Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   20.11.2004 - INDEMANARE - CRONO CV (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv.html)
-   -   CURSA INDEMANARE - LOCATIA PRISMA - 20/11/2004 (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv/2574-cursa-indemanare-locatia-prisma-20-11-2004-a.html)

dude 18-11-04 20:24

Re:

Salut. Adevarul e ca nu prea conteaza cine organizeaza cursa atata timp cat se tine. Asta cred ca e cel mai important. A ajuns sa fie mai important organizatorul decat manifestarea in sine.

Nu de alta dar eu cel putin am muncit toata saptamana sa imi fac masina sa mearga special pentru cursa asta. Chiar nu ma intereseaza cine organizeaza, ci ma intereseaza sa ma dau, sa ma simt bine si sa mai cunosc oameni. Atat.

Cred ca cel mai important este sa spuneti unde se fac inscrierile si care e taxa de participare.

Parerea mea...

LEXUS 18-11-04 20:48

JEEEZAS:))
hai k deja e nasol..
se pare ca cele 3 cluburi nu accepta concurenta loiala...parerea mea..si mai mult NSL SI LR...ce dreq...e normal sa faca si ei o cursa..ca si ORICARE ALT CLUB...nu trebuie sa fie unul sau doua cluburi care sa faca NUMAI ei...
eu unul NU TIN CU NIMENI..doar k NU ESTE FRUMOS...sa existe aceasta raca intre voi..atunci unde se ajunge?...poate si la noi ca in LA..2 gasti crips si bloods: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
deci PACE..pe pamant:)))

Adrian 18-11-04 21:44

legal racing

daca tot stiam de cursa voastra de pe data de 11.11.2004 si am anuntat competitia de la Prisma,etapa 39, pe data de 14.11.2004 DE CE PRIMELE VOASTRE REACTII AU INTIRZIAT ATITEA ZILE

raspunsuri:

a)in acel moment nu exista hotarirea MR cu privire la organizarea unei etape de indeminare la Prisma(poate la Craiova din cite stiam noi)
b)lipsa de reactie datorata incapacitatii neuronale
c)erati ocupati sa va muscati miinile ca nu reusiti sa organizati un eveniment in Bucuresti iar LR&NSL reusesc doua intr-un weekend

raspuns corect a,b,c

Lucian 18-11-04 22:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan.16v \"
Penibil...Sincer, mie mi-e rusine de ce se intampla...
Lucian, noi 2 am vb, ce am avut de zis am zis...
Romania e frumoasa ca tara...pacat ca e locuita...
Astept cu nerabdare balciul de sambata...vin cu camera, sa filmez tot si ma duc cu ea la Ciao Darwin...
Bafta tuturor!

Cu aceasta cale, anunt ca Racing Club Corlatele de Jos organizeaza la Prisma incepand cu ora 11.00 indemnare de atelaje si carutze cu tractiune cabalina sau bovina...
Grupa A...tractiune bovina x 1
Grupa B...tractiune cabalina x 1
Grupa C...tractiune bovina x 2
Grupa D...tractiune cabalina x 2
Grupa VIP...babele cu biciclete din sat
Grupa VIP+...primarul cu Moskvichu

Frate , postul tau e penibil. Tinand cont de conditiile meteo am considerat ca o masina cu tractiune spate nu poate fi la aceeasi categorie cu una cu tractiune fata sau integrala. Dar e greu de facut o corelare logica . Sunt necesare ceva sinapse. E greu . Unii nu stiu decat sa critice !

Anonymous 18-11-04 22:21

Am zis ca e penibil ce se intampla, cu astea 2 curse organizate in acelasi loc...Doamne, ce va mai place sa interpretati!!! IAr la faza cu corlate racing club, era doar o gluma sarcastica cum ca mai ramane sa se mai anunte inca 50 de cluburi ca fac curse in acelasi loc si totul ar fi ok...

DE CE INTERPRETATI GRESIT????????????

DE CE ATATA DUSMANIE SI URA SI RACA????

