Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AMERICANE (https://forum.4tuning.ro/399-americane.html)
-   -   Pontiac Firebird (https://forum.4tuning.ro/399-americane/25530-pontiac-firebird.html)

BH-15-RIC 15-03-07 20:52

Re: Pontiac Firebird

Quote:

Originally Posted by xiless (Post 800185)
ma bucur ca ai reusit sa-ti termini masina...acum ...ca o vad..nu stiu ce as mai cauta eu pe acolo...:)))....

si totusi ..mi-ar face placere sa ajung..cu riscul de a fi ignorat...

am si eu o intrebare pentru tine...banuiesc ca te-ai/v-ati inscris pe site pentru expozitia "tuning days"....am primit la vremea respectiva un mail de confirmare/acceptare cu mentiunea ca ma contacteaza ei ulterior...ceea ce nu s-a intamplat...

tu ai primit ceva...te-au contactat pentru finalizarea inscrierii??

Hai sa fim seriosi XILESS cu masina care o ai e cam greu sa risti sa fii ignorat si pe deasupra chiar as fi bucuros sa te cunosc !!!;) ;)
Da ne-am inscris dar inca nu am primit nici un telefon dar nu-ti fa probleme caci sintem multi si nu toti sint sunati .
Dar poti veni linistit si daca nu ai loc te luam linga noi ca si asa venim mai multi din club asa ca nu-ti fa probleme !!!!

protuning 20-03-07 21:55

4 Attachment(s)
stii ca nu puteam sa te lasam cu semnalizarile alea nu??????????????pacat ca trebuie de revopsit bara dar eu zic ca merita .sper sa va placa!eu zic ca vor fi ca niste bijuterii pe bara aia

juana_man 22-03-07 09:22

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 809019)
stii ca nu puteam sa te lasam cu semnalizarile alea nu??????????????pacat ca trebuie de revopsit bara dar eu zic ca merita .sper sa va placa!eu zic ca vor fi ca niste bijuterii pe bara aia

felicitari maistre,te intreci cu fiekre lucrare,cred k iti fac o vizita

xiless 22-03-07 19:02

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 800338)
Hai sa fim seriosi XILESS cu masina care o ai e cam greu sa risti sa fii ignorat si pe deasupra chiar as fi bucuros sa te cunosc !!!;) ;)
Da ne-am inscris dar inca nu am primit nici un telefon dar nu-ti fa probleme caci sintem multi si nu toti sint sunati .
Dar poti veni linistit si daca nu ai loc te luam linga noi ca si asa venim mai multi din club asa ca nu-ti fa probleme !!!!

noutati....

intre timp au mai aparut ceva noutati...in sensul ca m-au sunat..a fost foarte de treaba tipul..Cristi il cheama..din cate am inteles....asa ca sigur ne vedem acolo..sper sa tina si vremea cu noi...

m-am straduit sa o aranjez si eu cat de cat...am polishat-o in week-end cu un prieten...+2 straturi de ceara...dar capota ..care reprezinta 1/2 din masina la noi..:)))..nu vrea si pace sa aiba cat de cat luciu...si am luat si eu cele mai bune produse pe care le-am gasit pentru asa ceva..ca nu m-am zgarcit..mi-era frica sa nu stric cumva vopseaua...aia care mai arata cat de cat...

in alta ordine de idei...ca am zis ca o sa fiu ignorat...:))))..nu ma refeream ca o sa fie 10 ca a mea...ideea este de cat s-a muncit la fiecare din ele..pai ma pot compara cu tine..tu ai demontat-o pe toata si ai facut un unicat...a mea e mare parte "tunata" de fabrica+f.f.putin de proprietarii ulteriori...ori este un concurs de tuning...asa ca eu o sa fiu pe post de "observator"...o sa-ti fac galerie...:)))...ca nu stiu daca o sa mai fie vreun pontiac firebird tunat pe acolo...

abia astept sa treaca saptamana asta....si deja ma uit pe net la vreme..ca n-as vrea sa nu ne putea bucura cum trebuie..adica soare&caldura nonstop

nu mai stiu daca ti-am dat numarul meu de telefon...dar ti-l trimit pe mail...

mihai88 28-03-07 00:23

si pana la urma masina e prezenta la 4 tuning days?

HoricutzWSR 29-03-07 17:29

da,va fi prezenta,de fapt deja e acolo :)

mihai88 29-03-07 23:09

am vazut-o,foarte frumoasa da din pacate s-au descarcat acumulatori si nu am asa multe poze....da ii fac io sambata

salut

BH-15-RIC 02-04-07 15:38

Mersi MIHAI dar din pacate la noi nu se apreciaza genul asta de masini , asa ca ..........................dar e important ca am reusit sa vad aprecierea miilor de participanti care treceau pe linga masina pt. mine asta conteaza cel mai mult si am convingerea ca munca depusa nu a fost in zadar !!!!!!!!!!!;)

Gabi 04-04-07 21:16

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 829431)
[...] dar e important ca am reusit sa vad aprecierea miilor de participanti care treceau pe linga masina pt. mine asta conteaza cel mai mult si am convingerea ca munca depusa nu a fost in zadar !!!!!!!!!!!;)

Nu cred ca aceasta masina minunata a fost adusa in starea in care se afla acum pentru mine sau pentru orice alt om care o vede. Sunt sigur ca pasiunea masina a fost motivul modificarii ei si daca satisfactia personala e la cote maxime, asta e tot ce conteaza.

Am vazut masina, mi-a salivat gura, am admirat-o si am mers mai departe. Sincer, mi-a fost aiurea sa ma bag in seama. Dar am ramas cu zambetul pe buze cand am vazut pana unde pot ajunge unii oameni.

Felicitari !

xiless 11-04-07 20:21

am ajuns duminica la tuning days...dar foarte tarziu...si nu am apucat sa-mi iau la revedere...cand am sosit...pe la 18-18.30 tocmai se spargea distractia...sper sa fi ajuns acasa cu bine...avand in vedere aventurile pe care le-ai avut la venirea in Bucuresti.....si...bineinteles...asteptam poze si cu interiorul complet...ca sa ne putem bucura "integral" de creatia ta..

P@tic_sefu 15-06-07 21:13

salut zi frate si mie cat ai dat de lai tunat ca am si eu unu si vreau sa mil tunez si eu intra pe mess sa vb iulian_sme2006 asta e id meu de mess bft te astept

CyberCSX 21-12-08 09:05

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 591691)
Din pacate nu are decit vreo 140 , dar pina in vara sper sa ii mai punem citiva ca sa ajungem macar pina in 200 !!!!!;)

Decīt sa surubaresti motorasul ala V 6, mai bine da-l jos si pune-i un V 8, cel putin un LT 1 de Corvette ca se potriveste.
Cutia ce o ai pe el e o TH 700 R 4 care-s cam lenese. Recomandabil este o TH 700 R 4 de competitii o DAITONA 500 STREET FIGHTER cu turbina dubla facuta la firma T.C.I.
E fara benzi de autofrīnare pe solenoid si ai un demaraj de te rupe nu alta.
Costa īn jur de 2800 EURO

Motoare noi gasesti la KTS AMERICAN PARTS īn Hamburg - DE

Body kit'ul este excelent. Daca īn RO nu sīnt apreciate US CARS cred ca ar fi cazul sa vi la niste īntīlniri īn DE unde "scena" US CARS este top.

daca sti engleza, pun-te īn legatura CU ASTA. El si-a facut un KNIGHT RIDER - K.I.T.T. replica tot dintr-un Pontiac ca al tau, punct de investitii tuning aprox. 40.000 EURO iar la BANDIT ONLINE este cel mai mare club de PONTIAC FIREBIRD ce exista īn Germania si Austria, membrii pe care-i poti contacta īn forum īn engleza si sa-ti faci o sumedenie de relatii care te ajuta cīnd este vorba de tuning, procurare piese etc.

Tot pe pagina BANDIT ONLINE īn sectorul SPECIALS poti s-o vezi si pe A MEA.
sper sa-ti placa. ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:24.

- Copyright 2026 4Tuning