![]() |
Re: ST VS.POLO GTI vs ibiza fr vs fabia rs
Daca astea de 1.8T de 180cp ti se par fortate ce parere ai de alea de 300-400cai!
|
Quote:
oricum, zyx, in era NFS si F&F, unde 1.8T nu apare, nu are lumea de unde sa stie asta...dar presimt ca ne dovedesti tu? |
Quote:
@ nuca - se poate duce si pe la vreo 250 cp... aspirati. atunci e ceva, mai ales pentru circuit... |
Banuiesc ca unu dintre noi astia care ne pierdem vremea cu povesti pe forumuri.. avem nevoie si de durabilitate la motor nu numa de 300 - 400 Cp pe un motor de 1,8l care tine numai cat cursa si porma masina primeste motor nou. Asta pt ca motorul odata adus la performantza maxima rezista un numar scazut de Km. Nu am dreptate?
|
Mai ai multe de vazut, sincer... Un 1.8T la vreo 300cp tine mult si bine, asta depinzand foarte mult unde faci toate modificarile. ;)
|
iar dahlback racing iti duce 1,8T la 550 cp (ma rog aia deja nu mai e configuratie de strada)
|
Quote:
|
te credeam da rpoate omu' vrea dovezi.
ia cauta vortex sa vezi americani gramada cu 1.8T de 3-400 de cai cu masini de strada care merg zilnic si in weekend au racetrack day. si la nemti sunt destui. stiu si in RO masini de ~300 d cai scosi din 1.8T. si merg mereu bine. sau uite aici kituri pt motorul asta. www.atpturbo.com. |
Daca faci cu cap si unde trebuie este la fel de fiabil ca si varianta stock de 150/180cp...Intereseaza`te uite lumea ti`a dat link`uri e bine sa asculti si de altii nu s`o ti pe a ta ;)
|
Am vazut lincurile.... Nu o tzin pe aea..doar ca nu am stiut de astea...mai am mult de invatzat in materie de tuning...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning