Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

KAmikazee2005 04-04-11 17:07

Re: Cafeneaua Sucevenilor

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4226771)
potos .... apreciez ceea ce spui si tocmai lucrul asta am spus si noi pe aici pe undeva sau alt post nu mai stiu exact dar domnului kamikaze ai place intotdeauna sa ironizeze la adresa noastra dintr-un oarecare motiv stiut doar de el ... si avand in vedere ca fara sa fim provocati nici unul din noi nu am adresat vreun cuvant de "rau" la adresa lui kamikaze sau la adresa CD mi se pare corect ca el sa faca la fel ..... bafta ;)

lex... un ultim lucru o sa iti zic... ;) nush cu ce te-am ironizat cand am zis ca potos e om vechi in crazy drivers... dar mna.. si cine are probleme cu motorasu?? multa bafta ;)

miler21 04-04-11 19:28

lex chiar nu inteleg cu ce te-a ironizat kamikaze......si asa ca o informatie de cultura generala, multi din userii de pe acest forum nu au cunostinte despre drift, curse, masini etc.. nici macar pe jumatate din cat are kamikaze asa ca ar trebui sa vb mai putin despre altceva decat despre ce se discuta in acest topic...
Bafta !!!

danydaniel19 04-04-11 20:03

gata cu toate supararile astea...hai ca deschid eu un nou subiect...ce ziceti ne auzim de paste la o inghetata...?fac eu cinste:D

SeRee 04-04-11 20:26

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 4227253)
gata cu toate supararile astea...hai ca deschid eu un nou subiect...ce ziceti ne auzim de paste la o inghetata...?fac eu cinste:D

ehe .. ma bag si eu daca faci tu cinste >:) .. gata lex .. gata kamikaze... potos o fi stiut el mai multe .. dar vad k nu inghite Street Code.. dar nu vad dc ... eu feliciti CD pentru tot ce a facut pentru suceava .. si unde a organizat ceva ... poate si noi o sa organizam cand ceva ... doar sa mai crestem si noi putin ...:twisted:

LeX_CLK 04-04-11 20:43

kamikaze vezi ca esti putin pe langa ... acu cumva incerci sa te scoti sau ce stii prea bine ca nu despre asta am vorbit si in momentul in care am spus ca "m-ai ironizat" pe mine sau clubul m-am referit la post-uri idioate care contineau idiotenii de genul "domnul sef de trib" , "bolizii vostri (si la urma =))" sau "superbul vostru club" deci daca revizuiesti putin in urma iti dai seama ce idiotenii ai scris si pentru ce sunt revoltat
si pentru MILER dupa ce am explicat mai sus acum tot inca mai esti de parere ca nu a ironizat cu nimic ??? si inca odata si pentru a MIA oara nu am zis ca a facut sau ca nu a facut nu am zis cine e in CD sau ce cunoaste de drift tunning sau altele NU MA INTERESEAZA persoana lui decat in momentul in care spune vreo porcarie la adresa mea sau a clubului .... NU CONTEST CE A FACUT CRAZY DRIVERS si NU MA INTERESEAZA CE STIE SAU CE A FACUT KAMIKAZE deci incetati sa-mi explicati cine e si ce a facut ca e = cu 0 ....
nu vreau sa se ajunga la cearta dar daca se ajunge acolo nu dau inapoi asa ca Kamikaze calculeaza-ti vorbele !

ps: daca vrea cineva dovezi despre ce a scris sau unde nu intelege-ti voi ca ma ironizat pe mine sau clubul spune-ti ca ma prezint imediat cu posturile lui

KAmikazee2005 04-04-11 20:54

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4227438)
kamikaze vezi ca esti putin pe langa ... acu cumva incerci sa te scoti sau ce stii prea bine ca nu despre asta am vorbit si in momentul in care am spus ca "m-ai ironizat" pe mine sau clubul m-am referit la post-uri idioate care contineau idiotenii de genul "domnul sef de trib" , "bolizii vostri (si la urma =))" sau "superbul vostru club" deci daca revizuiesti putin in urma iti dai seama ce idiotenii ai scris si pentru ce sunt revoltat
si pentru MILER dupa ce am explicat mai sus acum tot inca mai esti de parere ca nu a ironizat cu nimic ??? si inca odata si pentru a MIA oara nu am zis ca a facut sau ca nu a facut nu am zis cine e in CD sau ce cunoaste de drift tunning sau altele NU MA INTERESEAZA persoana lui decat in momentul in care spune vreo porcarie la adresa mea sau a clubului .... NU CONTEST CE A FACUT CRAZY DRIVERS si NU MA INTERESEAZA CE STIE SAU CE A FACUT KAMIKAZE deci incetati sa-mi explicati cine e si ce a facut ca e = cu 0 ....
nu vreau sa se ajunga la cearta dar daca se ajunge acolo nu dau inapoi asa ca Kamikaze calculeaza-ti vorbele !

ps: daca vrea cineva dovezi despre ce a scris sau unde nu intelege-ti voi ca ma ironizat pe mine sau clubul spune-ti ca ma prezint imediat cu posturile lui

=)) n-am stat sa citesc tot romanu tau... pt ca nu ma intereseaza... sincer.. crezi c vrei despre mine... pt ca ma doare fix undeva... i don`t give a FUCK .. dak zic de masinile voastre ca sunt carute ... va suparati... daca zic ca sunt bolizi.. va suparati... pai cum plm vrei sa zic ma... zi si mie... daca va zic multa bafta cu al vostru club.. la fel.. va suparati.. mai ales tu si flow....

cu simpatie si respect...
spionu clubului vostru
KAmikazee

P.S.. se vede cine n-are ce face pe formu asta si sta si colectioneaza posturile mele... incep sa ma simt important pentru tine =))

LeX_CLK 04-04-11 21:03

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4227490)
=)) n-am stat sa citesc tot romanu tau... pt ca nu ma intereseaza... sincer.. crezi c vrei despre mine... pt ca ma doare fix undeva... i don`t give a FUCK .. dak zic de masinile voastre ca sunt carute ... va suparati... daca zic ca sunt bolizi.. va suparati... pai cum plm vrei sa zic ma... zi si mie... daca va zic multa bafta cu al vostru club.. la fel.. va suparati.. mai ales tu si flow....

cu simpatie si respect...
spionu clubului vostru
KAmikazee

P.S.. se vede cine n-are ce face pe formu asta si sta si colectioneaza posturile mele... incep sa ma simt important pentru tine =))

m-ai importantu pl dak esti asa fioros cu bolidu tau sau pardon carutza ta :)) hai sa ne dam ne dam la ce vrei tu cum vrei tu ... cu masina sau "fara" :evil: oricum ... si cu asta inchei ne intalnim noi cand vin acasa ;)

KAmikazee2005 04-04-11 21:20

mda.. in fine.. cand n-ai cu cine n-ai cu cine... daca vrei sa discutam te astept in pm sau pe mess... nu am chef sa poluez un topic degeaba certandu-ma cu tine care te agiti degeaba... dar mna..

poate face curatenie prin topicu asta un moderator cva... stef... ;))

eu_alex 04-04-11 21:45

nu stiu cum sa o zic , dar ii cam aiurea treaba :|

PoToS 05-04-11 08:45

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4227358)
ehe .. ma bag si eu daca faci tu cinste >:) .. gata lex .. gata kamikaze... potos o fi stiut el mai multe .. dar vad k nu inghite Street Code.. dar nu vad dc ... eu feliciti CD pentru tot ce a facut pentru suceava .. si unde a organizat ceva ... poate si noi o sa organizam cand ceva ... doar sa mai crestem si noi putin ...:twisted:

nu mai cautati cearta din orice motiv pt ca pe forum oricum nu se ajunge nicaieri si o sa va urati mereu si totdeauna in ritmul asta.

SeRee :
Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4227358)
potos o fi stiut el mai multe .. dar vad k nu inghite Street Code...:twisted:

nu cred ca am zis sau am dat de inteles ca nu inghit acest club. am intrebat pt ca nu eram la curent cu noile info pt ca din ultimele mele cunostinte era ceva lume care voia sa adere la CD si nu intelegeam care-i faza..

incercati sa va linistit sau descarcati-va la curse :D

LeX_CLK 05-04-11 13:12

baieti depinde cum o luati ca pe un lucru bun sau unu nasol
dar dimineata am vazut la mai multe benzinarii de prin zona Munster E10 la vanzare .... era la Total , Bp si un Agip sau Shell nu stiu exact ce era ultima :) :shock:

SeRee 05-04-11 22:43

merge cineva pe 13-15 MAI la expo la BUc?:twisted:

andutzu85 08-04-11 22:30

maiculitza da ce s-au mai incins spiritele pe acilea.....fratilor..dar incetati o data...

miler21 08-04-11 23:10

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4230846)
merge cineva pe 13-15 MAI la expo la BUc?:twisted:

E posibil sa merg eu.....dar nu e nimic sigur inca :D

SeRee 10-04-11 22:00

stie cineva pe cineva sau vreo firma prin suceava care impart flayere?

miler21 10-04-11 22:19

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4244262)
stie cineva pe cineva sau vreo firma prin suceava care impart flayere?

Doresti o firma unde sa mergi sa imparti tu flayere sau o firma care sa imparta pentru tine niste flayere ????

SeRee 10-04-11 22:23

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4244332)
Doresti o firma unde sa mergi sa imparti tu flayere sau o firma care sa imparta pentru tine niste flayere ????

sa imparta pentru mine..sau tineri care impart..

miler21 10-04-11 22:28

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4244352)

Este o firma care se ocupa cu asa ceva pe langa liceul pedagogic (Mihai Eminescu), unde a fost primul Giovani sau Snitzel Vienez......sau mai exact este un magazin de tuning ca asta trebuie sa-l stii :D (fan tuning daca nu ma insel).....insa cred ca ai iesi mai bine daca ai da flayerele unor pusti.....ai iesi mai ieftin :D

SeRee 10-04-11 22:51

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4244370)
Este o firma care se ocupa cu asa ceva pe langa liceul pedagogic (Mihai Eminescu), unde a fost primul Giovani sau Snitzel Vienez......sau mai exact este un magazin de tuning ca asta trebuie sa-l stii :D (fan tuning daca nu ma insel).....insa cred ca ai iesi mai bine daca ai da flayerele unor pusti.....ai iesi mai ieftin :D

apai asta ma gandeam si eu ...stiu ca sunt niste pusti care impart .. dar nu am nici un nr.. :rolleyes2

miler21 10-04-11 22:54

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4244435)
apai asta ma gandeam si eu ...stiu ca sunt niste pusti care impart .. dar nu am nici un nr.. :rolleyes2

de cate flayere e vorba si unde vrei sa le imparti ??? ca poate iti fac eu rost de cativa baieti :D

SeRee 10-04-11 23:22

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4244440)
de cate flayere e vorba si unde vrei sa le imparti ??? ca poate iti fac eu rost de cativa baieti :D

nuhstyu exact cate sunt ca nu le ma primit.. as vrea sa le impart aseara .. sa le pun pe parbriz la masini..is flayere de la asigurari

miler21 10-04-11 23:44

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4244491)
nuhstyu exact cate sunt ca nu le ma primit.. as vrea sa le impart aseara .. sa le pun pe parbriz la masini..is flayere de la asigurari

pai cand le primesti da-mi un pm cu cate ai si cu nr tau de tel....si vb

SeRee 11-04-11 00:09

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4244564)
pai cand le primesti da-mi un pm cu cate ai si cu nr tau de tel....si vb

ms frumos

florinwqi 16-04-11 12:16

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4244352)

daca vrei, impart eu pt tine. vb. 0755872870

SeRee 17-04-11 08:55

cine poate sa ma ajute cu 2 bonuri de spalari interior/exterior ...dau o bere/un suc :twisted: pana la sf lunii ..

SeRee 23-04-11 17:55

copii eu va zic paste fericit !!!

miler21 23-04-11 19:34

Multumim la fel si tie :peace::peace::peace:

LeX_CLK 24-04-11 09:45

Paste fericit tuturor sucevenilor !!!!!

flow87 24-04-11 12:49

haha sunt primu .....Hristos a inviat tuturor colegilor de pe forum.

miler21 24-04-11 13:32

Adevarat a Inviat ! :peace:

SeRee 24-04-11 21:49

Ce eveniment e in sv am vazut acuma masinile de drift in parcare la carrefoure...

flow87 24-04-11 22:24

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4279526)
Ce eveniment e in sv am vazut acuma masinile de drift in parcare la carrefoure...

serios ? eu nu am vazut nimic...cand?

SeRee 24-04-11 22:48

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4279569)
serios ? eu nu am vazut nimic...cand?

acuma o ora..mergi si vezi ...poate le duceau undeva si au parkat acolo..dar erau masini pt drift

KAmikazee2005 24-04-11 22:55

poate se antrenau baietii pt evenimentu de weekendu viitor ;) ce masini erau acolo?

SeRee 24-04-11 22:59

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4279603)
poate se antrenau baietii pt evenimentu de weekendu viitor ;) ce masini erau acolo?

bmw uri am vazut...poate stie potos ca lam vazut pe acolo

miler21 25-04-11 12:43

Este un eveniment asemanator cu cel care a fost la Mall anul trecut, cel cu Monstertruck-uri, am vazut si eu acum jumate de ora masinile si cred ca sunt dale cascadorilor......daca era ceva de drift se afla....:peace::peace::peace:

eu_alex 25-04-11 12:49

sambata si duminica nu stiu ce eveniment cu monstertruck-uri . dar n-am mai apucat sa merg :(

miler21 25-04-11 19:38

Quote:

Originally Posted by eu_alex (Post 4280329)
sambata si duminica nu stiu ce eveniment cu monstertruck-uri . dar n-am mai apucat sa merg :(

29aprilie-1mai sunt cascadorii sau ceva de genu.....pretul e de 25 de lei pt adulti si 20 de lei pt copii.....e ceva asemanator cu ce a fost la mall....:shock::shock::shock:

A si apropo Alex stii cumva pe la care din dezmembrarile din Suceava gasesc un passat(3BG) ???:D:D:D

eu_alex 25-04-11 22:58

in mod normal ar trebui sa gasesti pe la toate . Mai mult eu pe la ipotesti mergeam ... dar dupa parerea mea ar trebui sa fie la toate :-? . Totusi este o masina folosita de mai toata lumea

miler21 26-04-11 09:47

Quote:

Originally Posted by eu_alex (Post 4281507)
in mod normal ar trebui sa gasesti pe la toate . Mai mult eu pe la ipotesti mergeam ... dar dupa parerea mea ar trebui sa fie la toate :-? . Totusi este o masina folosita de mai toata lumea

Plm la Ipotesti am gasit unul dar nu am gasit ce voiam eu pe el....si la celelalte nu au passat-uri nu stiu ce plm nu aduc astia :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 23:16.

- Copyright 2026 4Tuning