![]() |
Re: Masina mea Old School-Oltcit Club 12TRS
2 Attachment(s)
Urmand sfatul lui k.lada am pus-o la pamant ,dar trebuie putin ridicata caci nu pot vira volanul.:lol:
|
Prea grav ai trantit-o :lol:
|
Arata f bine asa, pacat ca nu poti vira rotile :).
|
6 Attachment(s)
Cam asa ramane,dar pe viitor alte cauciucuri.:x
|
e priceless asa joasa :D
ce masuri au gumele astea? as fi interesat daca sunt de 175/13 ca mai am doua profilul asta. |
Quote:
2buc 165-70-13,dar au fost montate de proba. O sa vina si gumele care trebuie 175-50-13 toate.Mai am nevoie de telescoape spate si montate ,in rest fata e gata mai ramane spatele.:D |
5 Attachment(s)
Daca asa stau rotile,asa sa ramana.:lol:
4j-175/13 30/12/2013 itp valabil asigurare valabila pe 6luni si programare la RAR pe saptamana viitoare.:-) Mai este putin de lucru la masina,dar se rezolva. Intr-un final am reusit sa montez pop-outurile,dar tot nu am gasit una din garnituri care lipseste.:cry: Am apucat sa montez doar pe o parte noul telescop ,dincolo este cel vechi si trebuie sa o cobor de spate si plange dupa jante!:cry: |
Da da ! LIKE pentru Oltean.Arata bine si cu table.Asteapta si el niste jante, in rest bravo pentru munca !
|
pentru ce te-ai programat la RAR ?
|
No, văd că ți-ai găsit șofer cu experiență care s-o ducă la itp. Ai trecut pe bune sau ai mai dat ceva acolo? Săptămāna viitoare vreau sa mă duc și eu.
Vai, și n-ai vrut să mă lași pe mine s-o duc...Gata, m-am supărat. Īncă īmi ești dator cu o tură. :lol: |
Quote:
Quote:
Oficial e inmatriculata pe Dej si este in proprietatea mea. CJ 94 LOW este noul numar de inmatriculare. |
Quote:
Smechere ! imi place numarul, hai cu poze ! |
Quote:
Pana la primvara in garaj cu ea! |
re: Oltcit Club 12TRS - CJ 94 LOW
1 Attachment(s)
Pe scurt.....
|
Vrem pe lung :)). Poze mai mari cu jantele, detalii.
Ce sunt chestiile alea aurii de la sfarsit? Poate zic o mare prostie, dar sunt capace de jante? |
hai ca iti zic eu mai pe scuttled
jantele sunt amil ... se potrivesc pe prezoanele de la oltcit fara modificari ... au 13" , 6,5J din cate stiu eu, si se afla in proces de reconditionare capacele alea sunt pentru jante de tabla de oltcit ...si din cate se vede au fost reconditionate si cel mai important lucru din ce vad eu acolo .... ceva piese ... pentru a turba motorisca... deci felicitari ... sus cu ele pe masina ... desi o sa fie ceva de munca |
Eu nu vad nicio piesa pt turbat motorisca. In prima poza de sus e un alternator si un delco electronic, iar jos este un weber 32dir...
|
alex jantele alea sunt pt olciturile de export ai idee?
|
Quote:
Modelul acesta de jante le-a avut Peugeout-ul 106,un anumit model de Talbot parca si cam atat. edwscho momentan cam atat doar pe scurt.Da in pozele de jos sunt 2capace pentru jantele de tabla care se vor monta pe masina.Poza este facuta pentru a face diferenta intre un capac lustruit si unul in stare cumparari. lancer:mersi de explicatiile date,dar cum spuneai si jimmy nici vorba de vreo turbare. Jimmy intradevar in poza sunt aprinderea si alternatorul care au fost cosmetizate,a doua poza materialul pentru interior,a treia si a patra poza :niste garnituri si becuri galbene simple si halogene si mai jos poze cu jantele care sunt in lucru,dar nici macheta de axel nu este de neglijat. Weber-ul 32dir urmeaza sa fie montat dupa ce se va face flansa si modificarea la parghia de acceleratie. |
Imi poti spune te rog de unde ideea cu un weber 32 dir? Ce stii despre acest tip de carburator si de ce crezi ca s-ar preta la motorul de oltcit? Sunt curios pt ca nu stiu mai nimic despre acest carburator si m-ar interesa si pe mine unul daca are rezultate mai bune decat cel original, atat la reglaje cat si la performante/consum.
Bafta in continuare la mesterit! |
ok ms alex bafta cu proiectu
|
Prea multa teorie pentru un amarat de carburator :lol:
Eu unu daca prind 4 carburatoare motor incerc sa le montez pe oltcit,din ce am vazut se preteaza cel mai bine la mersul turat pe motoare de capacitate mica ;) |
jimmy: Am discutat putin mai amanuntit cu cativa prieteni care au folosit diferite carburatoare simplu corp,dublu corp,weber,solex,licenta,dellorto.
In urma discutiei si a unui "test" pe masina respectivului cu acest weber am constatat o performanta mai buna decat cu solexul sau licenta care era montat pe oltcit. Din ce imi amintesc eu bine "candva" a avut montat Gil si Micu pe oltciturile sale tipul acesta de carburator si Gil spunea ca scoate in medie acelasi consum ca la cel de oltcit bine-nteles contand foarte mult stilul de condus. Alt motiv care ma facut sa il iau a fost ca se regleaza foarte usor multi au spus-o si eu zic ca nu poti compara un weber cu un solex sau licenta aici nu este vorba de nume sau renumele companiei este vorba doar de o lucrare bine facuta. Eu deocamdata astept sa fie gata flansa si parghia de acceleratie si astept primvara sa pot iesi in "teste" cu carburatorul si cu noua configuratie de suspensie. e_Max multumesc la fel si tie. julaikos: Daca ai ocazia profita;) materiale si unelte necesare ai ca sa construiesti galeria de admisie si pana la urma vorba aia "incercarea moarte nare" |
...corect eram pe mobil rezolutie mica ... pierde claritate si mi s-a parut altceva... acum am vazut pozele mai amanuntit si imi asum ineptiile ...
acuma jantele amil nu au fost montate pe oltcit niciodata de fabrica ... fabrica folosea pentru export alt model de jante de aliaj si alta dimensiune TRX ..340 mm parca ... unde in jur de 13,5 " ... erau tot pline. Jantele amil au existat pe peugeout 104 si ceva renault ...dar din cate stiu si din cate scrie pe jante modelul in 5 spite a fost exclusiv pentru peugeout si s fost disponibil in 2 variante 5j si 6J dupa cod (5,5j si 6,5j dupa masuratori) da din discutii tot asa stiu si eu ... consumul tot asa e la webber, in schimb alte unele avantaje privind reglajele, si parca asigura niste performante mai bune in turatii mici ... |
Mai taiem de pe lista cu cele necesare...
Set fise Tesla rotor delcou 1300 cablu capota nou tablou sigurante (nova) carbune capac delcou multumiri doamnei de la magazinul din Ploiesti. Intre timp am dus telescoapele de pe fata la intarit si urmeaza si cele de pe spate. |
2 Attachment(s)
Am pus aprinderea la punct cap coada folosind majoritatea piese noi acum totul este inregula.Carburatorul de 1300 reglat,multumiri Lorand Service.
2poze cu plafonul si stalpi..acum le-au venit vremea. |
2 Attachment(s)
Aldracu cauciucuri si jante...ca erou si fender roller-u:lol:
|
Quote:
|
Re: Oltcit Club 12TRS - CJ 94 LOW
Quote:
Mai este de lucru putin mai mult.Finisat fibra si retusat unde e nevoie chit,spritz si raschetata toata aripa peurma grunduita si rezolvate imperfectiunile.Vreau sa "finalizez" o aripa si sa o pun pe masina alatur de janta si cauciucurile respective am doua dimensiuni din care as alege 175-50-13 sau 195-55-13 ramane de vazut la fata locului,oricum incape la sigur 195. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
:lol:Da,cele de 6,5J vor fi montate pe masina in viitorul apropiat.
Problema a fost nu cu incaltarea lor cu cauciucuri de 195.Problema a fost ca masina e Low si jantele si cauciucurile sunt prea iesite pentru pasaje si la un obstacol ceva...se intampla.. In poza de mai jos se vede (ca in canal:lol:) janta de 6,5J si cauciuc 165 este exact la nivel cu buza aripi... |
pai sa te vad ce faci cu spatele ... in situatia asta :) o sa ia destul de umflat ...:)
|
Spatele trebuie coborat sa fie la nivel cu fata si sa montez telescoape intarite.Legat de umflatul ariplor o sa va dezvalui mai multe detalii pe viitor.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Eu nustiu cum masurati/numarati voi dinti...
O comparatie intre a fost .... si acum. Pe viitor o sa fac niste poze calumea in data ce vor fi si aripile montate. |
Quote:
|
Am coborat-o si acum am cu cauciuc de talon 70 ,1dejet jumate si telescoape spate intarite.
Cu cauciucurile care se vor monta masina va fi mai joasa si distanta intre aripa -cauciuc se va mari .70:arrow::arrow:55 |
coborata 2 dinti e degeaba daca nu se scoate tamponul de cauciuc de la telescop , plus ca si daca e scos la 2 dinti ajunge oricum la limita telescopului
|
felicitari ai o masina mai mult ca frumoasa! ma bucur sa vad ca sunt tineri printre noi care le place o masina clasica!...si care are rabdarea de a restaura masina copilariei sa zicem:D,...multa bafta in continuare, sa gasesti piese usor, sa ai timp, rabdare in tot ce faci! grija de ea:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning