Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Parerile vaostre despre Subaru Impreza WRX STI (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/2591-parerile-vaostre-subaru-impreza-wrx-sti.html)

Ciro_zel 14-05-05 14:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
buey frate..ai tu 17 ani...dar gandesti ca un pusti de 10 !!! :) .... Subaru e cunoscuta peste tot in lumea si mercedes la fel..singura problema e ca la noi nu prea stiu sa`si faca reclama in comparatie cu mercedes care are un buget IMPRESIONANT :))

Blowwind lasa-l frate ca nu vezi ca spune numai prostii..se lauda cu masina lu' cumnatu-sau ....+ ca nu stie ce e aia putere la motor si putere la roti..lasa-l in pace.

@adi01 Bine ba...cum vrei tu..mertzanu sa moara dusmanii mei, e cel mai tare....cum zici tu..ti-am mai spus..mai citeste, si dup-aia o sa te lamuresti :evil: ;)

akimoto 14-05-05 19:43

ce a ajuns si forumu asta... :evil:

Ciro_zel 14-05-05 21:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
ce a ajuns si forumu asta... :evil:

Sa stii ca nici eu nu am nici o intentie sa ma cert da' cand vad ca dau atatea aberatii din el despre masina mea preferata ...imi sare basca din cap :D

dj05dpx 14-05-05 21:40

Re:

Quote:

Subaru ... :lol: cred ca sunt unii care nici nu au auzit de marca
in tara unde Mertanu`e rege si Bemweu` e rege unul ca tine nu a auzit de SUBARU

Carmen 15-05-05 12:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Greddy T67\"
hehehe.... :lol: :lol:
Amuzant rau ce scriu uni pe aici.....masina greu de controlat si numai soferi super dotati pot conduce un asemenea bolid???????
Voi credeti ce scrieti????
Un Subaru este mult mai usor de condus decat un M3 sau M5....din cauza tractiuni si din cauza puteri.....stiti cu totii cat are un Subaru de serie si nu credeti ca toate sunt preparate ca cel al lui Andrei sau Sebi....
Multi vad prea multe filme si fac o salata la un moment dat.....scuze dar nu puteam sa ma abtin....

Daca ai condus STi, M3 si M5 te felicit! Si daca ceea ce ai spus mai sus a fost din experienta ta, apreciem ca e parerea ta. De Eugen Ionescu Cristea, multiplu campion naţional de raliuri ai auzit? Spunea ca: \"...este īnsă nevoie de exerciţiu, de experienţă solidă īn arta pilotajului şi de nevi de oţel, fiindcă la regimurile de putere pe care le oferă un STI, alături de tendinţa şoferilor de a conduce o astfel de maşină cu viteze mari, o singură greşeală poarte fi fatală pentru maşină.STI este o maşină care se lasă descoperită. pentru aceasta este īnsă nevoie de timp, răbdare şi practică. Pentru a te bucura de o astfel de maşină, mulţi dintre cei care aspiră la una, sau chiar şi dintre cei care o posedă deja, trebuie să accepte că nu s-au născut īnvăţaţi. Şi credeţi-mă, a īnvăţa să pilotezi un Subaru este un lucru obligatoriu pentru cineva care ţine la viaţa lui atunci cānd īl conduce. \"
Nu sunt cuvinte spuse de un sofer bun, ci de un pilot! Si nici nu era vorba de un STi modificat, ci de unul stock. Eu cred ca el chiar stie ce scrie...

Greddy T67 15-05-05 13:30

Da fiecare pilot si sofer in parte are parerea lui despre o masina...egal ce masina....
Daca te urci din Dacie pe WRX nu are rost sa vorbim despre masini puternice....iar daca ai condus M3/M5/RS4/RS6/55AMG/911 si alte masini puternice nu simti nimic deosebit sa mergi cu WRX......aici vroiam sa spun numai ca este o masina rapida nimic mai mult cum sunt si multe altele....nu trebuie sa faci ceva in plus ca la alte masini ca sa ti masina pe sosea.....iar cine a condus o masina peste 300Cp cu tractiune pe spate se joaca cu WRX-ul.........asta putea sa o spuna si campionul tau...omul se referea probabil la soferi fara experienta care conduc de zeci de ani o dacie....
Probabil iti vei da seama candva ce inseamna 4x4 si 265Cp si 400Cp cu tractiune pe spate in conditi mai proaste(ploaie/nisip/polei)....chiar si pe uscat in curbe......asa ca nu mai speriati oameni cu ce nu ati condus si vorbiti din vorbele altora.....
Mergi cu un M3 si dupa aia mergi cu un WRX si spune-mi care se conduce mai usor....

Carmen 15-05-05 16:10

Nu trebuie sa fierbi asa, ca poate dai in foc. Nu toata lumea are Dacie, asa cum nu toti au M. Discutam de soferi care au masini \"intermediare\" , ca sunt sanse slabe ca cineva care are o Dacie sau un Oltcit sa treaca direct pe Subaru. Un sofer care are o masina de cca 150cp tractiune fata, crezi ca se urca in STi si-i da blana? Daca tu esti obisnuit cu masini puternice si cu orice fel de tractiune, inseamna ca toti soferii pot face trecerea asta usor? Am dat citatul pt ca e impartasita impresia unui om acomodat cu masinile de raliu, nu era vorba de cineva care dupa ce a condus dacie s-a urcat in STi si a ramas blocat, sau de unul care n-a avut nici o jena ca s-a urcat din 911 in STi. Discutia asta putea foarte bine sa aiba loc la un topic despre tractiune spate si acomodarea de la tractiune fata a unei masini cu mult mai putina putere. Tot asa ai fi sarit? Chiar nu se poate discuta fara a ridica cineva \"tonul\"?

SFW 15-05-05 16:49

Gandeste-te putin ca pe Sti nu ai nici un sistem de siguranta. Pe M te mai ajuta masina daca intri cum nu trebuie intr-o curba, dar la sti .... doar tu. Si cum a spus si Carmen ... conteaza din ce masina cobori. Merci Carmen ca mi-ai luat apararea :roll:

Asa ... acum adi01 ... am vazut pe alt topic ca .... ca sa ajungi la 400 de cati \"ai\" pe mercedes .... care o sa ajunga acum dupa ce mergi la service la iasi la 450 .... a trebuit sa pui 2 cipuri ..... unu peste altul sau cum?... sincer nu inteleg?
Asta e un site pt oameni pasionati de masini ... de viteza ... de tuning .... nu pt oameni cu figuri in cap ... avand in spate o masina care nu e a lor .... pe care nici nu poa sa o conduca ca nu au carnet.
Poate nu totzi is BASTANI ca tine sa-si permita un mercedes sel de vreo 450 cp .... unii ... mai amarati ... isi iau un sti si isi fac racheta din el.
Peisajul tuningului mondial cam este dominat de japoneze .... asa ca .... pt ca cum nici subaru nici celelalte nu se compara cu masina ta ... intra pe forum la mercedes si gata.

Greddy T67 16-05-05 00:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Nu trebuie sa fierbi asa, ca poate dai in foc. Nu toata lumea are Dacie, asa cum nu toti au M. Discutam de soferi care au masini \"intermediare\" , ca sunt sanse slabe ca cineva care are o Dacie sau un Oltcit sa treaca direct pe Subaru. Un sofer care are o masina de cca 150cp tractiune fata, crezi ca se urca in STi si-i da blana? Daca tu esti obisnuit cu masini puternice si cu orice fel de tractiune, inseamna ca toti soferii pot face trecerea asta usor? Am dat citatul pt ca e impartasita impresia unui om acomodat cu masinile de raliu, nu era vorba de cineva care dupa ce a condus dacie s-a urcat in STi si a ramas blocat, sau de unul care n-a avut nici o jena ca s-a urcat din 911 in STi. Discutia asta putea foarte bine sa aiba loc la un topic despre tractiune spate si acomodarea de la tractiune fata a unei masini cu mult mai putina putere. Tot asa ai fi sarit? Chiar nu se poate discuta fara a ridica cineva \"tonul\"?

Stai foarte linistita ca nu iau foc asa de repede......probabil ca daca nu se urca din Dacie in STI atunci se urca din Cielo EVO1 pe Subaru si atunci au impresia ca zboara......
Asa cum si-au spus uni parerea asa mi-am spus-o si eu....o parere la care raman....un Subaru de serie nu este o masina iesita din comun....
Daca esti fan Subaru trebuie sa te obisnuiesti ca nu toata lumea vede ca tine....cu asta ma retrag din acest topic....am spus tot ce aveam de spus

SEBASTIAN 16-05-05 05:28

Re:

Quote:

Quote:

Stai foarte linistita ca nu iau foc asa de repede......probabil ca daca nu se urca din Dacie in STI atunci se urca din Cielo EVO1 pe Subaru si atunci au impresia ca zboara......
Asa cum si-au spus uni parerea asa mi-am spus-o si eu....o parere la care raman....un Subaru de serie nu este o masina iesita din comun....
Daca esti fan Subaru trebuie sa te obisnuiesti ca nu toata lumea vede ca tine....cu asta ma retrag din acest topic....am spus tot ce aveam de spus

Cred ca ar fi bine sa ma ignorati nu stiti ce masini am condus si ce conduc asa ca vedeti-va de treaba voastra cat despre Subaru de serie o consider o masina lenta si neplacuta la condus.

SEBASTIAN 16-05-05 05:45

Re:

Quote:

Quote:

Mi imi plac masinile cu adevarat si nu doar sa vorbesc despre ele.
In momentul in care aveam proprietate nu numai conduceam BMW nou sau dupa Daimler Brabus, Golf VR6, Mercedes 500sl preparat in Germania sau alte multe masini nu sunt convins ca voi stiati care e schimbatorul de viteze.Lafel e si cu motocicletele am avut de la CZ175 pana in prezent la Kawasaki ZX12R.
Pe strada conduc in oras Peugeot 206RC, iar de drum BMW preparat de AC SCHNITZER cu Kompressor.
Consider defaimatoare vorbele tale la adresa mea asa ca pentru a nu ma cobora sa te jignesc am sa cer Adminului sa te sanctioneze.
Nu ma deranjeaza o discutie generala insa nu vad de ce trebuie sugerata insidios o anumita parere la adresa mea?

ERY 16-05-05 09:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Quote:

Cred ca ar fi bine sa ma ignorati nu stiti ce masini am condus si ce conduc asa ca vedeti-va de treaba voastra cat despre Subaru de serie o consider o masina lenta si neplacuta la condus.

Sti de serie o masina lenta si neplacuta la condus???????.hai las-o asa. Daca la 265 de cp, 4x4, 5.6 sec 100 km/h, ti se pare o masina lenta, scuze da cred ca in garaj tu nu ai o masina ci un Boeing sau un Mig ceva ca altfel nu inteleg ce vrei sa zici......

Greddy T67 16-05-05 10:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Quote:

Mi imi plac masinile cu adevarat si nu doar sa vorbesc despre ele.
In momentul in care aveam proprietate nu numai conduceam BMW nou sau dupa Daimler Brabus, Golf VR6, Mercedes 500sl preparat in Germania sau alte multe masini nu sunt convins ca voi stiati care e schimbatorul de viteze.Lafel e si cu motocicletele am avut de la CZ175 pana in prezent la Kawasaki ZX12R.
Pe strada conduc in oras Peugeot 206RC, iar de drum BMW preparat de AC SCHNITZER cu Kompressor.
Consider defaimatoare vorbele tale la adresa mea asa ca pentru a nu ma cobora sa te jignesc am sa cer Adminului sa te sanctioneze.
Nu ma deranjeaza o discutie generala insa nu vad de ce trebuie sugerata insidios o anumita parere la adresa mea?

Daca am spus ceva la adresa ta era din motivul ca tu ai facut schimbarea asta si lumea vorbeste dupa ce le spui cum merge masina momentan ca o masina dupa alta planeta......
Apropo Brabus face masini si de 120Cp si de 600CP asa ca nu trebuie sa te lauzi mereu cu ce masini ai tu sau ai avut tu.....exista foarte multi oameni care au masini mai bune ca tine si vor avea in continuare....
Iar cu jignitul suntem obisnuiti din partea ta...mai sti si altceva sa faci cand spune cineva ceva ce nu iti convine tie??????
Cu banatul nu ma speri....au fost suspendati mai multi care sau certat cu tine....cel mai bine ar fi sa cumperi tu site-ul si sa vorbesti aici numai cu cine tine cu tine....

Carmen 16-05-05 12:43

:shock: Adica eu vorbesc din spusele lui Sebastian, buna gluma :lol: Hai s-o lasam balta. Raman de parere ca soferia se invata, iar acomodarea cu o masina puternica nu se face imediat, ca e STi sau M, RS etc... Nu s-a nascut nimeni la volan! Si cu asta ma retrag si eu din conversatie...

Al3xius 16-05-05 12:53

Re:

Quote:

Nu s-a nascut nimeni la volan!

cum nu ai auzit vestile ? :lol: :lol: :lol: :lol:

acum ceva timp...la volanul unei masini s-a vazut un brotac care a scos capu din pasarica lu` mami lui ...si daca vrei sa-ti spun continuarea ma gasesti pe messenger ! :lol: :lol: :lol:

P.S. i`m not in a good mood si sunt pus pe bancuri ! :twisted:

adi01 16-05-05 21:41

bine gata cum ziceti voi asa e :lol: :wink: Subaru the supreme al drak de masina :lol:

SFW 16-05-05 22:01

NU e masina suprema, nici de departe ... dar eu unul nu-mi permit sa vorbesc cum ai vorbit tu. Eu ma dau cu tine la semafor si cu Dacia ... ca tu poti sa pleci doar pe jos ca nu ai carnet. \"hai el cu Subaru eu cu Mercedesu\". (asa ca pana ti-o da tie.... )
Puteai sa zici frumos ca nu crezi ca este o masina comfortabila si ca sunt masini care sunt mai comfortabile si care si fug la fel de tare sau mai tare.
Si eu as prefere alta masina daca mi-as permite, dar nu mi-ar fi nicidecum rusine cu un sti.

Poate ne lamuresti totusi cu Chipurile alea 2 .. cum vin ?? :?:

Ciro_zel 16-05-05 22:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
NU e masina suprema, nici de departe ... dar eu unul nu-mi permit sa vorbesc cum ai vorbit tu. Eu ma dau cu tine la semafor si cu Dacia ... ca tu poti sa pleci doar pe jos ca nu ai carnet. \"hai el cu Subaru eu cu Mercedesu\". (asa ca pana ti-o da tie.... )
Puteai sa zici frumos ca nu crezi ca este o masina comfortabila si ca sunt masini care sunt mai comfortabile si care si fug la fel de tare sau mai tare.
Si eu as prefere alta masina daca mi-as permite, dar nu mi-ar fi nicidecum rusine cu un sti.

Poate ne lamuresti totusi cu Chipurile alea 2 .. cum vin ?? :?:

Sunt unul peste altul..incalecate si dupa 9 luni scot un chip**ica ;) :lol: :lol:

Sry de offtopic da' imi statea pe creier :D

SFW 16-05-05 23:00

Ah ... ala care urmeaza sa iasi la iasi la reprezentanta cum spunea el ... (maternitatea cipurilor) Daca o sa fie gemeni o sa aiba vreo 500 de cai. Marfa :lol: :lol:
Scuze si eu pt offtopic

xxdadixx 16-05-05 23:29

SWF vs ADI : ADI are un an si nu stie sa slefuiasca vorbele pe un forum, SWF are 2 luni si a intzeles smecheria :wink: Poate e varsta ?
:arrow: si eu mii de scuze pt offtopic

SFW 17-05-05 00:04

:oops: :oops: :oops: Poate si varsta, dar nici la varsta lui nu mi-as fi permis sa jignesc pe cineva, mai ales cu remarci gen... eu-s mai tare ca tine pe banii altuia; fie acela parinte sau cumnat sau ce o fi.

ERY 17-05-05 08:25

Re:

Quote:

:oops: :oops: :oops: Poate si varsta, dar nici la varsta lui nu mi-as fi permis sa jignesc pe cineva, mai ales cu remarci gen... eu-s mai tare ca tine pe banii altuia; fie acela parinte sau cumnat sau ce o fi.

Am citit si eu posturile lui Adi01 si am ramas..........Nu stiu de ce bagati in seama tot ce a zis.Se vede ca vorbeste din ce a auzit in recreatie la o tigara.....

Ciro_zel 17-05-05 08:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Am citit si eu posturile lui Adi01 si am ramas..........Nu stiu de ce bagati in seama tot ce a zis.Se vede ca vorbeste din ce a auzit in recreatie la o tigara.....

Pai nu vezi ca pe noi ne distreaza.....ne uitam ca la desene animate :lol:

Ontopic: Chiar de ar fi sa MOR cu mana pe STI tot o sa imi iau una in viata asta.......god damn it.. :lol: . Mor dupa masina asta, a fost dragoste la prima vedere :D

EXKID 17-05-05 23:26

OFFTOPIC:omu este moldovean...minor...fara carnet....prinde fluturi...probabil o sa ia Bacalaureatul din a treia incercare....carnetul din a patra...pe scurt e full-option.Ignorati-l...e mai sanatos.

SFW 18-05-05 00:06

Mdeah EXKID ... vezi ca Bacaul tot in Moldova e ... si daca te uiti bine de acolo sunt eu, nu ne-am nascut toti in craiova. Eh ... mie-mi convine totusi ca sunt moldovean ... Mai Ales Bacauan.

blowwind 18-05-05 07:44

cel mai bine e sa`l ignoram pe adi .. nu sa dam rpd vina pe faptul ca e moldovean :) ca asa si eu am bunici si am trait in Bacau peste 9 ani :)...
suntem off.topic oricum :D

ontopic...subaru rullz :) n`am avut ocazia sa merg cu un Impreza dar multe persoane mi`au spus ca iti ofera nishte senzatii de neuitat :D

baghy83 27-05-05 23:23

dupa parerea mea subaru e o masina care inspira putere cand o privesti mai ales daca sti ceva despre masinile astea.exact acum o luna am vazut una albastra,sti o conducea un chinez si avea numere de corp diplomatic pe ea dar era mortala mai ales culoarea.pt cat costa nu cred ca putem lua altceva la banii aia si care sa dea aceleasi senzatii

Paul Low 01-04-12 13:53

Re: Parerile vaostre despre Subaru Impreza WRX STI

Una dintre preferatele mele... Mai are rost sa imi zic si parerea? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:09.

- Copyright 2026 4Tuning