Lucian 18-11-04 22:22

Re: legal racing

Quote:

Originally Posted by \"Adrian\"
daca tot stiam de cursa voastra de pe data de 11.11.2004 si am anuntat competitia de la Prisma,etapa 39, pe data de 14.11.2004 DE CE PRIMELE VOASTRE REACTII AU INTIRZIAT ATITEA ZILE

raspunsuri:

a)in acel moment nu exista hotarirea MR cu privire la organizarea unei etape de indeminare la Prisma(poate la Craiova din cite stiam noi)
b)lipsa de reactie datorata incapacitatii neuronale
c)erati ocupati sa va muscati miinile ca nu reusiti sa organizati un eveniment in Bucuresti iar LR&NSL reusesc doua intr-un weekend

raspuns corect a,b,c

No shit ?! \"neuronale\" ? pe bune ? \"Lasa-ma ca am invatat azi-noapte toata ziua !\" Asta e. Suntem mai prosti. Dra noi macar nu avem obiceiul sa spunem ca stim tot ce discuta X si apoi sa spunem ca nu stiam nimic de ce vrea X sa faca ! Datorita inacpacitatii noastre neuronale nici nu putem minti. Nu de duce capul la complot. Noi suntem atat de prosti incat spunem doar adevarul. Altii sunt mai destepti si le intorc pe dos pe toate . NOI FACEM CURSA DE SAMBATA ! Am primit un sfat candva de a nu vorbi pe vorbe. Noi pana sa postam ceva aveam doar vorbe despre locatie. Cand am avut si o hartie am postat-o . Corect ? Normal - raspunsul va fi NU . NU ?
Si ca tot vorbea cineva de lauda de sine si faza cu organizatul competitiilor. Sunteti intr-un concurs cu cineva de va laudati ca organizati 2 curse / weekend ? Parca treaba asta era facuta pentru a incuraja legalitatea si a descuraja cursele ilegale . Nu ?

EvLSant0S 18-11-04 22:24

Re:

Bogdan_16v 18-11-04 22:25

Eu eram ala nelogat...
Si, sincer, Lucian, nu ti se pare penibila treaba, cu 2 curse in acelasi loc??? Sincer...
Multumita acestui scandal, politia rade si cu curul de noi toti...
REPET, citeste semnificatia mesajului mai sus...DE CE luati totul ca un atac la persoana???

Lucian 18-11-04 22:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Eu eram ala nelogat...
Si, sincer, Lucian, nu ti se pare penibila treaba, cu 2 curse in acelasi loc??? Sincer...
Multumita acestui scandal, politia rade si cu curul de noi toti...
REPET, citeste semnificatia mesajului mai sus...DE CE luati totul ca un atac la persoana???

Faptul ca tu nu iti exprimi in clar ideile si lasi loc de interpretari nu e vina mea. Pana in acest moment e o singura cursa sambata. Am postat acordul in ceea ce priveste locatia. Din momentul in care noi avem Prisma cine ar mai putea face o cursa acolo ?

Lucian 18-11-04 22:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
E trist ? Halal impartialitate .... Reusim sa organizam o cursa si lumea spune ca e trist . Daca e asa trist poate punem locatia la dispozitia LR & NSL. Asa poate va fi lumea mai fericita . Cat de fericiti crezi tu ca am fost noi duminica dimineata cand am vazut ca desi Sebastian stia ca noi vrem sa facem o cursa acolo si am vazut ca o face LR ??

Helou!! Rastalmacesti cuvintele? A zis \"Nu mai inteleg nimik\" \"Trist\" - trist de la ceea ce se intampla in momentul asta cu legalele... unde a zis \"Trist\" ca organizati voi?

si nu ar fi prima oara...

Te rog sa ma ierti daca te-am facut sa suferi !

EvLSant0S 18-11-04 22:35

Bun , imi Retrag absolut fiecare cuvant din postul de mai sus , si vreau si eu Id-ul tau lucian , daca se poate...

luca 18-11-04 22:36

Cred ca s-a clarificat treaba, sambata avem cursa la prisma organizata de MR, atentie baieti cu parcarea sa nu ne busim pe acolo, sper sa organizati frumos. Nu ma dau dar o sa va pozez, doar sunt corespondent 4tuning.
Noroc sper sa iasa bine.

Bogdan_16v 18-11-04 22:39

Lucian, de acum incolo o sa caut sa justific fiecare punctulet si virgulita, pt ca deja ati ajuns sa luati totul ca pe un atac la MR, sa-mi fie cu parere de rau...deja, subiectul mr=victima vs. lr=pradatorul e la ordinea zilei, indiferent de afirmatii...un pic mai putina superficialitate n-ar strica...
Si sinapsele mele lucreaza destul de bine, multumesc...

dude 18-11-04 22:53

Re:

Pana la urma la ce ora incepe, cand se fac inscrierile si care e taxa?

Anonymous 18-11-04 22:59

salut!
am si eu o intrebare: o sa fie taxa de inscriere? si daca pot concura si independentii? multumesc anticipat.

JKV 18-11-04 23:09

Referitor la ce se plangea lumea mai sus ca nu suporta politica si PSD in mod special, va spun un singur lucru:
Mie nu-mi place in mod deosebit Sprite-ul, dar nu ma deranjeaza ca acesta este sponsorul celor de la LR.

La fel si cu PSD. Este campanie electorala. Daca ei sunt acolo, asta nu inseamna ca cei ce vor fi acolo ii vor si vota, nu? Fiecare voteaza pe cine vrea. Nu cred ca o sa va influenteze prezenta acestui partid la cursa.

Si inca ceva:
FOARTE IMPORTANT!
Sambata, cursa va fi organizata destul de riguros. Rugamintea noastra este sa urmati indicatiile organizatorilor. Incepand cu pista propriu-zisa si pana la parcare. Nu vrem sa fim nevoiti sa descalificam sau sa trimitem oameni acasa.

INCERCAM SA FACEM LUCRURILE CA LUMEA! Si nu cred ca v-ar conveni sa ajungeti la masina la sfarsitul cursei si sa o gasiti lovita/zgariata in parcare de un teribilist. Nu o sa facem rabat de la nimeni. Fie ca este membru sau nu al vreunui club, inclusiv al nostru.

Va multumim anticipat!

Sper sa va placa.

Lucian 18-11-04 23:15

La Prisma inscrierile incep la ora 9.00 si cursa la ora 11.00 . Taxa = 0 . Astept cluburile participante sa desemneze un reprezentant pentru jurizare- validare timpi . Maine seara incepand cu ora 20.00 asteptam reprezentantii cluburilor la Biblioteca pentru a le inmana fisele de participare. Multumesc !

Anonymous 18-11-04 23:16

am ajuns in zona crepusculara cumva?

luni stiam d indemare si viteza pe 20,resp 21... organizate de nsl&lr.... azi intru p net vad indemanare ,vtm nush p unde dreaq indemanare la craiova.... ce naiba?!

se schimba zilele d legale asa de pe o zi p alta?!?!?!

din paginile astea nu am intees nimic concret, ce a fost si ce va fi sambata....

om veni si om vedea... :roll:

oricum, chestiile astea afecteaza multa lume si mai ales cursul curselor legale,dk pot sa zic asa..... :(

SpeedeR 18-11-04 23:19

eu eram oaspetele de mai sus....

Lucian 18-11-04 23:20

Poate participa orice club si orice \"independent\" fara restrictii in ceea ce priveste materialele promotionale .

Anonymous 18-11-04 23:21

deci sa inteleg ca participa numai cluburile?

Anonymous 18-11-04 23:22

sorry, n-am vazut postu, my bad!
multumesc

JKV 18-11-04 23:32

ANUNT IMPORTANT!

~ANUNT IMPORTANT!~

1. NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE!

2. NU SE PERCEPE TAXA DE INTRARE PUBLICULUI!

4. INSCRIERILE INCEP LA ORA 9:00.

5. CONCURSUL INCEPE LA ORA 11:00.

6. POATE PARTICIPA ORICINE! INDIFERENT DACA FACE PARTE DINTR-UN CLUB SAU NU!

7.CLUBURILE NU AU NICI O RESTRICTIE CU PRIVIRE LA STICKER-E, BANNER-E, STEAGURI SAU ORICE ALT MATERIAL CE PROMOVEAZA NUMELE SI SIGLA CLUBULUI RESPECTIV, ATATA TIMP CAT NU LEZEAZA IMAGINEA ORGANIZATORILOR, SPONSORILOR SAU A CELORLALTI PARTICIPANTI!

RoSonic 18-11-04 23:33

Quote:

ATATA TIMP CAT NU LEZEAZA IMAGINEA ORGANIZATORILOR, SPONSORILOR SAU A CELORLALTI PARTICIPANTI!
Sa inteleg ca nu e voie sa purtam tricouri pe care scrie \"DA\" ?

SpeedeR 18-11-04 23:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eu am cu PRM.... Powered by Romanian Motors 8) :lol: :lol:

Lucian 18-11-04 23:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

ATATA TIMP CAT NU LEZEAZA IMAGINEA ORGANIZATORILOR, SPONSORILOR SAU A CELORLALTI PARTICIPANTI!
Sa inteleg ca nu e voie sa purtam tricouri pe care scrie \"DA\" ?

Ai glumit nu ? Vino cu ce vrei. E democratie ! Totul trebuie sa NU fie ofensator !! E mult ?

JKV 18-11-04 23:45

Tie ti se pare ca lezezi imaginea cuiva daca porti un tricou cu \"DA\"?

Eu ma refeream sa nu vina lumea cu steaguri de genu': \"nu votati PSD!\" sau cu ceva impotriva vreunui club organizator sau participant. Intelegi acum?

RoSonic 18-11-04 23:50

Era o gluma :) la adresa PSD.

JKV 19-11-04 00:00

Si am uitat inca ceva FOARTE IMPORTANT!
INSCRIERILE SE FAC PE BAZA:
- CERTIFICATULUI DE INMATRICULARE (TALONUL) SAU A CARTII DE IDENTITATE A MASINII SAU A DOVEZII ELIBERATA DE POLITIE IN CAZUL IN CARE TALONUL A FOST RETINUT.
si
- PERMISULUI DE CONDUCERE.

Obs: se accepta si copii xerox.

SpeedeR 19-11-04 00:06

eu am permisu suspendat :( ...dar am copie... se poate? :oops:

tare as vrea cva actiune....

Lucian 19-11-04 00:11

Pentru tine garanteaza clubul . ;) Deci poti intra !

Michael 19-11-04 00:14

yo nu garantez !

SpeedeR 19-11-04 00:17

cum adik garanteaza clubul?! nu garanteaza nici un club.... nu pot sa \"garanteze\" ei pt mine... de garantat k am carnet da... d garantat orice altcva nu... nu sunt ei responsabili pt c fac eu,dk ma intelegi

sa scot masina d la naftalina sau nu?! :)

JKV 19-11-04 00:23

Scrie mai sus ca SUNT ACCEPTATE SI COPII XEROX!!!

Lucian 19-11-04 00:23

Ma refeream la permis dar vad ca deja dezvolti alta idee. Ce altceva ar fi putut sa garanteze ? Ca esti baiat de treaba ? Chiar nu pricep .

SpeedeR 19-11-04 00:32

pai nici eu nu am inteles ce ai vrut sa spui la faza ku garantatu :) :) :) :)

k am zis k am copie si am crezut k teai referit la altcva :lol: :lol: :lol: ... sorry... :oops: :oops: :oops:

TranceGirl 19-11-04 10:38

In ciuda controverselor si discutiilor pe care le`ati avut.. speram totusi ca lucrurile s`au lamurit definitiv si cei care venim sambata [din alte parti] nu venim degeaba!
Avand in vedere ca unii dintre noi avem incredere in aceste curse indiferent de organizator, sper sa nu fim dezamagiti... si sa fie asa cum ati zis, ca nu ati fii anuntat`o pana nu totul este sigur!
bafta in continuare si sa va vedem acolo :wink:

B26LPX 19-11-04 12:00

Mi se pare PENIBIL ca trebuie sa va certati asa aici....de ce nu o faceti in particular?!....sau cum spunea cineva....pe cei 400m sau printre jaloane....nu asta e ideea?!

Ma bucur totusi ca organizeaza cineva o cursa pt ca asta conteaza in primul rand...desi, ca peste tot in tara asta, exista interese si orgolii in spatele tuturor acestor lucruri.

Ce facem daca ninge sambata? Asa s-a anuntat.... Eu vin oricum, dar daca cumva se anuleaza tot evenimentul sper sa anuntati din timp, respectiv daca se posteaza ceva pana la ora 7 dimineata samabata e k.

Multumesc!

Anonymous 19-11-04 12:51

bai fratilor hotaratziva odata ce cursa faceti si cand o faceti ca m'am saturat sa vad atatea modificari aicia.

Duminica 21.11.2004 era organizata o cursa de viteza pe baneasa. mai este sau nu valabila ?!?!?!!?!? :x :x :x :x :x :evil: :evil:

luca 19-11-04 12:53

Da mai este.

All times are GMT +2. The time now is 19:29.

- Copyright 2026 4Tuning