![]() |
Re: VW Golf I - Proprietari
ps am golf 1 cred ca motorul este de golf 2
|
Salut! incerc sa achzitionez un Golf I,83,1.6 D,2USI,ALB, pb mea este ca nu se gasesc chedere pt ea, voi ati avut nevoie la restaurarea masinii? Multumesc
|
problema achiztionarii sa fie chederele?
ia-l si dupa vedem ce are fiecare in materie de chedere... in primul rand ce chedere te intereseaza... |
o Kh3 ,multumesc pentru rapiditate,asta ma face sa cred ca am sustinerea voastra, vreau sa o desfac complet,reparatii,inlocuiri iar la final vopsirea si nu vreau sa mai pun chedere vechi. Vreau sa inlocuiesc toate chederele incepind cu cele de exterior : parbriz,laterale,haion,se mai gasesc?
|
se gasesc insa sunt scumpe. poti sa mergi si pe mana a 2-a atata timp cat nu sunt mancate si coapte
cat pentru parbriz haion si latarle am si eu ceva bucati |
ti-am vazut pozele,bafta multa,vom fi frati de suferinta pentru un tel de unii de neinteles! :rolleyes2 Incerc sa merg pe cat posibil pe piese noi.
|
am obs ca ai nr de Bucuresti ,poate colaboram la aceasta pasiune.:peace:
|
cu cea mai mare placere... poti sa imi dai add pe mess o_kh3
|
1 Attachment(s)
proprietar de golf mk1 gti trophy...restaurare in progress
|
Vinde cineva un golf mkI?
|
|
vapix...da cu ce tia gresit masinuta aia?....
|
zi tu ca tu esti propitarul,eu pot spune 100e ,iti convine?
|
vb pe mess daca vrei, catalinrx25
|
Am tot incercat sa ma abtin dar....greu cu maimuto.....scuze galateanu asta, mare XPERT in bagare de seama. Omul vrea sa vanda masina ce-i atatat de greu de inteles,ce trebuia sa-i faca ceva, Columbeanco.:evil:
|
bine mai bucuresteanule...daca iti place tigania aia de masina...atunci chiar nam ce discuta cu tine....hai veziti de treaba ta de bucurestean si lasama pe mine sa fiu xpert in ce vreau eu....
|
@expert. omu a inteles gresit ce ai vrut tu sa zici prin postul respectiv. am dezbatut cu el problema pe mess si l-am facut sa inteleaga ce ai vrut sa zici. a vrut sa corecteze dar nu cred ca a mai apucat.
|
asta e...dar pentru probleme de genu..nemultumiri etc...exista PM...dar in fine...inteleg ca poate pe la bucurest lumea are 3 C^%$e dar sa pastram limita bunului simt....multumesc anticipat....
|
Expert customs imi cer scuze, se pare ca am interpretat gresit postul tau.
|
np....
|
Quote:
Nu se intampla sa ai cumva un ornament cromat de pe geamul dreapta-spate pt 2 usi in plus :D Merci!;) GOLF MK1 '80 1.6 TDi https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=1603 |
sorry nu am .... am avut ceva acum vreo 3-4 luni dar le-am dat unui prieten
|
2 Attachment(s)
Proud owner of Mk1 4 usi urmat de un Mk1 2 usi(proiect top secret):twisted:
|
@rorika eu zic ca merita prezentat si top secret-ul totusi sa fim si noi ca cei de afara unde nu exista ideea de a nu arata ce masina ai si ce modificari ai facut la ea....
in orice caz golful in 4 usi arat foarte bine... felicitari |
o_kh3:top secretul este deocamdata o coaja ruginita...
Multumesc pt aprecieri ;)Golfu asta este masina lu Tata din 94 si a avut extrem de multa grija de ea,a fost restaurata in 2005 si apoi a suferit un accident in partea stanga fata,si si in 2006 a fost facuta iara,anu asta a dat putin rugina pe arcade spate dar m-am ocupat de ea! |
pune aici o poza de test... primele mele proiecte au fost tot niste coji ruginite asa ca ....
|
Golfu MK1 Vandut.. 8)
O sa incep un proiect in cativa ani, deocamdata Vento.:lol: Spor la lucru baieti si km-ii cat mai multi fara reparatii ;) |
salut
am o chiuloasa reconditionata de golf 1 benzina 1,6 supape ghiduri pastile shimbate, rectificata, reglata etc....mai am un motor 1,5 tel 0770106666 oradea |
chiulasa e de inj?
|
este tot una, exista 2 feluri de galerii de admisie pt carburator si pt injectie, pui pe chiuloasa care vrei, eu am din ambele...
|
bun baiat....
chiulasa de injectie are locul pentru injectoare in chiulasa nu in galerie asta => chiulasa de carb.... keep searching and learning |
tu vorbesti despre injectie multipunkt...la monopunkt nu e nici un loc pt injectoare..documenteaza te inainte sa comentezi
|
golf 1 injectie multipounct nu exista doar monopunct si acela este gti-ul care e singurul golf 1 cu injectie (mecanica)...ori inseamna ca nu stii tu ce vinzi.....
bafta la vanzare |
n-am spus ca chiuloasa i de inj monopunkt dat pot sa pui pe el galerie pt inj monopunkt
|
18 Attachment(s)
si eu cu un Golf MK 1 GTI Cabrio , cumparat de o saptamana , fabricat in 1980 , modelul american cu faruri patrate , cu un motor de 1.6 110 cai-putere , geamuri electrice , praguri si aripi evazate....am putin de munca la el dar sper ca il voi termina pana in vara
|
Cumpar mk1, astept oferte.
|
4 Attachment(s)
sa pun si io ligheanu meu pe aici
|
discutia de mai sus cu chiuloasa a cam luat-o razna.Pe chiuloasa nu sunt locase pt injectoare sunt pe galeria de admisie motorul de 1.6 si 1.8 gti sunt cu injectie mecanica numita k-tronic , galeria de admisie de la injectia multipunct k-tronic difera de admisia m-tronic adica monopunct iar pt carburatie este o alta galerie de admisie care nu are legatura cu cele doua sisteme de injectie m-tronic si k-tronic
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sa pun si eu cateva poze cu golfuletzul meu , acum este in lucru
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning