul din metalizat.. cika se numeste blend. si pe urma ii da lacul ! acum am bagat calorifere in garajula ala maine sper sa fie acceptabil
|
Quote:
Nu'i asa?? =)) |
Quote:
|
misto iesit vopsita sper sa se vada si blend in-ul in pozele viitoare sa incerci sa le faci la reflectia soarelui
|
9 Attachment(s)
niste poze cu volanu masina. si spoilerele in lucru
|
arata bine. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning