![]() |
Re: Strech Tyres - experienta, marci gume, dimensiuni.
2 Attachment(s)
225/35/18 pe 10.5j
yokohama parada |
2 Attachment(s)
255/40/18 pe 10,5 j
|
3 Attachment(s)
si 215/40/18 pe 9j
|
3 Attachment(s)
215/40/R17 on 10j
|
[QUOTE=ziemenz;4649817]215/40/R17 on 10j[/QUOT
ai uita sa mentionezi ceva....atmosfera = 6 bari....era sa aruncam vulcanizarea in aer:)))) |
[QUOTE=bodo_avusblau;4651423]
Quote:
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=RIcKO;4654421]
Quote:
bafta |
[QUOTE=bodo_avusblau;4657751]
Quote:
|
imi poate spune cineva?
merg jante iarna E60 ( is/et 20 cu 225 55 16 ) pe seria 3 E90 !!! |
Quote:
|
ce imi recomandati la astea
jantele au 7,5 J toate 4 , pe 16" eu m`am gandit la 195sau205/45/16 spatele si fata 195/45/16... |
185.40.16 cu 195.40.16 , e cam mic J pentru dimensiunile tale si nu se va observa strech-ul mai deloc
|
Quote:
sper sa si gasesc 185.40.16 .. si daca gasesc ma sparge la buzunar :))) mersi mult ! :D |
5 Attachment(s)
Fostele mele jante Borbet T 16" 9J ET 15 cu anvelope Eagle F1 195/45R16 si cam asa aratau .... si presiune 2.5 era fata si spatele 2.2 ...
p.s. ca sa nu se rupa guma cand este intinsa credca conteaza si DOT`ul ei sa fie cat mai noua ... ca daca este mai veche este si mai intarit cauciucul si este si normal credca sa se rupa si sa se intinda greu ... parerea mea :-) |
1 Attachment(s)
205/40 pe 9J R16 , pentru la vara caut 195/40...
|
O intrebare pentru cei din Bucuresti care poarta strech-uri.
Am umblat ieri de la 10seara la 3 noaptea in tot Bucurestiul sa caut un tun de aer si intr-un singur loc(pe Fundeni) am gasit dar era stricat compresorul. La autosoft am sunat, "avem dar nu va putem ajuta" WFT??? Unde gasesc in Bucuresti un tun de aer sa montez un 215/40 pe 10J, Am incercat cu spray, benzina, gaz butan, etc. explodeaza dar se trage mereu inapoi. |
Pai cand explodeaza bagi repede aer in ele si nu are ce sa se traga. Du-te la autosoft la dristor ca sigur ti le pun baietii acolo. :lol:
|
Exact la dristor am sunat pt ca stiam de ceva existent:
-Buna ziua, autosoft, caut si eu un tun de aer sa-mi pun gumele pe jante. *Ce masina aveti? -Conteaza? eu vreau sa-mi fac jantele nu masina - Am 215/40/17 si vreau sa le bag pe 10j care sunt late *Si de ce anume aveti nevoie? - Domne`' se numeste tun de aer, o butelie mica o tine in brate si dorel da drumu la mult aer care umfla brusc cauciul pe janta, aveti? *Avem asa ceva, avem un client care vine cu ea mereu la 2 zile ca i se trage cauciul dupa janta si mereu le umflam. Nu recomand. Mai bine puneti cauciucuri normale. -Pai pot sa vin si eu sa le umflu, fac o programare? *Imi pare rau, nu va putem ajuta. |
"Ce masina aveti?
-Conteaza? eu vreau sa-mi fac jantele nu masina" =)).... |
dute la florin nfs daca nu te descurci,desi cum a zis si robynet,dupa ce dai cu spray si dai foc bagi repede aer si nu se mai trag inapoi.(cel mai bine furtunul de la pistol sa fie deja pus pe valva si pistolul sa aiba debit mai mare)
asa iti trebuie daca ai bmw :)) |
merg sa le umfli si normal, mie asa mi le a pus niste baieti pe jante tot cu aceleasi dimensiuni. am vazut ca a dat cu mai multa solutie dinaia de etansat si tineau vreo 3 de cauciuc:)
|
ma oameni buni ati gasit vreo data vreo dimensiune de genu
185/45/16 sau 185/50/16? am cautat peste tot si nu gasesc.. |
poate gdoar noi si al comanda ...
p.s. niste poze cu 195/45R15 pe 9,5J are cineva ?? :rolleyes2 |
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
E presiune mult prea mica la ce zici tu acolo. El are nevoie de cel putin 3-4 bari presiune ca sa tina cauciucul pe janta ...
|
Quote:
|
Facem prea mult off`topic aici. Banuiesc ca janta ta e tot 10J. Hai sa luam in calcul numai diferenta de 10 milimetri pe care tu ii ai in plus pe pereti la balon de 45. E diferenta mare in 40 si 45. Nu contest ca nu merge cum ai zis si tu, dar las-o naibi, de aia exista vulcanizari. Vali daca nu gasesti da-mi un telefon ca te trimit eu la cineva. In cel mai bun caz du-te la NFS`u ca te rezolva el.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
225 45 R17 pe janta de 9,5J
Nu este ceea ce-mi doresc deci voi pune 215 40 17 ,ideal pentru mine ar fi 225 40 17 dar nu gasesc |
3 Attachment(s)
scz ca ma bag iote si astazi puse 195/45R15 bbs rm .. pe 9J
|
3 Attachment(s)
salut baieti.
Janta RH ZW1 9j + 215/40/17 Falken FK 452+ 3 bari. Nu recomand 4 persoane+bagaje+viteza mare....rezultat mi-a explodat un cauciuc:D La vara urmeaza 205/40/17.Numai bine |
1 Attachment(s)
Salutare!!!
Am si eu o ''probleme'' si nu gasesc raspunsul ,poate ma ajutati si pe mine sa gasesc raspunsul:lol: In vara am cumparat niste jante pe 16/9,5j spate 8,5 j fata. iar in privinta gumele nu am luat cea mai buna alegere. Pe fata am pus 205/45 iar spate 205/50.... Ce puteti sa imi recomandati pentru un asa zis "strech extrem" Pun si o poza sa vedeti cum se vede 205/50/16 |
Quote:
pentru 8.5 j , cele de fata : 195/40/R16: http://www.tyrestretch.com/albums/8...._Pirelli_3.jpg http://www.tyrestretch.com/albums/8....0_R16_Toyo.jpghttp://www.tyrestretch.com/albums/8....195_40_R16.jpg Si cele de pe spate pentru 9.5 : 205/40/R16 http://www.tyrestretch.com/albums/9....205_40_R16.jpg http://www.tyrestretch.com/albums/9....ankang_NS2.jpg |
daca nu vrea asa de intins sa fie poate merge pe 195/45 fata si 205/45 spatele si o sa fie lafel ...
|
185/50/16 pe 7,5 J anvelopa MICHELIN , FAIL , nu se intinde frumos de nici o culoare
https://www.youtube.com/watch?v=n6H76...1&feature=plcp |
vreau sa imi pun 195/45/15 pe 9.5j, vreau sa stiu ce riscuri implica aceasta marime si cam ce marci de gume ar fi potrivite pentru un asemenea strech.
eu am incercat si 195/50/15 dar nu mi s-a parut foarte strech dar unii cu putina experienta mi-au spus ca este cam periculos. marimea acesta este numai pe spate si nu am tractiune spate, pe fata fiind 8j, viteza maxima pe care mi-a doresc cu ele 110km/h pe autostrada, 80km/h pe drumuri nationale si europene, in concluzie viteza legala am vazut poze cu acesta marime dar vreau sa stiu mai concret atept pareri |
a incercat cineva stretch cu anvelope RFT? :lol:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
....pirelli winter snow sport (sau asa ceva:D )...205/45/16....pe 9J
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning