![]() |
Re: DACIA BERINA 1300 TURBO intercooler 1978
Quote:
|
stiu cine te poate ajuta dar in bucuresti
|
Merci mult de intentiile bune dar e ff departe.... o sa gasesc banuiesc si pe aicea..Oricum va mai trebui cred nu sunt sigur pana nu le pun pe pozitie fabricat si un distantier gandit bine la prinderea etrierului ...de si aparent vine unde trebe..........
|
Quote:
|
Quote:
|
Maine Raliu la BUZIAS.. am sa postez filmari vedem ce iese .... din cate se aude singura dacie de orice fel care s-o inscris.....:)
|
1 Attachment(s)
flime de azi .........................: cu ceva chinion si cu probleme ......
am ajuns acolo...si face figuri (aparent timoneria) defpat imi era crapata tija de la maneta de schimbator..(care s-o si rupt, am ramas cu el in mana ca in filomele cu prosti ) ....so improvizeaza rapid....:)...s-o facut cu un prelungitor de cheie clicket mic de ala mai lung taiat ti batut inauntru in maneta ( e model renault gol pe din inauntru) I n cursul raliului constat ca frana de mana nu prinde pe ambele roti :( iar erau niste jaloane care cel mai eficient se ocoleau cu frana de mana.... |
Baga si pana de cauciuc acolo,ca sa fie ghinionu complet !
|
Mai eu nu stiu dar cand ramai cu maneta de schimbator rupt in mana numai ghinion pot sa ii zic...verifici ce verifici la o masina inainte de start dar la cati din voi i-o trecut prin cap sa verifice tija schimbator pt crapaturi? sub ornamente etc....?
|
1 Attachment(s)
film mansa 2..buzias 2006
|
8 Attachment(s)
niste poze :
|
Ai dat prea mult drumu la aer pe rotiile fata ! :(
|
tot ce e posibil....
|
Si din cauza asta devine masina subviratoare ;)
Ia zi-mi o treaba... Barele alea 2 antiruliu de pe spate... Ce diametru au de mergi pe 3 roti in viraje? Intreb pt ca am sesizat si eu ca bara de papuc de pe fata e cam moale fata de cum ar trebui. |
barile de spate sunt standard doar ca am 2 prinse una peste alta
|
Asta stiam, ai mentionat deja acest lucru.
Nu m-ai inteles, intrebam ce diametre au barele, de vreme ce exista 3 diametre, iar diferentele-ntre ele-s enorme. Eu am avut 2 bare subtiri si n-am fost multumit. Am pus una singura groasa si e mult mai bine, e mai rigida. Si eram curios la ce grosime-s cele 2 bare ale tale pt c-am vazut in poze ca se ridica roata de pe interior. Deci cred ca-s groase. Cat... te-ntrebam pe tine :) |
2 Attachment(s)
inca niste filme
|
Referitor la grosimea barilor de torsiune din spate am sa le masor cu sublerul ca nu mai stiu
Am luat una identica cum am mai avut pe masina ca sa se distribuie egal sarcina... |
Cine are un Detector de radar la pret bun de vanzare pt dnsoara "daciana galbena" ca nu se mai poate..:( ???????????
|
Ce vrei sa spui ? Ca nu o poti tine sub 60,asa nervoasa e ? :lol:
|
Quote:
|
na or ajuns si ceasurile de boost si cel de temp de ulei+sonda..maine poze .....
|
Ceau.Cum de nu ai participat la Cupa Alfa?
|
Quote:
mi-am smuls suportul din lonjeron de la tirant ....se face dar dureaza....trebuie sudor bun.... reglaje unghiuri etc....asa ca am fost doar spectator.. asta e. |
Masina e functionala iara......trasla la loc , sudat , facut unghiu ....merge struna , urmeaza sistemul de franare.
P.S ..are cineva de vanzare punte spate d r18 sau fuego verziunea pe discuri ? (nu tambur ) ! |
bravo tati ne bucuram sa te avem iar pe strazi...nu ai pus si tu poze cu indicatoarele care ti le-ai luat...cat ai pana la urma bara stabilizatoare??la ce diamentru?
|
gasesti cam greu asa ceva dar daca ai imaginatie poate iti faci
|
Tare masina!!Felicitari
|
referitor la barile de spate de torsiune sunt de 16 mm si sunt 2 identice
|
4 Attachment(s)
poze noi cu instrumente...si roti si cauciucuri de iarna.
|
Frumos te pregatesti de sezon ..ii sta bine cu jantele albe ..
|
1 Attachment(s)
ceasurile lumineaza in 7 culori....poti alege culoarea dorita sau sa schimbe incet (un efect de FADEING)
|
Super tare frate RESPECT:D :peace:
|
Quote:
|
Rupe masinutza ta, felicitari pentru timp, suflet, pasiunea si banii depusi in ea..
M-am bucurat cand am vazut ca are bord ca al meu.. Keep it up! |
Merci de aprecieri, masina va continua inbunatatirile vor urma frane pe disk pe spate, alta turbina ,mici usurari,un roll bar din duraluminiu etc. asa una cate una incepand de la anul..
|
Este cumva cineva pe aicea care si-o construit ROLL BAR in Dacie Berlina ceva calumea si frumos, si in acelasi timp si efectiv? Dc Da, l-as ruga frumos sa posteze nite poze cum or iesit.....ca pe viitorul apropiat asa ceva va intra pe masina.....si mai dorii niste idei....Merci :)
|
sgm-ul cred ca are cunostinte
|
3 Attachment(s)
rollbar-ul
|
Quote:
Patrea din spate in ce l-ai prins.....? te-ai dus pana la cuva telescop cu ea...sau te-ai oprit in cabina la placa de la luneta >? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning