![]() |
Re: calendar DRE
Pretul este 500 RON dus-intors.
1) Squid - BMW E46 2) Mihai - Citroen BX 3) Mihai - Honda Civic(S2) 4) Dragusu - Seat Ibiza 5) Haplea - Seat Ibiza |
Quote:
|
Apreciez initiativa de a trimite mai multe masini pe autotren.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa stau si soferii/propietarii mai linistiti, nu se mai participa cu stresul ca daca se strica masina.. nu mai ai cu ce sa te intorci.. eu stiu mai bine ca in septembrie 2009 cand am fost la unguri a trebuit sa stau prin Oradea o noapte pentru un prieten foarte bun.. pe vremea cand seat-ul mup era la fostul propietar |
1) Squid - BMW E46
2) Mihai - Citroen BX 3) Mihai - Honda Civic(S2) 4) Dragusu - Seat Ibiza 5) Haplea - Seat Ibiza 6) Crystip84 - Opel Astra 7) WPP - BMW E30 8) BOH - BMW E30 Ar mai fi 1 loc disponibil. |
1. Squid - BMW E46
2. Mihai - Citroen BX 3. Mihai - Honda Civic(S2) 4. Dragusu - Seat Ibiza 5. Haplea - Seat Ibiza 6. Crystip84 - Opel Astra 7. WPP - BMW E30 8. BOH - BMW E30 9. Doru - BMW E30 |
Serban - corsa 2.0T
|
11. Alex apr golf 5
|
scuze de intirziere,dar se mai poate un loc si pt.mine va rog?
si unde trebuie sa platesc? |
Avand in vedere ca cererea este foarte mare, voi aduce si un camion de 4 auto daca e necesar.
Pentru a nu risca sa raman cu locuri libere, plata trebuie facuta in avans pana cel tarziu marti 23 Oct. Nr. meu de telefon - 0752109991, o sa va trimit contul prin sms. |
Cu ajutorul lui Cristi (Gaju) pot face iar un pret bun pentru transport, adica 350 RON dus-intors pentru Bucuresti.
1. Squid - BMW E46 2. Mihai - Citroen BX 3. Mihai - Honda Civic(S2) 4. Dragusu - Seat Ibiza 5. Haplea - Seat Ibiza 6. Crystip84 - Opel Astra 7. WPP - BMW E30 8. BOH - BMW E30 9. Doru - BMW E30 10.Serban - Corsa 2.0T 11.Alex Apr - Golf 5 gti 12.SIO - Skoda Octavia 13.Skoda Toys 14.Skoda Toys 15.Skoda Toys 16.Skoda Toys |
multumim Cristi pentru ajutor.. :)
|
1. Squid - BMW E46
2. Mihai - Citroen BX 3. Mihai - Honda Civic(S2) 4. Dragusu - Seat Ibiza 5. Haplea - Seat Ibiza 6. Crystip84 - Opel Astra 7. WPP - BMW E30 8. BOH - BMW E30 9. Doru - BMW E30 10.Serban - Corsa 2.0T 11.Alex Apr - Golf 5 gti 12.SIO - Skoda Octavia 13.Skoda Toys 14.Skoda Toys 15.Skoda Toys 16.Skoda Toys 17.Guzu - Golf IV 18.Bibi - Golf III |
Pentru aceasta etapa nu o sa se faca un topic special??nu de alta dar ar fi o idee sa vorbim si noi cei care venim ca spectatori poate ne combinam la motorina sau mergem mai multi pe tren.Gajule poti sa imi spui si mie ce pret va avea intrarea? sa stiu si eu si cei care mai sunt
"studenti" ce bani strangem. |
1. Squid - BMW E46
2. Mihai - Citroen BX 3. Mihai - Honda Civic(S2) 4. Guzu - Golf IV 5. Haplea - Seat Ibiza 6. Crystip84 - Opel Astra 7. WPP - BMW E30 8. BOH - BMW E30 9. Doru - BMW E30 10.Serban - Corsa 2.0T 11.Alex Apr - Golf 5 gti 12.SIO - Skoda Octavia 13.Skoda Toys 14.Skoda Toys 15.Razvan - Golf IV 16.Kay - Opel Astra 17.Kay - VW Sciroco |
cu vremea cum facem fratilor? am vazut ca se anunta vreme destul de urata....
|
Quote:
|
Camion 1 - Incarcare Branesti Vineri ora 11:00 dimineata
1. Squid - BMW E46 2. WPP - BMW E30 3. BOH - BMW E30 4. Doru - BMW E30 5. Kay - VW Sciroco 6. Kay - Opel Astra 7. Haplea - Seat Ibiza 8. Serban - Corsa 2.0T 9. Alex Apr - Golf 5 gti Camion 2 - Incarcare Carrefour Militari Vineri ora 11:00 dimineata 1. Mihai - Citroen BX 2. Mihai - Honda Civic 3. Crystip84 - Opel Astra 4. SIO - Skoda Octavia 5. Skoda Toys 6. Skoda Toys 7. Guzu - Golf IV 8. Razvan - Golf IV |
Haplea vezi sa nu cumva sa strici masina pana etapa de Arad, tocmai ce ai trecut pe langa mine (diham) patinand pe 1,2,3:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Stii ca vorbeam cu prietenul meu exact cand ai trecut tu si i-am zis ca uite asa a reusit haplea sa rupa o planetare vezi ce faci si inlocuieste planetara ca daca vin la Arad cu putin noroc si nu te vad o sa fie super aiurea etapa care ma intereseaza cel mai mult "Cea de Diesel"!
Sper ca nu imi porti pica sau ca nu crezi ca am fost cobe :( daca se strica ceva la masina azi cand ies pe strada Haplea jur ca o sa sughiti:)))=))) Tot nu se face un topic special nici in al 9-lea ceas???? |
Quote:
|
Motorul lui SIO a crapat, asa ca s-a eliberat un loc.
Vine cineva? |
Ceva update de la fata locului
|
Domy 10.38
Paul civic turbo 12.7 Golf 5 bh xx vis 12.1 In rest nu prea au zis timpi... |
ploua..:((
|
wpp ce timp?
|
Quote:
|
Pe care? :-)
|
Cum a fost vremea si ce timpi au facut baietii
|
Ceva nou??? Catalin WPP ,BoH, Haplea ce timpi au avut??
|
Quote:
|
Bine nu ma asteptam sa fie recorduri mai ales ca am sunat un prieten care a fost si cand a ajuns ieri zicea ca vremea e cam nasoala...(Cei de mai sus ma interesau in mod special pentru ca atunci cand ma duc la competitie pe ei ii urmaresc in special!) Ar mai fi SIO si inca vreo 2.. dar din cate am auzit nu au fost din diverse probleme!
|
Azi am fost acolo, a plouat aproape toata ziua.. mai tare-mai incet si a fost nasol, cateva masini au avut probleme pe la mijlocul traseului unde erau niste insemne cu vopsea alba si au derapat. Semaforul de la start si-a facut si el de cap cu concurentii, a mers cand a vrut el :lol: Restul a fost frumos, muzica a mers tot timpul, "vorbitorii" au incercat sa faca putin spectacol sa nu inghete lumea de frig. Zic totusi ca a fost un eveniment reusit desi sunt sigur ca se putea mult mai mult daca vrea era buna, poate la anu...
|
O fi prea devreme sa intreb cand este prima etapa si unde? :D
|
oare pe cand se afiseaza calendarul pe anul asta ?
|
La anu si la multi ani . Masi este 1 luna jumate teoretic pana la prima etapa si nimeni nu stie nimic . In ungaria s`a afisat din octombrie .......bine ca au bagat toti bani in masini si pe altii ii doare undeva ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning