![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
|
lex chiar nu inteleg cu ce te-a ironizat kamikaze......si asa ca o informatie de cultura generala, multi din userii de pe acest forum nu au cunostinte despre drift, curse, masini etc.. nici macar pe jumatate din cat are kamikaze asa ca ar trebui sa vb mai putin despre altceva decat despre ce se discuta in acest topic...
Bafta !!! |
gata cu toate supararile astea...hai ca deschid eu un nou subiect...ce ziceti ne auzim de paste la o inghetata...?fac eu cinste:D
|
Quote:
|
kamikaze vezi ca esti putin pe langa ... acu cumva incerci sa te scoti sau ce stii prea bine ca nu despre asta am vorbit si in momentul in care am spus ca "m-ai ironizat" pe mine sau clubul m-am referit la post-uri idioate care contineau idiotenii de genul "domnul sef de trib" , "bolizii vostri (si la urma =))" sau "superbul vostru club" deci daca revizuiesti putin in urma iti dai seama ce idiotenii ai scris si pentru ce sunt revoltat
si pentru MILER dupa ce am explicat mai sus acum tot inca mai esti de parere ca nu a ironizat cu nimic ??? si inca odata si pentru a MIA oara nu am zis ca a facut sau ca nu a facut nu am zis cine e in CD sau ce cunoaste de drift tunning sau altele NU MA INTERESEAZA persoana lui decat in momentul in care spune vreo porcarie la adresa mea sau a clubului .... NU CONTEST CE A FACUT CRAZY DRIVERS si NU MA INTERESEAZA CE STIE SAU CE A FACUT KAMIKAZE deci incetati sa-mi explicati cine e si ce a facut ca e = cu 0 .... nu vreau sa se ajunga la cearta dar daca se ajunge acolo nu dau inapoi asa ca Kamikaze calculeaza-ti vorbele ! ps: daca vrea cineva dovezi despre ce a scris sau unde nu intelege-ti voi ca ma ironizat pe mine sau clubul spune-ti ca ma prezint imediat cu posturile lui |
Quote:
=)) n-am stat sa citesc tot romanu tau... pt ca nu ma intereseaza... sincer.. crezi c vrei despre mine... pt ca ma doare fix undeva... i don`t give a FUCK .. dak zic de masinile voastre ca sunt carute ... va suparati... daca zic ca sunt bolizi.. va suparati... pai cum plm vrei sa zic ma... zi si mie... daca va zic multa bafta cu al vostru club.. la fel.. va suparati.. mai ales tu si flow.... cu simpatie si respect... spionu clubului vostru KAmikazee P.S.. se vede cine n-are ce face pe formu asta si sta si colectioneaza posturile mele... incep sa ma simt important pentru tine =)) |
Quote:
|
mda.. in fine.. cand n-ai cu cine n-ai cu cine... daca vrei sa discutam te astept in pm sau pe mess... nu am chef sa poluez un topic degeaba certandu-ma cu tine care te agiti degeaba... dar mna..
poate face curatenie prin topicu asta un moderator cva... stef... ;)) |
nu stiu cum sa o zic , dar ii cam aiurea treaba :|
|
Quote:
SeRee : Quote:
incercati sa va linistit sau descarcati-va la curse :D |
baieti depinde cum o luati ca pe un lucru bun sau unu nasol
dar dimineata am vazut la mai multe benzinarii de prin zona Munster E10 la vanzare .... era la Total , Bp si un Agip sau Shell nu stiu exact ce era ultima :) :shock: |
merge cineva pe 13-15 MAI la expo la BUc?:twisted:
|
maiculitza da ce s-au mai incins spiritele pe acilea.....fratilor..dar incetati o data...
|
Quote:
|
stie cineva pe cineva sau vreo firma prin suceava care impart flayere?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cine poate sa ma ajute cu 2 bonuri de spalari interior/exterior ...dau o bere/un suc :twisted: pana la sf lunii ..
|
copii eu va zic paste fericit !!!
|
Multumim la fel si tie :peace::peace::peace:
|
Paste fericit tuturor sucevenilor !!!!!
|
haha sunt primu .....Hristos a inviat tuturor colegilor de pe forum.
|
Adevarat a Inviat ! :peace:
|
Ce eveniment e in sv am vazut acuma masinile de drift in parcare la carrefoure...
|
Quote:
|
Quote:
|
poate se antrenau baietii pt evenimentu de weekendu viitor ;) ce masini erau acolo?
|
Quote:
|
Este un eveniment asemanator cu cel care a fost la Mall anul trecut, cel cu Monstertruck-uri, am vazut si eu acum jumate de ora masinile si cred ca sunt dale cascadorilor......daca era ceva de drift se afla....:peace::peace::peace:
|
sambata si duminica nu stiu ce eveniment cu monstertruck-uri . dar n-am mai apucat sa merg :(
|
Quote:
29aprilie-1mai sunt cascadorii sau ceva de genu.....pretul e de 25 de lei pt adulti si 20 de lei pt copii.....e ceva asemanator cu ce a fost la mall....:shock::shock::shock: A si apropo Alex stii cumva pe la care din dezmembrarile din Suceava gasesc un passat(3BG) ???:D:D:D |
in mod normal ar trebui sa gasesti pe la toate . Mai mult eu pe la ipotesti mergeam ... dar dupa parerea mea ar trebui sa fie la toate :-? . Totusi este o masina folosita de mai toata lumea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning