![]() |
Re: BMW 120d Vs Audi A3 2.0 TDI
Quote:
|
.. am cumparat bmw ca nah am zis sa vad si eu cum o fi unu! ca toti lauda bmw-ul ca fuge ca face si ca drege . si a luat-o tata.. din germania.. a adus-o .. am luat-o la un test drive.. si am bagat picioru in ea! .. m-am intors acasa si i-am zis hai ne dam? eu cu opel astra tu cu bmw 320 ? ca e cam varza bmw-u tau ;) ( bine..atunci avea o problema mica.. acum s-a rezolvat dar tot lenesa e ) . acu nu zic k astra mea il face.. pt ca nu prea are cum! dar diferenta dintre "zvacuri" este imensa... cel putin la astra ma baga in scaun de-a dreptul . si de atunci eu urasc bmw-u ala! iar golf 4 la 131 cp e vis! l-am condus si nu ma mai saturam
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
crede-ma.. am bmw Quote: si a luat-o tata _________ este interpretabila ;) desteptu lu peste! OK .. AM BMW! SI A LUAT-O TATA!! S-A DUS EL.. s-a deplasat el in GERMANIA SA MI-O ADUCA! k mie imi era sila ! problems?!?! |
Quote:
crede-ma.. am bmw IN FAMILIE .. AM BMW! PENTRU CEI CARE GANDESC PREA MULT SI NU INTELEG UN CONTEXT SIMPLU .. PE CARE L-AR INTELEGE SI UN COPIL ! |
multi nu se impaca cu noua linie bmw, dar eu zic ca e ft reusita.
dintre cele 2 bmw mi s`a parut mult mai stabil si mai sportiv. deci 120d |
Quote:
|
Quote:
asa e . 120d are cuplu mai mare si k 130i ;) |
Quote:
|
am si eu un tovaras care are 520D din 2001.....motoru trage de park ar avea 70cp dreaq....am skimbat toate filtrele posibile....park s-a mai imbunatatit putzin dar nu cn stie ce,oricum greoi de tot,greoi.........deci sunt cazuri si cazuri...;)
|
sigur golful ala 4 era 1.8t???
|
Quote:
|
Quote:
dar din cate zici tu pe lanaga 320 golful de 131 care l`ai condus trage mult mai bine. ori 320 inca are proble, ori u ai condus ceva mai puternic de 131 cp. sau ai u ceva impotriva bmw |
am ceva impotriva bmw-ului.. normal! :lol: 320-u nu vad ce probleme sa aiba ca l-am tot verificat la Bavaria si nimic ! ceva mai puternic sigur nu am condus! stiu f bine ce si-a luat tipul si i-am cerut-o la un testdrive.. am ramas uimit, pur si simplu! masinuta aia cum o bagai in viteza deja incepea cu zvac , fara sa apesi acceleratia :lol: dar, poate e din cauza tractiunii..probabil...sa te simti mai bine cu tractiune pe fata :|
|
cea mai buna e propulsia ;)...acolo ai cuplu mijto...sau si mai si 4x4 acolo da
|
Vreti va rog sa nu facem praf si topicul acesta??
Stiu ca la asta ne pricepem toti foarte bine dar totusi... Multumeeesc!!! |
deci ,, as alege AUDI a 3.. clar !!! parca arata si mai bine masina.. si ca performante nush dc dar tind spre ea ! si se stie clar ca audi este varianta luxoasa a volkswagen-ului :D
|
120d dupa facelift iese de pe poarta fabricii cu 177 hp! Oricum ii rupea capul audiului si cu 163 de hp! inca un motiv in plus de a alege bmw (oricum era si cand avea 163 hp) Iar BMW pregateste un nou motor de 2 l biturbo turbodiesel de 400 nm pt a deveni un trust in domeniul diesel! Si audiul e misto dar din pacate e doar un golf diesel un pic mai bun si mai luxos!
|
Quote:
|
Quote:
Pentru informatia ta generala exista un Audi A3 2.0TDI scos de prin 2004 care are 170cp. Asa ca treaba cu rupe capul e cam cu virgula.Mai ales ca tractiunea spate e compensata de greutatea mai mare, bineinteles si repartizarea maselor este mai buna. Oricum daca scoteau o serie 1 cu 10 ani mai devreme cred ca ma declaram si eu fan BMW... |
Quote:
|
Eu sunt fan BMW..dar de data asta am ales A3-ul. Nu se compara interiorul si calitatea finisajelor de la Audi cu cele de la Seria1.
|
aleg A3-ul pentru designul mai tineresc si mai reusit.seria 1 mi se pare o mutare proasta pentru BMW.
|
Quote:
|
cred ca ar merge si C30 de la Volvo inclus in acest VS
|
Aleg BMW pt performantele dinamice superioare, design exterior, fiabilitate! La Audi jos palaria pentru interior care si acuma se mentine mai misto chiar si dupa faceliftul BMW-ului! (unde au inbunatatit materialele)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ca si sigla alb-albastru a bmw-ului care arata o elice in zbor! so... sa nu vorbim de avioane! :)) |
Oricum daca scoteau o serie 1 cu 10 ani mai devreme cred ca ma declaram si eu fan BMW...[/QUOTE]
pe principiul never say never... nici acum nu e tarziu! |
Quote:
|
@iris : Iti mai aperi mult masina ? Mai bine voteaza Basescu !
|
Quote:
|
Quote:
|
tot despre C30:
deocamdata de-abia a fost prezentat conceptul pe la inceputul anului...din cate stiu eu n-a fost lansat oficial inca... pentru a-l introduce in "batalie" ar cam trebui sa stim ce poate... inafara de faptul ca va avea 8 variante de motorizari: 5 pe benzina si 3 diesel... oricum cea mai apropiata varianta ar fi C30 D5 - 180cp (avand un cuplu de 350Nm...) so... show must go on! :) |
C30 deja este pe strazi
Si arata foarte bine dupa parerea mea. Tot zic ca un hatch dupa ursulet ar fi facut ravagii... Acum nu golful ar fi fost etalon la clasa compacta. |
si pentru carcotasii carora nu le place designul de la seria 1: cam asa o sa arate dupa noul face-lift!
http://www.autojurnal.ro/category/clasa/hatchback/ ps. totodata sunt si de... admirat cei 408 cai pentru Audi S3 2.0 TFSI!!! jos palaria! |
si mie mi se pare ca arata bine C 30-ul... insa nu prea imi place volvo. Este o masina pe care stiu ca nu mi-as cumpara-o niciodata! evident... nu ii neg performantele, nici n-am cum.
@ bluey: intr-adevar seria 1 a aparut cam tarziu! |
Da de ce trebuie sa faci 100 de posturi cand poti face 1 singur? sau crezi ca primesti vrun premiu pentru asta? BMW are un interior spartan, pe langa AUDI care are finisaje mai placute!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning