![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
4 Attachment(s)
Atentie mare ....mazga si drumu de poiana iara au facut o victima...:(
|
naspa rau de tot...bine ca n-a fost mai grav...
s-a intamplat aseara?? |
wtf ? aseara ? Imi pare rau pentru lori, tabla se indoie la loc da`o incolo, bine ca a scapat, dar ... see the bright sight, oricum vroia sa si vada de alte spoilere. Yackone baga mare ...
|
3 Attachment(s)
mmmda...prima mea masina, am bagat multi bani in ea, electricul, motorul, evacuarea... nu am vrut sa carpacesc nimic...am lucrat pe bune...si mergand sa iau flori pentru cineva(ironia poolii) am oprit la stop si taxistu' m'a spart...cica avea vreo 80 cand trecuse de semafor...dar 10 metri pe sosea nu i'au ajuns, s'a oprit in mine...altfel, acum o dau...negociabil, ca am un scirocco si no...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
asa arata candva... si inca una...
|
Quote:
|
Naspa.Bine ca "nu" am vazut accidentu live a lu lori :)
|
pacat de opel...bine ca nu ai patit ceva, oricum mai era de lucru la ea....mult chiar.
|
pai stii care e faza...intr'adevar mai era de lucru, dar facusem destul de mult la ea, din starea in care o luasem ajunsesem sa schimb mai bine de jumate din ea... am facut electricul si motorul brici, full piele interior, woofere, mai aveam doar tablaria...cam atat mai era de refacut...acum s'a rezolvat...nu?:((
|
Bahh pe calea bucuresti un pic emediat dupa mc donalds .... un mercedes a reusit sa doboare un stalp inrand pe contrasens ... nu mi-am dat seama ce mercedes era ca am trecut repejor ca ma grabeam undeva ... care a facut poze va rog sa le posteze :D
|
5 Attachment(s)
am sperat ca nu o sa mai postez niciodata aici...dar azi, pe str gradinarilor, la 50 m de eurobiliard mi-am parcat ca tot cetateanul masina pe bordura...am fost de am jucat biliard si cand am iesit am constatat urmatoarele: toata partea dreapta a masinii este zgariata si oglinda sparta, am gasit bucati din oglinda la cca 10m distanta de ea. oare cand nu ma vor mai urmari necazurile?
ps: AVETI GRIJA UNDE VA LASATI MASINA!!! |
naspa bigule..imi pare rau sa aud asta..
|
nashpa radule...imi pare rau...:(:(:( daca pot sa te ajut cu ceva call me...
BTW:scuze ca nu mam dat azi...dar eram intrun scandal cu rare!!!!:( sorry! |
naspa rau radule...nu pot sa cred cat ghinion ai cu masinutza asta :(
|
nu vreau sa cred da....a devenit obisnuinta parca... :(
mugur, las-o balta cu datu la o parte si spuinei k ii rup muia lu donkey ala daca isi mai scoate muja aia de gretos k il scutur de ii amestec oaselele in el |
Quote:
|
Quote:
eu tiam zis...crezi bine nu crezi...asta e... ijn orice caz...sorry!! |
6 Attachment(s)
un bmw pe Fundatura Harmanului
|
Laser frate :lol: I-a tras un tuning de numa numa
|
buei sapcutzaBv te bucuri de necazu omului ce dreaq`... pacat de mashina ca investise un spoiler ceva in ea.. te baji tu repede cu baragladina ta de tico sau ce matiz ai
|
Quote:
sper ca ai inteles si nu vei insista pe acest subiect. pt. Basca... fara replici la aceste afirmatii k? |
Quote:
|
Quote:
|
oarecare...
|
Unde pot sa duc eu masina la reparat sambata. Capatu de bara sa mi-l fac si unghiu de fuga ??
|
hmmm...si Domnul Rbo a decis sa ni se alature pe aceasta sectiune...printrun derapaj "extraordinar" in acul de par al drumului pe poiana...;) misto tare ma..vrem poze;)...las ca bine ca esti u ok...;)
|
Nu am poze :| nu e nimik grav ... doar janta praf cauciucu praf capatu de bara rupt si cam atat la prima vedere(a lu flow)
|
Quote:
du te maine la magazinele de piese auto cumpara capatul de bara daca l gasesti pe stoc ia un mecanic si mergi cu el sa l schimbe unghiul de fuga si ce se mai constata ulterior se pot face linistit luni martzi in colo ps : sa se uite cineva sa nu fie si si bieleta de directie bulita dar din cate am vazut eu capatu de bara s a rupt si bieleta parea ok , oricum va fi destul de greu de scos bucata ramasa din capat de bara in bieleta |
Bah .. apai ce pot sa zic eu e ca am duso la casco si sa vad acum ce trebe sa-i schimbe .... asteptam
|
vezi mah.... cand ti-am zis sa-ti vezi de treaba nu m-ai ascultat :lol:
|
si itzi vine a rade !?
|
doar un pic ... dar nu de bucurie sau din rautate ... cum te gandeai ;)
era mai mult un zambet prietenesc |
stai linistit nu ma gandeam la asta, dar mi se pare totusi deplasat sa "zambesti" la necazu` omului chiar daca este din prietenie ... :/
parere PROPRIE si PERSONALA ! |
ok... (10 caractere plm)
|
|
Quote:
|
Frate da voi unde va parcati masinile de aveti atatea "accidente" si majoritatea knd masina e parcata.
|
http://www.metacafe.com/watch/351176...olo/...inainte
in aceasta filmare a franat inainte de sensul giratoriu :( |
imi pare rau dar a disparut filmarea :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning