![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
o fi bmw-ul sac fara fund, dar placerea de a conduce :X ....nu se compara
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu bmw-ul ai senzatie majora si la "40 la ora" :)))
|
Quote:
:lol: si ala merge pe jos si seara (el da a1..a2..a3...a4...)...cu o cutie automata !!! tu dai pe strada cu Bmw a1..a2..a3..a4 CU O CUTIE MANUALA !!!...INTELEGI TU CE VREAU SA SPUN !!! |
Quote:
ca de manuala te-ai saturat=)))))):peace: mai bine ma plimb cu bmw'u decat sa F*T o femeie...placerea e mai mare:))))) |
nu as da o cutie manuala pe una automata pe nimic :pistoles:
a 1a si a 2a the best!!!!!!!!! |
Quote:
adica ala ii rupe "cutia " la femeie si eu rup cutia de bmw...:)) |
upssssss :))):oops:
|
ce mult mi-a cazut topicu in jos:)))))
masina a mai primit : - radiator -vasc - capete de bara - curea de accesorii - conducte frana ( fata - spate) - aripa stanga - janta care se sparsese la accident a fost inlocuita cu una identica maine ma apuc sa fac fetele de usi negre iar vineri imi iau faruri si capota dupa care urmeaza sambata sa-mi trimita ricko prin curier " bandourile, grila , semnale si bara"!!!! revin cu poze .... |
mai putin si glonteeee :lol:
|
:twisted::twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
gloante v-a primi in ziua cand voi iesi cu ea pentru prima oara:lol: :lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol O sa amestec in schimbatoru ala cum mesteca mamaie la tara mamaliga la tuci:)))))):lol::lol::lol::lol::lol: azi am mers la bavaria sa-mi comand conductele de frana de metal si ajung abea vineri..., deci pe sambata fac marea ieseala In FORTZAAAAAA!!!!! luna asta daca e cuminte cum a fost pana acum:))) e posibil sa primeasca si "adidasi noi" :))) :peace::peace: |
radule ce facem cu bac-ul :(?
|
2 Attachment(s)
OFICIAL AM IESIT CU EA!!!!!!!!
GATA S-A TERMINAT .......NUMAI IMPING LA EA =))))))))))))))) fara faruri fara grila, fara itp, fara asiguraree, cu aripa prinsa in 2 suruburi=))), =)) am luat-o pe cercuri de fata cu garda=)))))))) :peace::peace::peace: pot sa zic ca m-am nascut a 2'a oara:)))) :peace::peace: pun 2 poze !! |
BRAVO!!!! fericirea se citeste pe fata ta :)):twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::t wisted:
|
Quote:
Multumesc frumos !!! AZI AM LUAT-O ASA PANA LA BAVARIAAAAA =))))) SI A FOST HAOSSSSSSSS =))) I-am dat 1 - 2- 3 si au iesit unii de la un liceu in strada sa se uite pana nu m-au mai vazut !!! :)))) :peace::peace::peace: am simtit din nou :)) ca am pentru ce sa traiesc!! :)):X masina asta imi starneste un zambet imens pe buze de fiecare data cand ma urc in ea:X |
te cred :>
|
Quote:
si iesi pe alunisului=))))), dau sa intorc....imi pleaca gaoaza =))) pe 2 benzi=)))), in fata MILITIAAAAAAAAA :shock::shock::shock:.....dai repede intra pe lat ca in filme=))))))))) pe o straduta ce se facea in dreapta ....=)) mi-a fugit gaoaza de nici mie nu mi-a venit sa cred ce frumos intrase fraieru pe lat=)) uitasem si de garda=))))) am aruncat lumea=))) pe trotuare=))))) cu mainile si sacosile ridicate :))) i-am dat pana am scapat de militieni....:)) am iesit iar pe lat=))) si am dus masina la rocar...:))))) am avut o zi plina de peripetii=)))) !!!!!!!!!!! zici bmw zici MAXIMMM!!!!!!!! iubesc masina asta!!! :peace::peace::peace::peace::peace: |
starsky & hutch vin dupa tine raduule =))
masina fortaa + proprietaru fortaa.. = DESTRABALARE MAXIMAA |
Quote:
s-a facut livrarea speciala de la ricko : luni - marti sosesc : bara, grila, bandourile si semnalele hella ...:D :peace::peace: |
Quote:
:D:D:D Ti-ai intrat in sange inapoi! |
Quote:
|
e bina ca stii sa dai din goaza cu ea :D:D =)) bv radule
|
noutati ?:)):D
|
Quote:
|
raducule.... sa inteleg ca masina inca mai are asa un aer de turbo.....:lol:
ai facut o sa isi aduca aminte de vremurile cand o dadea mihai nebunul de a latul la 130:lol: bravo bossule sa o stapanesti sanatos.;) |
mergeee treabaaa varulleeee see stieeee....:pistoles:
k sa il parasc se da pe lat de akm prin rocar :shock: fara faruri grila etc... akm e in teste :woowoo: |
Quote:
|
Quote:
multumesc frumos! |
Quote:
sa vedem cate laturi rezista=)))) |
3 Attachment(s)
Inca, cateva poze ! :peace::peace:
Scuzati claritatea pozelor! |
Quote:
|
Quote:
uitasem sa pun pozele !! |
Quote:
|
Quote:
1 la mana nu-mi murdari tu mie topicu cu posturi care nu isi au rostu 2 la mana mi-am mai luat ban pentru unu ca tine asa ca nu are rost...:)))) o seara placuta ! |
Quote:
|
hai ca arata bine nebuna :P trebuie sa ajunga si cadourile :D..nu s-a lucrat azi la FAN ...nashpa rau si eu astept un LTW si mai multe ca pe vineri e gata avionul :D
|
Quote:
stai fratele meu linistit...vin ele :)) :pelvic_th:pelvic_th azi am gasit masina pe pana=)) \m/ era cauciucu la sarme :peace::peace: :)))) mai am 5 cauciucuri acasa=)) sa le tot gasesc la sarme=))) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning