![]() |
1 Attachment(s)
ASta cumva???
|
Dadi, sorry, pe a ta chiar nu am gasit-o. Dar o sa mai caut!!!
|
nu nu :( nu sientelo man , alta
michaelos , nu o fi ma galvanize ? :( dar parca era altfel , si totusi , partea .... arabeasca sau ce masa o fi seamana :roll: |
Re:
Quote:
mane parca seamana ceva, dar tot nu stiu ce sa zic... nu prea cred ca e aia... |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci...sunt cel mai tare! mi-am gasit singur melodia care o cautam :lol:
pentru doritori : e super marfa |
bine tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cum naiba ai dat de ea ? pffff , ink 2 minute si o ascult , DE ABIA ASTEPT !!!!!!!!!!!!!! u rule :D |
Daca ati auzit melodia aia Jay Z feat. Linkin Park - Numb/Encore, nu o gasesc pe dc, pls daca o aveti faceti un up-load.
|
V-am zis eu ca e ceva cu lumidee ma ? ;) :D
pe spate se aude clar , lumidee aia , never gonna leave you ;) da.. sunetele alea arabesti sau ce-or fi , dau toata frumusetea melodiei , fara ele... ar fi ... 0 , parerea mea |
Am si eu o rugaminte : Stie cineva cine canta sau cum se numeste melodia cu versurile astea : \"Baby, make a move/ Step accros the line ...\". E ceva in gen house. 10x :wink:
|
1 Attachment(s)
:arrow: Luca
|
NICI SA NU INDRAZNESTI! ASTA E BOICOT! Eu am luat melodia prima! :p
|
Re:
Quote:
:arrow: |
Multumesc mult Michael :wink:
|
As vrea pe aceasta cale sa multumesc lui Mike pt. melodie si mai ales lui Carmen (ingerul din umbra) apreciez gestul tau, meriti toate laudele. 8)
|
:oops: :oops: :oops: \"ingerul din umbra\"? :D :oops:
Sunt in lupta acerba cu Michael care posteaza primul :)))))) Data viitoare o sa fiu mai rapida! :twisted: Hai sariti cu melodii de cautat :D |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: succes ! |
Quote:
|
HAHAHAAH, luca esti tare! =))=))
Verigheta nu-mi permite sa ma gandesc la prostii, asa ca poti sa stai linistit, n-o sa ma ranesti =))=)) |
Hmmmmm nu-i corect!!!!
Si eu am pus destule melodii pe aici, vreau si eu sa intru in concurs!!! :cry: |
Bine, hai ca te primim si pe tine in concurs :D Dar va rog sa fiti fair-play, ca e sesiune si unii mai si invata si nu sunt intotdeauna prompti. :D
|
Si eu sunt in sesiune, asa ca sunt conditii egale pt toti!!! :D
|
hmmzz..la memoria mea,desigur numai tin minte cine o canta..da stiu cum se numeste melo : Out Of Touch.pliz pliz pretty pliz.. :D
|
1 Attachment(s)
:arrow: ciocanel, am gasit multe variante cu numele asta, uite una dintre ele :
|
1 Attachment(s)
:arrow: inca una :
|
:arrow: inca una :lol:
|
\"ciocanel\"..mrrrr.. :evil: anyway.. :roll: sar`na nenea michael :D
|
1-0-0 pt Michael
|
Nu se pune! Nu eram online :D
|
1 Attachment(s)
A venit si randul meu sa caut o melodie.
Eram la o intanire AfterDark si muzica asta se auzea din porbagajul unuia de la noi(DOOM), dar am uitat sa-l intreb cine o canta si nu reusesc sa dau de el, acum. PLS care stie. PLS!!! |
bine , acum va implor cand datzi de melodia asta , anuntati-ma si pe mine , scrieti aici , plzzz e superba!!!
|
1 Attachment(s)
Am facut rost de ea dar nu sunt sigur ca este asta!!!
|
Neaparat am nevoie de melodia asta, cine o gaseste are un pupic pe monitor de la mine, asta suna gay rau, asa ca va dau cate o bere. :lol: :lol: :lol:
Eminem - Like Toy Soldiers PLS |
Am gasit-o :D
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Mersi, apreciez gestu, cand ai chef mergem la o bere.
|
n`are ;) e prea ocupata cu \"haki\" :P :P :D
|
Re:
Quote:
ZEULE !!!!! :joy: :joy: :hug: |
Mersi Mersi Mersi!!! :oops: :oops: :oops:
|
EvLSant0S pe haki il invita la o bere, nu pe mine :p A apucat el repede sa puna melodia...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning