![]() |
Re: Intalnire Renault Megane 21 mai 2011
oricum apreciez ca v-ati organizat si v-ati strans, poate este si un avantaj ca sunteti mai multi cu megane-uri.... din pacate la noi cu r5-uri suntem putini:)
|
Atunci uite cum facem:
Data viitoare invitati speciali cei cu r5 :D |
suna chiar foarte interesant!...o sa urmaresc topicul si sa fiu atent la data, locatie, ora:)
|
Quote:
|
Nu este de Renault,este din cauciuc se gasesc si aici pe 4 tuning apoi a fost modificat un pic,vopsit si montat.Asa cum a intuit vopsitorul a inceput sa se dezlipeasca putin,probabil se va agrava in timp din cauza vibratiilor.:sad:
|
Cel mai probabil Petre, curentul care circula pe acolo e responsabil pentru dezlipirea lui...;)
|
ce rau imi pare ca n-am mai activat demult pe forum si nu am stiut de intalnire.veneam si eu.data viitoare cand va fi? in toamna poate organizam ceva... ce ziceti?
|
BAIETI!!!
Facem ceva si anul asta? Anul trecut a fost in mai...acum e tot mai :lol: Facem un topic, o lista si apoi fixam data/locatie (ar fi ok tot la casa poporului)?!? ps: facem topic si pe reno cu speranta sa nu fim luati la misto |
Desi mi e rusine de cum arata masina o sa vin
|
Nu faceti topic separat pe reno. Este suficient aici. Puteti eventual sa va manifestati interesul pe reno.ro pentru a veni la o intalnire vineri la ora 21.30.
Oricum acolo sunt mai multe Megane 2 decat alte masini si sunt multi useri interesati de modificari, chiar daca nu sunt asa de vocali pe reno.ro. Ca o alta idee va spun ca: eu, mike12 si petre1 suntem in fiecare seara de vineri acolo. De multe ori vine si Iulian care a avut dci-ul alb de Constanta cu kit de RS. |
Ai si tu dreptate, dar noi am fi preferat in weekend si cand mai e lumina afara sa avem ce vedea, poza, etc
Sa vedem ce spun si ceilalti. |
E misto ideea pt vineri. E lumina la polivalenta unde se strang mereu astia cu rombu! Vin si eu cu seatul.
Daca e ceva sigur poate vb cu proprietarul ryn-ului sa vina si el. |
Quote:
|
Sigur ca ne intalnim si anul acesta!
|
Pai hai cu o data sa stiu si eu cum imi aranjeaza sotia timpul:P. Chiar vreau sa ajung desi nu mai am romb:(.
|
Pai trebuie sa vedem cine isi mai anunta prezenta, in weekend-ul din 3 Iunie nu pot sa vin in rest...
|
Eu unul as prefera sa fie intr-o sambata-duminica, sa fie vreme frumoasa, cald, intalnirea sa fie undeva de la 17-18, si la casa poporului ca si data trecuta.
Mi-ar placea sa iasa ceva frumos, ca si data trecuta, si de ce nu cu mai multi pasionati si oameni de treaba care inteleg ca un megane poate arata si altfel decat a iesit din fabrica! :lol: |
TOPIC pt intalnirea din 2012:
https://forum.4tuning.ro/293-discutii...ml#post5027445 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning