![]() |
Re: Audi A5
1 Attachment(s)
:shock: :shock:
sorry, am postat in acelasi timp :) |
1 Attachment(s)
ceva de genu.. (nu-s maestru in photoshop :oops: )
|
mai frumos arata cu stopurile lui boy wonder , restul ii k
|
Mie imi place, si e mai frumos decat seria 3 coupe. Banuiesc k si motorizarile vor fi pe masura!
|
Masina este superba...interiorul este si el super...marfa masina.
|
vai ce tare arata ...dar pana il vedem pe strada mai este :)
|
arata foarte bine....interiorul imi place la nebunie :shock:
|
noul seria 3 coupe de la audi ... e cam aberanta asemanarea ...
|
Ii frumos, da ce motorizari are ca in filmulete suna destul de fain !?!?
|
Extraordinara masina!
|
5 Attachment(s)
Un posibil S5 :shock: :love: :love: :love:
|
Pt a preveni discutii cu privire la ... "seamana cu seria 3 coupe.... au copiat stopurile de la seria 3 coupe" as ruga lumea sa se uite mai intai cum aratau stopurile la e46, dupa la A4 b7 si dupa la bmw seria 3 coupe actual ... si o sa vedeti cine a schimbat linia, cine a urmat o linie adoptata in prealabil de alt producator, etc.
Stopurile sunt mai ciudate, si se deosebesc de stilul actual audi si de cel al conceptului (le-as fi preferat pe cele ale conceptului sau apropiate de A4, a3 sportback, a6 variant etc), dar in acel caz chiar ca ar fi fost o asemanare destul de mare intre stopurile de la a5 si seria 3 coupe ... desi audi nu ar fi facut decat sa isi continue linia, bmw fiind producatorul care ar fi reasezat stopurile (ma refer la partea ce vine pe portbagaj, care la e46 era in partea de jos iar la modelul actual e in partea de sus ca la a4) |
ce bine lea iesit da eu cred ca mai degraba ar fi trebuit sa concureze cu seria 6 ar fi ceva un pas inainte pt audi bravo lor
|
Marfa si S5.. dupa ce se vede intr-o poza va fi propulsat de un motor V8; Oare sa fie rivalul lui M3 coupe si atunci RS4 sa concureze cu M3 sedan?:confused:
|
din fata e mortala...dar spatele mai lasa de dorit...stopurile alea sunt prea mici
|
foarte frumos...jantele sunt criminale!
|
s-a incheiat cu jmecheria :lol: :lol:
|
cei de la audi au trecut din nou in randul numerelor impare, dupa 3 :P si au facut-o in mod exceptional cu acest coupe. foarte tare masina. sunt foarte curios ce motorizari va avea.....prevad ceva monstruos :D
|
s5 e prea smeker si prea tare :o:o mistoooooooo
|
M3 tzinte bine .... va fi show mare
|
Deci ce palma au dat baietii la concurenta :D Se stie... Sper sa vedem si ceva de genu RS5 >:) ... deabia astept .... si dupaia la vanatoare de AMG-uri :))
|
Superba masina...
|
Superb. AUDI :D
|
frumoasa masinutza (aspirator de femei:D)
|
Nice car....imi place, desi nu sunt fan..
|
E mai frumos ca TT chiar si ca asta nou
|
Ce bine poate sa arate masina asta!!!
|
Frumos. Stopurile sunt prea de seria 3 coupe... dar in rest liniile sunt misto.. fatza e fioroasa. :D Da parerea mea e ca pe modelul asta n-ar avea ce sa caute tdi-urile. macar pe asta ar putea sa-l lase pt benzinare :D 8)
|
agresiv si impunator, ca de obicei... nice ;)
|
e criminala masina,arata bine din toate punctele de vedere.beton
|
3 Attachment(s)
poze cu Audi A5 3.2 FSI .. si niste date tehnice (care sunt disponibile..)
General Information Vehicle Type: 2-door coupe, production car Price: Unavailable Fuel Mileage: Unavailable Drivetrain Configuration: Front Engine/AWD Engine: V6 Displacement: 3200 cc **********: 265 bhp @ ---- rpm Torque: 244 lb-ft @ 3000 rpm Max RPM: Unavailable Transmission: 6-Speed Manual Dimensions Weight: Unavailable Height: Unavailable Length: Unavailable Width: Unavailable Wheelbase: Unavailable Track (f/r): Unavailable Performance 0-60 mph: 6.0 sec 0-100 mph: Unavailable 1/4 mile: Unavailable Top Speed: 155 mph Lateral acceleration: Unavailable Braking 60-0 mph: Unavailable |
Quote:
10x. Oricum ... As fi preferat ca motorul de 3.2 sa fie cu valve lift, cel de pe proiectul Roadjet de 300 cai ... dar e bunicel si asta, A5-ul avand probabil o masa mai redusa fata de A4. |
le-am luat de pe http://www.fast-autos.net/ ..
unde sunt stelutele alea (*******) sun caii putere.. nush dc naiba le-o fi pus |
Re: Audi S5
Quote:
Pozele alea de le-am pus eu sunt imagini oficiale si se pare ca acestea vor fi motoarele ce vor echipa A5/S5 The A5's engine room options stretch from 170 to 265bhp, sending power through either the front wheels or Audi's quattro four-wheel drive system. All petrol and diesel engines in the A5 have direct-injection: • 1.8 four-cylinder turbo, 170bhp, performance n/a • 3.2-litre V6, 265bhp, 155mph, 0-62mph in 6.1sec • 2.7-litre V6 TDI, 190bhp, 144mph, 0-62mph in 7.6sec • 3.0-litre V6 TDI, 240bhp, 155mph, 0-62mph in 5.9sec Topping the range is the new S5, shown above: • 4.2-litre V8, 354bhp, 155mph, 0-62mph 5.1sec |
4 Attachment(s)
Quote:
Inca cateva specificatii http://www.audi.de/audi/de/de2/neuwagen/a5.html |
Da nu is motorizari asa tari !
|
Quote:
Refeitor la tdi .. pai trebuie sa scoata deunde VAG-ul , banii investiti in R10 |
ce marfa...o sa vedem imediat pe strazile noastre...
|
Au aparut azi si preturile pt 3.2 2.7 tdi si 3.0 tdi si pt s5.
In germania cu toate taxele incluse preturi o sa fie: 3.2 44 00 2.7 40 850 3.0 tdi. 45100 Iar S5-ul este 55.600 |
poze noi cu A5 si S5 gasiti aici..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning