Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii KIA (https://forum.4tuning.ro/594-discutii-kia.html)
-   -   Kia (https://forum.4tuning.ro/594-discutii-kia/25199-kia.html)

ionut.popescu 22-01-09 09:16

Re: Kia

Este alegerea lor, pacat numai.:(

JohnnyX 22-01-09 16:44

I`am trimis ieri un PM lui Zoliat legat de usergroup. Astept un raspuns...:???:

silent 25-01-09 16:19

am stat pe topikul asta si am citit fiecare mesaj si trebuie sa va felicit...desi am doar 16 ani (in curand 17) si parerea mea nu conteaza foarte mult, pot sa va spun sincer k mi-am schimbat parerea in bine despre kia in general am stat si am analizat asa umpik pozele(design interior, exterior, motorizare)....practic/avantajos/frumos....kia. felicitari pentru topic..si felicitari pt toti posesorii de kia va urez"multi km cu putine incidente" salut!!!

Lecca 25-01-09 16:57

stiti ce-mi place cel mai mult? cei care au votat nu si de fapt nu au nici o treaba cu kia, adica nu au kia! mi se pare stupid din partea lor din moment ce scrie clar "cat de multumiti sunteti de masinile VOASTRE kia"
:lol:

silent 25-01-09 17:00

Quote:

Originally Posted by Lecca (Post 2009391)
stiti ce-mi place cel mai mult? cei care au votat nu si de fapt nu au nici o treaba cu kia, adica nu au kia! mi se pare stupid din partea lor din moment ce scrie clar "cat de multumiti sunteti de masinile VOASTRE kia"
:lol:

daca bati vreun apropo...:) sa stii k nu am apasat si nici nu apas butonul ala...

Lecca 25-01-09 17:59

a nu man, stai chill, sunt anumite persoane care au intrat aici special sa voteze "nu imi place masina mea kia" :lol:

JohnnyX 25-01-09 18:11

Sunt curios ce au avut de castigat acei oameni. In fine.... @silent multumim pentru urari !!!

ionut.popescu 26-01-09 11:00

Quote:

Originally Posted by silent (Post 2009268)
am stat pe topikul asta si am citit fiecare mesaj si trebuie sa va felicit...felicitari pt toti posesorii de kia va urez"multi km cu putine incidente" salut!!!

Multumim @silent pentru urarile tale. Ceea ce doresc este sa iti spun ca incercam sa fim impartiali. Suntem constienti ca o masina, marca KIA, nu se poate compara cu un BMW, Mercedes sau Audi, dar in segmentul ei de piata este o alegere foarte buna.
Referitor la sondaj, nu am de spus decat ca este onest sa isi argumenteze fiecare votul.

ionut.popescu 26-01-09 11:04

Pentru a exemplifica ceea ce au spus si colegii mei, sunt curios tangenta dintre userul DACIA-Wrc(care a votat ca nu este multumit de masina lui marca Kia) si marca Kia....

Lecca 26-01-09 20:01

eh sunt unii care mai bine s-ar sinucide decat sa se urce in kia sau sa detina una.... citeam pe un forum peugeot cum un posesor de 307 nu ar putea sa se coboare intr-atat pe scara sociala si sa isi ia o kia ceed.... :lol: acuma daca avea 407 sau 607 ii mai intelegeam basinile , dar asa ....
sau mai spuneau ce fete au cei din kia, frustrate si lipsite de fericire, pt ca ne-am luat masinile cu calculatorul in mana calculand fiecare banutz, si ce figuri relaxate au cei din peugeot-uri, luate din pasiune si bucurie.... :rolleyes2 bai ai unii niste gaze in cap ceva de speriat :crazy:

JohnnyX 26-01-09 20:08

Sunt curios ce fatza face "Pejosistu`" cand un conducator de kia "frustrat" trece pe langa el si constata cu stupoare ca nu o poate ajunge doar daca cel "cu calculatorul in mana" franeaza.... Si poate ca incercand sa faca acest efort supraomenenesc ii mai si cade partea electrica de la "Pejos" (lucru foarte des intalnit la leu...) astfel incat se va face o rocada intre expresiile fetzelor....

eMH 26-01-09 23:23

Sunt jmecheri dom'le,au frantuzoaice :)
Eu am mai multe masini,printre care si o Kia,pe care Peugeot nu o sa o ajunga in urmatorii 3-4 ani din pc de vedere al luxului.
Am o Kia Sorento,care e de departe mai luxoasa decat care 607/407/307/206/107/alte alea vreti voi :)
Nu imi fac probleme...

P.S.: Asa sunt unii... Au dat de bani (cica),isi cumpara masina cu ~1.000 E mai scumpa,pt nimic (diferenta de pret este fictiva,nu are o baza clara) si cred ca au masini "bengoase"

Skyppy 27-01-09 07:40

Sambata 31.01.09 - intalnire clubkia la Poarta 1, ora 15.00

eMH 27-01-09 12:05

Cand ne intalnim si prin Ploiesti ? :D

ionut.popescu 27-01-09 12:41

Sambata, 31.01.2009, intalnire Club Kia Romania la Craiova...

ionut.popescu 27-01-09 12:44

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2013752)
P.S.: Asa sunt unii... Au dat de bani (cica),isi cumpara masina cu ~1.000 E mai scumpa,pt nimic (diferenta de pret este fictiva,nu are o baza clara) si cred ca au masini "bengoase"

Ma bucura faptul ca mai sunt si oameni cu capul pe umeri si discuta in cunostinta de cauza. Sunt persoane care au achizitionat Kia Ceed si au dat ~18.000 euro. Nu isi permiteau Pejos?

RD-Woo 27-01-09 13:40

Un singur lucru adaug!
Kia, impreuna cu Hyundai, sunt marci care fabrica modele de masini (c'eed, pro_cee'd, i30, etc..)
in cea mai moderna fabrica auto din Europa!!
cati dintre concurenti nu ar vrea sa detina o astfel de uzina la standarde
de super calitate..!!

clawmvp 27-01-09 23:09

mai stie cineva vreo grila pentru pro ceed in afara de cea de la ath ?

sau daca se poate face custom pe undeva?

Lecca 28-01-09 06:39

momentan nu, cei din service si dealeri nu stiu nemic... pt ca am avut accidentul am zis ca poate poate imi pun bara spate sport la pro, sau tot kitul xr, dar nimic pe nicaieri momentan...

clawmvp 31-01-09 22:51

Lecca have a look :

http://www.coastadeest.ro/detalii_bo...?idprodus=1537

(preluat de pe clubkiaromania)

Lecca 01-02-09 09:00

HOOOOOOOOOOOLYYY SHIIITTTTTT!!!!!! :shock::shock::D:D8)8):lol:

eMH 01-02-09 12:29

Frumos...
Pt Kia Sorento 3.3 de 241 de cai,unde gasesc un soft...ceva ??
Cam la ce bani ??

norbi_bidi 05-02-09 22:37

3 Attachment(s)
sa va arat si masina mea (a-l tatalui meu).
Kia Cee'd SW (sport wagon), motor 1,4 benzina 109cp...
scuzati ca masina e murdara in poze dar momentan nu am altele... (masina este deja inmatriculata, in poze are numere rosii)

JohnnyX 05-02-09 22:46

S`o folositi sanatos atat tu cat si tatal tau !

norbi_bidi 05-02-09 22:56

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 2041906)
S`o folositi sanatos atat tu cat si tatal tau !

Eu mai am putin pana sa o folosesc dar multumesc oricum...
Sa stiti ca tati e foarte multumit. Nu regreta ca a cumparat aceasta masina desi eu ii tot spuneam sa cumpere motor mai mare (macar 1,6) acum nu regret ca a luat 1,4 :D

JohnnyX 05-02-09 22:58

Cam cat mai ai? Eu numar orele, zilele si lunile pana in iunie cand o sa incep scoala...:dribble:

norbi_bidi 05-02-09 23:04

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 2041943)
Cam cat mai ai? Eu numar orele, zilele si lunile pana in iunie cand o sa incep scoala...:dribble:

cand va fi vreme mai buna ii fac poze si revin... 8)
fata de pozele alea i-am mai pus si jante...

offtopic: am exact un an pana incep scoala... (sper sa treaca repede)

JohnnyX 09-02-09 11:29

Au trecut 3 saptamani de cand i`am trimis PM lui Zoliat legat de usergroup`ul Kia si nu am primit nici un raspuns. Ce am mai putea face? :(

Lecca 09-02-09 13:46

pretty much nothing... pe unele din forumurile dedicate altor masini e mai putin activitate ca aici, dar asta e...
topicul asta ar putea fii separat lejer in alte cateva, gen consiliere achizitie, prezentare generala, jurnal de bord (masinile fiecaruia) , posibilitati tuning, etc etc. plus ca nimeni nu poate nega activitatea si interesul starnit de topicuri precum proceed vs gtc sau ceed vs peugeot 308.... nu vad nici un motiv pentru care nu ar exista un forum dedicat kia, asa cum are si Chevrolet, Hyundai, etc etc.
pt admini: atata vreme cat nu exista un forum dedicat, nici posesorii nu sunt motivati sa aiba activitate...

JohnnyX 09-02-09 13:52

Asa este Lecca.... pacat ca nimeni nu vede aceste lucruri si nimeni nu apreciaza eforturile pe care le facem.

Lecca 09-02-09 14:20

nu e vb de apreciat eforturi :lol: ca nu de asta postam aici, ci ca sa avem si noi coltisorul nostru .

JohnnyX 09-02-09 14:29

Pai si tastatul e un efort :)) :lol:

eMH 09-02-09 19:16

Exercitii pt "dejte" !!
Eu i-am zis de multa vreme lu' Gratzian mi se pare,dar acelasi rezultat...

norbi_bidi 09-02-09 20:55

OnTopic: am pus pe usi ceva "chestii" (nu stiu cum se numesc)... sunt negre... nu se vad ca sunt pe usa... se pune la capatul usii pentru a nu da cu usa in ceva. E ceva plastic dur si daca deschid usa si dau cu ea, dau cu plasticul ala :-)

OffTopic:lasati offtopicul... o sa incerc sa vb si eu sa se faca separat pentru Kia... revin daca e ceva nou :-)

JohnnyX 10-02-09 19:04

Mi se par foarte practice chestiile alea, mai ales ca garajul meu e destul de ingust. Imi poti da mai multe detalii te rog? :D

norbi_bidi 10-02-09 19:16

5 Attachment(s)
nou: mi-am luat capace... se vad in pozele de mai jos (mi-am luat si la masina si la scuter) 8).... se vand la set de 4 bucati, 25 lei setul :-)

@JohnnyX: despre acele chestii de pe usa. si alea se vand la set de 4 bucati si se lipesc pe usa... 15 lei setul :-)

JohnnyX 10-02-09 19:20

Multumesc ! O sa incerc sa caut si eu. Sper sa gasesc...

PS: Frumoase capace. Numai sa ai grija sa nu ti le fure baietzii...

norbi_bidi 10-02-09 19:30

Se gasesc pe la "piese auto"... Cel de acolo mi-a dat o revista de "tuning" si erau astea acolo si mai erau tot felu. Ce imi trebuia ii spuneam si comanda.

eMH 10-02-09 19:47

Pai cred ca din reviste din astea de tuning "obor style" isi comanda piesele astia de isi fac masinile atat de misto,incat apar la rubrica kitsch tuning :| !
Nu vreau sa exagerez,nu vreau sa jignesc pe nimeni,da' mie mi se pare un accesoriu care strica imaginea masinii.
Cum ar fi acum sa ii pun o bucata mare de cauciuc in fata,in caz ca intru in cineva ??
Sau un cadru cu inca un set de roti pe fiecare parte,ca sa fiu sigur ca nu ma rastorn ??
Eu cred ca masina trebuie lasata asa,pur si simplu trebuie mai multa atentie cand deschideti usa.

norbi_bidi 10-02-09 19:49

nici nu se observa pe masina... vei vedea in curand in poze! cand intrebam pe cineva ce e nou? nu isi dadeau seama

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning