![]() |
Re: Discutii despre cursa
pt ca daca vor sa se dea intre ele se dau aici . scuze daca stricam planurile unora. Apropo ...r5-ul lui pil luat de la braila cum merge? e gata de lupta?
|
Nu este a lui PIL-u ,este a unu vecin de al lui.Nu a luat-o pt. curse.
Nu stiu daca se va da. |
Quote:
Dupa regulament toti ne supunem. Mot de 1,4 Turbo are - 115 bhp si cele dupa 1988 120 BHP. Motorul de volvo 1.7 T care este tot Renault are tot 120 bhp. Nu inteleg de unde treaba asta cu urcatul in gurpe. Omenii au bagat bani in buburuze si i-au bagat ca sa castige.Acum daca apare o masina foarte tare la o grupa este obligat sa se mute mai sus ?? Ca vrea el este cu totul altceva. Inaka se mai gasesc R5 de vanzare,nu sunt serie limitata. Daca omul a fost inspirat si a stiut ce sa aleaga pt. a fii foarte competitv este meritul lui ! |
Daca deja s-a inceput cu din astea, e clar...
R5-urile TREBUIE sa se bage acolo unde le este locul, la C. Cum adica, isi impart grupele, cine sunt ei? Alexius, sper ca nu lasi o asa eroare sa se intample. Sa se bata toate r5-urile la grupa lor, ca doar nu se vorbesc si-si impart grupele. Cine are nitrous sa se bage la grupa calculata. Alexius, zi clar aici CA MASINA SE INSCRIE LA GRUPA CORESPUNZATOARE SI NU LA UNA SUPERIOARA SAU INFERIOARA. Daca se intampla altfel... mi-e ca o sa iasa urat. |
Quote:
Daca omul "vrea" sa mucifice un Subaru de ce nu ?? Nu vad care ar fii problema..... Repet numai in cazut in care concurentul doreste la alta grupa. |
Pai frate d c mai sunt grupe atunci?nu suntem noaptea pe strada!deaia sunt grupe sa se dea 130 vs 130 nu 130 vs 1.... pai eu am un crx un renalut 5 imi da cam o masina 2!bun noaptea inteleg da la legale?ce cauta el la mine in grupa cand clar nu are 130hp!si de cand se da un turbo cu un aspirat compara tu cuplu la un aspirat cu cuplu la un turbo!PANA LA URMA ORICE LEGALA LA NOI IN ROMANIA SUCKS BAD!
ILLEGAL RACING RULZ! |
la ce ora e..?
|
Quote:
|
Mi se pare normal ca fiecare masina sa intre la grupa din certificat si asa se va proceda!
Participantii intra in parcul auto pana la ora 11:00 , restul se vor considera din oficiu descalificati ! Cursa incepe la ora 12:00 ! Publicul ar fi bine sa vina pe la 11:30 pt. ca oricum nu vor avea acces in parcul auto ! |
pentru cei care nu pot venii,chiar si ca simplii spectatori,sper ca o sa va ganditi si la noi,cu ceva .avi.aici pe forum..bafta tuturor,si cei mai buni,sa castige.
|
Quote:
Tati faci o mare confuzie. Nu sunt plimbari cu masini stock. Facem curse si e normal sa vina masini bricolate. Exista kit-uri aftermarket pt. crx de turbo. Sau cumpara-ti un R5 gtt,este mai ieftin de tunat ca un crx.Asta este. Ce vrei sa facem ?? Sa ne dam cu masini stock ??? |
daca nu pot sa urc in grupa la ce draq am mai bagat atatia bani in masina ? sa imi raspunda, va rog, organizatorii ... pt. ca io nu pricep. credeti ca am facut un cinci sa faca suta in 5 secunde ca sa il tin in garaj? (acu ma laud).
sa o tin in garaj si cateodata sa prind un subaru pe strada...sau mai era o treaba daca la cursa era un echipament de cronometrare, dar nu este. inca nu se pot numi curse daca ''racerii'' pun un filtru si o toba si spun ca au masina performanta si mai decid alcatuirea grupelor, fiind majoritari. parerea mea ca marea majoritate a celor care merg la aceste curse sunt ''raceri''. imi cer scuze ca am scris un pic dur si poate multe persoane nu vor fi de acord cu ceea ce spun, dar este parerea mea. deci, cu parere de rau, nu o sa particip la acest eveniment. bafta tuturor concurentilor si organizatorilor! |
Multumim si ne pare rau ca nu o sa vedem REW-ul la lucru, cu siguranta si-ar fi castigat cativa fani si era interesant de vazut o batalie vs. KWX !
Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau dar nu mi se pare fair play sa se discute dinainte(sau cel putin asa umbla vorba-n sat) sa se inscrie cate unu la fiecare grupa doar ca sa nu apara fenomenul de "canibalizare" cum zicea SEBASTIAN ! Sincer nu inteleg , sau poate la ora asta sunt prea obosit si asta-i cauza , nu inteleg de ce nu vreti o confruntare directa intre R5-uri ? Dau un exemplu si in acelasi timp pun o intrebare: daca rew il bate azi pe kwx si kwx maine isi regleaza masina mai bine si il bate pe rew-u nu e mai mare satisfactia decat daca se da kwx cu un audi a8 2.5 bla bla si il bate desi stie sigur ca aia-i pacuratoare si nu trage? Era un simplu exemplu nu vreau sa jignesc pe nimeni :) |
Quote:
Chiar nu fac confuzie credema, si crxu meu nu e chiar stock in fine!E mult mult mai greu sa cresti puterea cu 10hp la roata la un aspirat decat la un turbo!si nu mi-as lua un r5 gtt nici sa-mi ti pistolu la tampla!cit ca ma chinui cu o honda macar stiu ca e honda nu renault!in fine deja e fasait subiectu cu R5-urile bla bla bla>nu vreau sa supar pe nimeni ,astea sunt parerile mele,cine vrea sa inteleaga bine cine nu iara bine!CU respect CRXu' |
Este un concurs ptr. amatori unde concurentii vin sa se dea din placere cu mult entuziasm , organizatorii au gindit logic un sistem de desfasurare al concursului bazat pe GRUPE , tocmai pentru a aseza bine lucrurile ( un Ex.. sa nu ma trezesc eu cu un Oltcit in grupa cu nu stiu ce R5GTT ,evident superior ,asta ar fi teama mea !?.....atunci a cui ar fi teama si de ce daca ar gasi in grupa lui o masina dintr-o grupa inferioara ?) . Parerea mea este ca nimic nu se compara in aceasta grupa ( C ) cu lupta dintre R 5-uri . indiferent cine cistiga ,cum spunea cineva mai devreme (cistiga in acel moment masina pregatita mai atent ) as compara aceasta lupta cu aceea dintre Evo si Subaru. Haideti sa fie spectacol si fara incidente ,iar pentru participanti placerea de a concura sa ia locul polemicilor fara sens ! Bafta organizatorilor !
|
Mersi Adi , frumos spus ca intotdeauna ! ;)
Bafta si voua cu pregatirile la masinute ! Ne vedem duminica ! |
Quote:
|
Quote:
Stiu cat de greu se creste puterea la un aspirat mai ales la JApo. Acum gadeste-te si la altii.Nu de prosti si-au luat masini turbo si usoare.Cum zice si REW-ul mai sus.EU sunt de akord cu el. Daca omul vrea sa se dea cu Subaru sa se dea.ESte problema lui daca se simpte in stare sau macar incearca. |
Quote:
KAD-ule ti-ai luat bolid si nu stiam noi :-))))) |
[QUOTE=FastDaemon;598465]Pai frate d c mai sunt grupe atunci?nu suntem noaptea pe strada!deaia sunt grupe sa se dea 130 vs 130 nu 130 vs 1.... pai eu am un crx un renalut 5 imi da cam o masina 2!bun noaptea inteleg da la legale?ce cauta el la mine in grupa cand clar nu are 130hp!si de cand se da un turbo cu un aspirat compara tu cuplu la un aspirat cu cuplu la un turbo!PANA LA URMA ORICE LEGALA LA NOI IN ROMANIA SUCKS BAD!
masinile se vor inscrie la grupa la care sunt calculate . dupa cursa , astai alta problema . |
ok! e bine si asa. sa se inscrie masinile in clasele corspunzatoare puterii lor.Dar atunci la final sa mai facem cam 6 liniute pt departajare si anume :cistigatorul unel grupe cu cistigatorul grupei imediat superioare ...si asa mai departe.Asa cred ca este ok si nu are nimeni nici o obiectie mai ales cistigatorii grupelor superioare pt ca sansele sa fie detronati din postura de cistigatori de masini din grupe inferioare sint mici.
|
Quote:
|
OK, ce zicetzi.. intratzi la grupa subarurilor atunci?:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Chiar nu este ok daca ganditi asa. Cursele nu s-au facut pentru R5-uri si nici R5-urile nu vor face mereu curse. Nu trebuie sa va organizati cursa in functie de masinile astea. Voi va impartiti grupele doar ca sa nu dati unul de altul? Nu e corect. Ramaneti in grupa voastra ca sa vada lumea cine e cel mai bun. Vreti cu alte masini? Faceti cerere de libere, dar nu luati cupa unuia din grupa superioara. E un paradox - ai zice ca urcarea in grupa superioara ar trebui sa se faca normal, dar nu e cazul R5-urilor care bat masini 3 grupe mai sus. Parerea mea, daca vrea vreun R5 sa urce in alta grupa, sa se bage la 200-250, sau mai sus. Dar nu luati dreptul omului din grupa D si E de a castiga, bagand un R5 acolo.
Voi cum v-ati gandit? Cel mai slab r5 din grupul vostru se baga la C, urmatorul D si tot asa... Si gata cursele, ca pleaca buburuzele cu toate cupele acasa. Pai cine ami vine pe viitor la curse cand se stie deja castigatorul? Voi sunteti ca Grinchi, care a furat spiritul Craciunului:lol: Voi furati spiritul competitiei! |
Quote:
|
Normal ca nu ! Daca cel din grupa superioara accepta o provocare pe cupa e problema lor, insa nu luam cupa nimanui ! Ei isi fac cartile in parcul auto !
|
Intrarea e p gratis nu ????? :D
|
bafta! poate ajungem si de prin buzau
|
ok!faceti cum doriti voi , nu ma afecteaza foarte tare. un lucru vreau sa stiu sigur: vine cineva cu masina lui jhonny sau nu.daca vina fac tot posibilul sa vin daca nu sansele sa vin sunt foarte mici. deci organizatorii sa-mi zica sau chiar la_chestiune. bafta tuturor
|
n-am citit chiar tot si nici nu am fost la curse la Craiova, poate s-a explicat deja, cum se desfasoara competitia? e cu cronometrare? piramidal? cam de cate ori se da o masina de la o clasa?
|
KWX , o sa-l las pe la_chestiune sa raspunda la intrebarea dumneavoastra !
Morro se va face in sistem priamidal ! Un singur castigator/grupa , varful piramidei ! Nu vom avea cronometrare ! O masina se poate da doar odata sau de 20 de ori in cazul in care are destui concurenti la grupa si este destul de performanta incat sa ajunga spre varful piramidei ! |
nu jitu dak o sa va putem intzelege vreodata.. cand am organizat noi cursa am bagat si acest sistem de urcare in grupe si s-au gasit alte motive de comentat.. Niciodata nu suntetzi multzumitzi de ceea ce vi se ofera.. nu sunt miliarde sa va putem oferi calitatea celor din afara.. dar cu putzinul care-l avem incercam sa facem curse fara pata! si ne mai si reuseste..
felicitari baietzi, jtiu ca va este greu, va tzin pumnii si sa va iasa o cursa foarte buna si cum orice organizator isi doreste multi participantzi, sa nu ducetzi lipsa! p.s. sa nu mi-o luatzi in nume de rau, dar si ca si la voi, s-a spus doar o parere! |
hehe....abia astept sa vad niste filmuletze de acolo....in special pe LKV.... sunt amator....dar imi place :twisted: bafta cu organizarea si la mai multe
|
eu is in petrosani acuma camera digitala e la bucuresti sa vad.... am memorie destula pe ea sa vad cum o aduc..:D
|
Sal baietii ai sa vedem ce o sa iasa vinerii acolo la craiova ia spunetimi si mie cati cai vine 55 kw ???
|
55 x 1.36 = 74.8 cp
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning