Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

DolusD 22-10-06 01:11

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

me princess4u se pare ca tu suferi rau de tot ! poate ne explici si nou c ai patzit ?

dexter_20 22-10-06 10:49

Ieri am vazut si eu ca...treaba asta cu masina conteaza si nu prea. Eram cu o fata si ne plimbam cu masina mea(logan). Trec pe langa masina lui bmw_rulllzzz si spun "Marius e acasa". La care ea...."e a lui bmw-ul?" eu "dap, Iti fac lipeala cu el?". Ea "eeee,la mine nu conteaza daca are sau nu masina,trebuie sa imi placa de el". Mai pe seara,stateam de vb cu o prietena de-a tipei cu care am fost cu masina ca era ziua ei si ne-a invitat pe amandoi. Ce imi amintesc din dialog:
Ea: esti cu Iulia?
Eu:nu. Pare ca suntem?
Ea: da
Eu:nah,ne stim de mult timp,suntem buni amici si cam atat.
Ea:aha....si v-ati plimbat azi cu masina ta?
Eu:dap
Ea: dar ce masina ai?
Eu: logan
Ea: super(incepe sa zambeasca) ,prietenul meu are un jaf de dacie 1310(si se intristeaza).
Asta e. Padure fara uscaturi nu exista....

dmn 22-10-06 11:41

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 594284)
Ieri am vazut si eu ca...treaba asta cu masina conteaza si nu prea. Eram cu o fata si ne plimbam cu masina mea(logan). Trec pe langa masina lui bmw_rulllzzz si spun "Marius e acasa". La care ea...."e a lui bmw-ul?" eu "dap, Iti fac lipeala cu el?". Ea "eeee,la mine nu conteaza daca are sau nu masina,trebuie sa imi placa de el".

mda! e si nu prea!nu conteaza daca are masina , dar e mai bine sa aiba...
...si trebuie sa-i placa de el in sensul sa nu aiba 3 ochi sau sa nu fie cocosat ...
eu iti spun sincer ca pt 90% din femei conteaza mai putin cat are baiatul ochii de albastrii...
un baiat trebuie sa fie in primul rand ingrijit si manierat... ca vorba aia... nimieni nu-si alege fatza cu care se naste...
daca nu conteaza, de ce te-a mai intrebat daca e al lui bmw-ul? putea sa te intrebe cum arata el sau daca are prietena... nu?

me princess4u 22-10-06 11:56

Da am suferit mult de tot..dar asta nu mai conteaza acum
In schimb as vrea ca baietii sa faca diferenta intre fetele care vor de la ei doar banii si sa se plimbe cu o masina tare si fetele care tin cu adevarat la cineva si ar fi dispuse sa faca sacrificii pentru persoana respectiva...pentru ca bagati fetele in aceeasi oala si nu e corect...:sad:

dmn 22-10-06 12:06

si voi nu bagati barbatii in aceeasi oala? ce? asta e corect?

me princess4u 22-10-06 12:25

Se pare ca ai patit-o si u...:sad: Da asta asa este...dar aici e iar diferenta aceea...unele fete baga barbatii in aceeasi oala, unele nu...cumpentru unele fete conteaza masina pentru unele nu...
Eu cred k dak iti place cu adevarat o fata trebuie sa risti, asta dak consideri k merita, acum ramane parerea fiecaruia:-)

Mustang 22-10-06 12:40

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 594331)
mda! e si nu prea!nu conteaza daca are masina , dar e mai bine sa aiba...
...si trebuie sa-i placa de el in sensul sa nu aiba 3 ochi sau sa nu fie cocosat ...
eu iti spun sincer ca pt 90% din femei conteaza mai putin cat are baiatul ochii de albastrii...
un baiat trebuie sa fie in primul rand ingrijit si manierat... ca vorba aia... nimieni nu-si alege fatza cu care se naste...
daca nu conteaza, de ce te-a mai intrebat daca e al lui bmw-ul? putea sa te intrebe cum arata el sau daca are prietena... nu?

pai ce ???
e el important ???
sau masina pe care o conduce ??? sau cu ce impresii se da jos din masina pe langa prietenele ei ???

alta viata e cu BMW ...
=> materialista ...

riptor 22-10-06 13:55

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 593272)
Da , dar taicul poate nu-i cumpara masina pana nu prinde experientza si normal ca are dacie dar nu stii catzi bani poate avea sau ce masina o sa conduca peste 1 an , sa nu-ti fie mila ca nu stii ce bani conduce taticul :D :D :D ! am intalnit asa ceva ! respect !

si asta-i adevarat..

DolusD 22-10-06 15:42

Quote:

Da am suferit mult de tot..dar asta nu mai conteaza acum
In schimb as vrea ca baietii sa faca diferenta intre fetele care vor de la ei doar banii ....
In moment ce yo is full de bani nu pot sti daca femia de langa mine ma iubeste pe mine sau imi iubeste banii si voi traii cu aceste sentiment neplacut toata viatza !? d c sa am bani sa nu am ce face cu ei ??? sa fiu iubit decat pt banii mei ??? cam asa se intampla in ziua de azi cine are bani are zana de femeie cine nu are sta si se uita la ce refuza cei cu cu banu pe ei (ma refer doar la categoria mai "speciala" de femei) ! Sunt si femei care nu se uita dupa bani sau dupa masina pe care o conduci pt ca yo pot fi cu dacia lu` tata pt ca am nush ce la bmw-u meu sau depinde.... !

Dulcica }{ 23-10-06 23:47

Normal ca, conteaza masina!!! Pt orice sex conteaza masina!!! te simti mai bine intr-una noua care sa nu-tzi creze emotzii ca te lasa cand itzi este lumea mai draga. La toata lumea place LUXUL nu doar femeilor!!!!!!!! :peace:

B-83-DAC 24-10-06 02:54

Conteaza dar nu din motivele expuse de dulcika si anume vezi doamne siguranta. Sa fim serios cunosti spre exemplu 2 baieti draga mea si amandoi au masini noi.Unul are un bmw si altul are un logan.Ala cu logan are tot ce vrea si bani si casa si de toate ala cu bmw nu are mai nimic dar are bmw. Mentionez ca nu e diferenta de aspect intre ei si daca ar fi sa te iei dupa cum sunt nu ar conta pe care l-ai alege.Ia zi pe care il alegi pe cel cu BMW sau pe cel cu LOGAN?

Dulcica }{ 24-10-06 18:09

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky (Post 596744)
Conteaza dar nu din motivele expuse de dulcika si anume vezi doamne siguranta. Sa fim serios cunosti spre exemplu 2 baieti draga mea si amandoi au masini noi.Unul are un bmw si altul are un logan.Ala cu logan are tot ce vrea si bani si casa si de toate ala cu bmw nu are mai nimic dar are bmw. Mentionez ca nu e diferenta de aspect intre ei si daca ar fi sa te iei dupa cum sunt nu ar conta pe care l-ai alege.Ia zi pe care il alegi pe cel cu BMW sau pe cel cu LOGAN?

Pe amandoi draga!!! nu ma intereseaza marca, daca asta te intereseaza......ma intereseaza sa fie noi si bune!!!!!

B-83-DAC 24-10-06 18:11

iauite o dam in altele.Cu amandoi :) nu cred ce zici

DolusD 24-10-06 20:12

Quote:

......ma intereseaza sa fie noi si bune!!!!!
Hahahaha ,au evoluat femeile frate , sa fie NOUA , poate ma trezesc draq de acu in colo cand vreau sa combin o femeie imi cere talonu de la masina ca sa vada ce an e :D :D :D hahahah , hai ca te-ai rupt in figuri ! nu o luatzi in nume de rau dar asa e !

riptor 25-10-06 02:37

Quote:

Originally Posted by Dulcica }{ (Post 597346)
Pe amandoi draga!!! nu ma intereseaza marca, daca asta te intereseaza......ma intereseaza sa fie noi si bune!!!!!

pai bmw-u nou e mai bun ca loganu nou....deci? :)

tune_AKj 25-10-06 10:55

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t. (Post 582517)
pentru o femeie care stie f clar ce fel de barbat vrea langa ea problema banilor este una din ultimele pe lista...asta in cazul in care se exclud night stands...sunt alte goluri de umplut afara de cele din pat si cele din buzunar..iar ce cauta in mod normal o femeie este sigurantza,care nu tot timpul este data de masina pe care o ai....de ce?pentru k aparentele inseala si pentru ca de ffff multe ori un bmw tare ascunde saracia dintr-un apartament de bloc turn la etajul 8 cu 2 camere si cu frigiderul dezghetat sa nu consume curent ,care se scumpeste pe zi ce trece....cine are impresia ca o masina tare ilustreaza starea materiala(ridicata !!) a celui care o poseda se inseala....iar cine se ghideaza dupa principii de genul acestuia inseamna ca se multumeste cu putin..iar daca se multumeste cu putin inseamna ca nu pune pretentii si ...se adapteaza doar la cateva""ture"";) nu sunt ipocrita nici nu fac pe mironosita..exprim doarpunctul meu d vedere si nu e intentia mea sa jicnesc pe nimeni...fostul meu prieten avea o dacie break ,urmatorul un bmw coupe , am avut si un prieten apoi cu olcit si actualul are bmwseria 3...so?diferenta o face barbatul.....nu masina pt k nu te culci cu masina(eventual in masina:lol: ..si cine crede eterna poveste k p***are gust mai bun in bmw sau mert...sa fim seriosi....nu t excita mai tare o keie cu sigla d bmw seria 5 sau un septar ..e vorba de omul de langa ....)
acum dk e vb de fitze dau ff mare dreptate celor care au postat aici si au spus k e alta fitza sa cobori dintr-un septar decat dintr un olcit..asa o fi...dar o persoana de gen feminin cu astfel de fitze nu se numeste FEMEIE , e mai degraba copie ieftina a unei papusi gonflabile...care are doar o singura utilitate :sad: cu toate ca lumea mai are si uscaturi(fie ele si ""gonflabile"")pt o femeie nu conteaza marca masinii , pt k dk e destul d inteligenta stie sa si procure singura confortul fara sa ramana datoare ...:-P
repet e parerea mea ...

subscriu.....

Dulcica }{ 25-10-06 21:10

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 597492)
Hahahaha ,au evoluat femeile frate , sa fie NOUA , poate ma trezesc draq de acu in colo cand vreau sa combin o femeie imi cere talonu de la masina ca sa vada ce an e :D :D :D hahahah , hai ca te-ai rupt in figuri ! nu o luatzi in nume de rau dar asa e !

Pt cei 18 anisori, se cam "rup" toate de tine!!!! Eu sigur mi-as dori sa ma "rup" toata, numa sa nu am o conversatie cu tine!! esti "prea" inteligent!!!!

pheerya 25-10-06 21:29

eu nu sunt de acord cu Dulcica...ce legatura are masina omului cu compatibilitatea dintre 2 persoane? da o draq de treaba ca daca toata lumea ar gandi asa s ar cupla decat 20% din persoanele de pe glob...scuza ma dar pentru varsta ta...ca tot l ai atacat pe DolusD din acest motiv...nu prea ai o gandire sanatoasa:???:

DolusD 25-10-06 21:33

Hai ca nu cred ca ne-am calculat coeficientu` amandoi ca sa-ti dai u cu parerea despre inteligentza mea ! mai papuse si cum ziceam am gasit un trabant nou noutz , pleaca la prima cheie pe bune ,am masina noua (ai zis ca tre` sa fie noua) nu ne combinam si noi ? ???? :evil: :evil: :evil: hai sa nu depasim limita bunului simtz , daca nu stii sa formulezi o propozitze cap-coada incearca sa nu ma ataci pe mine pe acilea !

Quote:

nu ma intereseaza marca, daca asta te intereseaza......ma intereseaza sa fie noi si bune!!!!!
yo din asta deduc ca te intereseaza neaparat masina noua si buna (in sesul sa mearga bine sa nu ramai cu ea prin padure sau pe camp :evil: :evil: :evil: ) ! asa ca nu are rost sa mai cont. discutzia asta ! daca te-ai simtzit nasol sorry dar cam asa sa intzeles din ce ai vrut u sa zici !

Dulcica }{ 25-10-06 21:36

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 598878)
eu nu sunt de acord cu Dulcica...ce legatura are masina omului cu compatibilitatea dintre 2 persoane? da o draq de treaba ca daca toata lumea ar gandi asa s ar cupla decat 20% din persoanele de pe glob...scuza ma dar pentru varsta ta...ca tot l ai atacat pe DolusD din acest motiv...nu prea ai o gandire sanatoasa:???:

Stiu ca nu-i o gandire sanatoasa da un copil de 18 ani nu cred ca este foarte in tema cu subiectu'<fara suparare> Poate nici macar nu are masinutza lui!! Sorry........da vorbeste in necunostintza de cauza! Sau cine stie..............poate gresesc eu si este unu' din aceia care face parte din actegoria Don Juan!

DolusD 25-10-06 21:44

NU fac parte din nici o categorie , am masina mea (chiar daca e o dacie dar este a mea ,e pe numele meu) si in curand o sa trec la alta , momentan prind experientza ! Nu ma cunosti ca sa vb despre mine dar potzi sa-ti dai cu parerea despre ce zic yo pe acilea (asta e cu totul altceva) ! am avut papuse fff multe femeie peste 20 ani (NU MA LAUD SI NU VREAU SA AUD COMENTARII ) chiar daca am 18 ani (prea putzine imi dau aceasta varsta asa ca am un avantaj)si cred ca sunt in cunostintza de cauza si pot sa-mi dau seama ce vrea o femeie !

pheerya 25-10-06 21:46

atunci daca esti in tema....zi ne si noua ce vrea o femeie...:-) respect...ca sa te apostrofez:D

Eugen_TL 25-10-06 21:48

BA ! s-a umflat taratza in voi? ce draq... suntem oameni si civilizati cica... hai gata cu offul si certurile...

Dulcica }{ 25-10-06 21:54

Eu nu mai zic nimic. Este un subiect destul de delicat care.............poate degenera!!!!! Si totusi....sa nu uitam ca suntem oameni......si stim ceda cand este cazu'! Ok?:bunch:

DolusD 25-10-06 21:54

Off : imi cer scuze daca cineva s0a simtzit jignit/a din cauza mea !

ON : pai femeile sunt diferite , unele vor masini tari alte vor masini iar altele vor barbatzi , acu depinde si de femeie , pai ori vrea masina ori vrea barbat langa ea !

Eugen_TL 25-10-06 22:04

daca cititi toate paginile o sa vedeti ca toate ideile se repeta iar si iar de-an boualea... nu v-ati plictisit de aceleasi chestii spuse dar sub alta forma? sa lasam si pe altii sa-si exprime parerea fara sa se intervina cu prostii si alte rahaturi... la fel incetati si cu bancurile cu blonde si alte apropouri ca nimeni nu e perfect si prostie exista in TOATE CATEGORIILE :BLONDE ROSCATE BRUNETE SATENE ROZ-etc etc... si hai toti la culcare acum ;)

pheerya 25-10-06 22:33

in sfarsit...ai dreptate...asta am zis si yo:-)

RA_2fast4u 25-10-06 23:16

eu zic ca threadul acesta ar putea fi concluzionat cam asa: da pentru TOATE conteaza ce masina conduci, dar diferenta apare cand pui intrebarea cat de mult (faza asta am mai scris-o odata)

acuma asa facand o scurta grupare putem imparti cam asa:
la categoria musca, d-soarele cu fuste scurte, mult machiaji si chestii sclipicioase pe ele, care vor si ele sa para mari si tari si sa apara intr-o masina benga, si deh la tip ii convine ca dar nu is scumpe prezervativele! (astea se mai impart la randul lor in vreo 2-3 bucati... fufe de ocazie... fufe de meserie... fufe care s-or nascut fufe... etc)

si categoria fete serioase(calumea sa le zicem :D ), fete care se imbraca dragutz, nu prea provocator ca se respecta, stiu si ele sa se distreze da inca mai viseaza la buchete de trandafiri aia aia, si nah... le pasa si lor ce masina ai, dar nu le prea influenteaza.... din pacate categoria b tinde sa mearga inspre disparitie(iar cele care apartin la categoria b nu prea ies in oras(cluburi mai ales) deci relativ mai greu de gasit... ) acuma nah astea se mai impart in grupe si subgrupe si aia aia

pe general cam asta ar fi dar ori cum e un subiect foarte delicat si cu mult prea multe variabile pentru ca sa dam un raspuns mai exact ca asta... acuma tot ce ramane sa facem ar fi cazuri reale... ca deh asa invatzam mai multe nu? :P :peace:

p.s. am uitat de categoria marmota... >> fete care nu le prea au cu sportu asta, deci nu sunt prea relevante ca ele ori cum ar accepta orice 8-|

iasi_drifter 26-10-06 00:37

raspunsul la intrebarea din titlu ar fi evident da in principiu, insa totul e relativ.
unele lipsuri se pot acoperi cu unele calitati, iar de unele calitati e nevoie ca sa acoperi unele lipsuri.
o masina mai buna e o calitate, insa cu cat mai multe calitati are un barbat cu atat acel barbat poate valora mai mult in ochii unei femei, chiar si in comparatie cu masini.
consider ca e cam esential sa ai o masina, si sa fie ingrijita, chiar decenta, prezentabila ca sa zic asa.
si nu vreau sa ma laud dar ca fapt divers cu toate ca acum nu mai am masina si astept pana la anul sa-mi iau, n-o duc deloc rau la momentul asta in ce priveste femeile frumoase si daca mi-as pune mintea, chiar si asa cum is fara masina as putea sa am mai multe femei frumoase decat un varzar cu Porsche pt ca am cu ce compensa (si asta n-o zic eu o arata ele), consider eu umil...

iasi_drifter 26-10-06 00:46

chiar m-as baga la un concurs aici in Iasi cu cineva care are o masina misto si eu pieton sa vad care din noi ar combina o gagica misto, eu cu vrajeala sau ala cu masina... :D is si eu curios ce ar iesi... :D
ar depinde si de ce masina ar fi vorba si de care ar fi treaba cu respectivul, insa eu is dispus sa incerc. daca e careva interesat, lemme know... :)

B|shOp-VR6 26-10-06 00:52

Stiu eu unul care are si masina misto si papagal.. ala sigur te-ar bate.. Stie el cine =))

iasi_drifter 26-10-06 01:01

e, pai am zis, daca are SI masina misto, SI papagal suficient, normal ca poate avea un avantaj. sa vad pe unul fara papagal si cu masina misto, ca sa imi dau seama cat ar conta masina. oricum pe unul care e timid, daca nu-l agata gagicile l-am batut din start :) .
insa is un om care accepta provocarile. daca e din Iasi zi-mi cine e cel de care vb poate bagam un concurs. :)

d3vilish_lips 26-10-06 14:48

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 599187)
Stiu eu unul care are si masina misto si papagal.. ala sigur te-ar bate.. Stie el cine =))

...dak e cine cred eu :twisted: el bate pe oricine :lol:....

Trixi 26-10-06 15:48

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 599158)
raspunsul la intrebarea din titlu ar fi evident da in principiu, insa totul e relativ.
unele lipsuri se pot acoperi cu unele calitati, iar de unele calitati e nevoie ca sa acoperi unele lipsuri.
o masina mai buna e o calitate, insa cu cat mai multe calitati are un barbat cu atat acel barbat poate valora mai mult in ochii unei femei, chiar si in comparatie cu masini.

100% de acord!!!!!BRAVO!!!!;) cred k e parerea unui barbat kre a ajuns sa cunoasca destule femei,k sa nu se mai ascunda dupa deget...;)

tune_AKj 26-10-06 15:57

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 599158)
consider ca e cam esential sa ai o masina, si sa fie ingrijita, chiar decenta, prezentabila ca sa zic asa.
si nu vreau sa ma laud dar ca fapt divers cu toate ca acum nu mai am masina si astept pana la anul sa-mi iau, n-o duc deloc rau la momentul asta in ce priveste femeile frumoase si daca mi-as pune mintea, chiar si asa cum is fara masina as putea sa am mai multe femei frumoase decat un varzar cu Porsche pt ca am cu ce compensa (si asta n-o zic eu o arata ele), consider eu umil...

da....ai perfecta dreptate...un punct de vedere pertinent,....:-)

zS3S 30-10-06 12:54

Exista cateva dispozitive care cresc dorinta sexuala, in special la femei. Cel mai important dintre acestea este Mercedes-Benz 500 SL.
* Lynn Lavner

aleks 02-11-06 12:10

conteaza din orice pozitie, si pt baieti si pt fete ce masina are interlocutorul tau, pt k tradeaza statutul social, dar poti compensa cu brio, vorba lui iasi_drifter

iasi_drifter 02-11-06 14:02

eu ma intalnesc de sambata trecuta cu una care are un Megane 1.6 din 2001 si acum mai ales ca a venit frigul e buna o masina mai ales cand vrei un loc mai... intim confortabil la caldurica poate si o muzica ceva in locul pe care il alegi. cum Iasi-ul si are anumite zone pitoresti unde poti merge cu masina... e evident mai bine sa existe o masina decat nici una.
morala: fetelor, cumparati-va masini decente :D si va vom rasplati noi ;)

Al3xius 27-12-06 09:06

Pai ce, tu vrei relatie stabila cu una de-aia ? Ii iei ceva sa-i ia ochii si dupa o tavalesti...si o lasi cu acel ceva(pe care nu tre sa dai bani multi) si toata lumea e fericita! Tu ca ai tavalit-o ea ca si-a primit cadoul...oricum e ca si cum ai da bani sa te duci la curve numai ca te duci la unele mai "de lux".

dexter_20 27-12-06 11:16

Eu am testat treaba cu loganu: sunt mai frumos la volan si cu muzica tare,decat pe jos si...normal. Fetele de la tara sunt mai....interesate decat cele de oras. Doar un zambet si deja se inrosesc saracele....

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning