| Andrey_RNX |
27-02-12 17:30 |
Re: E36 - AR 09 RNX
Quote:
Originally Posted by cristiungureanu
(Post 4902692)
Era un simplu sfat avand in vedere ca vrea sa puna motor de 2.8 ceea ce implica foarte multe costuri ( cutie , motor ,radiatoar , planetare , frane , cardan , si alte elemente de siguranta ) lucruri pe care ar trebui sa le stii daca esti cunoscator .... am inteles apropoul tau subtil ca nu bag decat carburant , dar am deja 3 masini modificate si una la activ ( 320d la 330d ) si am investit in motor cat nu face masina ca sa o pot pune la punct , cand puteam sa o vand si sa imi i-au alta ..... deci e un sfat util . Daca punea un motor de M toata stima , merita sa vezi un e36 sedan cu motor M
|
nu am cum sa vand masina sa cumpar o rugina cu motor mai mare.masina mea am facuto eu si stiu ca nu are gram de rugina,toata mecanica este NOUA bucse pivoti suspensie............daca ar fi sa iau alta masina m-ar costa cel putin 2000 de euro ca s-o aduc in starea in care este a mea acuma,vb de mecanica si tinichigerie,
tre sa te uiti sub masina si sub vopsea ca sa iti dai cati bani s-au bagat.am pus numai piese noi nici nu vreau sa aud de o piesa uzata pe masina mea daca intelegi ce zic.
|