Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25359-provocari.html)

HD-21-ARD 12-05-07 21:48

Re: Provocari

mai putin SUBARU :D:D:D

bunilla 12-05-07 21:52

rupe si subaru stai linishtit... :)

sNap7 12-05-07 23:05

fie vorba intre noi .. da RS4 nicio sansa :D

HD-21-ARD 12-05-07 23:20

ce il mai atacam pe domnu' Bunea..........:D
sa o folosesti sanatos si fara incidente

mutzu 13-05-07 01:41

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 898045)
rupe si subaru stai linishtit... :)

O zis Raul ( baiatul cu Z3 ) ca il vinde pe asta, are 10.000, mai tre sa faca rost de 20.000 si isi cumpara M3 =))

Kedy 14-05-07 15:46

O sa se umple orasul de M-uri am vazut si vreo doua M5 frumos asa.

bunilla 14-05-07 15:54

da... la 2000 RON impozit o sa fie ca Daciile... :|

LE: la M5 e 3000 :)

Kedy 14-05-07 16:04

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 900616)
da... la 2000 RON impozit o sa fie ca Daciile... :|

LE: la M5 e 3000 :)

Orisicat obrazul subtire cu cheltuiala se tine. :D :D :D

BAD-GUY 14-05-07 16:24

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 900608)
O sa se umple orasul de M-uri am vazut si vreo doua M5 frumos asa.

In Hunedoara? esti sigur? poate aveau numai semnul :) care mai totzi si-l pun...

Kedy 14-05-07 16:46

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 900656)
In Hunedoara? esti sigur? poate aveau numai semnul :) care mai totzi si-l pun...

Sigur unul ii in chizid si ii mustar si mai este unul pe langa Artima l-am vazut Albastru asta are nr de Austria pe el

xxdadixx 14-05-07 17:35

Ala din Chizid nu e M am impresia ca e diesel de 2,5

mutzu 14-05-07 18:16

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 900696)
Sigur unul ii in chizid si ii mustar si mai este unul pe langa Artima l-am vazut Albastru asta are nr de Austria pe el

Ala mustar, e 2,5 diesel, a lu Licinius.
Si ala cu numere de austria e 520 benzina.

mutzu 14-05-07 18:17

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 900851)
Ala mustar, e 2,5 diesel, a lu Licinius.
Si ala cu numere de austria e 520 benzina.

Nu este nici un M in Hunedoara.

HD-21-ARD 15-05-07 00:38

lasa ca e la Deva............

chillii 03-07-07 02:10

provoc mashina aia verde<LG> la o liniutza sau silvash sau alergat in saci ! ha ? mere digei ? la serios vorbesc .. ar fi interesant

mutzu 03-07-07 02:16

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 978581)
provoc mashina aia verde<LG> la o liniutza sau silvash sau alergat in saci ! ha ? mere digei ? la serios vorbesc .. ar fi interesant

HA-HA.
EMGIULE masina in grupa cu tine.Sa vedem ce POTI! :)

F.R.Sonic 03-07-07 08:27

LG ??? :)) Uoai Adi ce o zis de masina ta :D

BAD-GUY 03-07-07 11:09

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 978722)
LG ??? :)) Uoai Adi ce o zis de masina ta :D

Nu e masina mea...a mea e Rover 25 MG ZR 160 asta e denumirea corecta...deci nu e nici o povocare daca nu stie nici macar cum se numeste masina mea,ca sa nu mai zic ca ei vorbeau de alte detalii tehnice fara sa cunoasca macar numele masinii...ce sa mai vorbim ca nici morotul nu prea stiu cum arata... :)

Si chiar si asa tot nu ma dau cu el,n-as vrea dupa aia sa-l am pe consintza toata viatza,el e la varsta aia "teribila" prin care am trecut si eu la un moment dat...,ce fac,fac pentru mine si nu ca sa demonstrez la cineva ceva,cand o sa mai creasca si ii vine mintea la cap atunci facem ceva organizat cat de cat si poate...

El e corupt acuma de cateva personaje dubioase :D si impins inainte...dar nu se gandesc ca poate iasa ceva urat,si atunci sa vezi cum isi baga totzi cozile intre picioare...

mutzu 03-07-07 11:31

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 978916)
Nu e masina mea...a mea e Rover 25 MG ZR 160 asta e denumirea corecta...deci nu e nici o povocare daca nu stie nici macar cum se numeste masina mea,ca sa nu mai zic ca ei vorbeau de alte detalii tehnice fara sa cunoasca macar numele masinii...ce sa mai vorbim ca nici morotul nu prea stiu cum arata... :)

Si chiar si asa tot nu ma dau cu el,n-as vrea dupa aia sa-l am pe consintza toata viatza,el e la varsta aia "teribila" prin care am trecut si eu la un moment dat...,ce fac,fac pentru mine si nu ca sa demonstrez la cineva ceva,cand o sa mai creasca si ii vine mintea la cap atunci facem ceva organizat cat de cat si poate...

El e corupt acuma de cateva personaje dubioase :D si impins inainte...dar nu se gandesc ca poate iasa ceva urat,si atunci sa vezi cum isi baga totzi cozile intre picioare...

Un raspuns clar, care iti exprima 5 litere.. PI**A :)

Te-o provocat si LOGANUL nu ai vrut, si CTR nu vrei, vrei sa te provoace vre-un oltcit sau un matiz, sa faci cu el, sa te lauzi dupaia ca esti tare.
Fa si lasa tu ce-o sa se intample.

Numa asa ai putea sa te imprietenesti cu PAM =))

mutzu 03-07-07 11:32

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 978949)
ba nesimtitule,team provocat ! mai dute draq cu explicatiile tale,la varsta mea il plimbai pe ala cu rolele in mashina asha ca nu mai vb tu de mine ca eshti o mizerie care numa da din gura...ma faci sa ma disper aici...team provocat !!!!! te dai sau nu ? pot sa jur ca te tragi pe cur hai pa

Da ba, dar il plimba cu osutacinzecidecai dinaia din `92 :)

BAD-GUY 03-07-07 12:28

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 978949)
ba nesimtitule,team provocat ! mai dute draq cu explicatiile tale,la varsta mea il plimbai pe ala cu rolele in mashina asha ca nu mai vb tu de mine ca eshti o mizerie care numa da din gura...ma faci sa ma disper aici...team provocat !!!!! te dai sau nu ? pot sa jur ca te tragi pe cur hai pa

E chiar comica situatzi acuma,ma gandeam ca macar aici scap de voi...doamne ce e in capul vostru nu stiu...ce sa va zic,nu v-atzi gasit persoana,mai cautatzi poate gasitzi,ce draq numai eu am masina in orasele astea,de ce nu te dai cu MUTZU de exemplu,teoretic la cat de racer e el ar trebui sa te faca fara probleme,sau de ce nu cu GYM ca tot suntetzi prieteni buni si are o masina destul de buna,sau de ce nu-l chematzi pe ala cu Loganu,la cat il lauda MUTZU si ala ar trebui sa fie un concurent pe masura.

Un singru lucru te rog,nu ma mai jigni,ca de obicei vorbesti din auzite,tu nu sti nimica concret da ai un tupeu jegos sa faci niste afirmatzii care intrec orice masura,am trecut cu vederea peste multe lucruri dar daca tot asa o tzi o sa iasa urat.

chillii 03-07-07 13:10

deci nu te dai..atunci bagati draq mashina pe autovit si cautati alt forum..ceva gen 4booring.de , eu mam tot abtinut la posturile tale...pacat de mashina care o rulezi ca defapt nu o rulezi,fac mai multi km copii pe sanitas cu rolele decat tine pe luna,hai nu ma ameninta tu pe mine,nu crede ca ma cunoshti ca te inseli,iar la faptu cas copil am chiar 21 ani si ca vreau sa te provoc nu ma indemnat nimeni , vreau doar sa vad ce poate mashina mea cun asha mare raiser ca tine :)))) hqhahahah nnu mai pot,ashtept sa vad ceti mai poate caca capu la fazele cu fugitu de provocari,ai 160 horshi si ii ai degeaba.hai pa...auzi? fa si tu nishte poze si din partea dreapta la mashina sau numa din stanga ii fotogenica ? hai pa

BAD-GUY 03-07-07 13:27

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 979170)
deci nu te dai..atunci bagati draq mashina pe autovit si cautati alt forum..ceva gen 4booring.de , eu mam tot abtinut la posturile tale...pacat de mashina care o rulezi ca defapt nu o rulezi,fac mai multi km copii pe sanitas cu rolele decat tine pe luna,hai nu ma ameninta tu pe mine,nu crede ca ma cunoshti ca te inseli,iar la faptu cas copil am chiar 21 ani si ca vreau sa te provoc nu ma indemnat nimeni , vreau doar sa vad ce poate mashina mea cun asha mare raiser ca tine :)))) hqhahahah nnu mai pot,ashtept sa vad ceti mai poate caca capu la fazele cu fugitu de provocari,ai 160 horshi si ii ai degeaba.hai pa...auzi? fa si tu nishte poze si din partea dreapta la mashina sau numa din stanga ii fotogenica ? hai pa

Nu era amenintzare dar de fapt tu ia-o cum vrei,nu te cunosc pe tine personal decat prea putzin,dar cunosc genul,nu trebuie sa fi filozof,se vede si din putzinele posturi cine si cum esti,din repesct pentru ceilaltzi useri ai acestui forum,mai ales ca esti nou pe aici,ar trebui sa o lasi mai moale si sa fi mai respectuos si lasa te rog scrisu ala de mirc,zici tu ca nu esti copil dar singur de dai de gol.

Mai am si alte preocupari momentan decat sa stau toata ziua si sa ma plimb cu masina,ca sa pot sa ma ocup de ea si sa bag benzina e nevoie de bani,si banii aia trebuie facutzi cumva...dar deja ne abatem de la discutzie,potzi sa ai 21 de ani ca tot copil esti si o sa mai fi pentru ani buni,si eu inca mai sunt copil dar unu ceva mai mare,ca de nu eram nu-mi puneam mintea cu voi.

Inca ceva daca tot esti acuma pe forum urmareste si tu nenumaratele topic'uri pe tema asta sa vezi cum se face o provocare,de obice provocari copilaresti ca a ta nu se iau in considerare,ca tine sunt o gramada,adica imediat cum isi iau o masina puternica vor sa provoace pe unu si pe altul,in loc sa aibe rabdare sa cunoasca masina foarte bine,sa-i stie limitele etc,tocmai de aia nu se iau in considerare,ca ei din start provoaca pe altzii mai experimentatzi tocmai ca sa se afirme instantaneu...da si aia ca si mine au ceva minte si nu se baga asa usor in asa ceva.

Stai linistit cand o sa vreau sa ma dau cu tine,te caut eu...

Kedy 03-07-07 13:35

V-ati cam aprins, amandoi aveti masini puternice si frumoase sunt foarte curios ce o sa iasa de aici. Poate pana la urma o puneti de o cursa si tare as vrea sa nu o ratez;)

sNap7 03-07-07 14:04

Ce astepti EMGIULE ?! Sa te provoc eu ? Promit solemn ca o sa o fac peste vreo luna .. :lol:

F.R.Sonic 03-07-07 14:11

FARA JIGNIRI CA NE SUPARAM!!! chiar nu puteti respecta decizia lu' BAD-GUY??

sNap7 03-07-07 14:17

ba da , nu l-a contrazis nimeni ...
... da atunci sa-si pastreze masina pentru mers la piata nu pentru racingu' care-l viseaza el.

F.R.Sonic 03-07-07 14:25

E treaba fiecaruia ce face cu masina lui!!! Si cum alege sa mearga cu ea
Dak vrea poate sa mearga cu frana de mana trasa si noi n-ar trebui sa-i purtam de grija :p

chillii 03-07-07 14:55

eu chiar nu inteleg cum poti vb tu de experientamea... in fine eu te provoc ! ori la 400 m ori pe un timp mai bun pe silvash..scuze acol ca am vb urat<ma cam scos din sarite> deci uite lumea ii interesata de o cursa intre mine si ady cu emgiu..daca eshti asha bun nu tiar fi greu sami inchizi gura..dar pana atunci nu ma lua cu experiente de sofat pls..tiam mai zis nu ma cunoshti...hai numa bine

iar de incearca sal lasi afara pe gym si pe mutzu din discutia noastra...nu inteleg cei asha greu...filozofie chiar..noi 2 , mashinile si asfaltu ...

BAD-GUY 03-07-07 15:03

Stau si va explic dar degeaba,deci e clar,fara doar si poate ca a ta e mai puternica,e scris negru pe alb...160 de cai fatza de 200 de cai,intreabare de gradinita,care e mai tare?nu trebuie sa-mi demonstrezi mie nimica de ce nu intzelegi...tzi-am zis stai linistit,cand o sa vreau sa ma dau cu tine,te caut,pana aunci vezi poate sunt altzii care vor...daca tu nu ai stare.

chillii 03-07-07 15:33

pe dyno stock a scos 190 de cai ctr-ul si cam suntem la acceasi categorie..iar daca tu tot vb de experienta..aici sar fi putut vedea,nu ? sau vb degeaba ? sau ii de benzina treaba,no problem scot de la mine din rezervor..cat poate consuma pe 400 m sau un silvash ? max 15 litrii..si by the way .. eu am prea multi si alex cu loganu prea putitni .. poate o sasi ea cineva din hd MG,sa fie 160/160 horshi. chiar is f curios de skillul tau..

BAD-GUY 03-07-07 16:57

Eu zic pana una alta sa-tzi faci asigurare fullcasco,saptamana asta sa vad cum fac cu lucrul si rezolvam numa sa potzi dormi tu noaptea linistit si poate si altzii.

chillii 03-07-07 17:11

fullcasco ? ce vrei sa intrii la start in mine ? :)) in fine ashtept sper sa aiba si cativa spectatori intrecerea asta

F.R.Sonic 03-07-07 17:21

Ba sa nu intrati unu in altu ca nu ar fi frumos...
Castigatoru dintre voi doi il provoc cu polo meu ce vine maine :D

chillii 03-07-07 17:23

cashtigatoru da un suc la salsa sau ceva acol sa fie frumos ? apropo sa ne strangem mai multi..;)

BAD-GUY 03-07-07 17:23

Nu de aia mai ar fi culmea,pe Silvas cunosc eu 2 care si-au facut praf masinile,si cred ca si voi ii stitzi si nu sunt numai ei...

mutzu 03-07-07 22:13

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 979420)
Stau si va explic dar degeaba,deci e clar,fara doar si poate ca a ta e mai puternica,e scris negru pe alb...160 de cai fatza de 200 de cai,intreabare de gradinita,care e mai tare?nu trebuie sa-mi demonstrezi mie nimica de ce nu intzelegi...tzi-am zis stai linistit,cand o sa vreau sa ma dau cu tine,te caut,pana aunci vezi poate sunt altzii care vor...daca tu nu ai stare.

Gym are 118, si bate tot aproape pana in 150.
Culmea si de 200 poate bate:)
Deci cai, nu te mai iei dupa cai.
Doar cand joci NFS:))

BAD-GUY 03-07-07 22:48

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 980156)
Gym are 118, si bate tot aproape pana in 150.
Culmea si de 200 poate bate:)
Deci cai, nu te mai iei dupa cai.
Doar cand joci NFS:))

Cand te sui tu la volan primeste bonus cai masina,am uitat sa mentzionez :))

mutzu 04-07-07 00:48

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 980240)
Cand te sui tu la volan primeste bonus cai masina,am uitat sa mentzionez :))

ARATA-NE SKILURILE.
SI LASA MIRCUITU PE FORUM :)

CBY 04-07-07 01:20

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 979659)
fullcasco ? ce vrei sa intrii la start in mine ? :)) in fine ashtept sper sa aiba si cativa spectatori intrecerea asta

:)))), o sa fiu prezent :P , ....

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning