![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
Nu acolo!!!! IN INCINTA STADIONULUI!!!! (asta dak e deschisa poarta ..uneori e deschisa.. Problema e unde bem ceva dak ne e sete(o solutzie ar fi sa cumparam din kaufland ceva si bem afara :))) ) |
tu bei si conduci ?
|
el nu bea.....duce viata <de sportiv>:-) :-)
|
Quote:
|
...intilnirea pe 23 se face doar daca sunt de acord si accepta si membrii Red Engine din Deva......si yo nu mai trebe sa ma apuc sa fac intilniri de capu meu ca ma scot de pe forum asa ca .......sa asteptam dupa cei care o sa hotarasca...yo vreu sa raman totusi la ei pe forum.....si multumesc ca m-ati trimis uniii virusi pe pagina de mail da nu trebuia......daka v-am enervat cu intalnirea trebuia sa imi spuneti. Oricum nu mai stabilesc yo intalniri.....
|
Quote:
in primu' rand,Oricine poate stabili intalnirea!... in al doilea rand nu vad ce are de a face red engine cu 4tuning.ro???? dak vrei sa vi la intalnirea userilor 4tuning hd/deva vi.... nu iti poate impune cineva sa nu vi!!!(ce zici acolo tu e aberatzie) si in al treilea rand cine ti-a trimis virusi pe mail???(sa stim si noi) Cine ti-a bagat astea in cap Takashy??? astept si Private Message |
1. Intalnirea 4t nu e neaparat sa aiba de-a face cu cea Red Engine.
2. Virusi pe mail nu ti-a trimis niciunul dintre noi. Intalnirea Red Engine nu o stabilesc eu sau alt membru, o stabilim TOTI MEMBRII Red Engine. |
....da am inteles daia nu mai zic nimik de intalnire na......si nu mai vreau sa se enerveze nimeni pe mine......atata vreau daca se face vreo intalnire sa ma anunte si pe mine cineva......sau cer prea mult.....si cu virusii......oricum nu mi s-a stricat calcu' asa ca cine i-a trimis tot nu a reusit nimik
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Masinile sunt inca in lucru, le puteti vedea pe www.logtuning.ro |
Quote:
Primim dak ne vizitezi...chestia e ca nu stim dak mai e valabila intalnirea pt ca cei de pe forum intarzie sa zica da sau ba ... Cred ca se amana intalnirea...va rog sa ma contraziceti!!!!!!!!!!!!!! HUNEDOARA?? ATZI ADORMIT??? CE PANA MEA!!??? :D oricum dak vi prin zona contacteaza-ne cu un Private Message ;) |
pai ce faceti fratilor cu intalnirea aia?c-as veni si eu, da de la Timisoara si daca vin degeaba.......nici macar nu stiu pe cine sa injur
|
Quote:
|
cam cati vreti sa veniti din TM ?
|
Quote:
Voi venitzi cu ceva treaba sau doar sa ne intalnitzi pe noi;)!? Venitzi ca o sa ne strangem pe moment Promit!!!! |
io nu vin :))
|
Quote:
Cum sa lipsesti nebunule???? defapt se pare ca nu se tzine nici o intalnire ca ceilalti(GYM,Mutzu,Bad-Guy,sNap7, Ilie, CosminVPS,Scorp,DGR-u ,fratzika,si ceilalti pe care nu retzin id-urile acum) nu zic nimic De Irene nu am mentzionat pt ca eu m-am intalnit cu ea deja :p sac sac :)))))) ...porbabil ca nu o sa fie pe aici in 23 dec.. Scrietzi aici care vine,ceva de genu: "Da, vin" , "Nu pot", si "Poate" tot vorbim si nu stabilim nimic... Eu unu pot sa vin! |
Quote:
|
Poate vin :-P
|
sunt in Deva.putem sa ne vedem la o bere sa-mi spuneti mai exact despre ce e vorba?
|
daca vrea careva sa ne vedem in seara asta,nr meu 0721721112
|
[QUOTE=fast_racer_sonik;664104]Tu tot timpu zici ca nu vi si totusi apari si tu :)))))
Cum sa lipsesti nebunule???? defapt se pare ca nu se tzine nici o intalnire ca ceilalti(GYM,Mutzu,Bad-Guy,sNap7, Ilie, CosminVPS,Scorp,DGR-u ,fratzika,si ceilalti pe care nu retzin id-urile acum) nu zic nimic De Irene nu am mentzionat pt ca eu m-am intalnit cu ea deja :p sac sac :)))))) ...porbabil ca nu o sa fie pe aici in 23 dec.. Scrietzi aici care vine,ceva de genu: "Da, vin" , "Nu pot", si "Poate" tot vorbim si nu stabilim nimic... yep...nu o sa fiu pe 23 in Deva..din pakate...ramane pe alta data... |
Reprogramam inatlnirea!!!?
mai asteptam putzin ;) |
pai ce asteptati? pastele?sau craciunul urmator?:rolleyes2
|
Eu (DGR-ul) as veni cu draga inima insa deocamdata nu pot promite nimic.
|
Ne vedem maine sau nu? sa stiu ca dak nu ma ma duc la servici....
|
pai unde maine????
|
da buna intrebare , unde ne vedem ?
|
Unde vretzi voi...dar treaba e ca cei din hd(se cam trag pe c*r :p ) :D
|
membrii clubului Red Engine s-au intalnit in seara asta ..
.. e pacat sa se destrame comunitatea 4tuning de prin zona :( |
Quote:
|
:-P :-P tare asta....unii ,insa, au mai fost plecati..pe alte "meleaguri".:-)
|
1 Attachment(s)
sarbatori fericite!toti am fost ocupati zilele astea.eu am dat o tura prin tara si acum sunt din nou la Deva.maine plec la Tm da' mi-ar placea sa ma-ntorc.hai sa facem o miscare la stadion.sa necheze calutzii de sub capote stralucind langa eleroane vibrand sub 50 d hertzi
|
Sambata sa fie cu noroc pe :D 13.01.2007 ..prima intalnire 4tuning.ro pe anu' asta.
Orash: Hunedoara Ora: 20.00 Locatie: eu zic la teatru ..ca sunt 2 parcari si in dreapta si in stanga casei de cultura...si de obicei cea de langa Finantze e cam libera seara..vedem ..unde gasim loc!!!! PS: o sa impartim stickerele 4Tuning.RO!!!!!!!! sper sa fim cat mai multi...doar de pe forum ...nu ca data trecuta cand am fost 30 de masini si nu se stia care cu cine voteaza...stickere, am primit ordin, sa primeasca doar useri de pe forum!!! :p |
P1Xd3 EsTe ??? :D
|
putem venii si fara masini.. daca suntem userii?... chiar nu aveam planuri pentru weekend..si ma gandeam sa vin:)
|
Quote:
Quote:
oriunde nu doar la hd/deva :) cine stie,stie! |
Sa se stie .....post: Yo vin......:)
|
...si yo vin.:)...dupa aceea...cine stie ce program mai am...:)PARTY!!!!!!
;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning