![]() |
Re:
Quote:
Acum pe bune This is what it's all about NU ?? Distractie , prieteni noi etc :) |
Ptr cei ce nu cunoaste , FIZZ = MAP = MAIBUNU = omu cu stutzurile de invervier si turbinele cicloidale ;)
|
Pai dak nu MAP atunci cine... ?? :lol: :lol:
Bah a draq aia din Spring, mi-a luat juma de bere de sub nas... |
E nasol cu springu :D daca nu iti ia vreo cioara sucu/berea tzi-l iau chiar ospataritzele sau cum se cheama alea
|
santos semeni cu montoya.
faceti o poza laolalta cu tzoale potrivite & stuff in rolurile: Michael as Michael Jackson santos as Juan Pablo Montoya (ia niste haine albe daca gasesti in genul combinezonului lui Montoya) a... Fizz as Fizz :lol: Si sunteti numai buni de mers la urat :peace: |
gluma gluma , insa sa nu credeti ca 4 Speed Squad-ul doar la atata e bun , treaba se misca ... ... ;) bafta tuturor cluburilor si nu numai si distrati-va ... ca asa e bine
P.S : Sper sa seman cu Montoya si la drivin skills :D :oops: :twisted: |
and the Jackson or Schumacher :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Multumesc admiratoarelor fanilor si tuturor baietiilor adevarati din Victoriei!!! O sa va inscriu pe toti in fan-clubul FIZZ-MAIBUNU !!!
RESPEKT PT Catalin rs4 !!!! |
Mai bine ziceai \"Maibunu - Fizz\" :D
|
1 Attachment(s)
politzistu era un preten undercova', numa ca reisarii nu prea shtiau :lol: :lol: :lol: ce s-au mai cacat pe ei :roll: :lol: :lol: :lol:
|
cool
Sunteti tari mah bravo :!: Da ma oftic ... vroiam sa fiu si eu cu voi acolo ... oricum marfa ... sper sa ne vedem cat de curand sa dam ture de Magheru :D Bafta multa !!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu gasesti pe aici asa ceva...si de afara tre` sa-mi aduca cineva caci de pe ebay am inteles ca nu mai poti sa comanzi ... la cat a furat romanu pe ebay... right ?
|
Re:
Quote:
|
Re: cool
Quote:
10x pt aprecieri... akum a fost o seara \"obisnuita\" 8) Sa stati pe aproape knd va fi o stare generala de buna dispozitie si d caterink ,si atunci sa vdti k stim sa ne distram :twisted: :twisted: Prietenii stiu de ce! :D |
eh lasa ca vii tu :D in buc , sa vezi atunci distractia naibi ce-o sa fie , doar ca o sa fii nevoit sa schimbi la 4-5 mii de ture sa se tzina lumea dupa tine :D :D :D
|
daca ash avea in permanenta aparatul la mine , ar fi nenorocire , e super tare , I LUV 4SS !!!!
|
Re:
Quote:
eu sunt mai nebun de fel :lol: :lol: :lol: |
Si sa-mi aduci mie multa... :drunk: :drunk: :drunk:
|
Re:
Quote:
|
FIZZ se respecta imi fac aparitia asa doar la showuri si intre prieteni doar nu am dat atati bani pe haina ai de blana!!!
|
:D URAAA :D nush cum ash putea sa ma revansez... :D chiar nush..
eu imi pregatesc :D al doilea rand de acumulatori caci se pare ca 4ss o sa faca revelionul impreuna => nebunie.... :D de abia astept , cata , chiar nush ce sa zic man , vb pe messenger .. |
bey sa-mi sara palaria de nu a fost cea mai adevarata seara !!!
4 Speed Squad rules |
:peace:
dci dk am fi filmati in tot ceea ce facem...ar iesi un super serial... :lol: :lol: la naiba! :lol: am bate Tanar si Nelinistit k numar de episoade, am instaura o noua lege a comediei, dar mai ales am impune ideea de club bazat pe prietenie si p baza unei pasiuni comune... :peace: :peace: 4 SPeed Squad is the Best :peace: :peace: |
1 Attachment(s)
michael cum te imita titus ma ? cum e miscarea aia ma ? :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
aaa moonwalku..... AUUUUUUUU :D :D
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Dar sa nu uiti si femeia... una dintre ale lui Fizz.. dak nu are nimik impotriva domnul...
|
IN FIECARE ZI INTRE ORELE 14-16 DAU AUTOGRAFE LA SEDIU 4SS !!!!
|
1 Attachment(s)
Data viitoare ii fac de aici :
|
membrii 4ss au dreptul de a se baga in fatza la autografe nu ? :) :)
|
Re:
Quote:
MAN :D pai asta e aia cu AUUUUUUUU :D :) :) :) |
MEMBRII 4SS AU PRIORITATE!!!
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol:
si asta : |
2 Attachment(s)
FIZZ surprins astazi cand dadea autografe! Binenteles ! am primit si eu unul .
|
Deci a fost super tare aseara, nu am mai ras de mult cu asa o pofta. De data asta Fizz nu a venit cu Porche-ul, a venit cu Dacia mea,bineinteles in spate.Eu la volan, si garda de corp in dreapta 8)
|
ce ne-am face noi fara map :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning