Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/257504-provocari.html)

chupa 11 30-05-11 17:02

Re: PROVOCARI

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4359678)
daca imi mai dai niste cai putere :twisted: incerc eu ...:twisted:

Incearca sa pui pe Corsa un motor de Opel 2.0 SFI,cu putini bani o sa ai o masinuta buna de liniute

costash 30-05-11 18:31

Nu ar fi frumos din partea mea sa te provoc ca nu avem masini de aceeasi putere, sa mi iau revansa din partea lui Noroc.Sunt oricum curios care ar fi fost diferenta intre cele doua a ta si a lui Noroc.Dar este timp la vara de din astea!

chupa 11 30-05-11 19:14

Quote:

Originally Posted by costash (Post 4362181)
Nu ar fi frumos din partea mea sa te provoc ca nu avem masini de aceeasi putere, sa mi iau revansa din partea lui Noroc.Sunt oricum curios care ar fi fost diferenta intre cele doua a ta si a lui Noroc.Dar este timp la vara de din astea!

Ca sa intelegi ceva colegu:nu ma supar daca pierd,doar ma ambitionez,deci te provoc eu pe tine......asta daca accepti.Ca intre prieteni,pentru mine e un sport si am muncit la masina(si muncesc in contiunuare) sa demonstrez ca si un a4 avant amarat poate sa fuga binisor. Daca te consideri prea puternic pentru amarati din astia ca mine ce au doar un umil 1.8T poti incerca cu Octavia 2.0tfsi(HONDA MDA)

costash 30-05-11 19:37

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4362277)
Ca sa intelegi ceva colegu:nu ma supar daca pierd,doar ma ambitionez,deci te provoc eu pe tine......asta daca accepti.Ca intre prieteni,pentru mine e un sport si am muncit la masina(si muncesc in contiunuare) sa demonstrez ca si un a4 avant amarat poate sa fuga binisor. Daca te consideri prea puternic pentru amarati din astia ca mine ce au doar un umil 1.8T poti incerca cu Octavia 2.0tfsi(HONDA MDA)

Ai inteles gresit colegu!Forte frumos din partea ta ca lucrezi la masina si vrei sa o aduci unde vrei tu si mult spor la treaba in continuare. Nu am vrut sa te provoc din cauza ca nu suntem in aceeasi zona de putere ceea ce ar fi in avantajul meu si eu consider ca nu e corect!Daca aveam acelasi tip de motor sau aceeasi banda de putere, da, ca acolo se vede diferenta de cat de bun este o varianta de tuning fata de alta ,daca intelegi ce vrei sa spun.Sa nu crezi ca eu conduc un ultim tip de super masina sau nu stiu ce e veche saraca de cand erai tu la gradinitza in prima grupa stai linistit.Cu vrs ul stage 3 de la revo sunt curios sa ma dau sa vad di io diferenta , chiar daca e mai puternica decat a mea . Bafta !

Ps:Aici unde sunt eu acum cunosc omuletz care a facut motor de 1,8 t de 764 de cai pe un golf 2 syncro.1,8 t e un motor f performant sa stii sa nu te mai umilesti asa cu el.

chupa 11 30-05-11 20:19

COSTASH prietene..............EU TOT TE PROVOC

costash 30-05-11 21:22

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4362429)

F frumos din partea ta ne vedem in 9 saptamani.LOL!

honda_mda 30-05-11 21:49

Quote:

MEGA like pentru postul asta andrei ! :)

LeX_CLK 30-05-11 22:43

Quote:

nu m-am bagat pana acum in seama si nici nu as fi vrut pana nu stiu un raspuns sigur ... daca reusesc sa schimb anumite lucruri pana in iulie .... TE PROVOC eu CHUPA :-"

Iere 30-05-11 23:49

As provoca si eu pe cineva dar nu cred k am suficienti caiutzi :| Pt voi binenteles ! Poate mai avem doritori pe aici pana in 150 cp ???????? :D Cu un Golf 3 1.9

SeRee 31-05-11 01:06

Quote:

Originally Posted by Iere (Post 4362971)
As provoca si eu pe cineva dar nu cred k am suficienti caiutzi :| Pt voi binenteles ! Poate mai avem doritori pe aici pana in 150 cp ???????? :D Cu un Golf 3 1.9

te dai cu mn sa vad la cat ma lasi in spate?

chupa 11 31-05-11 20:01

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4362845)
nu m-am bagat pana acum in seama si nici nu as fi vrut pana nu stiu un raspuns sigur ... daca reusesc sa schimb anumite lucruri pana in iulie .... TE PROVOC eu CHUPA :-"

Mai bine te bagi in seama cand ai masina gata de liniute,pana in iulie se pot intampla multe.....poate mai schimb si eu ceva la masina.............lanseaza provocarea prietene cand esti gata de actiune.

SeRee 31-05-11 20:10

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4361947)
Incearca sa pui pe Corsa un motor de Opel 2.0 SFI,cu putini bani o sa ai o masinuta buna de liniute

unde gasesc ? ca is curios cat costa :twisted:

sorin_JZA 31-05-11 21:15

wauuuu....da' ce de provocari la noi pe forum....o sa ne trebuiasca o zi intreaga ca sa ne masuram puterile.....daca mai facem drag la floreni sa propunem ca ziua de sambata sa fie ziua provocarilor(apropo organizatorilor) si duminice grupele........si pun pariu ca mai frumos va fi sambata

miler21 31-05-11 21:17

Quote:

Originally Posted by sorin_JZA (Post 4365225)
wauuuu....da' ce de provocari la noi pe forum....o sa ne trebuiasca o zi intreaga ca sa ne masuram puterile.....daca mai facem drag la floreni sa propunem ca ziua de sambata sa fie ziua provocarilor(apropo organizatorilor) si duminice grupele........si pun pariu ca mai frumos va fi sambata

Ar fi super sa fie cum zici tu :D:D:D sambata ziua provocarilor 8)8)8)

costash 31-05-11 21:27

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4365231)
Ar fi super sa fie cum zici tu :D:D:D sambata ziua provocarilor 8)8)8)

Daca ar mai fi si in aug ar fi grozav!!Sa pot onora si eu provocarea!Sau cine stie provocarile:)))

sorin_JZA 31-05-11 21:28

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4364982)
Mai bine te bagi in seama cand ai masina gata de liniute,pana in iulie se pot intampla multe.....poate mai schimb si eu ceva la masina.............lanseaza provocarea prietene cand esti gata de actiune.

gimi nu fi asa de rau...fii mai indulgent cu colegii........

LeX_CLK 31-05-11 21:33

Quote:

mda ... ma scuzi .... prietene..... oricum greseala mea ;)

sorin_JZA 31-05-11 21:35

Quote:

chiupanezuleee...eu as vrea sa vad ziua aia in care ai sa stai si tu langa gue....mda....etc........deci baga mareeeee....si apropo pt cei care nu stiu....chiupa isi asuma toate meritele pt ce a facut la masinutza sa.....singurel muncesteeeeee

chupa 11 31-05-11 21:35

Quote:

Originally Posted by sorin_JZA (Post 4365285)
gimi nu fi asa de rau...fii mai indulgent cu colegii........

Sorine la multi ani de 1 iunie

chupa 11 31-05-11 21:38

Quote:

Originally Posted by sorin_JZA (Post 4365307)
chiupanezuleee...eu as vrea sa vad ziua aia in care ai sa stai si tu langa gue....mda....etc........deci baga mareeeee....si apropo pt cei care nu stiu....chiupa isi asuma toate meritele pt ce a facut la masinutza sa.....singurel muncesteeeeee

Usurel adunam piesele pentru stagiul urmator,te astept cu masina pe la mine sa vedem ce mai putem face...........

sorin_JZA 31-05-11 21:38

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4365308)
Sorine la multi ani de 1 iunie

chupanezuleeee....ziua mea e pe 2 iunie.....dar merci si pt urarile de 1 iunie.....oricum daca eu as sarbatori ziua copilului tu nu ar trebui sa existi......

chupa 11 31-05-11 21:41

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4365298)
mda ... ma scuzi .... prietene..... oricum greseala mea ;)

Ai o provocare lansata de Fritz din cate stiu...........poti sa te dai cu masina stok si daca mai lucrezi la ea.......dupa ai sa vezi diferenta.Oricum cand vrei sa incerci cu un a4 de 150 cai......dai un PM si se rezolva

sorin_JZA 31-05-11 21:42

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4365322)
Usurel adunam piesele pentru stagiul urmator,te astept cu masina pe la mine sa vedem ce mai putem face...........

maine schimb pompa de benzina....si sper ca prin asta sa se rezolve si problema mea.....sper din tot sufletul sa nu mai apara ceva....

Iere 31-05-11 22:02

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4363064)
te dai cu mn sa vad la cat ma lasi in spate?

Ne dam noi 2 :x dar mai astept si eu p cnv p aici :D

honda_mda 31-05-11 22:02

Quote:

Originally Posted by sorin_JZA (Post 4365338)
maine schimb pompa de benzina....si sper ca prin asta sa se rezolve si problema mea.....sper din tot sufletul sa nu mai apara ceva....

Te rog sa ma suni sa facem niste loguri si sa speram ca totul e ok . :)

sorin_JZA 31-05-11 22:06

Quote:

Originally Posted by honda_mda (Post 4365413)
Te rog sa ma suni sa facem niste loguri si sa speram ca totul e ok . :)

oky...ne auzim maine...abia astept...maine vine pompa si imi ia 10 min ute sa o schimb

sorin_JZA 01-06-11 21:14

chupanezule....cum ai pettrecut azi??????????????

PoToS 02-06-11 00:00

3 Attachment(s)
revin si eu pe traseu cand rezolv problema:D

acuma privesc :)

SiLoTh 02-06-11 13:17

potos aia era o turbina??

PoToS 02-06-11 13:59

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4369329)
potos aia era o turbina??

da....ERA :)

honda_mda 02-06-11 17:41

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 4368341)
revin si eu pe traseu cand rezolv problema:D

acuma privesc :)

Next gt 3076 ? :D:D

PoToS 02-06-11 19:01

Quote:

Originally Posted by honda_mda (Post 4369869)
Next gt 3076 ? :D:D

td05 16 g sau gt35

honda_mda 02-06-11 19:04

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 4370054)
td05 16 g sau gt35

Sincer , eu cred , ca nici una din cele 2 turbine nu o sa te avantajeze pe 400 m sau pana in 150 km/ora . They are to big . :)

costash 02-06-11 19:43

Quote:

Originally Posted by honda_mda (Post 4370059)
Sincer , eu cred , ca nici una din cele 2 turbine nu o sa te avantajeze pe 400 m sau pana in 150 km/ora . They are to big . :)

Gresit cine face softarea face ceva gresit asta alta papa de peste.Omoara turbina cu prea mult boost si asta se intampla.Bafta

honda_mda 02-06-11 19:49

Quote:

Originally Posted by costash (Post 4370169)
Gresit cine face softarea face ceva gresit asta alta papa de peste.Omoara turbina cu prea mult boost si asta se intampla.Bafta

Ok . Si ce legatura are afirmatia ta cu postul meu de mai sus ? Nu am inteles ce ai vrut sa spui . Un gt 35 face full boost in mid-high rpm range . Nu inteleg cum ar putea fi asta un avantaj pe 400 m . Just wondering...... :?:

costash 02-06-11 20:06

Quote:

Originally Posted by honda_mda (Post 4370202)
Ok . Si ce legatura are afirmatia ta cu postul meu de mai sus ? Nu am inteles ce ai vrut sa spui . Un gt 35 face full boost in mid-high rpm range . Nu inteleg cum ar putea fi asta un avantaj pe 400 m . Just wondering...... :?:

Nu am facut afirmatie la postul tau.Am facut afirmatie la pozele alea frumoase cu turbina nenorocita!Stim si noi putin de gt35 si din alea.Pt 400 de metrii ar putea fi f.bun nu si pt masina de zi cu zi din cauza lagului prea mare.Vezi si tu pt o masina dedicata in intregime dragului ai sa vezi motoare de 2 litrii cu gt35 sau gt35r la greu.Vb ca asa ca o treaba ca ma mai intalnesc cu omeni care chiar se dau pe piste profi de drag!Bafta!

honda_mda 02-06-11 20:10

Quote:

Originally Posted by costash (Post 4370246)
Nu am facut afirmatie la postul tau.Am facut afirmatie la pozele alea frumoase cu turbina nenorocita!Stim si noi putin de gt35 si din alea.Pt 400 de metrii ar putea fi f.bun nu si pt masina de zi cu zi din cauza lagului prea mare.Vezi si tu pt o masina dedicata in intregime dragului ai sa vezi motoare de 2 litrii cu gt35 sau gt35r la greu.Vb ca asa ca o treaba ca ma mai intalnesc cu omeni care chiar se dau pe piste profi de drag!Bafta!

Din pacate noi nu avem piste profi de drag cu suprafete tratate . De asta spuneam ca un gt 35 ar fi un mare dezavantaj . Da , pe o suprafata cu VHT , proper drag slick , cutie de viteze pentru drag ar fi ceea ce trebuie .

costash 02-06-11 21:01

Quote:

Originally Posted by honda_mda (Post 4370253)
Din pacate noi nu avem piste profi de drag cu suprafete tratate . De asta spuneam ca un gt 35 ar fi un mare dezavantaj . Da , pe o suprafata cu VHT , proper drag slick , cutie de viteze pentru drag ar fi ceea ce trebuie .

Yep cam asa ceva!Atunci un gt3071 sau un Holset Hx30sau 35 pentru un compromis.Acum depinde si de motor si de chiloasa pt performante marite.

chupa 11 02-06-11 21:02

Thread-ul a fost deschis pentru provocari...........deci ce faceti????mai iesim si noi la o plimbare sau stam si dam explicatii pe net....................eu zic sa nu ne mai dam cu parerea

honda_mda 02-06-11 21:04

Quote:

Originally Posted by chupa 11 (Post 4370380)
Thread-ul a fost deschis pentru provocari...........deci ce faceti????mai iesim si noi la o plimbare sau stam si dam explicatii pe net....................eu zic sa nu ne mai dam cu parerea

Eu sunt "apt" pt. o plimbare oricand . Da-mi un telefon cand iesi la alergat .

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning