![]() |
Re: bmw 325
deabea astept sa ajunga cinevea sa se dea cu acest urs HTH ca laudat mai e
teoretic sambata ajung in fetesti dar nu promit nimic daca ajung trebuie sa ne vedem:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sti macar despre ce e vb gata sa inchis topicu asta asa ca taci.si daca te tine ia dracu un unr de 2,5 si vino aici.tiam zis mai sus si nr meu si io pun bani jos.pana la proba contarrie gata ce atata cearta atata mancatorie pe forumu asta? din cauza ca babalai ca tine ma.te rog eu mult stai in banca ta sau daca te mananca intradevar zimi unde sa ne vedem ca te scarpin yo de nuti mai arde de masini toata viata ta pt ca in carucior no sa mai poti conduce |
am primit si avertisment pentru treaba asta
iti dau un mesaj privat si iti spun unde sa ma scarpini si incheiem |
Quote:
|
:):):) bine..
|
7 Attachment(s)
Sper sa nu imi sariti si mie in cap.Pe masina din poza de la prima pagina NIMIC...ABSOLUT nimic nu este ALPINA cel putin estetic. La interior gasesti tot felul de fake'uri...La motor alpina intradevar a facut Unu de 2.7 de vreo 200 de cai paremise numai tin bine aminte...zicea cineva de B6...B6 de la alpina a venit atat cu motor de 3.5 si avea undeva in jurul 250 de cai numai stiu exact dar stiu ca la vremea aceea se faceau comparati intre motoarele de 3.5 cu turbo si cel aspirat de la alpina cat si cu 2.7. Cutia de viteze alpina nu a facut niciodata NICIODATA a'1'a in jos cu 6 rapoarte.
Cat despre combinatia bloc de 2.7 eta cu chiuloasa de 2.5 ...cu cip, si evacuare...eu nu cred ca face treaba sa bata 24v nicodata... O sa pun 2 poze pt voi sa vedeti cum arata un kit exterior de la alpina si un motor de alpina de 2.7 . Concluzia nici eu nu cred ce spune-ti voi legat de masina asta....Iar ca sa investesti intr-un motor de 2.5 cateva mii ca sa il faci turbo nu se merita ...Pierzi fiabilitate. Mai bine ti ai cauta un motor din seria S si ai sti un lucru. Numai bine |
dragii mei prieteni tzarushi : in primul rand imi cer scuze ca "tezecul" meu nu se aliniaza clasei si stilului cataractei (il 77 hth) frate lasa-ne dracu sau macar lasa-ma in plm cu toroapa ta e alpina ca ai lipit tu pe ea stikeru ala pe luneta? eu credeam in prima faza ca este vb de un M-power dar pana la urma este vb de o fuziune intre cele 3 firme bmw,alpina si M si s-a ajuns la un tarush cu o masina rascumparata de la remat vino frate tu oricand in bucuresti in caz ca nu te fac eu gasim alta masina macar sa pleci invins ;) pe bune acum mai bine faceai poze doar la ursu celalalt din poze il....sik si spuneai ca e al tau mai arata a masina dar decat ursu tau mai bine tohanu lu` stra stra stra stra oricum imi place de tine ce ti tare dar nu zici niciodata frate ma urc in masina si vin la pescarushu vostru sa punem de un gratar zici numai veniti voi aici pai crezi ca ne starnesti interesu cu rapciuga aia ???? mai presteaza ursi cu bloc 2,7 si chiuloasa de 2,5 cu serpi cip si tot ce ai tu pe acolo sunt enorm de multi aici la noi la oras de ce crezi tu ca am bate noi drumul pana la tine ca vorbeste unul care zice ca nici el nu stie sigur ce zice si cum este si ce ar fi defapt.....dar na cand te dai jos din carutza si te sui in minunatul URS ALPINA trage cum sa nu este foarte grav....
|
si apropo nu stiu cat de bine ma cunoastetzi voi pe mine sa faceti anumite afirmatii daca ati avea cu vre-o 15 ani mai mult ca mine da frate jos palaria cine stie de cand a avut omu urs si io nu stiam nici macar ce e ala bmw sau poate nu stiam prea bine tainele mersului cand a avut omu primul lui urs alpina....
|
HAHAHAHAHA =))))))))))) aaaaaaaaaahahaaaaaaaa acum am vazut m-am uitat mai bine :)))))))) cu cotetzu vostru sistemul vostru de injectie este jetronik nici macar un cip nu permite si omu a pastrat si instalatia de la alpina =))))))))))))))))))))) ma cac pe mine de ras aaaaaaaaaaahahhhhaaaaaaaa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hahaaaa ba tzarushule eu nu mi-am laudat masina in topicul tau doar tu ai facut din rabla aia a ta mare ALPINA lesinatule nu ai tu treaba cu masina mea....iar cat am bagat in ea 30 de euro aia care ii pomenesti tu sunt multi ai apreciat cam mult !!!! chiar nu am bagat nici un ban dar aici la bucuresti s-a mutat fabrica bmw si m-am angajat maturator la ei si mai fur si eu ce pot dupa acolo mai nou o sa ma mut la fetesti acolo la voi sa fur si un stiker cu alpina sa zic si io la lume ca am urs alpina da na arata cam nasol ce daca nu are nici podea probabil trage motoru de moare lumea frate are vreo 5000 de cai putere ca i-am schimbat io pistoanele cu unele de M 9 diesel si am montat o instalatie de brad pe schimbator+ niste beculete cateva aparatori la tobe + un rulment la joja sport hai ca nu iti mai dau prea multe detalii ca am treaba trebuie sa fac segmentarea la un motor de tramvai.....si inca ceva ...mai nou....la pescarush acolo la noi au adus astia cativa bodyguarzi si la intrarea in parcare te pune sa scuturi buletinul daca sar din el blocuri esti primit daca sar coceni de porumb te trimit de unde ai venit intelegi?!?!? cam asa sta treaba aici in orasul minunat PRIETENE .... nu ne mai plictisi sfatul meu ar fi sa renunti la grandomania asta si sa fi si tu mai altfel nu sa aberezi ca i-ai dat tu lu NFS-ul 3 masini maine poimaine cand vei descoperii focul parca te auzim ca i-ai dat si lu WRC-ul cateva tiruri dar na ;) ....
|
Quote:
|
Deci...deja exagerezi.Vrei sa demonstrezi ceva vino date si taci din gura.
Vi te lauzi fara ca lumea sa te cunoasca la ce reactie te astepti din partea lor. Vrei cai?Sari cu banu'.Sincer nu cred ca daca ai avea bani ai intreba pe un forum ce poti satzi faci la masina ca sa traga mai bine.Bravo tzie daca iti trage masina bine dar potoleste pt ca deja calci f multa lume pe coada. |
bai taran tampit iesit din porumb :) nu mai bate campii cu parnaia aia a ta de masina, sunt aici masini in care s-au investit cel putin pretul de achizitie al masinii tale si vii aici sa ne minti cu alpina ta dupa camp
feghea zice aproape bine alpina cu 2.7 se numea Alpina C2 si avea motor de 2.7 modificat la 210CP dar nu scria nici un alpina nici un moloz pe ea si nici cutie in 6 trepte cum bate campii prietenul tau naka66vio pe care il respect si ii admir de fiecare data masina dar pt simplul fapt ca te cunoaste pe tine nu inseamna ca trebuie sa sara pe noi doar pt ca unii incearca sa iti explice si nu vrei sa asculti si o tii pe a ta.ce zici tu acolo ca ai avut nu era deloc B6, ele au avut motoare de 2.8 si 3.5 M30 (asta in cazul in care stii codurile motoarelor de BMW)una peste alta vezi ca gasca lu maroo si a lui alex rahova e mare de tot si s-ar putea sa te bagam la portbagaj daca te prindem pe aici :)))) si acum sa revenim ca m-am descarcat dupa nervii pe care mi i-am facut dupa ce ti-am citit aberatiile. deci fi atent ca ce motor ai tu acolo e un 2.3 cu serpi din cate vad eu, galeria de admisie este sigur de 2.0/2.3 la fel si instalatia pt ca este BOSCH L-Jetronic si daca ne uitam si la rampa in care stau fisele ori este de E21 ori este de la un E30 pana in 85, deci daca ar fi 2.3 ar avea 139CP + serpii laudati 139.5CP :) sunt foarte dese combinatiile astea 323i Alpina (adica doar cutie Alpina si serpi, scaune recaro, diferential autoblocant) nu stiu exact inca de ce dar mai mult ca sigur ca asta ai tu acolo.Motorul de 2.5 nu exista fara injectie BOSCH Motronic care elimina distribuitorul montat in partea stanga pe blocul motor in spatele alternatorului si il are pus in capatul chiulasei fara posibilitate de reglaj al avansului la aprindere ("delco in cap"). 2.5 cu chiulasa de 2.0/2.3 este imposibil pt ca pistoanele ar lovii in chiulasa ele fiind semisferice. Vrei mai multi cai putere? Iti cumperi un bloc de 2.7 Eta, de pe 325e sau 525e pana in 88, o chiulasa de 2.5 M20, investesti intr-un sistem de injectie stand alone(motec, vems, megasquirt etc) cu care sa poti controla si injectia si aprinderea cu acest upgrade poti stii mereu ce se intampla sub capota cu mica herghelie :). se face o galerie pt turbina, se monteaza un hibrid t3/t4 sau chiar t4 daca chiar vrei sa faci putere, un intercooler de pe modele mai vechi de volvo 760 diesel, wastegate, bov, cel mai bine ar fi ca injectia sa suporte senzor de detonatie, intrare sonda lambda wideband eventual si temperatura gazelor de evacuare. Pe langa asta iti mai trebuie garnitura de chiulasa pt aplicatii turbo, suruburi speciale pt chiulasa, ceasuri temp ulei, temp evacuare, boost etc, un ambreiaj sport pt ca ala original nu te tine mult, frane mai eficiente, suspensie rigida, roti adecvate etc si uite cum se duc 10 mii de euro :) sunt sigur ca mi-am racit gura de pomana cu tine dar poate iti mai dezghet si tie mintea si te mai potolesti cu iesirile de coaie mari, multi din cei care au postat aici mai ales WPP puteau sa-ti scrie fix acelasi post, sau eventual cu configuratia putin diferita(deh, dupa preferinte :) )dar sunt sigur ca nu au vrut sa piarda 20-30 de minute pt un incuiat ca tine.Uite ca eu am ales sa fac asta dar sa stii ca performante fara costuri e foarte greu, daca vrei tu ramai in nestiinta ta cu 2.3 cu serpi filtru sport pus sa traga tot aerul cald din comparimentul motor (-5cai) si care iti mai face si super uzura pe segmenti si bloc din cauza ca tot praful dupa camp intra in motor si o toba finala golita sau ruginita, vezi domne "sssssssssport".Tu unde stai in gara langa parc? dute in colonisti pe strada lacramioarei vezi ca e unul care tuneaza bmw-uri :) pana un alta schimba numele topicului in "BMW 2.0/2.3(nu stiu exact ce motor am)" si daca ai bani si vrei modificari la motor sau la masina da-mi de veste. Salut! |
Quote:
...de ce sunt eu oare sigur ca o sa ai de regretat daca te prinde lumea..aa stiu de ce sunt sigur..pentru ca ai intrecut masura grav de tot , si cu cine n-ar trebuii.. bafta :):) |
Quote:
.si daca vrei sa stii ce motor are masina sau ce motor a avut dute in pantelimon la garaj la piticu si intreabal pe el de masina asata hth daca fugea sau nu.atat .si daca tot va duceti acolo admirati ca are baiatu un urs cu v12 pe el.el stie masina asta mai bine ca toti si va poate spunde.ce draq am zis noi ca a fost alpina? no fi frate da zi ma nu stii nai idee cum au zis unii baietii aici respect da ba tarane ba tarush ca nu esti o mare p....si lasami u nr de tel frate si te sun eu si vin sa ne vedem ccu lumea ta daca te tine daca nu laso moale ca nu e lok |
mda merci fxn dar nu fii tu asa sigur ca este 2.0 sau 2.3 pt ca te inseli,ai dreptate ca adimisia este de 2,0 dar motorul nu,iar pt tipul care zicea ca nu am bani nu stie el ce am eu in buzunar asa ca abtineti-va,eu am pus doar intrebari deoarece nu ma pricep prea bine la chestiile astea si nici mecanicii de aici nu le au asa ca am incercat pe net poate poate dar.........am gresit pana atunci va las pe voi cu masinile voastre super tari si smechere sa va certati si sa va dati stiitori...eu de laudat nu am laudat nimic mai cititi odata.....si tu alex prahova vezi de prahova ta
|
am uitat bai FXN mai cites-te odata forumul si arata-mi si mie unde am zis eu de alpina b6?si dupa aia mai discut si cu tine pana atunci merci pt sfaturi si pla mea....si hai fara sa ne mai certam ca oricum ne certam degeaba
|
fie, admisie si clar si injectia sunt de 2.0. chiar nu are cum sa traga ca un 2.5 in cazul asta, daca vrei injectie completa de 2.5 cu delco calculator debitmetru galerie senzori si ce-ti mai trebuie vb ... tu ai luat doar blocul chel cu chiulasa si ai pun anexe de 2.0?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe cine bagati voi la portbagaj ma? zimi de unde eshti daca te tine p... aia a ta de rechin urias. |
Quote:
|
mda, se pare ca asa sunteti voi baietii din fetesti, cu un caracter care cam lasa de dorit, va rog sa ma scuzati ca am vrut sa ajut cumva, hth vezi ca prietenii de genul asta iti strica reputatia pe forum, mai ales dupa ce incepuse cat de cat sa se transforme intr-o discutie tehnica
|
Quote:
|
Quote:
|
hai mai lasati in pla mea cearta asta...oricum s-a ajuns unde nu trebuia si asta este,noi am vrut doar niste sfaturi dar altii au inceput si pla mea,,,in fine
|
in momentul asta motorul tau daca intradevar este un motor de 2.5 cu chiulasa de 2.5 si anexele care se vad in poze sigur nu are 171CP cat ar trebui sa aibe din fabrica :)
l jetronic este unul dintre primele modele de injectie electronica bosch care controleaza doar injectoarele fara posibilitate de chip motronic este o injectie care s-a pus din 87 si are delco in cap si controleaza si aprinderea si injectia si are si sonda lambda, suporta chip cam asta e generalizat |
aha deci asta e.sa stii ca nu demult gasisem in bucuresti u urs zax dacal stii mil vindea ieftin rau il luam pt motor si mia zis la tel ca are 2,7 cu 2,5 da nu lam luat ca ajuns acoloneam limbat si masina se taia benzina la 4mii si ceva de turee si navea delcou in cap.da avea ce va vlaga.ce parere ai era 2,7 cu 2,5 sau era 2,7 simplu eta.?
sau tre sal vezi ca sati dai seama deci e un urs negru cu serii pe naspa are nr zax |
Quote:
|
Quote:
tragea destul de bine pt un eta fara absolut nici o modificare |
Quote:
|
bara m technic II si volan de M parca
|