Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra h black pearl (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/257818-masina-mea-astra-black-pearl.html)

bodyn 03-12-13 18:12

Re: Maşina mea: Astra h black pearl

Quote:

Originally Posted by agentulvip (Post 5623949)
Am revenit cu ceva noutati: lupe bixenon h1 6000k cu ornamente de GTI in far OEM, am avut ceva de furca in a desface farurile nu am reusit sa le dezlipesc sub nici o forma pentru ca in cuptor nu au avut loc iar cu feonul e frectie la .... asa ca le-am taiat , am vopsit tot ce era cromat in negru inafara de oglinda la faza lunga/scurta si ornamentul de lupa, iar de lipit le.am lipit cu silicon sanitar Las pozele sa vorbeasca plus un mic video cum se vad noaptea, astept pareri pro contra sunt bine venite
https://www.youtube.com/watch?v=5CaoYPpu2UY

Attachment 2901448

Attachment 2901449

Foarte bine! Imi place cum au iesit, si eu aceiasi lupe, ai legat si faza lunga pe lupa?eu am reusit sa decapsez farul, di am vopsit si ornamentul de la lupa este negru tot :)) , ce mai ai prin cap ? :))
Parerea mea merita toti banii lupele !!!

agentulvip 03-12-13 18:32

Multumesc pentru aprecieri :)
Sunt super multumit de lupe isi merita toti bani , eu am preferat sa las ornamentele la lupa cromate dupa ce ee masina negra mai faceam si farurile nu dateau bine .
Planuri pentru viitor sunt dar nu mai sunt finante :D
Iar cu faza lunga am renuntat definitiv la cea originala lasand totusi becul in far doar am legat firele pe lupa, eu si asa nu folosesc faza lunga :)

Nel Biggson 04-12-13 08:01

Felicitari pentru masina. Desfatare pt ochi.

Te rog frumos poti sa-mi dai mai multe detalii despre faruriile cu lupa bi-xenon? Cat au costat lupele, daca ai decupat efectiv in far ca sa intre lupa, alte probleme intalnite la montaj, etc.? Eventual daca e prea mult de explicat, astept detalii pe PM.

P.S. F. subtila ideea cu ornamentele la usi lasate argintii, subliniaza superb linia plonjata a masinii.

agentulvip 04-12-13 08:43

Multumesc :)
Lupele m.au costat 375 ron cu tot cu becuri restul drosere si anulatoare de eroare am avut eu , nu am decupat nimic llupa se potriveste pe intrarea de bec h7
Cel mai bn te poti uita pe youtube cum se monteaza eu asa am facut

Adrians88 04-12-13 13:49

asa cum am mai spus, superba masinuta si modificarile de bun gust.
Felicitari.

bbbogdannn 10-12-13 22:19

Deci arata superb. Nu postezi un link, sau sa ne spui de unde ai cumparat lupele? A fost greu de facut modificarea asta?

agentulvip 11-12-13 07:11

Multumesc !
Lupele le.am luat de pe http://performanceauto.ro/ iar in legatura cu operatiuneaa a fost mai mare bataie de cap la desfacerea farului decat operatiunea de montare a lupei
Schimbarea este enorma fata de xenon pe halogen cum aveam inainte, merita efortul :)

bbbogdannn 11-12-13 23:47

Genial arata. Este prima instalatie pe care o sa o fac cand o sa am banii aia.

inca o intrebare. Nu sunt grele lupele prinse de "oala"? Nu trepideaza in mers?

agentulvip 12-12-13 07:30

Lupele au in jur de 200g din cate stiu eu , insa am observat ca imi trepideaza pe piatra cubica putin dar eu am si arcuri sport este mai rigida in rest pe drum normal nu face nimic
Oricum nu are cum sa fie ca cele de fabrica

bbbogdannn 13-12-13 16:39

Mai posteaza te rog cateva poze close up, sa vad cum arata lupa in far.

M-am interesat astazi si cred ca o sa comand saptamana viitoare doua seturi si pt Vw Sharan, dar nu am bani inca de bixenon si o sa pun becuri normale pt inceput.

agentulvip 14-12-13 16:02

3 Attachment(s)
Sper sa te ajute :)
Attachment 2908162

Attachment 2908163

Attachment 2908164

bbbogdannn 15-12-13 10:07

Dap. Mersi mult. Si ornamente si lupe imi comand luni exact cum ai tu de pe www.performanceauto.ro cand ma apuc de ele (dupa craciun) poate o sa te rog prin PM sa imi dai numarul tau sa imi explici cum ai facut tu. Mersi mult! Great job! :D

agentulvip 15-12-13 10:09

ok ma anunti cand ee sa le montezi

bodyn 17-12-13 21:33

Nu este deloc matuit farul ai folie pe el?

agentulvip 17-12-13 22:10

Nu am folie dar cand aplic ceara pe masina sau polis dau si pe faruri stopuri asa ca le.am lungit viata :D

agentulvip 20-03-14 18:24

2 Attachment(s)
Salutare !!
Am nevoie de o parere daca se poate, mi.am cumparat jante de tigra pe 17 are j7 et 41 cea ce nu prea imi convine et.ul sunt bagate prea in interior, prin urmare imi trebuie distantieri plus prezoanele aferente cea ce nu prea sunt incantat de ele in sensul ca accelereaza distrugerea articulatiilor mai ales pe fata plus ca ma cost undeva la 600 ron toata distractia . Una peste alta am gasit niste Dotz Mugello j7 si et 35 17 Cea ce va cer este sa ma indrumati ce asi putea sa fac ca sa dea si bn pe masina prima varianta sau sa incer pe a doua la a doua sunt putin sceptic ca sunt cromate
Attachment 2958078

Attachment 2958079

X.F.P 23-03-14 21:42

Eu zic prima varianta Dau mult mai bine..eventual le poti schima culoarea daca vrei :-)

Hot_M@n 24-03-14 09:11

prima varianta :)

agentulvip 24-03-14 10:39

Prima varianta va ramane cel putin vara asta, urmeaza sa le pun niste distantieri ca sa le scot mai in afaraa :)

Hot_M@n 24-03-14 12:58

Quote:

Originally Posted by agentulvip (Post 5684123)
Prima varianta va ramane cel putin vara asta, urmeaza sa le pun niste distantieri ca sa le scot mai in afaraa :)

la puntea spate se pot pune distantiere intre punte si fuzeta ca sa nu ti afecteze rulmentii...
eu am la a mea 1cm :) peste 1cm ai nevoie de alte suruburi mai lungi...
teoretic si pe fata s ar putea face da nu stiu daca iti da voie filetul de la planetara

bbbogdannn 24-03-14 19:31

mie imi place mult prima varianta, chiar arata foarte frumos :D distantiere pe spate intre fuzete si punte, ar fi cea mai buna optiune. si eu urmeaza sa imi fac, si prin asta sa imi rezolv si semiconvergenta... posteaza si o poza din spate sa vedem ET-ul :D

agentulvip 24-03-14 19:35

Maine urmeaza sa momtez pe spate distantieri si revin cu poze inainte/dupa, ori cum astea de acum au et mult mai mare fata de ce am avut eu inainte

agentulvip 25-03-14 17:48

1 Attachment(s)
Salutare
Am revenit insa cu distantieri nu am rezolvat nimic darr am schimbat cate ceva la interior adica mansoane schimbator si frana de mana alcantara negru cusatura rosie dubla, eu sunt multumit cum au iesit urmand sa fac si volanul
Attachment 2961081

X.F.P 25-03-14 22:56

Quote:

Originally Posted by agentulvip (Post 5684878)
Salutare
Am revenit insa cu distantieri nu am rezolvat nimic darr am schimbat cate ceva la interior adica mansoane schimbator si frana de mana alcantara negru cusatura rosie dubla, eu sunt multumit cum au iesit urmand sa fac si volanul
Attachment 2961081

Arata foarte bine. Felicitari pt lucrare.8) Cum ai scos nuca la schimbator?ai urmat vre-un tutorial ceva:?:

agentulvip 26-03-14 07:17

Multumesc!
Am urmarit pe youtube un tutorial si dupa ala m.am luat

dipsy_007 26-03-14 09:18

Quote:

Originally Posted by agentulvip (Post 5685145)
Multumesc!
Am urmarit pe youtube un tutorial si dupa ala m.am luat

Il poti posta aici tutorialul?
Imi poti da un PM cu pretul pentru piele si unde?

agentulvip 26-03-14 10:00

In legatura cu tutorialul este simplu daca scri pe youtube schimbator astra h gasesti sigur
Ai pm cu restu

agentulvip 08-04-14 14:39

8 Attachment(s)
Salutareee!!
Am reusit pana la urma cu jantele in sensul ca le.am pus distantiere spate de 15mm iar fata 10mm eu zic ca dau bn acum :)
Am mai aplicat o cearaa ca tot veni primavara urmand sa fac un polish ca la cartee , las pozele sa vb :D

Attachment 2968433

Attachment 2968434

Attachment 2968435

Attachment 2968436

Attachment 2968437

Attachment 2968438

Attachment 2968439

Attachment 2968440

Adrians88 08-04-14 15:08

superba masinuta sa o stapanesti sanatos

bDzz 29-04-14 23:51

Dau foarte bine. Ce lungime de prezoane ai folosit la cele de 10mm? După calculele mele ar fi nevoie cam de patru, 25mm originale, plus 1 distanțierul. Trebuie sa īmi cumpăr și nu știu dacă gāndesc corect. :d

agentulvip 30-04-14 07:16

Multumesc!
Distanta prezonului este in functie de ce distantier vrei sa pui daca u ai prezonul original de 25mm parte filetanta si vrei distantier de 10mm iti iei prezoane de 35mm parte filetanta, doar la cele de 5mm nu se schimba prezoanele din cate stiu eu

bDzz 30-04-14 19:49

ok ok, dar tu ce lungime ai la prezoanele cu distantierul de 1 cm ? :D

agentulvip 30-04-14 20:35

Eu am de 40mm parte filetanta

bDzz 30-04-14 21:10

Si nu sunt probleme ca ar fi prea lungi. Bun, mersi. M-am inspirat cu prea multe de la masina ta, is dator cu o bere. :))

agentulvip 30-04-14 21:29

Nu sunt probleme ca sunt prea lungi . Ee bn sa te inspiri dar sa nu copiezi :D

iustino81 19-02-16 16:08

Salut! fii amabil, te rog... se simte diferenta intre filtrul de aer normal si cel k&n ?

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning