![]() |
Re: Sistemul meu din casa
Quote:
|
Xlay,aici e sistemul meu din casa.. Nu bass-u meu din casa :))...Deci orice utilizat in casa poate fi considerat sistem :D
|
Quote:
|
Bine,desi la inceputul lui nu scria de asa ceva...SI daca imi amintesc bine si tu ai sistem 2.1 in casa ;)
|
Quote:
|
E tot sistem 2.1.. Modificat sau nu:))
|
credn ca unora dintre voi vi s-au urcat difuzoarele la cap mai mult decat ar trebui. ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Acum ceva timp am vandut acel system 2.1 format dintrun amp si boxe de logitech si subwoofer bm. Acum lucrez la altceva, dd1508 las niste poze aici si un clip
https://www.youtube.com/watch?v=_zP7H...1&feature=plcp |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da e de carton
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tot inainte cu mentalitatea asta! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
In topic scrie sistemul meu din casa ! si cu toatea astea nu trebuia sa dai un raspuns atat de arogant omului , ca nu ai fi facut cine stie ce acolo de merita sa ii raspunzi asa ! cred ca la asta sa referit . |
Quote:
|
Si dupa mintea ta, "systemu'" se refera doar la bass?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si hai mai baieti nu va mai tachinati atat sa revenim on topic:mai pun eu cateva poze cu ce am mai lucrat azi la sistem.
|
Acele tweetere piezo nu e ceva foarte bun,eu ti-as recomanda sa le schimbi:)
|
Stiu.doar unul am piezo celalat este cu magnet si calota de matase.o sa il schimb dar cand voi gasi 2 care sa ma multumeasca.
|
Baieti, daca voi nu veniti cu update-uri, vin eu.. 8)
Cutie MDF18mm 35L acordata la 38hz, Va rog, fara insulte asupra amplificatorului din al doilea clip :D Stiu ce diaree e, mam convins https://www.youtube.com/watch?v=TvHxznMpjZ0&feature=plcp https://www.youtube.com/watch?v=xwo6E...2&feature=plcp |
2 Attachment(s)
Hop si eu :D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Hai sa imi arat si eu mandria mea din casa !!!
PLACA FIREWIRE : TRENDNET External Ports 3 x IEEE 1394 FireWire Ports (6-pin) Standard 1394A Transfer Rate 400/200/100 Mbps 32-bit 33Mhz host interface compliant to PCI Specification 2.2 Supports PCI-Bus Power Management Interface Specification 1.1 Compliant with IEEE1394A Standard and Backward Compatible with IEEE 1394-1395 Devices Provides Software Interrupt Control Supports up to 63 FireWire Devices Supports Plug & Play and Easy Installation PLACA SUNET EXTERNA : INFRASONIC DEUX 2-in/4-out FireWire audio interface 2 balanced inputs with 1/4 inch TRS phone jack 4 balanced outputs with 1/4 inch TRS phone jack Supports fully balanced I/O Supports up to 24-bit/96 kHz Small footprint with a heavy duty aluminum case 1 x FireWire (IEEE 1394a) port FREEMIXER support (Driver version 2.0 or later) ASIO2.2, WDM, DirectSound and CoreAudio support DIFUZOARE : INFRASONIC BLOW 5 2-way bass-reflex bi-amplified 5 inch near field studio monitor Flat frequency response (짹1.5 dB, 58 Hz to 20 kHz) and wide passband frequency (50Hz ~ 22kHz) 90 watt rms (40 watt HF and 50 watt LF) Full discrete power amplifiers with servo-loop and perfect protections. 0.75" natural silk dome High frequency transducer 5.25" Polymer coated paper fiber cone low frequency transducer Full magnetic shielded enclosure and independent amplifier room XLR and 1/4"TRS phone jack balanced/unbalanced inputs EASC (Enhanced Acoustic System Compensation) Technology Input sensitivity control High frequency 3-step tilt controls switch Acoustic space control switch Bass cut-off frequency control switch 5th order active crossover network Front Illuminant Logo lamp and protection indicator High-strength cabinet constructed MDF composite with radius edges CABLURI : CORDIAL CFM 10 FP Cordial professional micrphone-cable can 220 3000cm XLR female/jack NEUTRIK-plugs Black |
Quote:
|
si la mine e totul stock si tot la pc sunt legate asa ca cearta-ma!!! :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning